| BAN!!!! DA ILI NE???? | |
|
+10WukyX *BADGIRL* Peroxwhy?gen John Cena! fpivlada CuttingEdge Wikluh Sky SV.SAVO scofield cena_dx 14 posters |
|
DA LI BADGIRL ZASLUŽUJE DOŽIVOTNI BAN SA OVOG FORUMA!?!?!?!? | | Ukupno Glasova : 13 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:20 pm | |
| pod 2. jesi badgirl
pod 3. da, John Cena mi je rekao za tebe...
i pod 4. kao što sam rekao, nisam toliko degenisan da to uradim | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:22 pm | |
| - cena_dx ::
- pod 2. jesi badgirl
i pod 4. kao što sam rekao, nisam toliko degenisan da to uradim STA SE GUBIS????STA SAMO KENJAS DA BI DOSAO DO TITULE MODERATORA,MA PROKLET DAN KAD SAM TE ZVALA NA OVAJ FORUM PREVARANTU POKVARENI! | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:24 pm | |
| - *BADGIRL* ::
- cena_dx ::
- pod 2. jesi badgirl
i pod 4. kao što sam rekao, nisam toliko degenisan da to uradim STA SE GUBIS????STA SAMO KENJAS DA BI DOSAO DO TITULE MODERATORA,MA PROKLET DAN KAD SAM TE ZVALA NA OVAJ FORUM PREVARANTU POKVARENI! samo me ti psuj... | |
|
| |
WukyX Jobber
Broj poruka : 22 Godina : 30 Location : Srbija!:D Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:25 pm | |
- pod 2. jesi badgirl
i pod 4. kao što sam rekao, nisam toliko degenisan da to uradim pod 2.JA BADGIRL!?JESI LI TI NORMALAN BRE!?ODAKLE TI TA IDEJA UOPSTE!?AKO NE VERUJES MENI PITAJ SCOFIELD-A!!!JA I ON SMO ADMINI NA NASEM FORUMU,I TAMO MI JE NIK T-BAG WINTER'93!!! pod 3.jos si mu i poverovao!!!alal vera!!! pod 4.ovo sto si napisao pod 2. potvrdjuje da jesi..... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:26 pm | |
| Znaci slazem se sa plazicem i Wukijem potpuno,ko zna ko je to uradio,takodje ne verujem da cu dolaziti na forum,jer sam imao 450 poruka i ne pada mi napamet da pisem i kkomentarisem sv eponovo,lepo je sto se vi trudite da namestite forum,ali zar ne mislite da opet neko moze doci i sjebati! | |
|
| |
WukyX Jobber
Broj poruka : 22 Godina : 30 Location : Srbija!:D Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:27 pm | |
- *BADGIRL* ::
- pod 2. jesi badgirl
i pod 4. kao što sam rekao, nisam toliko degenisan da to uradim STA SE GUBIS????STA SAMO KENJAS DA BI DOSAO DO TITULE MODERATORA,MA PROKLET DAN KAD SAM TE ZVALA NA OVAJ FORUM PREVARANTU POKVARENI!
samo me ti psuj... ti mora da si corav,ovde nema nijedne psovke,sem mozda ovo " kenjas" i ovo "pokvareni",al ja to nebi svrstao u psovke,a "prevarantu" nije psovka.... | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:30 pm | |
| ,, kenjaš,, jeste psovka, kao nije, a??? | |
|
| |
Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:32 pm | |
- pod 2. jesi badgirl
i pod 4. kao što sam rekao, nisam toliko degenisan da to uradim e ovo je smesno................ ti msilis da smo svi mi hakeri, i da su svi badgirl.......... ne ide to tako............... smiri se i ostavi badgirl na miru................. | |
|
| |
WukyX Jobber
- ,, kenjaš,, jeste psovka, kao nije, a???
ok,dam ti primer.......kazes nekom "moram da kenjam!",ili kao,"brate,kenjas!?",jel su to psovke!? | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Nisam ni nacijoj strani,neam nista protiv nikog,ali cena_dx je odma tu poceo da otvara ankete za banovanje dozivotno odma na nju okrivio,daj dokaze covece! | |
|
| |
WukyX Jobber
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:34 pm | |
| - RapCena ::
- Nisam ni nacijoj strani,neam nista protiv nikog,ali cena_dx je odma tu poceo da otvara ankete za banovanje dozivotno odma na nju okrivio,daj dokaze covece!
njegov jedini dokaz je:"John Cena mi reko!". | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:35 pm | |
| E ovo je moja teorija:Ne veruj,dok ne vidis svojim ocima!nek John Cena kopira to iz Admin Panela pa da svi lepo vidimo | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:37 pm | |
- Nisam ni nacijoj strani,neam nista protiv nikog,ali cena_dx je odma tu poceo da otvara ankete za banovanje dozivotno odma na nju okrivio,daj dokaze covece!
dokaz: pitaj johna cenu normalno da sam stavio takve ankete, jer sam bio razočaran da je neko uništio sav naš trud na ovom forumu, a ti na nekom drugom forumu to kao ne bi napravio??????? | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:39 pm | |
| Ne bi otvorio,zato sto necu da se mesam,imao sam duplo vise poruka od tebe,pa se nisam odma bunio,a dokaz je jak i cvrst John Cena je video,evo primera za taj dokaz:neko ubije nekog i taj sto je ubio svedoci i kaze pa nisam ja ubio,pitajte mog druga on je video da ja nisam ubio!i ko ce mu verovati NIKO!John Cena daj neki dokaz brate | |
|
| |
Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:41 pm | |
| A ida kopira John Cena, ne mora da znaci da je ona, mozda se neko ulogovao na njen profil, tacnije, to i jeste tako........................ | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:42 pm | |
| Pa moguce,ali cena_dx je napao badgirl a nema cvrst dokaz da je to ona | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:45 pm | |
- Pa moguce,ali cena_dx je napao badgirl a nema cvrst dokaz da je to ona
pitaćemo i ninu kad dođe, može, ona će nam kopirati to!!! | |
|
| |
WukyX Jobber
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:48 pm | |
- RapCena ::
- Pa moguce,ali cena_dx je napao badgirl a nema cvrst dokaz da je to ona
pitaćemo i ninu kad dođe, može, ona će nam kopirati to!!! a sta je sad bilo!?John Cena ne moze to da uradi a!? | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:55 pm | |
| Joj cena_dx pa ti ne razumes da postoje hackeri,koji se uloguju na bilo ciji nick i sjebu sve zivo!ma ne vredi,ne moze tebi niko nista objasniti | |
|
| |
WukyX Jobber
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:58 pm | |
- Joj cena_dx pa ti ne razumes da postoje hackeri,koji se uloguju na bilo ciji nick i sjebu sve zivo!ma ne vredi,ne moze tebi niko nista objasniti
ma razume on,i to vrlo dobro,al ne razumes ti da on laze,i sad kad je video da mu plan ne uspeva,uspanicio se i ponavlja jedno te isto jer mu je ponestalo ideja...........dzabe se vise svadjamo...... | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 11:01 pm | |
| - WukyX ::
- Joj cena_dx pa ti ne razumes da postoje hackeri,koji se uloguju na bilo ciji nick i sjebu sve zivo!ma ne vredi,ne moze tebi niko nista objasniti
ma razume on,i to vrlo dobro,al ne razumes ti da on laze,i sad kad je video da mu plan ne uspeva,uspanicio se i ponavlja jedno te isto jer mu je ponestalo ideja...........dzabe se vise svadjamo...... ehem, samo da pitam, koji plan, majke ti?!?!?!? | |
|
| |
WukyX Jobber
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 11:06 pm | |
- WukyX ::
ma razume on,i to vrlo dobro,al ne razumes ti da on laze,i sad kad je video da mu plan ne uspeva,uspanicio se i ponavlja jedno te isto jer mu je ponestalo ideja...........dzabe se vise svadjamo...... ehem, samo da pitam, koji plan, majke ti?!?!?!? pa taj da na bilo koji nacin ubedis admine da banuju badgirl...........a vidim samo se za to bunis,ne smeta ti to sto sam te optuzio da lazes,i da ti se raspada plan,i da ti je ponestalo ideja..........znaci istina je....... | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 11:36 pm | |
| prva ideja za banovanje badgirl bila je od sky wikluh- a, a ja mogu da mislim sta zelim, a ja sam MISLIO da je badgirl izbrisala sve zivo, dok nije dosao krejzi | |
|
| |
Peroxwhy?gen Avenger Jobber
Broj poruka : 14 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 11:38 pm | |
- prva ideja za banovanje badgirl bila je od sky wikluh- a, a ja mogu da mislim sta zelim, a ja sam MISLIO da je badgirl izbrisala sve zivo, dok nije dosao krejzi
sad se izvlacis...sad ti je krejzi "otvorio oci" sta sad da kazem da je *BADGIRL* to uradila (NIJE TO URADILA DA SE RAZUMEMO)? jel bi je spalio na lomaci.... Batali ti dete ovaj internet nije to za tebe... | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 11:39 pm | |
| - buhahaha ::
- prva ideja za banovanje badgirl bila je od sky wikluh- a, a ja mogu da mislim sta zelim, a ja sam MISLIO da je badgirl izbrisala sve zivo, dok nije dosao krejzi
sad se izvlacis...sad ti je krejzi "otvorio oci" sta sad da kazem da je *BADGIRL* to uradila (NIJE TO URADILA DA SE RAZUMEMO)? jel bi je spalio na lomaci....
Batali ti dete ovaj internet nije to za tebe... pa jesi mi otvorio oci, jer si ti najpokvarenija osoba koju znam na netu, pa sam odma pomislio da si ti, a vidi ti to, i jesi!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? | |
| |
|
| |
| BAN!!!! DA ILI NE???? | |
|