Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

BAN!!!! DA ILI NE????

Ići dole 
+10
WukyX
*BADGIRL*
Peroxwhy?gen
John Cena!
fpivlada
CuttingEdge
Wikluh Sky
SV.SAVO
scofield
cena_dx
14 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

DA LI BADGIRL ZASLUŽUJE DOŽIVOTNI BAN SA OVOG FORUMA!?!?!?!?
DA
BAN!!!! DA ILI NE???? Vote_lcap54%BAN!!!! DA ILI NE???? Vote_rcap
 54% [ 7 ]
NE
BAN!!!! DA ILI NE???? Vote_lcap46%BAN!!!! DA ILI NE???? Vote_rcap
 46% [ 6 ]
Ukupno Glasova : 13

Zatvoreno sondiranje

AutorPoruka
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Broj poruka : 169
Godina : 28
Opomene! :
BAN!!!! DA ILI NE???? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100BAN!!!! DA ILI NE???? Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 18.08.2008

BAN!!!! DA ILI NE???? Empty
PočaljiNaslov: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 3:28 pm

Izvinite što otvaram ovu temu, ali ovo je za dobrobit sajta!!! dA li BADGIRL treba da dobije doživotni ban sa ovog foruma!?!??!!? Nemoj te me banovati zbog ove teme please!!!

PAŽNJA: Administratori, jel može ovo da bude kao neka peticija, i ako bude više ,, DA,, nego ,, NE,, da banujete BADGIRL zauvek????
Nazad na vrh Ići dole
scofield
Moderator
Moderator
scofield

Broj poruka : 257
Godina : 30
Opomene! :
BAN!!!! DA ILI NE???? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100BAN!!!! DA ILI NE???? Right_bar_bleue

Datum upisa : 19.08.2008

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 3:49 pm

necu glasati,ima jedan razlog!

Kako ste dokazali da je ona!?
ako mi date dokaze,glasam za da!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.prisonbreak-serbia.getforum.org/
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 3:52 pm

scofield ::
necu glasati,ima jedan razlog!

Kako ste dokazali da je ona!?
ako mi date dokaze,glasam za da!

pod 1. Pitaj John- a Cena- u

pod 2. niko drugi od moderatora i admina nije to uradio, pa je to sigurno bila BADGIRL!!!

pod 3. A i verovatno joj je krejzi sa kečeri. podatak foruma rekao da ako izbrise sve sa ovog foruma da će biti moderator na kečeri. podatak forumu!!!!

i pod 4. Badgirl izgleda više ne dolazi na ovaj forum!!!!
Nazad na vrh Ići dole
scofield
Moderator
Moderator
scofield

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 3:54 pm

ok onda
glasam za da!
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 3:56 pm

ok onda
glasam za da!

OK!!!
Nazad na vrh Ići dole
scofield
Moderator
Moderator
scofield

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 3:59 pm

sta ako se dokaze da nije ona!?
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:02 pm

sta ako se dokaze da nije ona!?

Pa ja obično nisam ovakav da optužujem ljude za nešto, jedino ih optužujem za to ako sam siguran da su to oni, a ja sam siguran da je to bila BADGIRL, a ko bi drugi mogao?!?!!?
Nazad na vrh Ići dole
scofield
Moderator
Moderator
scofield

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:05 pm

nije joj fora,mi se ubili od pisanja ona unisti sve!
Nazad na vrh Ići dole
SV.SAVO
WHC Champion
WHC Champion
SV.SAVO

Broj poruka : 523
Godina : 29
Opomene! :

Datum upisa : 24.08.2008

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:05 pm

pa sam John Cena je rekao da je ona...
Nazad na vrh Ići dole
scofield
Moderator
Moderator
scofield

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:06 pm

da,znam!
daj boze da nije ona!
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:10 pm

Ne verujem da nije ona, pa ko bi drugi bio???
Nazad na vrh Ići dole
Wikluh Sky
WHC Champion
WHC Champion
Wikluh Sky

Broj poruka : 377
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 141
Datum upisa : 29.07.2008

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:25 pm

Glasam za Da

John Cena mi je rekao da je video u kontrol panelu da je Bad Girl sve obrisala
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:29 pm

Kako moze moderator sve da obrise i sta nam vredi ban za nju,kad ona nit ce vise dolaziti na forum..
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:35 pm

RapCena ::
Kako moze moderator sve da obrise i sta nam vredi ban za nju,kad ona nit ce vise dolaziti na forum..

Pa nema veze, nek je banuju doživotno!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:54 pm

John Cena sto lepo odma nisi cena_dx stavio za moda
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:57 pm

RapCena ::
John Cena sto lepo odma nisi cena_dx stavio za moda

nemam blage Question Question Question pitaćemo ga kad dođe da me stavi, jer sam imao sam 1 glas manje od BADGIRL!!!
Nazad na vrh Ići dole
fpivlada
Jobber
Jobber

Broj poruka : 5
Opomene! :

Datum upisa : 27.08.2008

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 5:07 pm

Ovo je prvi put da se uclanjujem na neki forum koji ne pripada KECERI.NET projektu ...
Uclanjujem se iz mnogo razloga i zelim da ovaj mejl pazljivo procitaju kako administratori tako i clanovi (nema vas mnogo ali u redu) ovog foruma ...
Pre svega ono glavno. Jutros oko 5 ujutru je pokusano hakovanje KECERI.NET foruma. Ljudi koji odrzavaju sve to su to primetili i taj hakerski napad odbili. Kasnije danas (oko 11 ujutru) je hakovan kompijuter koji KECERI.NET povremeno koristi i sa tog kompijutera ja pokusan napad na KECERI.NET forum. Takodje, primeceno je da je tada nastupio napad i na Vas forum. Dakle, nemojte javno nabedjivati BadGirl ili bilo koga sa ovog foruma da je pobrisao poruke dok to ne proverite. Takodje, zelim da naglasim da ni jedan zvanicnik sa KECERI.NET-a nije ucestvovao u napadu na Vas forum. To je shto se brisanja poruka tice ...
E sada, zelim da kazem josh nesto ... KECERI.NET je "projekat" za koji se mesecno izdvaja odredjena i ne bash mala suma novca. Dakle, KECERI.NET se placa a to znaci da FORUM na KECERI.NET-u nije beplatan kao ovaj Vas ovde i da iz tog razloga postoje stroga pravila oko reklamiranja na tom forumu kao i oko koriscenja KECERI.NET FORUMA u reklamne svrhe. Dakle, iz tog razloga jer je KECERI.NET ozbiljna stvar su uvedena i pravila ponasanja na tom forumu. Niko ne zeli da Vas ili bilo koga banuje bez razloga. Opravdani razlozi postoje za svaki ban. Takodje, zelim da napomenem da "obezbedjenje" KECERI.NET foruma nije vlasnik tog foruma i da sam jedini vlasnik tog foruma licno JA i ako bude doshlo do smene u vlasnickoj strukturi to ce biti objavljeno na keceri.net forumu. Dakle, ni jedna veca odluka na tom forumu ne moze da se donese bez saglasnosti vlasnika i ni jedna odluka koja je donesena sigurno nije donesena protiv clanova foruma jer ... Taj forum je i napravljen zbog Vas i za Vas a ne zbog zvanicnika foruma.
Na kraju zelim da napomenem da sam i ja i svo obezbedjenje foruma punoletno a kako razumem da ste vi svi uglavnom mladji tinejdzeri iz tog razloga bih zeleo da posle ove moje poruke ne dodje do raznoraznih prozivanja i slicno. Sve Vase tvrdnje koje su iznete do sada na ovom i KECERI.NET forumu o meni ne stoje. Takodje, zelim da naglasim da i mnogobrojne tvrdnje iznete na racun KREJZI-ja takodje nisu tacne. Iz tog razloga ne bi bilo loshe da se za sve shto Vas interesuje obratite na mejl administrator@forum.keceri.net kako bi dobili pravi odgovor.
E da, ono najvaznije. Kako bi dokazali da KECERI.NET nema nikakve veze sa brisanjem Vasih tema KECERI.NET Vam nudi pomoc (naravno u saglasnosti sa pravilima KECERI.NET-a) Dakle, ukoliko Vam je potrebna bilo kakva pomoc slobodno se obratite na administrator@forum.keceri.net. Takodje molim administratore ovog foruma da se shto pre jave na gore pomenuti mejl radi razreshavanja ove situacije.
Nazad na vrh Ići dole
scofield
Moderator
Moderator
scofield

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 5:18 pm

da,da,nemora da znaci da je badgirl!
jer slusajte:Hakeri traze pass od admina i modova!
i mozda su na njen prvo naleteli i porprisli,mozda ona nije ni kriva ni duzna!
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 5:23 pm

fpivlada ::
Ovo je prvi put da se uclanjujem na neki forum koji ne pripada KECERI.NET projektu ...
Uclanjujem se iz mnogo razloga i zelim da ovaj mejl pazljivo procitaju kako administratori tako i clanovi (nema vas mnogo ali u redu) ovog foruma ...
Pre svega ono glavno. Jutros oko 5 ujutru je pokusano hakovanje KECERI.NET foruma. Ljudi koji odrzavaju sve to su to primetili i taj hakerski napad odbili. Kasnije danas (oko 11 ujutru) je hakovan kompijuter koji KECERI.NET povremeno koristi i sa tog kompijutera ja pokusan napad na KECERI.NET forum. Takodje, primeceno je da je tada nastupio napad i na Vas forum. Dakle, nemojte javno nabedjivati BadGirl ili bilo koga sa ovog foruma da je pobrisao poruke dok to ne proverite. Takodje, zelim da naglasim da ni jedan zvanicnik sa KECERI.NET-a nije ucestvovao u napadu na Vas forum. To je shto se brisanja poruka tice ...
E sada, zelim da kazem josh nesto ... KECERI.NET je "projekat" za koji se mesecno izdvaja odredjena i ne bash mala suma novca. Dakle, KECERI.NET se placa a to znaci da FORUM na KECERI.NET-u nije beplatan kao ovaj Vas ovde i da iz tog razloga postoje stroga pravila oko reklamiranja na tom forumu kao i oko koriscenja KECERI.NET FORUMA u reklamne svrhe. Dakle, iz tog razloga jer je KECERI.NET ozbiljna stvar su uvedena i pravila ponasanja na tom forumu. Niko ne zeli da Vas ili bilo koga banuje bez razloga. Opravdani razlozi postoje za svaki ban. Takodje, zelim da napomenem da "obezbedjenje" KECERI.NET foruma nije vlasnik tog foruma i da sam jedini vlasnik tog foruma licno JA i ako bude doshlo do smene u vlasnickoj strukturi to ce biti objavljeno na keceri.net forumu. Dakle, ni jedna veca odluka na tom forumu ne moze da se donese bez saglasnosti vlasnika i ni jedna odluka koja je donesena sigurno nije donesena protiv clanova foruma jer ... Taj forum je i napravljen zbog Vas i za Vas a ne zbog zvanicnika foruma.
Na kraju zelim da napomenem da sam i ja i svo obezbedjenje foruma punoletno a kako razumem da ste vi svi uglavnom mladji tinejdzeri iz tog razloga bih zeleo da posle ove moje poruke ne dodje do raznoraznih prozivanja i slicno. Sve Vase tvrdnje koje su iznete do sada na ovom i KECERI.NET forumu o meni ne stoje. Takodje, zelim da naglasim da i mnogobrojne tvrdnje iznete na racun KREJZI-ja takodje nisu tacne. Iz tog razloga ne bi bilo loshe da se za sve shto Vas interesuje obratite na mejl administrator@forum.keceri.net kako bi dobili pravi odgovor.
E da, ono najvaznije. Kako bi dokazali da KECERI.NET nema nikakve veze sa brisanjem Vasih tema KECERI.NET Vam nudi pomoc (naravno u saglasnosti sa pravilima KECERI.NET-a) Dakle, ukoliko Vam je potrebna bilo kakva pomoc slobodno se obratite na administrator@forum.keceri.net. Takodje molim administratore ovog foruma da se shto pre jave na gore pomenuti mejl radi razreshavanja ove situacije.

Ljudi, ne verujte mu, on je sa tog kečeri. podatak, i on hoće da badgirl ostane na forumu kako i pratili situaciju, oni su badgirl ponudili mesto moderatora na njihovom forumu, ukoliko izbriše sve na ovom forumu, ne verujte mu!!!
Nazad na vrh Ići dole
fpivlada
Jobber
Jobber

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 5:42 pm

cena_dx ::

Ljudi, ne verujte mu, on je sa tog kečeri. podatak, i on hoće da badgirl ostane na forumu kako i pratili situaciju, oni su badgirl ponudili mesto moderatora na njihovom forumu, ukoliko izbriše sve na ovom forumu, ne verujte mu!!!

Upravo sam na ovakva prozivanja mislio u mom prethodnom postu.
Pa nisam ja dete pa da tako razmishljam. Ti jesi dete i zbog toga i razumem tvoj post i tvoju ljutnju zbog banovanja sa KECERI.NETa i sve to prihvatam mirmo jer ja ovde nisam dosao da bih pisao zapaljive postove a sve iz razloga jer zelim da postanem moderator. Medjutim, i ti i svo ostali morate da znate da badgirl kao ni vecina vas ovde nikada ne bi mogla da bude administrator ili moderator na KECERI.NET forumu. Dakle, na ozbiljnim forumima se zna ko moze da bude moderator a ko ne moze. Ne mozes ti da imash 10-11 godina, da pocnes da pratish kecere par meseci i da koristish forume josh krace i da odmah zelish da postanesh moderator. Svaki forum koji to ucini je smesan. Dakle, napominjem, ja sam ovde dosao jer zelim da pomognem. Sve shto sam ovde napisao sam slicno rekao i Nini u mejlu koji sam joj poslao cim sam video da su vam sve poruke pobrisane. Zato mislim da ne stoji nicija sumnja da sam ja ovde dosao iz zle namere.
Nazad na vrh Ići dole
Wikluh Sky
WHC Champion
WHC Champion
Wikluh Sky

Broj poruka : 377
Opomene! :

Novac : 141
Datum upisa : 29.07.2008

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 5:46 pm

E izvini za ono na forumu.

Ja nisam znao da je forum ozbiljna stvar
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
John Cena!
Global mod
Global mod
John Cena!

Broj poruka : 25
Godina : 31
Opomene! :

Datum upisa : 02.07.2008

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 5:50 pm

Cena_dx je imao 1 manje glas,a badgirl je obrisala zato sto lepo pise u panelu,ko je koju poruku obrisao,i ima tema po tema koju je ona obrisala,tj. ceo forum!
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 5:55 pm

John Cena ::
Cena_dx je imao 1 manje glas,a badgirl je obrisala zato sto lepo pise u panelu,ko je koju poruku obrisao,i ima tema po tema koju je ona obrisala,tj. ceo forum!

Pa jel mogu ja da budem mod????

A, fpivlado, zašto si se registrovao na ovaj forum uopšte, ti oćeš da mi mislimo da si ti pogodio da taj je taj hakerupao baš na ovaj forum, a ustvari oćeš da zaštitš badgirl, jer ona je jedini izvor vama koji prati događaje sa ovog foruma...
Nazad na vrh Ići dole
fpivlada
Jobber
Jobber

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 5:59 pm

John Cena ::

Ja ne znam koliko si ti upucen u forume, hakovanje i ostalo ali ... Haker pronalazi username i password admina ili moderatora foruma a zatim sa tim userom i passwordom se loguje i "odradjuje svoj deo posla". E sada, ukoliko si ti administrator foruma ti lako mozoes da vidish kada su te poruke izbrisane. Dakle, ja sam rekao da je potencijalni haker koji je pokusao da hakuje nash forum to radio oko 5 ujutru i izmedju 11 i 12 danas. Ukoliko se to poklapa sa vremenom kada su Vase poruke pobrisane ona mozesh lako da zakljucish o cemu se radi.

cena_dx ::

A, fpivlado, zašto si se registrovao na ovaj forum uopšte, ti oćeš da mi mislimo da si ti pogodio da taj je taj hakerupao baš na ovaj forum, a ustvari oćeš da zaštitš badgirl, jer ona je jedini izvor vama koji prati događaje sa ovog foruma...

A zashto bih ja to hteo? Pre bi moglo da se kaze da bi to hteo ti jer na putu za postavljanje tebe za mesto moderatora na ovom forumu jedino stoji badgirl.

Poslednji izmenio fpivlada dana Sre Avg 27, 2008 6:02 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
John Cena!
Global mod
Global mod
John Cena!

Broj poruka : 25
Godina : 31
Opomene! :

Datum upisa : 02.07.2008

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 6:01 pm

I BAS DA UDJE NA NJEN NICK,MA PROVIDNO JE....I STO JE NEMA SAD NA FORUMU?ZATO STO ZNA DA JE KRIVA....MA ONA NE ZASLUZUJE DA BUDE NI NA JEDNOM FORUMU,OGOVARALA JE SVE VAS SA ONOG FORUMA,A SIGURNO JE I NAS KOD VAS....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE????   BAN!!!! DA ILI NE???? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

BAN!!!! DA ILI NE????
Nazad na vrh 
Strana 1 od 5Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: Recycle bin :: Basket of the forum-
Skoči na: