Dobrodosli na forum kecera!!! .:Forum kecera:. |
|
| BAN!!!! DA ILI NE???? | |
|
+10WukyX *BADGIRL* Peroxwhy?gen John Cena! fpivlada CuttingEdge Wikluh Sky SV.SAVO scofield cena_dx 14 posters | |
DA LI BADGIRL ZASLUŽUJE DOŽIVOTNI BAN SA OVOG FORUMA!?!?!?!? | | Ukupno Glasova : 13 | | Zatvoreno sondiranje |
| Autor | Poruka |
---|
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 6:06 pm | |
| - fpivlada ::
- John Cena ::
- Cena_dx je imao 1 manje glas,a badgirl je obrisala zato sto lepo pise u panelu,ko je koju poruku obrisao,i ima tema po tema koju je ona obrisala,tj. ceo forum!
Ja ne znam koliko si ti upucen u forume, hakovanje i ostalo ali ... Haker pronalazi username i password admina ili moderatora foruma a zatim sa tim userom i passwordom se loguje i "odradjuje svoj deo posla". E sada, ukoliko si ti administrator foruma ti lako mozoes da vidish kada su te poruke izbrisane. Dakle, ja sam rekao da je potencijalni haker koji je pokusao da hakuje nash forum to radio oko 5 ujutru i izmedju 11 i 12 danas. Ukoliko se to poklapa sa vremenom kada su Vase poruke pobrisane ona mozesh lako da zakljucish o cemu se radi. Ti samo hoćeš da zaštitš BADGIRl, i ti ,, nagađaš,, to vreme jer je to vreme ili tačno ili ne( a verovatno je tačno, pošto je badgirl verovatno u to vreme obrisala poruke, a vi kažete da je tada haker napadao, pa hoćeš da mi pomislimo kako je haker obrisao poruke, a ne badgirl) !!! | |
| | | fpivlada Jobber
Broj poruka : 5 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 27.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 6:07 pm | |
| - John Cena ::
- I BAS DA UDJE NA NJEN NICK,MA PROVIDNO JE....I STO JE NEMA SAD NA FORUMU?ZATO STO ZNA DA JE KRIVA....MA ONA NE ZASLUZUJE DA BUDE NI NA JEDNOM FORUMU,OGOVARALA JE SVE VAS SA ONOG FORUMA,A SIGURNO JE I NAS KOD VAS....
Upao sam u diskusiju sa tinejdzerima koji josh uvek nisu naucili da razmisljaju hladne glave. A to shto kazesh kako da bash upadne na njen nick. Ja ne branim badgirl ... Moguce je da je i ona pobrisala poruke. Dakle, ja ne kazem ni da jeste ni da nije. Ja samo kazem shta se danas desavalo sa hakerskim napadom, iznosim cinjenice i logicne zakljucke. A ti razmisli. Dovedi se u situaciju da je sa tvog nick-a sve pobrisano. Da li bi i tada isto reagovao? | |
| | | SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 6:07 pm | |
| a ko nama garantuje da fpivlada nije ustvari Badgirl, i da brani sama sebe... | |
| | | cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 6:08 pm | |
| - John Cena ::
- I BAS DA UDJE NA NJEN NICK,MA PROVIDNO JE....I STO JE NEMA SAD NA FORUMU?ZATO STO ZNA DA JE KRIVA....MA ONA NE ZASLUZUJE DA BUDE NI NA JEDNOM FORUMU,OGOVARALA JE SVE VAS SA ONOG FORUMA,A SIGURNO JE I NAS KOD VAS....
John Cena, jel mogu ja da budem mod onda, pošto sam završio na 2 mestu!?!?!? SV. SAVO, majstore dobro si to rekao!!!! | |
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 6:11 pm | |
| - cena_dx ::
- John Cena ::
John Cena, jel mogu ja da budem mod onda, pošto sam završio na 2 mestu!?!?!?
SV. SAVO, majstore dobro si to rekao!!!! ja mislim da cena_dx treba da bude mod... | |
| | | Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 6:12 pm | |
| FPIVLADA Nisi mi odgovorio na e mail | |
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 6:13 pm | |
| | |
| | | fpivlada Jobber
Broj poruka : 5 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 27.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 6:18 pm | |
| | |
| | | Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 6:20 pm | |
| - fpivlada ::
- Wikluh Sky ::
- FPIVLADA Nisi mi odgovorio na e mail
Ja nisam dobio tvoj mejl. Adresa je administrator@forum.keceri.net. Pokusaj da posaljesh ponovo. Poslacu ti privatnu poruku | |
| | | Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| | | | *BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 9:37 pm | |
| NISAM CEO DAN BILA KOD KUCE!!!!!!!!KAKO SAM MOGLA TO DA URADIM???????? | |
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 9:42 pm | |
| znam da nisi, opusti se i gledaj kako te svi prozivaju................... | |
| | | *BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 9:48 pm | |
| - Peroxwhy?gen ::
- znam da nisi, opusti se i gledaj kako te svi prozivaju...................
da da gledam kako me svi bez razloga mrze,dok se neko samo zlobno smeska | |
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 9:52 pm | |
| e pusti ih, ovo je samo internet................................ meni su se i gore stvari desavale................................. pusti ih neka crknu sa pogresnim misljenjem o tebi, to tebe ne bi trebal oda podadja.................. posle im to objasni kada se o`lade malko...................... | |
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:01 pm | |
| ako ona stvarno ovo nije uradila, iako ja sam mislim da jeste, samo joj skinite titulu admina (ili moda,sta je ona vec), nek ostane na forumu kao WWE clan... neko ce sad pitati:"zasto da joj se skine titula ako nije to uradila?"... jer ako je to uradio neki haker, on je sad uocio da kod nje lako upadne i da lako pobrise sve... a ako o5 upadne a ona bude WWE clan, ne moze nista da obrise...
Poslednji izmenio SV.SAVO dana Sre Avg 27, 2008 10:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:03 pm | |
| - SV.SAVO ::
- ako ona stvarno ovo nije uradila, iako ja sam mislim da jeste, samo joj skinite titulu admina, nek ostane na forumu kao WWE clan... neko ce sad pitati:"zasto da joj se skine titula ako nije to uradila?"... jer ako je to uradio neki haker, on je sad uocio da kod nje lako upadne i da lako pobrise sve... a ako o5 upadne a ona bude WWE clan, ne moze nista da obrise...
SAMO VI MENE J****** U MOZAK | |
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:05 pm | |
- ako ona stvarno ovo nije uradila, iako ja sam mislim da jeste, samo joj skinite titulu admina (ili moda,sta je ona vec), nek ostane na forumu kao WWE clan... neko ce sad pitati:"zasto da joj se skine titula ako nije to uradila?"... jer ako je to uradio neki haker, on je sad uocio da kod nje lako upadne i da lako pobrise sve... a ako o5 upadne a ona bude WWE clan, ne moze nista da obrise...
slažem se... | |
| | | WukyX Jobber
Broj poruka : 22 Godina : 30 Location : Srbija!:D Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:07 pm | |
| ma nije ona to uradila!!!ona mozda jeste bad,al ne evil!!!!pa jbt bilo ko sa malo vecim hack znanjem je mogo to da uradi,i mislim BILO KO!!!tako nemojte je optuzivati! @cena_dx i odkud is ti tolko siguran da je to bila ona!?nene,cekaj,znam odgovor,reko ti John Cena tako???ok,ok....a da ti John Cena kaze da je video letecu svinju koju je upoznao nakon sto je sletela i donela mu sladoled,jel bi i to poverovao,a!?kao sto vec rekoh,bilo koji malo bolji haker je mogao to da izvede........kad malo bolje razmislim,obicno su krivi oni koji prvi izljavljuju krivicu na drugog,kako mi da znamo da mozda TI nisi obrisao sve poruke,a!?prvo kazes da retko okrivljujes nekog,i da to radis ako si 100% siguran,a vec si kasnije rekao:"nema veze,banujte je dozivotno!!! ".il neku slicnu glupost...tako brzo menjas misljenje a??? | |
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:09 pm | |
| - WukyX ::
- ma nije ona to uradila!!!ona mozda jeste bad,al ne evil!!!!pa jbt bilo ko sa malo vecim hack znanjem je mogo to da uradi,i mislim BILO KO!!!tako nemojte je optuzivati!
@cena_dx i odkud is ti tolko siguran da je to bila ona!?nene,cekaj,znam odgovor,reko ti John Cena tako???ok,ok....a da ti John Cena kaze da je video letecu svinju koju je upoznao nakon sto je sletela i donela mu sladoled,jel bi i to poverovao,a!?kao sto vec rekoh,bilo koji malo bolji haker je mogao to da izvede........kad malo bolje razmislim,obicno su krivi oni koji prvi izljavljuju krivicu na drugog,kako mi da znamo da mozda TI nisi obrisao sve poruke,a!?prvo kazes da retko okrivljujes nekog,i da to radis ako si 100% siguran,a vec si kasnije rekao:"nema veze,banujte je dozivotno!!! ".il neku slicnu glupost...tako brzo menjas misljenje a??? pa nek joj se zato skine titula (moda ili admin, sta je vec) a nek ostane na forumu... | |
| | | | WukyX Jobber
Broj poruka : 22 Godina : 30 Location : Srbija!:D Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:11 pm | |
- WukyX ::
- ma nije ona to uradila!!!ona mozda jeste bad,al ne evil!!!!pa jbt bilo ko sa malo vecim hack znanjem je mogo to da uradi,i mislim BILO KO!!!tako nemojte je optuzivati!
@cena_dx i odkud is ti tolko siguran da je to bila ona!?nene,cekaj,znam odgovor,reko ti John Cena tako???ok,ok....a da ti John Cena kaze da je video letecu svinju koju je upoznao nakon sto je sletela i donela mu sladoled,jel bi i to poverovao,a!?kao sto vec rekoh,bilo koji malo bolji haker je mogao to da izvede........kad malo bolje razmislim,obicno su krivi oni koji prvi izljavljuju krivicu na drugog,kako mi da znamo da mozda TI nisi obrisao sve poruke,a!?prvo kazes da retko okrivljujes nekog,i da to radis ako si 100% siguran,a vec si kasnije rekao:"nema veze,banujte je dozivotno!!! ".il neku slicnu glupost...tako brzo menjas misljenje a??? pa nek joj se zato skine titula (moda ili admin, sta je vec) a nek ostane na forumu... ako je to najbolje resenje,onda nek joj skinu titulu dok se ne utvrdi ko je to ucinio..... | |
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:12 pm | |
| - WukyX ::
@cena_dx i odkud is ti tolko siguran da je to bila ona!?nene,cekaj,znam odgovor,reko ti John Cena tako???ok,ok....a da ti John Cena kaze da je video letecu svinju koju je upoznao nakon sto je sletela i donela mu sladoled,jel bi i to poverovao,a!?kao sto vec rekoh,bilo koji malo bolji haker je mogao to da izvede........kad malo bolje razmislim,obicno su krivi oni koji prvi izljavljuju krivicu na drugog,kako mi da znamo da mozda TI nisi obrisao sve poruke,a!?prvo kazes da retko okrivljujes nekog,i da to radis ako si 100% siguran,a vec si kasnije rekao:"nema veze,banujte je dozivotno!!! ".il neku slicnu glupost...tako brzo menjas misljenje a??? ehem, pod 1. ja nisam haker, ja samo znam neke trikove sa google- om pod 2. sad si i ti verovatno badgirl pod 3. siguran sam, jer mi je John Cena rekao da je pisalo da je to badgirl uradila, a zašto bi on to izmislio??? i pod 4. zašto bi ja obrisao sve poruke, kad sad učestvujem u ponovnom oživljavanju foruma, nisam ja toliko glup da obrišem sve poruke pa da ponovo pišem... | |
| | | WukyX Jobber
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:13 pm | |
| | |
| | | WukyX Jobber
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:16 pm | |
@cena_dx i odkud is ti tolko siguran da je to bila ona!?nene,cekaj,znam odgovor,reko ti John Cena tako???ok,ok....a da ti John Cena kaze da je video letecu svinju koju je upoznao nakon sto je sletela i donela mu sladoled,jel bi i to poverovao,a!?kao sto vec rekoh,bilo koji malo bolji haker je mogao to da izvede........kad malo bolje razmislim,obicno su krivi oni koji prvi izljavljuju krivicu na drugog,kako mi da znamo da mozda TI nisi obrisao sve poruke,a!?prvo kazes da retko okrivljujes nekog,i da to radis ako si 100% siguran,a vec si kasnije rekao:"nema veze,banujte je dozivotno!!! ".il neku slicnu glupost...tako brzo menjas misljenje a??? ehem,
pod 1. ja nisam haker, ja samo znam neke trikove sa google- om
pod 2. sad si i ti verovatno badgirl
pod 3. siguran sam, jer mi je John Cena rekao da je pisalo da je to badgirl uradila, a zašto bi on to izmislio???
i pod 4. zašto bi ja obrisao sve poruke, kad sad učestvujem u ponovnom oživljavanju foruma, nisam ja toliko glup da obrišem sve poruke pa da ponovo pišem... pod 2. ja badgirl!?tebi nije dobro! pod 3.A znaci verovao bi John Cena-i da ti je reko za letecu svinju a!? pod 4.dal si glup il nisi ja to neznam,al znam da bi sigurno to uradio prema,izvesne,mrznje prema badgirl samo da bi je banovali,pa jos i dozivotno.... | |
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? Sre Avg 27, 2008 10:19 pm | |
@cena_dx i odkud is ti tolko siguran da je to bila ona!?nene,cekaj,znam odgovor,reko ti John Cena tako???ok,ok....a da ti John Cena kaze da je video letecu svinju koju je upoznao nakon sto je sletela i donela mu sladoled,jel bi i to poverovao,a!?kao sto vec rekoh,bilo koji malo bolji haker je mogao to da izvede........kad malo bolje razmislim,obicno su krivi oni koji prvi izljavljuju krivicu na drugog,kako mi da znamo da mozda TI nisi obrisao sve poruke,a!?prvo kazes da retko okrivljujes nekog,i da to radis ako si 100% siguran,a vec si kasnije rekao:"nema veze,banujte je dozivotno!!! ".il neku slicnu glupost...tako brzo menjas misljenje a??? ehem,
pod 1. ja nisam haker, ja samo znam neke trikove sa google- om
pod 2. sad si i ti verovatno badgirl
pod 3. siguran sam, jer mi je John Cena rekao da je pisalo da je to badgirl uradila, a zašto bi on to izmislio???
i pod 4. zašto bi ja obrisao sve poruke, kad sad učestvujem u ponovnom oživljavanju foruma, nisam ja toliko glup da obrišem sve poruke pa da ponovo pišem... ETO TI TITULA MODERATORA JURI ZA TITULU OSVOJIO SI JE BRAVO ODLICNO LAZES | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: BAN!!!! DA ILI NE???? | |
| |
| | | | BAN!!!! DA ILI NE???? | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|