| Najave za Monday Night RAW | |
|
+5Alex Monster RatedRsuperstar CuttingEdge JEFF HARDY 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 12:52 am | |
| HAHA
Cena u ringu očajan,ima dva poteza i to je sve....A push dobija samo zbog publike koja obožava supermene poput njega..... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 12:57 am | |
| - Alex ::
- HAHA
Cena u ringu očajan,ima dva poteza i to je sve....A push dobija samo zbog publike koja obožava supermene poput njega..... 2poteza??Ne bi rekao,ako Cena ima 2 poteza,onda Batista nema nijedan,Cena ima FU,STFU,Five Knuckle Shuffle,Diving Clothesline,Diving Leg Drop Buldog....A Batista je 4 puta gori od Cene,ima Bomb i Spear i to je to!!!! @Maryse Cenu zovu Superman,jer je dobio push tako da je i fanovima isao na kurac,jer nije znao za poraz u 2007,odatle ga zovu Superman,plus ima Hero Marine gimmnick,stojim iza toga da je Cena dobar,ali nije bolji od Undertakera,Michaelsa,Ortona,Jericha,Edge-a,HHH.... | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 1:02 am | |
| I jedan i drugi su katastrofa, ovaj Five Knuckle Shuffle je sramota, STFU još veća a FU najgori finisher posle Pedigrea, ostali su obični potezi. Maryse, trebaš shvatiti neke stvari, John Cena svima starijim od 15 godina ide na kurac jer je previše dečiji lik i to WWE neće da menja, zato su im ratinzi katastrofalni. Da Cena postane heel publika bi više volela pro rvanje, jer ovakav Cena je katastrofa za rvanje i to profesionalno rvanje. | |
|
| |
MaryseSuperFan WHC Champion
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 1:12 am | |
| Pa od Jericha je sigurno bolji,ma znam ja sto vi njega TAKO zovete nego me to nervira pa zato kazem....I meni je on totalno okay,mada bi vise volela da je heel ali valjda ce opet nekad biti heel | |
|
| |
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 1:23 am | |
| Rapcena ako ja kažem 2 poteza ne mislim 2 tačno,nego oko 5....a i on i Batista su užas
Bolji od JERICHA???
Chris Jericha??????
Y2J?????
Daj,Jericho je jedan od najboljih svih vremena | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 1:46 am | |
| | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 12:07 pm | |
| Alex shvatio sam na sta si mislio,nasalio sam se,izgleda da nisi skontao moj post,to je bilo u segmentu nije 2 nego 4 kapiras????Cena kao heel bi bilo zivrsno gotivili bi ga i stariji,Chris Jericho nije za dzabe Superstar 2008....Ali meni losijeg superstara od Batiste nema.... Maryse ti stvarno ne kapiras mnoge stvari ista situcija kao i u temi Maryse.... | |
|
| |
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 4:28 pm | |
| | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 7:36 pm | |
| lepo vrtis ocima | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Dec 31, 2008 8:40 pm | |
| Jao, sad sam primetio, Ispod MaryseSuperFan piše Main eventar, treba Main Eventer | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Čet Jan 01, 2009 2:47 am | |
| MOLIIM!CENA BOLJI OD JERCHA!HAHAHAHAH TO MORA DA JE NEKA SALA!CENA NEMA VEZE BRE SA PRO RVANJEM AA JERIHOOO JE BRE JEDAN OD NAJBOLJIH!Znaci CEna mi ide na kurac vise a jos uvek nemam 15 godina!Nervira me vise i kao champ i kao obican superstar znaci nema pojma apsolutn!!Njegove borbe su dosadne!Marys jedini od koga je Cena bolji je MARELAA!!mozda sam malo preterao al stv mi ide na **rac vise CEna!I batista istoo!Ume da uradi Spear-i to onaj najbudjaviji i eto Batista Bomb sto po meni nema nikakve razlike sa Last Ride-om stim sto Batista kad baci protivnika sedne a Taker sa Last Ride-om ostane na nogama!The FU i PEDIGREE UBEDLJIVOOO NAJJADNIJI FINISHERII!Kako neko moze da kaze da je FU najjaci finiser!ne shvatam stvarno!jadan Randy!Kane da nece ostavljati na miru sad!Tacno sam znao da ce Michaels morati da slusa naredjenja JBL-a i da pusti njega da pobedi!Znaci eto na RR cemo o5 videti remake rivala Cena vs JBL al mislim da ce biti dosadan metch!Sad se samo nadam da ce RR metch biti strava mada svake godine je sve jadniji i jadniji!!!Eto toliko od mene za RAW od preksinoc!!!Ona scena sa Goldustom je bila ekstra,posebno ono za Edga i Vickie,znaci puko sam od smehaa hahahah! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Čet Jan 01, 2009 3:48 pm | |
| RatedR elem malo mi tvoja recenica da Cena nema veze sa Pro Wrestlingom ulazi u oci,da nema veze sa Pro Wrestlingom ne bi bio champ toliko tugo,elem CENA VS JBL taj mec cu preskociti....i da Sta fali Pedigree-u pa bolji je Pedigree finisher od JBL-ovog Chlotsline from Heel ili FU-a,Big Showowg Pesnicenja u glavu itd... | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Čet Jan 01, 2009 7:35 pm | |
| Pedigree je najjadniji, aj pogledaj malo, to je sranje, da se teže izrazim, to svaki peder i svaka budala može da uradi i previše je providno da protivnik ne udari glavom o pod. Za FU ima parodija na internetu, ovaj mu uradi FU a protivnik, pa šta sada, nisam ni osetio. | |
|
| |
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Ned Jan 04, 2009 12:57 am | |
| Dobro preterao sam ae!Nije istina da bas nema veze!On je profesionalac u tom biznisu ali prosto nije najbolji i nikad nece biti dokle god ima ulogu supermena!Prosto me nerviraju oni koj misle da su faceovi tojest Batista,Rey,Cena bolji od superstarova kao sto su Orton,Edge,Jericho msm nijedan od te trojce nije bolji od Ortona Edga ili Jericha sto se tive rvanja uopsteno! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Ned Jan 04, 2009 1:21 am | |
| - RatedRsuperstar ::
- Dobro preterao sam ae!Nije istina da bas nema veze!On je profesionalac u tom biznisu ali prosto nije najbolji i nikad nece biti dokle god ima ulogu supermena!Prosto me nerviraju oni koj misle da su faceovi tojest Batista,Rey,Cena bolji od superstarova kao sto su Orton,Edge,Jericho msm nijedan od te trojce nije bolji od Ortona Edga ili Jericha sto se tive rvanja uopsteno!
Batista je 0 za mic skills i za wrestling uopsteno Rej je solidan Cena je na micu odlican,al u ringu nista posebno A Orton,Edge i Jericho,su i na micu i u ringu odlicni!!!! | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Ned Jan 04, 2009 8:21 pm | |
| Cena je odličan rvač, ali ima takvu jebenu ulogu koja ga prati ceo život, šteta, da neizgleda tako detinjasto možda bi ga neko ozbiljniji i voleo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Pon Jan 05, 2009 2:14 am | |
| I meni se ne svidja njegova uloga ali.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Uto Jan 06, 2009 12:09 am | |
| Hah a kome se jos svidja njegova uloga a da ima preko 13god???Nikom | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Uto Jan 06, 2009 4:16 am | |
| Pa vidiš da nije baš nikome, o ukusima se ne raspravlja. | |
|
| |
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Jan 14, 2009 12:20 am | |
| Ne mogu da verujem da je Jericho o5 otpusten!Auuuu ako ga o5 nece biti 2god stw ne znam nasta su spalii!!Orton pobedio Kane-a odlicno i naravno Legacy na kraju objasnio par stwari Sim Snuki i Manu-u jer se Dibiase vratio ali pridruzio Ortonu sto me je malo zacudiloo al ae!HBK pobedio Cenu-pa bar superman nije izasao kao pobednik to mi je najvaznije!Inace show ne mogu da kazem da je bio sjajan al ae kao nek prodje! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Jan 14, 2009 12:24 am | |
- Ne mogu da verujem da je Jericho o5 otpusten!Auuuu ako ga o5 nece biti 2god stw ne znam nasta su spalii!!Orton pobedio Kane-a odlicno i naravno Legacy na kraju objasnio par stwari Sim Snuki i Manu-u jer se Dibiase vratio ali pridruzio Ortonu sto me je malo zacudiloo al ae!HBK pobedio Cenu-pa bar superman nije izasao kao pobednik to mi je najvaznije!Inace show ne mogu da kazem da je bio sjajan al ae kao nek prodje!
Pa Jericho je kayfabe otpusten,ne mogu da verujem da si ti naseo na tu pricu....mislio sam da jedino foxovci mogu da poveruju to.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Jan 14, 2009 12:45 pm | |
| Auuuuu a ja sam mislio da ti nisi toliko glup da pomislis da sam ja glup pa da cu da nasednem!Pa nije stw otpusten znam to nedo govorim ono sto je bilo u Rawu bre!Kao otpusten!NIje otpusten nego samo ce verovatno da napravi malu pauzu jbt!Ne mislim da je otpusten kao sto su Lance Cade,Paul London i oi drugi sto su bili otpusteni tokom 2008!Daj pa nisam ni ja toliko glup znas! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Jan 14, 2009 6:39 pm | |
- Auuuuu a ja sam mislio da ti nisi toliko glup da pomislis da sam ja glup pa da cu da nasednem!Pa nije stw otpusten znam to nedo govorim ono sto je bilo u Rawu bre!Kao otpusten!NIje otpusten nego samo ce verovatno da napravi malu pauzu jbt!Ne mislim da je otpusten kao sto su Lance Cade,Paul London i oi drugi sto su bili otpusteni tokom 2008!Daj pa nisam ni ja toliko glup znas!
Ok,pogresno sam protumacio tvoj post | |
|
| |
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Jan 14, 2009 8:10 pm | |
| Ma ok nego ja volim da gledam wwe po storyline-u znaci znam ja vrlo dobro da je to sve namestaljka ali da nema storyline-a WWE bi bio dosadan!Msm vec sad i jeste malo dosadan ali bilo bi GROZNO kad nebi blio storyline-a!Jerichov povratak ce verovatno da naprave kao 3rd coming of Chris Jericho!ono 2007 je bio 2nd coming of y2j a ovo ce biti nesto slicno valjda! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW Sre Jan 14, 2009 8:27 pm | |
- Ma ok nego ja volim da gledam wwe po storyline-u znaci znam ja vrlo dobro da je to sve namestaljka ali da nema storyline-a WWE bi bio dosadan!Msm vec sad i jeste malo dosadan ali bilo bi GROZNO kad nebi blio storyline-a!Jerichov povratak ce verovatno da naprave kao 3rd coming of Chris Jericho!ono 2007 je bio 2nd coming of y2j a ovo ce biti nesto slicno valjda!
Ja mislim da ce se on vec sledece nedelje pojaviti.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najave za Monday Night RAW | |
| |
|
| |
| Najave za Monday Night RAW | |
|