Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Najave za Monday Night RAW

Ići dole 
+5
Alex
Monster
RatedRsuperstar
CuttingEdge
JEFF HARDY
9 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
AutorPoruka
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Godina : 30
Opomene! :
Najave za Monday Night RAW - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Najave za Monday Night RAW - Page 5 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

Najave za Monday Night RAW - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 10:10 pm

NAJNOVIJE VESTI IZ RAWA!Za povratak Ric Flaira ce biti 1vs1 metch UNDERTAKER VS RANDY ORTON JEDVA CEEEKAAAAMM!!!Very Happy bice zanimljivooooo!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :
Najave za Monday Night RAW - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Najave za Monday Night RAW - Page 5 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 10:16 pm

RatedRsuperstar ::
NAJNOVIJE VESTI IZ RAWA!Za povratak Ric Flaira ce biti 1vs1 metch UNDERTAKER VS RANDY ORTON JEDVA CEEEKAAAAMM!!!Very Happy bice zanimljivooooo!

Ric se ne vraca zauvek nego samo One night only
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 10:21 pm

Znam nisam glup covece!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 10:23 pm

Znam nisam glup covece!

Nisam ni reko da si glup
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 10:25 pm

Pa znam da nisi ali vrlo dobro znam da se Ric Flair nece vratiti zauvek.....to je prosto nemoguce.....u njegovim godinama ja bi sebi pripremio grob a kamoli da se vratim u WWE...lol salim se Very Happy!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeUto Feb 10, 2009 3:50 pm

Pa show je bio onako...nije los ali nije preterano fantastican!Cudilo me je sto su Cena Mysterio i Kingston izgubili u 6man tag team metchu...evo rezultata
Beth Phoneiks and Jillian def. Kelly Kelly and Melina(tag team match)
Cody Rhodes and Ted Dibiase def. Cryme Tyme(tag team match)
Intercontinental champion CM Punk def. William Regal(retains)
Chris Jericho,Kane and Mike Knox def. John Cena,Kofi Kingston and Rey Mysterio(6man tag team match)
Mark Henry def. Shawm Michaels(DQ)
Randy Orton def. The Undertaker(Uleteli Rhodes i Dibiase,a posle usao Shane McMahon i uradio "The Coast to Coast" Ted Dibiasiju)

Sta mislite o ovom showu?
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeUto Feb 10, 2009 6:22 pm

Sranje je bio osim Coast to Coasta cuvenog skoka(mog omiljenog) prejebeno je izgledalo mada vise mi je Shane za heela nego za facea,prokomentarisacu svaki match posebno
Beth Phoneiks and Jillian def. Kelly Kelly and Melina(tag team match):Ma sranje match kao i uvek ali bolji nego mecevi diva iz smackdowna,dokle wwe planira ovako da u rawu stavlja tag divas matcheve zar nije bolje da vidimo koji Fatal Four za divas titulu Melina vs Beth vs Mickie vs ???? bilo ko
Cody Rhodes and Ted Dibiase def. Cryme Tyme(tag team match):Po meni veoma los match
Intercontinental champion CM Punk def. William Regal(retains):Solidan match mada moze i bolje
Chris Jericho,Kane and Mike Knox def. John Cena,Kofi Kingston and Rey Mysterio(6man tag team match):Znao sam da ce heelovi pobediti ovde jer ce Cena retainati na NWO,sasvim dobar match
Mark Henry def. Shawm Michaels(DQ):Kratko trajao nista posebno
Randy Orton def. The Undertaker(Uleteli Rhodes i Dibiase,a posle usao Shane McMahon i uradio "The Coast to Coast" Ted Dibiasiju):Match je bio solidan mada sam ocekivao vise jedino mi se svideo Coast to Coast na kraju
Ocena showa:6/10
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeUto Feb 10, 2009 7:01 pm

I ja sam ocekivao vise od Randy Orton vs The Undertaker methca ali jbg sta je tu je!Covece neverujem da je NWO za samo 5 dana.....secam se ko da je juce bilo i da su najavljivali raw i sd/ecw elimination chamber prosle godine....kako vreme letiii Very Happy!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeUto Feb 10, 2009 7:29 pm

I ja sam ocekivao vise od Randy Orton vs The Undertaker methca ali jbg sta je tu je!Covece neverujem da je NWO za samo 5 dana.....secam se ko da je juce bilo i da su najavljivali raw i sd/ecw elimination chamber prosle godine....kako vreme letiii Very Happy!

Apsolutno se slazem ja se secam i najave za Survivor Series 2007,a pre toga se bas i ne secam tecno ali to ko da je bilo juce
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeSre Feb 11, 2009 12:19 am

Pa da.............aa jedva cekam Elimination Chamber metcheve...!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeUto Mar 10, 2009 7:28 pm

Novi Intercontinentalni Champion...........................JBL!!!!!!SadSadSad
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeUto Mar 10, 2009 7:38 pm

Cm Punk je po meni potpuno los,jebote smorim se dok gledam njegov match,nit je dobar za micom,a bolje mu stoji uloga heela i bolje sto je JBL koji ima bolji mic skills od njega new IC
Nazad na vrh Ići dole
*~Maria Kanellis~*
Jobber
Jobber
*~Maria Kanellis~*

Broj poruka : 20
Godina : 29
Opomene! :

Zahvaljen : 0
Novac : 6
Datum upisa : 31.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 1:35 am

Novi Intercontinentalni Champion...........................JBL!!!!!!SadSadSad
I meni žao... Crying or Very sad Punk Punk Punk!!! :jump:
Nazad na vrh Ići dole
http://wwedivas.pforum.biz
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 3:00 pm

Jeste JBL trenutno bolji izbor ali ako trebada biram....ja biram Punka...iako nema neke poteze...vise cenim Punka nego JBLa!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 3:43 pm

Kako mozes da cenis nekog ko ne radi dobro svoju ulogu,ima solidne poteze,a JBL nema dobre poteze,al je perfektan heel i duplo je duze u wrestlingu i od mene licno ima veci Respect!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 4:14 pm

Epa jbg...potpuno si upravu ako se tako gleda..ali ja ne gledam tako...znam ja vrlo dobro da je mnogo duze u wrestlingu i da je odlican heel ali meni se vise svidjao kao komentator....ne volim uopste JBLa i njegovu ulogu....Punk nema neke poteze...ima solidne...GTS je onako...nisat posebno...Anacaonda wise...pa ja ni ne znam kad je koristio poslednji put...stw ne gledam Punka toliko puno...a ostalo....nista posebno...ali o5 Punk mi se vise svijda...mlad je i pred njim je karijera....za njega ima vremena da se popravi...dosta njih je bilo lose pa su se popravili...MVP naprimer tokom 2007...ne mozes da poredis JBLa i Punka...normalno je da JBL ima vise iskustva....
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 4:57 pm

Ti se verovatno secas da je Punk debitovao kao heel i ta uloga mu je bolje stojala nego ova baby face
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 5:17 pm

To je bilo 2006 a ja sam tad pratio samo na foxu...nisu pustali ECW i nisam imao net tada...kazem ti...do kraja 2007 ja sam bio jedan od foxovaca..kad sam obezbedio internet poceo sam polako da pratim i ECW i na wwe.com sam sve citao i sve mi je bilo jasnije o wrestlingu....
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 5:58 pm

Pa ja sam rvanje redovno poceo pratiti 2007,ali ranie sam gledao preko kablovske ali ne redovno nego kad uvatim,foxovac sam bio dok nisam dobio net to jest 26.1.2007,ali i posle toga sam umeo da odgledam na foxu
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 7:06 pm

Pa i ja...kad sam nabavio net i ja sam nastavio da pratim na foxu ali nisam bio naivcina...znao sam sta se desava...i znao sam svrhu svega toga...znao sam da je McMahon pravi vlasnik WWE-a,da Hawkins i Ryder nisu Edgova mladja braca,Da Eddie nije penzionisan nego je umro i da je Orton najmladji World Heavyweight Champion a ne najmladji sampion u rawu teske kategorije....i jos dosta tih sranja...
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeUto Mar 17, 2009 12:50 pm

Zanimljiv Raw.....Edge vs John Cena u Main eventu...Vickie je svo vreme kao specijalni sudija spasavala Edga da ne izgubi...na kraju je usao Big Show i zajedno su unistili Cenu...onda je Edge uradio spear i Big Showu...dok je Triple H pobedio Cody Rhodes-a a onda se spustio steel cage...Randy i Ted su mogli samo da gledaju Very Happy:D:D:D...lep show....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeUto Mar 24, 2009 3:49 pm

Znao sam....na Wrestlemaniji 25 ce biti Handicap match...!
Chris Jericho vs The Legends(Rowdy Roddy "Pipper" Ricku "The Dragon" Steamboat Jimmy "Superfly" Snuka sa Flairom u uglu)
Ne vidim zasto bi McMahon stavio da Legende izgube....tako da Legende pobedjuju 99%!
Nazad na vrh Ići dole
Joxy
WHC Champion
WHC Champion
Joxy

Broj poruka : 222
Godina : 29
Opomene! :
Najave za Monday Night RAW - Page 5 Left_bar_bleue2 / 1002 / 100Najave za Monday Night RAW - Page 5 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 3
Novac : 88
Datum upisa : 19.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 8:40 am

Mozda legende izgube,mozda je to povratak face C.J.
Nazad na vrh Ići dole
http://mmorpg.webmmorpg.com
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 12:13 pm

Zasto bi ga stavljali u ulogu face-a kada je kao heel mnogo bolji i potrebniji?
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 12:15 pm

Isto pitanje????????zasto kao face????ako ce da ih pobedi(mada neverujem) ostace heel....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW - Page 5 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Najave za Monday Night RAW
Nazad na vrh 
Strana 5 od 5Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Najave za Smackdown
» Tuesday Night ECW
» Friday Night Smackdown
» Saturday Night's Main Event

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: WWE :: Raw-