Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Najave za Monday Night RAW

Ići dole 
+5
Alex
Monster
RatedRsuperstar
CuttingEdge
JEFF HARDY
9 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
AutorPoruka
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :
Najave za Monday Night RAW Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Najave za Monday Night RAW Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

Najave za Monday Night RAW Empty
PočaljiNaslov: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeSre Sep 10, 2008 12:36 pm

RAW 15/9/08

NAJAVLJENI MECEVI

Chris Jericho vs CM PUNK -za WHC titulu

Kane(sa maskom) vs Rey
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :
Najave za Monday Night RAW Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Najave za Monday Night RAW Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 11:14 am

RAW 22/9/08 400 EPIZODA

Ukratko sta je bilo u RAW-u
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 1:08 pm

Mala ispravka 800 epizoda,a ne 400

By JEFF:Hvala na ispravci...moja greska
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 7:32 pm

Sinocni Raw (29/9/08 ) je bio odlican....ali najjbolji deo je bio pojavljivanje Greath Charli-a hahaha koji lik...a najjaca je bilo kada je usao pravi Kali...ko nije video obavezno nek pogleda ovaj snimak do kraja pobeda

Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 8:51 pm

Raw sinoc,solidan,najvise mi se svideo DX povratak na jedno vece,protiv Cade i Jericha,takodje je bio dobar mec 4 vs 4 Kane,Manu,DiBiase and Rhodes vs Kofi,Punk,Bourne,Mysterio,pobedilo je heel tim,najvise mi se sivdeo Kaneov Chokeslam nad Kingstonom,Charlie Hass je svake nedelje sve ludji,samo me zanima koga ce glumiti sledece nedelje,a Satnino je isrpovocirao Batistu s onim Brain merenjem,ispalo je Batisti 12 posto,a Santinu 100,cini mi se kao mali feud Batiste i Santina sto mi se uopste ne svidja,zeleo bi videti Santina u feudu sa npr Reyem,Kofiem u trci za IC titulu...
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Opomene! :

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 7:54 pm

EEE LJUDI NAJNOVIJA VEST IZ RAWA!Na specijalnom 3hour edition rawa ce biti metch CHamp vs Champ tojset Edge vs John Cena u main eventu!FANTASTICNO!!Sta mislite ko pobedjuje??Ja mislim da ce uleteti Jericho i da ce biti Both DQ a vi?
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Broj poruka : 471
Godina : 34
Drzava : Najave za Monday Night RAW Bosnia11
Opomene! :

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 26.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 7:57 pm

To je najavljeno još prošle nedelje. Dobija supermen.
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Broj poruka : 378
Opomene! :

Novac : 15
Datum upisa : 17.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 8:12 pm

RatedRsuperstar ::
EEE LJUDI NAJNOVIJA VEST IZ RAWA!Na specijalnom 3hour edition rawa ce biti metch CHamp vs Champ tojset Edge vs John Cena u main eventu!FANTASTICNO!!Sta mislite ko pobedjuje??Ja mislim da ce uleteti Jericho i da ce biti Both DQ a vi?
NAJNOVIJA?!LOL od kad se znalo za to lol! lol!
Zezam se malo,nema veze ako si sada saznao
Znači 100 % sam siguran,meč će biti prekinut
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePon Dec 08, 2008 12:55 am

KOJA ISPAALA!Ma video sam to jos pre 5 dana ali niko nije ostavljao post za to ovde u temi raw pa sam mislio da niko ne planira da objavi to na forumu pa sam stavio!Mada nisam preterao uzbudjen zbog metcha!Cena ce da dobija u pocetku dok Edge ne udje u svoju kontra igru i tako ce biti sve dok ne uleti Jericho!Mada ne bi me cudilo da ulete svi zajedno i Jericho,Orton,Hardy i HHH i da se svi medjusobno potuku!
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePon Dec 08, 2008 2:15 am

Ma meč će usrati ako neko prekine.
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePon Dec 08, 2008 9:04 am

Cena dobija....
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePon Dec 08, 2008 12:01 pm

Nažalost. Sad
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePon Dec 08, 2008 2:01 pm

A kako znate?Msm bilo bi totalno glupo!Kad smo poslednji put videli sampiona u rawu ili sd-u da izgubi u 1vs1 metchu??Totalno bi bilo idiotski da Cena tek tako dobije!Nek uleti Jericho i ja cu biti zadovoljan ali ocu da vidim Edga kako ce ovde da se drzi!Sda mu nema ni Hawkina ni Rydera ni Chava da mu pomognu!
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePon Dec 08, 2008 2:05 pm

Neznam, supermen je preveliki ulov za decu i gotovo sam siguran da neće izaći kao poraženi, nego da će pobediti u meču u kojem Edge dominira i na kraju FU i kraj, katastrofa.
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePon Dec 08, 2008 5:01 pm

Ako uleti Jericho bilo bi sranje,ali Cena dobija kao sto je rekao Monster Edge ceo mec bolji i na kraju FU....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePon Dec 08, 2008 9:43 pm

Meni bi bilo mnogo logicnije da bude(ne sto se tice dece) cena dominira u pocetku,edge ulazi u svoju igru polako,cena se vraca i priblizava pobedi,edge izvrsava spear niodkuda a onda olece Jericho!Ne bih da bas Edge pobedi ali ni ne bih da izgubi tako da po meni nek uleti Jericho!Necu da Edge propati posle toliko izgubljenih metcheva protiv Cena tokom 2006!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePon Dec 08, 2008 10:26 pm

Nema sanse,kao i obicno Cena uradi par poteza,a Edge dominira ceo mec i na kraj Cena ga daize na FU i pinuje ga,e onda tek na kraju mozda uleti Jericho....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeUto Dec 09, 2008 1:46 am

Na kraju???To bi bilo tek glupo!Na kraju meca nema sta ni da ulece!Gleaj to sa njihove strane sad!Edge i Cena zele sto vise da se dokazu a posto Jericho zna da je Ceni mnogo stalo da pobedi on ce uleteti toko meca a ne posle meca!(WWE sve to namesta narawno)tako da ako bude letao uletece tokom ili pred kraj meca nadam se inace ce biti totalno glupo!Edge izgubio i jos obojca dobiju batine od Jericha na kraju
P.S. ako bude uleteo obojci ce da j*** kevu,svi znamo istoriju jericha i edga tako da.......!Smile
Lupam narawno ali bih voleo da bude tako!
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeUto Dec 09, 2008 1:56 am

I ja imam osećaj da će Cena da pobedi sa jednim FU,mada ne mogu da kažem da će biti,vmeč je već bio samo da se dočepam snimaka i da vidim šta se desilo.
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeUto Dec 09, 2008 2:24 am

Snimci tek sutra uveče dolaze.
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeUto Dec 09, 2008 2:25 am

Moja preporuka, pogledaj spojlere Wink
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeUto Dec 09, 2008 11:54 am

Kao sto sam i rekao!Metch prekinut zbog Hardyja,Triple H-a i Jericha:)!Toliko o The FU!Veci deo metcha je Edge dominirao,Cena se nekoliko puta vracao u igru!Taman kad se priblizavao pobedi Jericho je van ringa poceo da pegla Cenu i metch je prekinut!Edge uistaje a onda ulece Triple H ubija ga od batina,onda ulazi Hardy-cisto da ne bude da je on zaboravljen!I njega HHH ispegla i na kraju bude Triple H i standing tall!
Eee da i tag team godine su Mizz i Morrison,Diva godine Beth Phoeniks a superstar godine JERICHOO!
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeUto Dec 09, 2008 6:35 pm

Znamo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 12:46 am

Kako jadan show, toliko.
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitimePet Dec 19, 2008 3:15 pm

Eo metcheva u kojima pobednici idu u Fatal 4 elimination match za mesto No.1contendera!
Shawn Michaels vs Kane
winner:po meni HBK
Rey Mysterio vs JBL
winner:po meni Mysterio
Chris Jericho vs CM Punk
winner:Jericho 99%
Randy Orton vs Batista
winner:Propatio je na Armaggedonu ovog puta ce ga pobediti!Randy Orton

Tako da kao No1 conteder ili HBK ili Orton!Jericho je vec imao sansu a Mysterio tesko da ce odma da se popne do vrha a HBK ionako jos malo zavrsava tako da ili HBK ili Orton!
Sta vi mislite?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Najave za Monday Night RAW   Najave za Monday Night RAW Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Najave za Monday Night RAW
Nazad na vrh 
Strana 1 od 5Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
 Similar topics
-
» Najave za Smackdown
» Tuesday Night ECW
» Friday Night Smackdown
» Saturday Night's Main Event

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: WWE :: Raw-