Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Pobednik survivora je Nemanja Pavlov

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :
Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Empty
PočaljiNaslov: Pobednik survivora je Nemanja Pavlov   Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 10:35 pm

Pobednik prvog srpskog Survajvora je na moju zalost Nemanja Pavlov...

Izabran je pobednik prvog serijala "Survivor Srbija", Rale i Edita tvrde da je nameštaljka.

Nemanja Pavlov pobedio u najekstremnijem rijaliti šou "Survivor Srbija" i osvojio 100 000 evra i najnoviji džip "Nissan Patrol". On je takođe osvojio glas publike, kao i još četiri glasa takmičara koji su sačinjavali "Veliko veće". Ognjen Janevski, Dario Ćirić i Nemanja Rosić su dobili najviše glasova za SMS pobednika, samu titulu i 10 000 evra je uzeo Nemanja.

Ono što je obeležilo celu ceo izbor pobednika je teorija zavere koju su izneli Radoslav i Edita u javnost. Naime, oni tvrde da je Nemanja uspeo nekako da podmiti članove "Velikog veća" da glasaju za njega i time prekršio pravila ovog šoua. Iako nemaju nikakav dokaz za ovu tvrdnju oni su sigurni u to jer su se takmičari koji su glasali za Nemanju, još u Panami izdvojili i slavili, iako se zvanično nije znalo, niti smelo da zna ko je pobednik.

Na kraju možemo da zaključimo da je "Survivor" prošao na srpski način, uz skandale i zavere. Ipak, dobio je prelaznu ocenu, jer je zaista ponudio nešto novo. Produkcija nam ostavlja da se nadamo da će druga sezona biti bar ovoliko dobra, voditelj Andrija Milošević da u buduće neće voditi uživo program, a buduci pobednik da je vredan titule "preživelog".
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :
Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Right_bar_bleue

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobednik survivora je Nemanja Pavlov   Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 10:55 pm

Navijao sam za Raleta kada je Bugi ispao,jednostavno publika je odlucila da Nemanja dobije glas iste,mozda je i tacno da je Nemanja to platio ali on je pobednik i nosi 100 000 evra i nissan
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :

Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobednik survivora je Nemanja Pavlov   Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 10:59 pm

Mrzim ga...navijao sam za Editu,jer je mnogo zgodna Very Happy A i rale mi je bio ekstra
Nazad na vrh Ići dole
MaryseSuperFan
WHC Champion
WHC Champion
MaryseSuperFan

Broj poruka : 204
Godina : 30
Opomene! :

Novac : 46
Datum upisa : 27.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobednik survivora je Nemanja Pavlov   Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 11:15 pm

ja sam navijala za Nemanju....
Nazad na vrh Ići dole
http://sophisticated-beauty.webs.com/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Pobednik survivora je Nemanja Pavlov   Pobednik survivora je Nemanja Pavlov Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pobednik survivora je Nemanja Pavlov
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Nemanja Pavlov
» Nemanja Rosic
» Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: Rijaliti Show :: Survivor-
Skoči na: