Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?

Ići dole 
4 posters

Finale-Najbolji clan
Monster
Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Vote_lcap40%Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Vote_rcap
 40% [ 2 ]
Rated R Superstar
Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Vote_lcap60%Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Vote_rcap
 60% [ 3 ]
Ukupno Glasova : 5

AutorPoruka
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :
Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Empty
PočaljiNaslov: Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?   Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 6:49 pm

Pa glasajte,ovo je finale pobednik 2 i 3 nedelje takmice se da budu Najaktivniji clan koji nije Admin....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Opomene! :
Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Right_bar_bleue

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Empty
PočaljiNaslov: Re: Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?   Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 6:58 pm

Ee ja sam glasao za Monstera jel se to racuna??Msm glupo mi da glasam za sebe pa sam glasao za njega ???
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Broj poruka : 471
Godina : 34
Drzava : Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Bosnia11
Opomene! :

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 26.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?   Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 7:48 pm

Ja bih glasao za sebe, ali nije pravedno tako da neću glasati.
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?   Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 11:53 pm

ahhahaha koja ispala Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Opomene! :

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?   Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Icon_minitimePon Dec 08, 2008 12:53 am

CCC a ja glasao za tebe!Salim se narawno!Ma sta vam je ljudi ja na owom forumu nisam da bih postigao sto veci polozaj ovde sam da bih naucio vise o WWE i TNA i da bih sa vama delio komentare!Smile
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Broj poruka : 471
Godina : 34
Drzava : Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Bosnia11
Opomene! :

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 26.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?   Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Icon_minitimePon Dec 08, 2008 2:10 am

Evo glasao sam za njega, da bude fer.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?   Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ko je aktivniji clan pobednik 2 nedelje Monster ili 3 Nedelje Rated R Superstar?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Clan Nedelje 2
» Clan 3 nedelje
» Clan nedelje??Ko je najredovniji,najvise se trudi oko foruma???
» Najaktivnije clan godine
» Pobednik survivora je Nemanja Pavlov

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: Dobrodošli na forum kecera :: Dobrodošli na forum kecera-
Skoči na: