| Armageddon 2008 | |
|
+3RatedRsuperstar Monster JEFF HARDY 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Pon Dec 15, 2008 3:49 pm | |
| A KO PO TVOM RAZMILSJANJU CE DA BUDE BORAC KOJ CE SE BORITI NA WM PROTIV Undertakera!Prosle dve godine je postajao champ na WM zasto ne bi i 2009!Alo Triple H,Big Show,Edge vec su pokusali da mu zaustave streak!Jedini koji bi mogli su Kozlov ili Jeff Hardy!Kozlov je debjutovao ove god tako da bi bilo jasno da ce da izgubi od Takera,a Jeff je sada KONACNO champ i po meni on ce do WM pa dal ce se boriti protiv Takera ili Edga neam blage!Samo mi je glupo sto je rival Edge i Undertaker tek tako gotow!Oaj ga poslao u pakao,onda se oaj vratio i nikom nista!Uopste nisam ovako zamisljao Edgov povratak!voleo bih da Edge osvoi Rumble i da se bori protiv Jeffa na WM i da ga pobedi!To eventualno moze! Dajte neke linkove za Armaggedon plz!! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Pon Dec 15, 2008 8:59 pm | |
| A Showstopper the greatest Shawn Michaels,on nije pokusao,a bolji je i od ovog Kozlova i Hardya zajedno,Kozlov nece igrati protiv Takera jer to ne zasluzuje,Jeff isto nije na tom nivou,tako da jedino logicno resenje ostaje Shawn Michaels ili pak John Cena,sve zavisi verovatno ce nekog od njih 2 uzeti,a sto se tice ovo Edge vs Jeff na WM to bi bilo dobro,ali da se odmah nakon RR zapocne feud izmedju njih dvojice.... | |
|
| |
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Pon Dec 15, 2008 9:25 pm | |
| Pa taj feud je vec poceo samo sto ce napraviti pauzu do RR a posle toga odma njih dvojca u feud o5!E jedno pitanje!Oce li 2009 godine na No Way Outu biti Elimination Chamber metcheva?Ako bude voleo bih da vidim Edga kako pobedjuje i ide na WM kao No1 contender! Samo ne znam kako mislis da Cena ili Michaels se bore protiv Takera kad su u Rawu??Za Michaelsa ae jos i moze ali Cena je World Champ i bice sledecih 5 meseci sigurno a Taker je sa World titulom zavrsio jos od drafta!On sad jedino moze da ide na najvecu titulu u SVOM brendu a to je WWE titula!Zato sam ja pomislio da nece mozda biti Hardy vs Taker na WM ali sad si mi ti promennio mislenje! | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Pon Dec 15, 2008 10:39 pm | |
| jbt vi pisete biblije jedno drugom | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Pon Dec 15, 2008 11:28 pm | |
| - RatedRsuperstar ::
- Pa taj feud je vec poceo samo sto ce napraviti pauzu do RR a posle toga odma njih dvojca u feud o5!E jedno pitanje!Oce li 2009 godine na No Way Outu biti Elimination Chamber metcheva?Ako bude voleo bih da vidim Edga kako pobedjuje i ide na WM kao No1 contender!
Samo ne znam kako mislis da Cena ili Michaels se bore protiv Takera kad su u Rawu??Za Michaelsa ae jos i moze ali Cena je World Champ i bice sledecih 5 meseci sigurno a Taker je sa World titulom zavrsio jos od drafta!On sad jedino moze da ide na najvecu titulu u SVOM brendu a to je WWE titula!Zato sam ja pomislio da nece mozda biti Hardy vs Taker na WM ali sad si mi ti promennio mislenje! Prvo ti samo oces da Edge pobedjuje te bilo RR,te bilo Elimination Chamber,pusti malo i drugi borci da disu,salu na stranu,jedan RTWM je pred nama i do tad se dosta moze promeniti a ne razmem kakve veze ima to sto su Michaels i Cena u Rawu,mozda vidimo prelazak i u SD ili Takera u Raw,voleo bi najvise da vidim Undertaker vs Cena i da ga Taker pobedi,ali ako bi se desilo da Cena pobedi,mislim da bi svi SVI fanovi popizdeli.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Pon Dec 15, 2008 11:49 pm | |
| Ama ja znam koliko Edge gubi koliko pobedjuje ali bih voleo da osvoi ili RR ili Elimination chamber!Iam ja jos superstarova za koje mislim da bi mogli da osvoje Rumble!Tesko da ce Taker u Raw!Jos on ima nerazresenih racuna sa Edgom,Kozlovom i Hardyjem nece on u Raw do Drafta pa cemo videti dalje!ALI JA NE MOGU DA ODGLEDAM POSTENO NIJEDAN PPV DO DJAVOLA!Ne znam na kom kanalu da gledam a pocinje u 1 ujutru!Daj bre pa ujutru idem u skolu a treba da cekam 1 ujutru za ppv i to ne znam ni na kom kanau bi islo!Na youtubu uvek izbrisu pre nego sto odgledam ili uopste ne stave a na live-wrestling.tk su samo oni sapo ili sopo video-i i nece da se otvore nikada!Ljudi pomagajte dajte neki kanal na kom mogu da gledam a da nije SkySports,FOX(americki) ili Sci FI!Ili eventualno dajte mi neke linkove sad za Armaggedon molim vas! | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Uto Dec 16, 2008 11:34 am | |
| Evo ceo armagedon snimci: - Kod:
-
http://www.youtube.com/user/1mandynastyppv | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Uto Dec 16, 2008 1:59 pm | |
| Posto je diskusija zavrsena tema ide na LOCK! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Armageddon 2008 | |
| |
|
| |
| Armageddon 2008 | |
|