| Armageddon 2008 | |
|
+3RatedRsuperstar Monster JEFF HARDY 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Uto Nov 25, 2008 11:59 pm | |
| - RatedR superstar ::
- EEee da ti kazem nesto za Edga jer si Survivor Series zakljucao!Edge je tad osvoio titulu svojim umecem svidelo se to tebi ili ne!Jel ti uopste shvatas poentu Money in the Bank Ladder Mathca!Pobednik i treba da cashuje briefcase u najzgodnijem trenutku a za Edga je tad bio najzgodniji trenutak!To je uradio John Ceni 2006 a CM Punk njemu dan posle Night of Championsa ove godine!NIJE MU VICKIE TAD POMOGLA UOPSTE,NIKO MU NIJE POMOGAO!!!To znaci da je na svoje umece pobedio Takera!To sto ga je Mark Herny prebio nema nikakve veze!Edge je officialno na svoje umece pobedio Undertakera dok sy Henry i Batista dobili sipak!
Jesi skontao sta si ti napisao?Edge je svojim umecem uzeo titulu,iako ga je Henry Takera ubio od batina i dovoljno je bilo da mu Edge cveger udari i da ga pinuje,gde je tu njegovo umece?Shvats ti sta je umece?Umece u ringu,njegovo umece nije to sto su mu bookeri rekli da sad uleti i pinuje Takera,nego kad bi on u ringu pokazao svoje sposobnosti da nam bude zabavno kad ga gledamo,a ne da mu bookeri kazu da tad uleti i pinuje Takera kad ga je prethodno Henry ubio od batina,gde je tu Edge-ovo umece,umece sto je utrcao uradio polu mrtvom Takeru Spear koji je jedva ustao,ja tu bas i ne vidim umece,jer sam ja to mogao da uradim da je Taker bio tako izubijan...Razmisli malo sto si rekao....Kazes da mu niko nije pomogao?A Henry sto je uradio 99 posto posla,ovaj je samo trebao da ga pinuje,uopste ne kontas sta pricas,pricas jedno,a ustvari drugo,ti kazes da mu niko nije pomogao i onda u sledecoj recenici tvrdis da nema veze sto ga je Henry ubio od batina i bilo je dovoljno samo da Edge pipne Takera....procitaj jos jednom sta si ti napisao.....Slazem se da pobednik treba da keshira kad je najzgodniji trenutak,ali samo mi objasni gde je tu Edge-ovo umece,sto su mu bookeri rekli da uleti tad i tad i da pinuje Takera,WTF?Ne gleda se takvo umece,nego umece u ringu....nisi ni sam skontao sta si napisao.... | |
|
| |
$zmaj$ Main Eventar
Broj poruka : 130 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 12:04 am | |
| - RapCena ::
- Najavljen mec
John Cena vs Chris Jericho for WHC navijam za cenu da sacuva ipak puno vremena nije imao titulu pa bi red bilo | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 1:49 am | |
| Ne mogu da zamislim Raw sa Supermenom u Main Eventu sledecih godinu dana!To bi bila propast!Veruj mi bolje po tebe i,nas i ceo WWE Universe da Jericho vrati titulu na Armaggedonu,pa tek onda da pocenmo da razmilsjamo ko ce biti bolji WorldHevyWeigt Champion od njih dvojce!Ako mene pitate ja kazem ORTON za sampiona!Dugo nije imao World titulu koju zasluzuje i koju bi mnogo duze zadrzao tokom 2004 da se ostatak Evolutiona na celu sa 2 bildera i matorim ljubomirnim Ric Flairom nije umesao i oduzeo mu ono sto je NJEGOVO!!!Kako mu bese bivsa pesma kaze "i'm gonna take what's mine.....take whats miiiiiineeee"!Tako da kada Jericho vrati titulu na Rumble ostaje mu najvise jos 2 meseca dok mu Orton ne uzme titulu!To je moje mislenje! | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 3:10 pm | |
| VOleo bi da Orton osvoji Rumble i na WM main eventu dobije Cenu i opet ga povredi na nekih godinu dana, da ga negledamo više. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 4:17 pm | |
| - Monster ::
- VOleo bi da Orton osvoji Rumble i na WM main eventu dobije Cenu i opet ga povredi na nekih godinu dana, da ga negledamo više.
Moze,salzem se da Orton uzme titulu,mada ne bi voleo da Cena bude povredjen opet,jer bi rating showa porpao,nego mislim da borac koji trenutno najvise zasluzuje WHC je HBK! | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 7:15 pm | |
| Ljudi svi ovi postovi ce biti obrisani...otisli ste u veliki off topic.....otvorite temu u WWE "opsta diskusija o WWE" i pisite ovako nesto...ovo je tema o Armagedonu,pricacemo o najavljenim mecevima.....premestite svoje postove dok nisu obrisani | |
|
| |
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 9:00 pm | |
| Jaooj bre nisam ja taj ko ne shvata sta sam napisao!Po EDGU on je sam na svoje umece pobedio Undertakera!EDGE je taj ko je pobedio officialno Takera a ne Mark Henry a za publiku me zabole uvo kao sto i Edga zabole uvo sto publika to ne smatra umecem!Edge je vec 100x dokazao koje je njegovo umece protiv Takera u ringu!WrestleMania 24,BackLash,Judgement Day,One Night Stand,SummerSlam pa iako je izgubio on je dokazao da moze da pobedi undertakera a to sto je na One Night Standu imao pomoc od Familije o5 isto tvrdim!To je metch bez DQ tako da je sve legalno a samim tim i cela La Familija!Ponavljam Edge je tad sam osvoio titulu kao i 2007 pred Judgement Day jer se on nije dogovorio sa Henryjem da na taj nacin osvoi titulu!On je svojim umecem osvoio MITB i samim tim se postavljalo pitanje kako ce i kad uloziti briefcase!Mozda sam malo preterao sto se toga tice ali Edge je taj koj ga je pobedio a ne Mark Henry!Ti si kao Edgov fan a ne shvatas jednu stvar(bez uvrede):publika je oduvek mrzela njegov nacin osvajanja metcheva ali on metcheve osvaja na svoj nacin i mi to moramo da prihvatimo!A to sto mi tjst WWE Universe ne smatra to umecem,njega boli uvo za to!Ti spear i par udaraca ne nazivas umecem!ae ti probaj da udaris tako a da se ne primeti da ga nije stvarno udario,ae ti uradi spear onako kako on uradi!Pa msm to je umece a ne to dal sam osvoi metch! | |
|
| |
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 9:02 pm | |
| Otisli smo offtopic aemo natrag na Armaggedon da se vratimo ! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 9:48 pm | |
| Moram da napisem nesto Ja jesam Edge-ov fan od prvog dana kad sam ga ugledao na ekranu,mnogo mesas wwe sa stvarnoscu,ja nisam wrestler,oni su wrestleri njihov posao je da urade Spear,a da nikog ne povrede,oni su to vezbali,zar ne?Elem ti tvrdis da je Edge oficijalno pobedio Takera tad,to uopste nije bio dobijen mec,jer nije bio Edge-ov nego Henry-ev,ne sporim da Edge nije dokazao svoje umece na PPV,ali sam na PPV ja se retko kad secam nekog nedeljnog showa kada je Edge pokazao svoje umece!Uglavnom tu bude Vickie da napravi 3 vs 1 mec u korist Edge-a i ostalo,nego da se vratim na briefcase,to se moze uloziti kad god pozelis i naravno da nece niko dobiti milion dolara nego da su bookeri smislili da neko uleti i uzme titulu,Henry je ubio Takera ovaj je bio krvav,Edge iskoristio briefcase,uleteo u ring uradio Spear i pinovao ga...Ti to nazivas umecem?Samo nemoj oni spiku tipa ti ne bi mogao da uradis Spear,to je zajebano,kapiram ja to,al to je njegov posao,on je to trenirao i uvezbavao ne ja....elem to ne moze biti umece uraditi jedan Spear,Spear je lagano uraditi plus dole je dusek kada neko padne da nista ne boli,tako da Spear nije bog zna sta,elem da se vratim,Edge-a dok je heel boli ku*ac sta publika misli o njemu jer je to njegova uloga,da nervira publiku da na kukavicki nacin uzima titule,to je njeegov gimmnick,verovatno je sve smorio time da Vickie namesta meceve 3 vs 1 svi su zeljni da vide onog starog Edgea,koji je sve razbijao u ringu svojim umecem a ne umecem Vickie i Henrya,Edge u nedeljnom show Smackdowna nije odavno imao mec a da se La Familia nije ukljucila,dok na PPV kad je Hell in a Cell tad se ne ukljuce i to uglvnom bude mec PPV jer je publika videla dobru borbu,a ovako Edge tone u svojim skilovima jer Vickie namesti mec Edge and Hawkins and Ryder and Chavo and Bamm Nelly vs Undertaker,mislim gde je tu Edge-ovo umece kad on stoji sa strane i gleda kako ovi kolju Takera,zadnju WHC titulu Edge je osvojio na Armagedonu tako sto su se pojavili Hawkins i Ryder i ne izmenicno ulazili Edge je samo zavrsio posao pinovaci,a pre toga je ceo mec bio izvan ringa i gledao mlacenje Batiste i Takera,jel to njegovo umece????Ja jesam Edgeov fan,ali sam i realan po pitanju umeca u ringu,ti si izgleda taj koji ne kapira da ako si neciji fan ne smes da dajes kritike na njegov racun,on meceve osvaja na svoj nacin kukavicki,to je njegova uloga ja to shvatam,ali zelim da vidim makar jednu jebenu borbu Edge-a bez La Familie,da vidim njegovo umece to bi sigurno bio mec veceri i da nije main event,WWE Universe ne smatra to umecem tu se slazem,njega boli uvo za to,on je glumac koji dobija platu,glumi kukavicu i sto bi se on opterecivao oko toga,mi treba da budemo na strani Edge kakav je ranije bio,a ne marioneta Vickie,iskreno meni je bilo super kad sam gledao kako je koristi!Ali to je proslo,to je izlizana fora,wwe je trebao da smisli nesto bolje,uostalom videcemo sta ce biti u petak...Kao sto sam vec rekao ja Spear ne umem da izvedem a da to ne boli,jer ja njega nisam vezbao nisam imao trenera za to i nemam tako mekan dusek kao WWE | |
|
| |
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 11:16 pm | |
| Izgleda da nam se misljenja o Edgu ne poklapaju samo kod jedne stvari.I ja sam Edgov fan jos od kad sam ga ugledao i uvek sam bio na njegovoj strani UVEK ali o5 ja vrlo dobro znam da Edge samo koristi Vickie da bi dobijao metcheve!I ja bi voleo da vidim starog Edga!Onog Edga koji je skocio sa merdevina i uradio spear Jeff Hardyju koji je visio iznad ringa,onog Edga koji je naterao Foleya da prizna da je on najbolji u celom WWE tako sto mu je uradio spear izmedju konopaca pravo na zapaljeni sto,onog Edga koji je fizicki unakazio Ric Flaira kad ga je postavio na sto van ringa a onda skocio na njega sa merdevina U ringu!Msm ok priznajem u pravu si!Nije to njegovo umece ali sto je jos gore tojest bices jos vise u pravu kada shvatis da to u stvari nije ni Henryjev metch bio nego Batistin!WorldHeavyweight Championship Steel Cage Batista vs Taker!Taker obedjuje napusta ring a Henry ga onda izubija od batina!Onda ulazi Edge da mu hed sa briefcaseom i jos jedan spear i to je to!Nije to njegovo umece ali je officialno dobio metch!Match koji je sledio posle metcha Batista vs Undertaker!Kao da vidimo Triple H-a kako pobedjuje Umagu a odma posle toga mu zadaju metch sa Snitskyjem(lupam narawno)!Ja sam siguran da ti vec znas da je to bio Batistin metch nego da si se zajebo dok si pisao al samo da te podsetim P.S. zar je ring u stvari jedan mekani dusek??:)Msm znao sam da je mekano al da je bas dusek! | |
|
| |
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 11:23 pm | |
| Daj covece otisli smo offtopic i to dosta duuubookko! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sre Nov 26, 2008 11:37 pm | |
| - RatedR superstar ::
- Izgleda da nam se misljenja o Edgu ne poklapaju samo kod jedne stvari.I ja sam Edgov fan jos od kad sam ga ugledao i uvek sam bio na njegovoj strani UVEK ali o5 ja vrlo dobro znam da Edge samo koristi Vickie da bi dobijao metcheve!I ja bi voleo da vidim starog Edga!Onog Edga koji je skocio sa merdevina i uradio spear Jeff Hardyju koji je visio iznad ringa,onog Edga koji je naterao Foleya da prizna da je on najbolji u celom WWE tako sto mu je uradio spear izmedju konopaca pravo na zapaljeni sto,onog Edga koji je fizicki unakazio Ric Flaira kad ga je postavio na sto van ringa a onda skocio na njega sa merdevina U ringu!Msm ok priznajem u pravu si!Nije to njegovo umece ali sto je jos gore tojest bices jos vise u pravu kada shvatis da to u stvari nije ni Henryjev metch bio nego Batistin!WorldHeavyweight Championship Steel Cage Batista vs Taker!Taker obedjuje napusta ring a Henry ga onda izubija od batina!Onda ulazi Edge da mu hed sa briefcaseom i jos jedan spear i to je to!Nije to njegovo umece ali je officialno dobio metch!Match koji je sledio posle metcha Batista vs Undertaker!Kao da vidimo Triple H-a kako pobedjuje Umagu a odma posle toga mu zadaju metch sa Snitskyjem(lupam narawno)!Ja sam siguran da ti vec znas da je to bio Batistin metch nego da si se zajebo dok si pisao al samo da te podsetim
P.S. zar je ring u stvari jedan mekani dusek??:)Msm znao sam da je mekano al da je bas dusek! Ovog Edge kojeg si spomenuo,OCU OPET,znao sam da je to bio Batistin mec,samo je my bad jer se secam kako je Henry dosao i izubijao Takera,ali onakvog Edge ocemo,zar ne bi bilo bolje da je takav?Nego da ima ovakav gimmnick i da je tu La Familija s njim? | |
|
| |
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Čet Nov 27, 2008 12:11 am | |
| Najbolje bi bilo da su i Triple H i La Familija i Undertaker protiv njega!Sam protiv svih!Tu bi se itekako dokazao!Kazem voleo bih da gledam metch Edge vs Chavo w/menager Bam Neely i da ulete Hawkins i Ryder i pokusaju da prebiju Edga a ovaj da ih svu cetvoricu nauci pameti ali nece tako biti jer je o5 sa ovom krawetinum!Aemo sad realno da gledamo!Ovo je sve bila zamisao njih dvoje!Ona mu je ustvari oprostila preljubu a zadala mu Hell in a Cell da bi imao razloga da uzme odmor do Survivor Seriesa i da mu ona namesti da uzme ono sto je trebao na GAB-u!Za ono sto je udario stolicom Chava nemam objasnjenje!To nedeluje kao set up ali ne znam sad sam nalupao gluposti ali videcemo u petak sta se ustvari umedjuvremenu izdesavalo. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Čet Nov 27, 2008 1:01 am | |
| Voleo bi da je jednom zauvek kraj La Familie iskreno dosadili su,svaki put isto,Big Show sada kuce Vickie Guerrero,tu mislim da ce biti feud Edge vs Show,bez Chava i Hawkinsa i Rydera i Bamm Nellya... | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Čet Nov 27, 2008 11:32 am | |
| Jel ste vi normalni???????????Tema je Armaggedon a ne EDGE i la familia!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Čet Nov 27, 2008 11:17 pm | |
| Pa sta drugo da pisem o Armaggedonu??Cena ce verovatno odbraniti iako o5 kazem da je bolje po nas da Jericho vrati a bolje po WWE da cena ostaje jer mnogo zaradjuju na Ceni a nas sve ovde Superman smara kao champ! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Pet Nov 28, 2008 12:22 am | |
| Bilo bi dobro,da odjednom udje Shanne McMahon i kaze evo i treceg u mecu i ulazi HBK,osvaja titulu i postaje WHC! | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Pet Nov 28, 2008 11:47 am | |
| hahaha nema nista od toga RapCena ja mislim da ce uci CM PUNK i da ce se zaleteti na Jericha i da ce on uzeti titulu | |
|
| |
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Pet Nov 28, 2008 3:14 pm | |
| O5 kazem Punk nece biti u skorije vreme WHC champ.On sad ide na IC a ove tag team titule ce on i Kingston u skorije vreme verovatno izgubiti! | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sub Nov 29, 2008 2:06 pm | |
| NE znam zasto pokusavaju opet da ubace HHH-a u mec za titulu | |
|
| |
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sub Nov 29, 2008 7:39 pm | |
| Pa uvek do sada bivsi sampion ima pravo na revansh!Kad je Randy Orton izgubio titulu imao je cak 3 revansha sa HHHom i sva 3 izgubio a ovde posto su i HHH i Hardy i Kozlov bili umesani dobili su priliku da se izbore i budu No.1 contederi tojest da dobiju priliku za revans!HHH je pobedio u Beat the Clock Challangeu i on ili Hardy ce se boriti protiv Edga za titulu na Armaggedonu! | |
|
| |
MaryseSuperFan WHC Champion
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Sub Nov 29, 2008 9:01 pm | |
| Na ARMAGEDDON-u ce biti Triple Treat Match WWE Champ Edge vs Jeff Hardy vs HHH | |
|
| |
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Ned Nov 30, 2008 12:08 am | |
| Eee taman sam ja hteo to da kazem!Svejedno bice dobar metch i Edge ce pobediti 99%!Ne moze tek tako da izgubi titulu! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Ned Nov 30, 2008 12:38 am | |
| Edge ce retain titulu ili ce Jeff mozda uzeti,The Game sigurno nece.... | |
|
| |
MaryseSuperFan WHC Champion
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Armageddon 2008 Ned Nov 30, 2008 1:10 am | |
| I ja mislim isto da Edge ostaje champ,a Cena ce biti champ sve do WrestleMania-e | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Armageddon 2008 | |
| |
|
| |
| Armageddon 2008 | |
|