Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Ko vas najvise nervira na akademiji?

Ići dole 
+4
Wikluh Sky
John Cena's girl
CuttingEdge
JEFF HARDY
8 posters
AutorPoruka
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :
Ko vas najvise nervira na akademiji? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ko vas najvise nervira na akademiji? Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

Ko vas najvise nervira na akademiji? Empty
PočaljiNaslov: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimePet Okt 31, 2008 12:18 am

Prosto,samo iznesite misljenje....mene Danijel...zato sto je jedan iskompleksirani idiot :krezavi:
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :
Ko vas najvise nervira na akademiji? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ko vas najvise nervira na akademiji? Right_bar_bleue

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimePet Okt 31, 2008 12:19 am

Jasmina me nervira,jer se samo buni,tripuje se da je najbolja i ostalo,uz nju Danijel...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Broj poruka : 514
Opomene! :

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 29.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimePet Okt 31, 2008 3:37 pm

Danijel...
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimePet Okt 31, 2008 3:39 pm

RapCena ::
Jasmina me nervira,jer se samo buni,tripuje se da je najbolja i ostalo,uz nju Danijel...

ti bas imas srece...oboje su nominovani...ja se nadam da ce izbaciti Danijela pobeda
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Broj poruka : 514
Opomene! :

Datum upisa : 29.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimePet Okt 31, 2008 4:13 pm

I ja se nadam da ce njega izbaciti...Damn!A ona Marina ga obozava...Bas je ufuran...
Nazad na vrh Ići dole
Wikluh Sky
WHC Champion
WHC Champion
Wikluh Sky

Broj poruka : 377
Opomene! :

Novac : 141
Datum upisa : 29.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimePet Okt 31, 2008 8:41 pm

Danijel je najpametniji u OT, ali od pozadi
Nazad na vrh Ići dole
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Broj poruka : 312
Drzava : Ko vas najvise nervira na akademiji? Serbia10
Opomene! :

Novac : 96
Datum upisa : 09.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimePon Nov 03, 2008 10:05 pm

Vukashin me toliko nervira da mi dodje da razbijem TV zbog njega,samo nekog ogovara kao neka baba
kane pobeda Cool
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 12:01 am

*BADGIRL* ::
Vukashin me toliko nervira da mi dodje da razbijem TV zbog njega,samo nekog ogovara kao neka baba
kane pobeda Cool

On je meni jedan od najboljih,lik je car!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Broj poruka : 378
Opomene! :

Novac : 15
Datum upisa : 17.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 2:29 am

Vukašin je odličan lik!
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 12:50 pm

Slazem se ...legenda je
Nazad na vrh Ići dole
---Michelle---
Moderator
Moderator
---Michelle---

Broj poruka : 266
Opomene! :

Novac : 1
Datum upisa : 13.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimePon Nov 17, 2008 10:27 pm

Alex ::
Vukašin je odličan lik!

Slazem se, najvise me nervira Danijel
Nazad na vrh Ići dole
$zmaj$
Main Eventar
Main Eventar
$zmaj$

Broj poruka : 130
Opomene! :

Datum upisa : 22.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 6:14 pm

Danijel me puno nervira
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ko vas najvise nervira na akademiji?   Ko vas najvise nervira na akademiji? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ko vas najvise nervira na akademiji?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Nervira vas komp??Unistete glupu kantu sa misem i tastaturom
» Koji PPV najvise volite i zbog cega???
» Clan nedelje??Ko je najredovniji,najvise se trudi oko foruma???
» Ko najvise pomaze na forumu,najbolji frend - GLASANJE

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: Rijaliti Show :: Operacija Trijumf-
Skoči na: