Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Koji PPV najvise volite i zbog cega???

Ići dole 
+3
John Cena's girl
JEFF HARDY
CuttingEdge
7 posters
AutorPoruka
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :
Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Empty
PočaljiNaslov: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimePon Okt 06, 2008 9:48 pm

Koji je to PPV?ovo su svi PPV-ovi
Royal Rumble-Poseban po main eventu gde se 30 boraca bori za siguran mec na WM
No Way Out-Ove godine poseban zbog Elimination chambera
Wrestlemania-Najpoznatiji ppv,maint event of PPV,poseban po Money In The Banku...
Backlash-Ni zbog cega bas poseban
Judgement day-Ni zbog cega poseban
One Night Stand-Ovo je nekad bio ECW ppv,poseban jer su svi mecevi extremni
Night of champions-Poseban zbog meceva za titulu
The Great American Bash-Ni zbog cega poseban
Summerslam-Poseban po tome sto je Najveci dogadjaj leta,to je jedan od 4 glavna ppv-a(Wrestlemania,Royal Rumble,Summerslam,Survivor Series)
Unforgiven-Ove godine ni zbog cega poseban
Cyber Sunday-Poseban po tome sto fanovi odlucuju kakav ce mec biti ili ko ce ucestvovati od 3 ponudjena,ili Special Guest reffere
Survivor Series-Poseban zbog Survivor tag team matcha
Armagedon-Ni zbog cega poseban

Meni su najdrazi:Royal Rumble i Cyber Sunday...

Poslednji izmenio RapCena dana Uto Okt 07, 2008 11:36 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :
Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Right_bar_bleue

Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimePon Okt 06, 2008 9:50 pm

Wrestlemania 4ever tri prsta
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Broj poruka : 514
Opomene! :

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 29.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:35 pm

Wrestlemania,naravno... :jump: :jump:
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
SV.SAVO
WHC Champion
WHC Champion
SV.SAVO

Broj poruka : 523
Opomene! :

Datum upisa : 24.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:45 pm

RapCena ::

Meni su najdrazi:Royal Rumble i Cyber Sunday...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 9:29 pm

Ne kaze se dzabe da je Wrestlemania najveci WWE dogadjaj godine! pobeda
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 9:33 pm

Meni je Royal Rumble zbog Rumble matcha,a Cyber Sunday jer i mi odlucujemo mozemo glasati prkeo neta(iako su rezultati namesteni bar ja tako mislim),a Wrestlemania mi je posle ova dva najbolja...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 9:36 pm

ova tema ne zasluzuje mesto u ostalo...zato se pomera u PPV
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Broj poruka : 471
Godina : 34
Drzava : Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Bosnia11
Opomene! :

Datum upisa : 26.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeNed Nov 16, 2008 12:25 pm

Wrestlemania, Royal Rumble, Survivor Series (ako ga ne zajebu sa glupavim mečevima kao što će biti ove godine).
Cyber Sunday je meni najgluplji PPV, ljudi bacaju milione, aj manje od toga, ali ipak bacaju pare a rezultati namešteni. Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeNed Nov 16, 2008 2:49 pm

Monster ::
Wrestlemania, Royal Rumble, Survivor Series (ako ga ne zajebu sa glupavim mečevima kao što će biti ove godine).
Cyber Sunday je meni najgluplji PPV, ljudi bacaju milione, aj manje od toga, ali ipak bacaju pare a rezultati namešteni. Evil or Very Mad

Ipak se za CS ne bi slozio,vecina misli da su namesteni rezultati,neki misle da nisu,ali nije to poenta,nego ja volim taj PPV prvenstveno zbog toga sto imaju ljudi da "biraju" o ce se boriti,znamo da je sve to farsa,ali ipak mi je bolje da ima 3 protivnika na raspolaganju ili 3 vrste meca nego samo jedan....
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Broj poruka : 471
Godina : 34
Drzava : Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Bosnia11
Opomene! :

Datum upisa : 26.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeNed Nov 16, 2008 3:21 pm

To možda i jeste dobro, kada si u neizvesnosti ko će biti, šta će biti i sl. Ali nemi nije to toliko cool.
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Opomene! :

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimePet Nov 21, 2008 4:27 pm

Dve stvari imam da kazem
Prva je:Pitanje je totalno glupo jer sta god mi mislili WRESTLEMANIA i SUmmerSlam su najveci dogadjaji godine u WWE i mi se ti nista ne pitamo!
A to sto kazes za Night of Champions je poseban zbog borbi za titulu??Alo pa na svakom PPV mora da bude WWE WCH i ECW championship match a IC i U.S. jos i ne mora!
Druga stvar:Cyber Sunday je jedan od najjadnijih PPV bas zato jel mi glasamo!Pogledajte metch Triple H vs Jeff Hardy!Svi su mislili da ce universe da izglasa triple threat sto su najvise i spremali ova trojca a onda kad je ispalo da ce samo Hardy da se bije protiv HHH-a gledali smo obican 1 vs 1 match kao sto svake nedelje gledamo u SD-u i Raw-u!Toliko od mene Smile
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimePet Nov 21, 2008 7:21 pm

RatedR superstar ::
Dve stvari imam da kazem
Prva je:Pitanje je totalno glupo jer sta god mi mislili WRESTLEMANIA i SUmmerSlam su najveci dogadjaji godine u WWE i mi se ti nista ne pitamo!

Zapravo ide ovako
Wrestlemania
Royal Rumble
Survivor Series
Summer Slam
to su 4 takozvana Grand Slam PPV
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 12:05 am

Mozda si upravu ali se za SummerSlam ne slazem!Survivor Series je jedino po elimination metchevima ali je SummerSlam BIGGEST BLOCKBUSTER OF THE SUMMER i ne mozes porediti ovogodisnji SummerSlam i ovogodisniji Survivor Series!Uporedi samo:Batista vs Cena (FIRST TIME EVER) Triple H vs Great Khali (clash of the titans) Edge vs Undertaker HELL IN A CELL a ovde na Survivor Seriesu samo 3 elimination mecha od kojih je jedan zivo sranje organizovan metch Team JBL vs Team HBK!Voleo bih da Team Orton pobedi bas samo u inat Batisti!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 12:57 am

RatedR superstar ::
Mozda si upravu ali se za SummerSlam ne slazem!Survivor Series je jedino po elimination metchevima ali je SummerSlam BIGGEST BLOCKBUSTER OF THE SUMMER i ne mozes porediti ovogodisnji SummerSlam i ovogodisniji Survivor Series!Uporedi samo:Batista vs Cena (FIRST TIME EVER) Triple H vs Great Khali (clash of the titans) Edge vs Undertaker HELL IN A CELL a ovde na Survivor Seriesu samo 3 elimination mecha od kojih je jedan zivo sranje organizovan metch Team JBL vs Team HBK!Voleo bih da Team Orton pobedi bas samo u inat Batisti!

To nisam ja poredjao,nego to je uopsteno pravilo,elem Cena vs Batista je ok,ali HHH vs Khali to je bio mec nabildovan bookera i dvometras koji se jedva krece,Edge i Taker je dobro,ovo si upravu za Survivor Series da su glupi mecevi,btw ne mora da znaci ako su mecevi po imenima sranje,ppv ume da iznenadi...
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 1:06 am

Ume itekako ali je meni SummerSlam nekako bolji!Msm Wrelstemania je najbolja uvek to se zna ali Rumble u Slam su dosta godina vec zastupljeni u rvanju kao i Survivor Series ali je Survivor Series ipak tek malo kasnije(bar mislim)bio stavljen!Secam se da su bili ti stari PPVovi kao sto su Taboo Tuesday,Cyber Slam i tako!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 1:08 am

Taboo Tuesdat je Cyber Sunday,nego ovo nije tema o tome....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 1:15 am

Da stvarno Back to topic!
Nazad na vrh Ići dole
nixy1402
No.1 contender
No.1 contender
nixy1402

Broj poruka : 165
Opomene! :

Datum upisa : 03.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitimePon Feb 09, 2009 9:15 pm

Best je One night Stand
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Koji PPV najvise volite i zbog cega???   Koji PPV najvise volite i zbog cega??? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Koji PPV najvise volite i zbog cega???
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» koji je borac u pitanju???
» Ko vas najvise nervira na akademiji?
» Koji ce match biti najzesci!
» Koji clan podseca na koga???
» Clan nedelje??Ko je najredovniji,najvise se trudi oko foruma???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: WWE :: Pay-Per-View-
Skoči na: