John Cena! Global mod
Broj poruka : 25 Godina : 31 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 02.07.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Sep 03, 2008 7:33 pm | |
| - cena_dx ::
- *BADGIRL* ::
- BAN CENI_DX I TO DOZIVOTNI,,,,,,,
ps.plazicu mislis li jos uvek da odes sa foruma(this)????? :shocked: ne mogu da dobijem ban, jer nema razloga za to, a ako bi ja dobio ban onda bi morao da dobiju još i sky wikluh, sv. savo , scofield i john cena, pa bolje ćuti, kad si glupava, nemaš ti pojma o tome!!!!!!! Ko kaze da bi ja dobio ,ako bi tebe banovali??? | |
|
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Sep 03, 2008 9:04 pm | |
| E zabole me dupe ako me banujete,i zabole me za ovaj forum,sve same budaletine,ionako sam navikla na nepravdu,CAO VIDIMO SE NIKADA VISE!!!!!!!!!!! ps.cena_dx je poslao hakera na ovaj forum,i rekao je da ce izmisliti da sam ja vredjala moda i admina! BYE FOREVER!!!!!!!! | |
|
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Sep 03, 2008 9:08 pm | |
| - *BADGIRL* ::
- E zabole me dupe ako me banujete,i zabole me za ovaj forum,sve same budaletine,ionako sam navikla na nepravdu,CAO VIDIMO SE NIKADA VISE!!!!!!!!!!!
ps.cena_dx je poslao hakera na ovaj forum,i rekao je da ce izmisliti da sam ja vredjala moda i admina! BYE FOREVER!!!!!!!! ja nisam poslao nikakvog hakera da hakuje forum, john cena, molim te idi copy i paste- uj ono sto sam ti napiso u pp- u!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Sep 03, 2008 9:26 pm | |
| Cena_dx nemoj da ser*s da ocu da ti se osvetim,da hocu da se tebi osvetim ne bih mesala ovaj forum u ovu svadju TI SI REKAO:Jedva je hakovao,ovaj forum ima dobro obezdbedjenje Seti se,to si rekao,STO SE MENE TICE MOZES DA POSTANES MOD KAO I OVI OSTALI NE BI ME CUDILO JER OVDE VLADA NEPRAVDA!!!! Vidimo se nikada vise,ako nastavite sa ovim!!! | |
|
John Cena! Global mod
Broj poruka : 25 Godina : 31 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 02.07.2008
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje | |
| |
|