Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Predlozi za Banovanje

Ići dole 
+4
Peroxwhy?gen
SV.SAVO
cena_dx
Wikluh Sky
8 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
John Cena!
Global mod
Global mod
John Cena!

Broj poruka : 25
Godina : 31
Opomene! :
Predlozi za Banovanje - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Predlozi za Banovanje - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 02.07.2008

Predlozi za Banovanje - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlozi za Banovanje   Predlozi za Banovanje - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 7:33 pm

cena_dx ::
*BADGIRL* ::
BAN CENI_DX I TO DOZIVOTNI,,,,,,,
ps.plazicu mislis li jos uvek da odes sa foruma(this)????? :shocked:

ne mogu da dobijem ban, jer nema razloga za to, a ako bi ja dobio ban onda bi morao da dobiju još i sky wikluh, sv. savo , scofield i john cena, pa bolje ćuti, kad si glupava, nemaš ti pojma o tome!!!!!!!

Ko kaze da bi ja dobio :ban: ,ako bi tebe banovali??? Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Broj poruka : 312
Drzava : Predlozi za Banovanje - Page 2 Serbia10
Opomene! :
Predlozi za Banovanje - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Predlozi za Banovanje - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 96
Datum upisa : 09.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Predlozi za Banovanje   Predlozi za Banovanje - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 9:04 pm

E zabole me dupe ako me banujete,i zabole me za ovaj forum,sve same budaletine,ionako sam navikla na nepravdu,CAO VIDIMO SE NIKADA VISE!!!!!!!!!!!
ps.cena_dx je poslao hakera na ovaj forum,i rekao je da ce izmisliti da sam ja vredjala moda i admina!
BYE FOREVER!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Broj poruka : 169
Godina : 28
Opomene! :

Datum upisa : 18.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Predlozi za Banovanje   Predlozi za Banovanje - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 9:08 pm

*BADGIRL* ::
E zabole me dupe ako me banujete,i zabole me za ovaj forum,sve same budaletine,ionako sam navikla na nepravdu,CAO VIDIMO SE NIKADA VISE!!!!!!!!!!!
ps.cena_dx je poslao hakera na ovaj forum,i rekao je da ce izmisliti da sam ja vredjala moda i admina!
BYE FOREVER!!!!!!!!

ja nisam poslao nikakvog hakera da hakuje forum, john cena, molim te idi copy i paste- uj ono sto sam ti napiso u pp- u!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Broj poruka : 312
Drzava : Predlozi za Banovanje - Page 2 Serbia10
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 96
Datum upisa : 09.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Predlozi za Banovanje   Predlozi za Banovanje - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 9:26 pm

Cena_dx nemoj da ser*s da ocu da ti se osvetim,da hocu da se tebi osvetim ne bih mesala ovaj forum u ovu svadju
TI SI REKAO:Jedva je hakovao,ovaj forum ima dobro obezdbedjenje
Seti se,to si rekao,STO SE MENE TICE MOZES DA POSTANES MOD KAO I OVI OSTALI NE BI ME CUDILO JER OVDE VLADA NEPRAVDA!!!!
Vidimo se nikada vise,ako nastavite sa ovim!!!
Nazad na vrh Ići dole
John Cena!
Global mod
Global mod
John Cena!

Broj poruka : 25
Godina : 31
Opomene! :

Datum upisa : 02.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Predlozi za Banovanje   Predlozi za Banovanje - Page 2 Icon_minitimePon Sep 08, 2008 11:54 am

Tema zakljucana! :topic off: :topic off:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Predlozi za Banovanje   Predlozi za Banovanje - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Predlozi za Banovanje
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: Recycle bin :: Basket of the forum-
Skoči na: