| Predlozi za Banovanje | |
|
+4Peroxwhy?gen SV.SAVO cena_dx Wikluh Sky 8 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 4:46 pm | |
| Ako vam neko smeta na forumu ovde napisite zbog cega i koji je clan prekrsio, pa ce ga Admini ili Moderatori banovati zauvek ili na odredjeno vreme B*!!! B*
Poslednji izmenio Wikluh Sky dana Sre Avg 27, 2008 4:54 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 4:50 pm | |
| BADGIRL treba da ode zauvek, pa čovek obrisao ceo forum, ko se slaže sa mnom neka ne kraju njegovog posta u ovoj temi stavi B*!!! B* | |
|
| |
SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 5:51 pm | |
| BADGIRL treba da ode zauvek, pa čovek obrisao ceo forum, ko se slaže sa mnom neka ne kraju njegovog posta u ovoj temi stavi B*!!! B* | |
|
| |
Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 8:09 pm | |
| badgirl nije nista skrivila................. a ako vas zanima zasto je nema, rodjendan joj je bio 24. pa verovatno zbog toga nije tu................................ a to je bio napad hakera, i mislim da znam i ko je napao........................ a ako ste zeljni da nekoga banujete, banujte mene, ja i ovako nemam sta vise ovde da trazim.......................... | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 9:15 pm | |
| - Peroxwhy?gen ::
- badgirl nije nista skrivila................. a ako vas zanima zasto je nema, rodjendan joj je bio 24. pa verovatno zbog toga nije tu................................ a to je bio napad hakera, i mislim da znam i ko je napao........................ a ako ste zeljni da nekoga banujete, banujte mene, ja i ovako nemam sta vise ovde da trazim..........................
a ko je to bio??? ja mislim da je to fipvlada to namestio, i ja mislim da ti nisi pravi Peroxwhy?gen, pošto cilj ,, kečeri,, foruma je da sabotiraju ovaj forum, pa je neko od hakera tamo došao prerušen u pravog Peroxwhy?gen- a, i tako će biti još njih koji će doći kao npr. denixs i tražiti da ga banujemo!!! *B | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 9:19 pm | |
| - cena_dx ::
- Peroxwhy?gen ::
- badgirl nije nista skrivila................. a ako vas zanima zasto je nema, rodjendan joj je bio 24. pa verovatno zbog toga nije tu................................ a to je bio napad hakera, i mislim da znam i ko je napao........................ a ako ste zeljni da nekoga banujete, banujte mene, ja i ovako nemam sta vise ovde da trazim..........................
a ko je to bio??? ja mislim da je to fipvlada to namestio, i ja mislim da ti nisi pravi Peroxwhy?gen, pošto cilj ,, kečeri,, foruma je da sabotiraju ovaj forum, pa je neko od hakera tamo došao prerušen u pravog Peroxwhy?gen- a, i tako će biti još njih koji će doći kao npr. denixs i tražiti da ga banujemo!!! *B cena_dx, ne kenjaj mame ti.............. kakav cilj keceri.net?? kakvi bakraci........ ja poznajem tog hakera........ ali prevvise pricam.................... uglavnom............... reci kako da ti dokazem da sam ja pravi peroxwhy?gen??? ti se ponasas previse detinjasto, ti stvarno mislis da je likove sa keceri.net briga za ovaj foum i da zele da ga sabotiraju, pa ovakvih foruma samo u Srbiji ima jos 5000000000000000000000000 a kao keceri.net mozda jos 20.................. | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 9:21 pm | |
| ma ne verujem, sad bilo ko može biti haker, čak i ja, ali nisam... | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 9:25 pm | |
| pa ja poznajem tog hakera................ tacnije prijatelj sam sa njim..................... ako je to isti onaj na koga ja msilim...............................a sada ti meni reci sto se drogiras u tvojim godinama......... nije to zdravo............. reci mi odakle ti to da je neko usao u moj profil............ i da keceri.net zele da vas smaknu............. ajde reci ........................ i reci kako dati dokazem suprotno.................. | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 9:29 pm | |
- pa ja poznajem tog hakera................ tacnije prijatelj sam sa njim..................... ako je to isti onaj na koga ja msilim...............................a sada ti meni reci sto se drogiras u tvojim godinama......... nije to zdravo............. reci mi odakle ti to da je neko usao u moj profil............ i da keceri.net zele da vas smaknu............. ajde reci ........................ i reci kako dati dokazem suprotno..................
ajde samo reci 2- 3 primera da me uveriš u suprotno | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 9:37 pm | |
- pa ja poznajem tog hakera................ tacnije prijatelj sam sa njim..................... ako je to isti onaj na koga ja msilim...............................a sada ti meni reci sto se drogiras u tvojim godinama......... nije to zdravo............. reci mi odakle ti to da je neko usao u moj profil............ i da keceri.net zele da vas smaknu............. ajde reci ........................ i reci kako dati dokazem suprotno..................
ajde samo reci 2- 3 primera da me uveriš u suprotno pa reci sam sta bih trepao da uradim ta te uverim da sam ja-ja, i da keceri.net nemaju nista protv vas........................ | |
|
| |
SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 9:52 pm | |
- cena_dx ::
ajde samo reci 2- 3 primera da me uveriš u suprotno pa reci sam sta bih trepao da uradim ta te uverim da sam ja-ja, i da keceri.net nemaju nista protv vas........................ a sto pises "vas" umesto "nas" kad si ti isti clan kao i cena_dx? | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 9:56 pm | |
| - SV.SAVO ::
- cena_dx ::
ajde samo reci 2- 3 primera da me uveriš u suprotno pa reci sam sta bih trepao da uradim ta te uverim da sam ja-ja, i da keceri.net nemaju nista protv vas........................ a sto pises "vas" umesto "nas" kad si ti isti clan kao i cena_dx? zato sto sam vise i duze clan keceri.net............ tmao sam godinu dana, a ovde tek nekoliko........................... i ako cete ovak oda se poansate, ne bih da budem ovde......................... | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 9:58 pm | |
| on nije pravi Peroxwhy?gen, to je neko sa kečeri foruma koji kopira Peroxwhy?gen- a, a da te pitam Peroxwhy?gen, kako se RapCena zove??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 10:04 pm | |
| MArko, onaj Peroxwhy?gen sa keceri sam ja.......................................... RapCEna mi je jedan od best frendova, i zove se Marko............ upoznali smo se na Fun ZOneu, dok je on bio markowwe, a ja plazic............................ | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 10:07 pm | |
| ok.... ali još uvek ti ne verujem..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 10:17 pm | |
| dobro, sada nesto da ja tebi kazem............. ti jos uvek en shvatas da nije sve crno i belo......................... ona nije nista kriva................ a ako zelis da naocuis nesto o hakerima...... ne bitno, psolacu ti nesto pm-om...............................a sada moram da gledam kako se vi izmotavate........ smesno je.................... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 11:05 pm | |
| plazica znam odavno i sve mi govori,takodje mislim da znam ko je ovo hackovao,ali ne bitno,plazic je plazic,u drugacije me niko nece ubediti | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Avg 27, 2008 11:11 pm | |
| - RapCena ::
- plazica znam odavno i sve mi govori,takodje mislim da znam ko je ovo hackovao,ali ne bitno,plazic je plazic,u drugacije me niko nece ubediti
pa narvno da sam ja ja.................... e vreme je da se ti i ja povucem odavde, sada ce da im "buhahaha" objasni nesto a ako ni to ne upali, pozvacu Lorda da hakuje forum, i pa pa, dosta mi je ovih prozivki i budalstina, pa neka iz pocetka prave............................. dakle bolje se smirite.............. za dobrobit foruma........... ne zezam se kada ov oakzem............ forum ce biti hakovan ako se u roku od 24h ne smirite, i ostavite badgirl na miru, devojka je samo ne duzna se regovala na forum i pobedila na konkursu za moda..................... | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Čet Avg 28, 2008 6:58 pm | |
| BAN CENI_DX I TO DOZIVOTNI,,,,,,, ps.plazicu mislis li jos uvek da odes sa foruma(this)????? :shocked: | |
|
| |
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Čet Avg 28, 2008 7:55 pm | |
| Mene vise necete videti na forumu, jer nemate pojma, svaka cast izuzetcima, ali svi ste amateri | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Čet Avg 28, 2008 10:42 pm | |
| - Wikluh Sky ::
- Mene vise necete videti na forumu, jer nemate pojma, svaka cast izuzetcima, ali svi ste amateri
??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Pet Avg 29, 2008 12:15 am | |
| - Wikluh Sky ::
- Mene vise necete videti na forumu, jer nemate pojma, svaka cast izuzetcima, ali svi ste amateri
Decko, mogu da se kladim u 200eura da RapCena i ja znamo o wwe-u vise od tebe P.S. badgirl, pa premisljam se................ ipak ovde ja trepam da obrazujem foxovce, ako nema ko drugi | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Pet Avg 29, 2008 3:55 am | |
| - *BADGIRL* ::
- BAN CENI_DX I TO DOZIVOTNI,,,,,,,
ps.plazicu mislis li jos uvek da odes sa foruma(this)????? :shocked: ne mogu da dobijem ban, jer nema razloga za to, a ako bi ja dobio ban onda bi morao da dobiju još i sky wikluh, sv. savo , scofield i john cena, pa bolje ćuti, kad si glupava, nemaš ti pojma o tome!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Pet Avg 29, 2008 3:16 pm | |
- *BADGIRL* ::
- BAN CENI_DX I TO DOZIVOTNI,,,,,,,
ps.plazicu mislis li jos uvek da odes sa foruma(this)????? :shocked: ne mogu da dobijem ban, jer nema razloga za to, a ako bi ja dobio ban onda bi morao da dobiju još i sky wikluh, sv. savo , scofield i john cena, pa bolje ćuti, kad si glupava, nemaš ti pojma o tome!!!!!!! ne kenjaj, imas razloga za ban........... | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje Sre Sep 03, 2008 7:10 pm | |
| Najveci kandidati za ban su trenutno Bad Girl i cena_dx zbog onoga sto su pisali u chatbox-u...imate u temi arihiva sa chatbox-a... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Predlozi za Banovanje | |
| |
|
| |
| Predlozi za Banovanje | |
|