Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Sta mislite o sadasnjim divama??

Ići dole 
+4
Alex
CuttingEdge
John Cena's girl
JEFF HARDY
8 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Godina : 30
Opomene! :
Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o sadasnjim divama??   Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Icon_minitimeČet Feb 12, 2009 12:54 am

Sve u svemu mogu da se nazovu divama...............ali ne i wrestling divama Very Happy:D:D:D!
Nazad na vrh Ići dole
Jeff Hardy Fan
Jobber
Jobber
Jeff Hardy Fan

Broj poruka : 26
Opomene! :
Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 03.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o sadasnjim divama??   Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 04, 2009 12:17 am

Dive su strava stvar, ali mislim da ih WWE ne postuje dovoljno.. Ima ih 19, jos dolazi i Gail, to vam doce 20... Nije fer sto ih ima tako mnogo a ne dobijaju ono sto zasluzuju...npr, Candice Michelle je bila caricaWWE prosle godine, ili kada je vec bila champ... Znaci, bila je najomiljenija, a sada je vidimo samo u bednim backstage segmentima. Dok s druge strane, Gail Kim dobija sopt light, zajedno sa Aliciom, a nisu to zasluzile... Kao sto je Jillian sada Jobber, a 100% posto moze da bude vise od toga... Suvise su novim devojkama dale propust... Okay, ja volim Maryse, ali mislim da je prebrzo dobila prvi championship match. Po meni, trebala je malo vise pobeda da ima da bi se borila za titulu... Ali, nadam se da ce se WWE ubrzo otarasiti diva kao Rosa, Alicia, Gail... i dati onim devojkama koje vec godinama rade za to, sansu koju zasluzuju...xD
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o sadasnjim divama??   Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 04, 2009 12:50 am

Ukratko receno...WRESTLING DIVE WWE-A SU SRANJE I KURVETINE KOJE NEMAJU VEZE SA RVANJEM!
Nazad na vrh Ići dole
Jeff Hardy Fan
Jobber
Jobber
Jeff Hardy Fan

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o sadasnjim divama??   Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 04, 2009 12:54 am

RatedRsuperstar ::
Ukratko receno...WRESTLING DIVE WWE-A SU SRANJE I KURVETINE KOJE NEMAJU VEZE SA RVANJEM!

Rolling Eyes Znas ti nesto o njima... anyway... Sem da su neke bile u Playboy...
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o sadasnjim divama??   Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 04, 2009 1:11 am

ZNam to vrlo dobro...nikad ne gledam divas mathcheve jer su vrlo dosadni i oduzimaju vreme........uvek jedno te isto...lupaju samare...i rade dropkicke..potpuno dosadni metchevi...Melina vs Beth Phoeniks je bio odlican Divas match na RR i taj sam odgledao i zadivljen sam bio....ali u normalnim showowima.....dive su jadne....zato kazem.....ne mogu da se nazovu wrestling divama
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o sadasnjim divama??   Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 04, 2009 1:12 am

Rosu jos nismo videli u ringu,meni nekako deluje jako,jedva cekam da je vidim u tagu sa Beth
A sto se tice Jeff Hardy fana za vecinu stvari je upravu,jednostavno preslabo koriste neke dive koje mogu vise od onih koje dobijaju push....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
Jeff Hardy Fan
Jobber
Jobber
Jeff Hardy Fan

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o sadasnjim divama??   Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 04, 2009 1:23 am

Da... Npr, Katie ili Jillian bi mogle mnogo vise od Bellas, ili Kelly Kelly... Samo ove su lepse, i zgodnije, pa onda dobijaju push...
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o sadasnjim divama??   Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 04, 2009 12:11 pm

Tu se skroz slazem sa tobom
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o sadasnjim divama??   Sta mislite o sadasnjim divama?? - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta mislite o sadasnjim divama??
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Moje misljenje o Divama
» Sta mislite o Prison Break-u??

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: WWE :: Divas-
Skoči na: