Mislim da ova tema nije potrebna,ali jednostavno doslo mi je da ovo uradim:
Divas kategorija nekad je bila drugacija,diive se nisu zaposljavale po sposobnostima u krevetu,nego u ringu,cak i u skorije vreme Lita vs Trish,to je Dream Feud,sta bi dao da gledam to,a ne feud Michelle McCool vs Maryse...Lita i Trish su lepse i od Maryse i od Michelle,a bolje su to je kombinacija lepote i snage....Dakle sad je wwe postao izbor za miss....Da razjasnimo neam ja nista protiv slabasnih diva,ali u redu je da se pojave s vremena na vreme,a ne da ih gledam na ppv i kako imaju feud za titulu,bilo bi mnogo bolje da su Valet(manager) nekom superstaru,nego da rade ono sto ne znaju,evo moj poredak TOP10 diva
1.Beth Phoenix-Nema sta da se mnogo kaze,delima je pokazala svoje
2.Natalya Neidhart-Iako po meni se jos nije dokazala,u njoj se krije veliki talenat koji je nasledila od oca i koji ce se ubrzo pokazati
3.Mickie James-Dvoumio sam se da na trece mesto stavim nju ili Melinu,ali ipak je ona tu,solidna u ringu,ume da uradi mec vredan gledanja
4.Melina Perez-U MNM je bila valet,a sada je pokazala da ima talenta
5.Victoria-Nista posebno u ringu,ali je bolja od narednih 5
6.Kelly Kelly-Sve bolja u ringu....
7.Candice Michelle-Bolja od sledecih 3
8.Bella Twins-Iako sam odgledao samo 1 borbu s njima,nisu lose
9.Ovo mesto dele trenutna divas sampionka i sampionka koja ce biti u petak,znaci Michelle McCool i Maryse,tu su njih dve slice po skillovima i ostalo
10.Maria,Jillian,Katie Lea-Ovako Maria je stvarno losa u ringu kao i Jillian,Katie Lea njenu 1 borbu sam odgledao i nisam bio impresioniran
To je bilo po skillovima red je sad i po lepoti
1.Melina Perez
2.Michelle McCool
3.Maria
4.Candice Michelle
5.Maryse
6.Kelly Kelly
7.Eve Torres
8.Tiffany
9.Natalya
10.Mickie James
Ostale:Beth Phoenix,Katie Lea,Jillian,Lillian Garcia i Bella Twins mi nisu lepe....
To bi bilo to....