Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Randy Orton

Ići dole 
+12
RatedRsuperstar
$zmaj$
Alex
Dulce Maria_RBD
Mark Van Nuss
JEFF HARDY
CuttingEdge
*BADGIRL*
Mr.Kennedy
SV.SAVO
John Cena's girl
scofield
16 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
AutorPoruka
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :
Randy Orton - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Randy Orton - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

Randy Orton - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 9:38 pm

Alo zadnjih 9 postova nema veze sa Ortonom !!!! :topic off: :topic off: :topic off: Smirite se ili moram da upotrebim silu :krezavi: :krezavi: :krezavi: Salim se...ali se smirite..
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Broj poruka : 378
Opomene! :
Randy Orton - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Randy Orton - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 15
Datum upisa : 17.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 9:40 pm

SV.SAVO ::

salim se... ok brate, samo nemojte se svadjati... sve su to stvari ukusa, a o ukusima se ne raspravlja...
žao mi je što je puko lol! lol! lol!
Ok samo što me izazivete u ostalim temama lol! lol!
SV.SAVO ::

salim se... ok brate, samo nemojte se svadjati... sve su to stvari ukusa, a o ukusima se ne raspravlja...
Ok opušteno lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Broj poruka : 514
Opomene! :

Novac : 0
Datum upisa : 29.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 9:42 pm

SkyWikluh_Nikic@ ::
Lep je ali ne znam nina kako mozes da ga volis on je kreten!
Brate,100.puta sam ti objasnjavala zasto,ne mogu i 101.put... :jump: :jump: Znaci perfektan heel,odlican gimmick,odlicni potezi,prelep je... :jump: :jump:
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
Mr.Kennedy
Mid-carder
Mid-carder
Mr.Kennedy

Broj poruka : 83
Opomene! :

Datum upisa : 28.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 2:29 pm

ma ja znam samo da su batista,cena i rey najpravedniji
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 3:08 pm

Evo da se nadovezem na ovo s Ortonom,Orton je odlican borac,ne moze se reci da je on buduca nada,kad je u wrestlingu vec 6 godina(ako se ne varam),gimmnick Legend Killera odlican,odlican heel,ne moze se reci KRETEN,KUKAVICA i ostalo,kad je to sve gluma,ako ga mrzite znaci da odlicno radi svoj posao...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 10:06 pm

RapCena ::
Evo da se nadovezem na ovo s Ortonom,Orton je odlican borac,ne moze se reci da je on buduca nada,kad je u wrestlingu vec 6 godina(ako se ne varam),gimmnick Legend Killera odlican,odlican heel,ne moze se reci KRETEN,KUKAVICA i ostalo,kad je to sve gluma,ako ga mrzite znaci da odlicno radi svoj posao...
Naravno,objasnio sam sve u mom prvom postu u ovoj temi... Wink Surprised
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 10:19 pm

Evo uzmi za primer mene ja gledam wreslting oko 2 godine,a znam vise od nekih koji gledaju 5 godina,tako da pratnja wresltinga nema veze,vec shvatanje wrestlinga,wrestling nije sport,wrestling je zabava,oni su tu da se mi zabavimo,a ne da mi ljude koje zele da nas zabave time sto nas uce sta je dobro a sta lose,da nazivamo idiotima,kukavicama,debilima,to je sto bi ja rekao SKOLA FOXA,kojima je samo bitno da je Undertaker mrtvac i kad uradi Chokeslam ubije protivnika,ili da je John Cena supermen,a Edge je kukavica koja samo bezi,a Randy je pe*er jer je udario Ceninog oca prosle godine,od takvih postova mi se dize kosa na glavi,to je skola foxa,to su oni koji ne shvataju pravo znacenje wrestlinga,vec ga tretiraju kao sport sa pravim licnostima i ljudima,ne shvataju da je to gluma i da je sve namesteno.........
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 10:59 pm

Evo uzmi za primer mene ja gledam wreslting oko 2 godine,a znam vise od nekih koji gledaju 5 godina,tako da pratnja wresltinga nema veze,vec shvatanje wrestlinga,wrestling nije sport,wrestling je zabava,oni su tu da se mi zabavimo,a ne da mi ljude koje zele da nas zabave time sto nas uce sta je dobro a sta lose,da nazivamo idiotima,kukavicama,debilima,to je sto bi ja rekao SKOLA FOXA,kojima je samo bitno da je Undertaker mrtvac i kad uradi Chokeslam ubije protivnika,ili da je John Cena supermen,a Edge je kukavica koja samo bezi,a Randy je pe*er jer je udario Ceninog oca prosle godine,od takvih postova mi se dize kosa na glavi,to je skola foxa,to su oni koji ne shvataju pravo znacenje wrestlinga,vec ga tretiraju kao sport sa pravim licnostima i ljudima,ne shvataju da je to gluma i da je sve namesteno.........
Pa da naravno.....
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 5:36 pm

Mnogo mu je dobra nova pesma!

Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 9:07 pm

JEFF HARDY ::
Mnogo mu je dobra nova pesma!

Tu pesmu koristi od 11.7,vise mi se svidja stara nego nova...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 10:24 pm

Stara je malo smorila...svakog ponedeljka samo je slusali Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 10:28 pm

I ova je extra,ali stara mi je bila mnogo bolja... :jump: :jump:
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 10:31 pm

John Cena's girl ::

Pametna smo mi deca,mitrovcani Randyeva stara je bolja....
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 1:51 pm

Kako mozete da budete pametniji kada ste deca sa sela :krezavi: Pametna deca su samo u BGu naravno :jump:

Poslednji izmenio JEFF HARDY dana Pet Okt 17, 2008 3:05 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 2:38 pm

John Cena's girl ::

Pametna smo mi deca,mitrovcani Randyeva stara je bolja....
Mitrovcani forever! :krezavi: pobeda tri prsta :jump: Kolega nije Mitrovica selo... cena :jump:
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 3:53 pm

Meni je bolja ova nova,ali i stara je bila odlična potpuno...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 3:58 pm

Alex ::

Evo ovo dokazuje da smo mi iz BG-a pametna deca,a ne deca sa sela- saljaci :krezavi:
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 5:56 pm

JEFF HARDY ::
Alex ::

Evo ovo dokazuje da smo mi iz BG-a pametna deca,a ne deca sa sela- saljaci :krezavi:

Mitrovica je grad od 2008 godine,a NS je lepsi od BG i to mnogo...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 6:05 pm

hahaha naravno da nije...to vama krivo sto vi zivite u selu pa tako pricate za BG :jump: dosta :topic off:
Nazad na vrh Ići dole
$zmaj$
Main Eventar
Main Eventar
$zmaj$

Broj poruka : 130
Opomene! :

Datum upisa : 22.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 3:00 pm

extra borac jedan od najboljih
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Opomene! :

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeČet Dec 04, 2008 10:54 pm

Spamujes mnogo!Prikljuci se razgovoru i nemoj samo da govoris ekstra borac jedan od najboljih!To si rekao i u temi "Edge" i jos nekih superstarova msm ako samo to imas da kazes onda nemoras ni da ostavljas post nego mislenje zadrzi za sebe jer znamo mi da je 1 od najboljih samo sto ovde svi zajedno delimo misljenja!Ispravite me ako gresim ali ja msm da sam upravu Smile!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeČet Dec 04, 2008 10:57 pm

Aa sad sto se tice Ortona!
Ovako-Jedan od najboljih heelova ali stvarno jedan od najboljih,toliko obozavam njegov RKO i nacin na koji ga on izvodi!Msm ja ne bih pravio razliku izmedju onog Steve Austinovog finisera:Stone Cold Stunner ili tako nesto da Randy Orton ne izvodi na tako ekstra nacin svoj RKO!Tako mi je drago sto su on Jericho Cody i Manu isprebijali Cenu i nije mi ga nimalo zao kao i to sto je Pobedio Batistu na SS ali to je bilo team vs team a na Armaggedonu cemo videto konacno ko je bio "better part of evolituon"NAVIJAM ZA ORTONAAAA!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimeČet Dec 04, 2008 11:12 pm

Drugo upozorenje za Rated R ne pisi double post,to si sve moga u jecdnom postu da napises
Orton vs Batista-Orton anravno,Batistu organski ne podnosim,iako neam nista protiv njega,a Orton je savrsen u svakom pogledu,The best part of Evolution:

Ric Flair!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimePet Dec 05, 2008 12:51 am

Da ali uvek se postavljalo pitanje ko je vise pripada evolutionu Batista ili Orton!Ja kazem Orton ne samo zato sto sam njegov fan nego zato sto ga je ostatak evolutiona izdao na prljav nacin!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitimePet Dec 05, 2008 12:56 am

Sto se tice ko vise pripada Evolutionu definitivno Batista,a ko je bolji definitivno Orton....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Randy Orton   Randy Orton - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Randy Orton
Nazad na vrh 
Strana 2 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
 Similar topics
-
» Randy Orton
» Edge vs Randy Orton ko je bolji Heel???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: WWE :: Raw-
Skoči na: