| Randy Orton | |
|
+12RatedRsuperstar $zmaj$ Alex Dulce Maria_RBD Mark Van Nuss JEFF HARDY CuttingEdge *BADGIRL* Mr.Kennedy SV.SAVO John Cena's girl scofield 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
scofield Moderator
Broj poruka : 257 Godina : 30 Location : Fox River*(Beograd) Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Randy Orton Sre Avg 27, 2008 4:34 pm | |
| On je mnogo kvaran! mene nervira! | |
|
| |
John Cena's girl Admin
Broj poruka : 514 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Pon Sep 01, 2008 4:36 pm | |
| On je mnogo sladak i super je borac....Ima odlican gimmick,zavrsni udarac... | |
|
| |
SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Pon Sep 01, 2008 4:38 pm | |
| - John Cena's girl ::
- On je mnogo sladak i super je borac....Ima odlican gimmick,zavrsni udarac...
zavrsni udarac mu je ok, al ga ovako ne volim... | |
|
| |
Mr.Kennedy Mid-carder
Broj poruka : 83 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 28.07.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Pon Sep 01, 2008 5:42 pm | |
| fantastican borac,odlicno igra ulogu heela | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Pon Sep 01, 2008 6:30 pm | |
| Slatkis,ne svidja mi se sto je heel mnogo je cakan | |
|
| |
John Cena's girl Admin
| Naslov: Re: Randy Orton Pon Sep 01, 2008 6:37 pm | |
| Presladak je... | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 03, 2008 12:03 am | |
| - John Cena's girl ::
- Presladak je...
sladak je kao med ps. Jeffy ne brini ti si najsladji,najlepsi,najatraktivniji,najpametniji,najbolji u svemu(sem u drogiranju ako je to istina,jbg ne postoji niko skroz savrsen)i najveci sarmer na svetu,,,,,,,heh | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 03, 2008 12:12 am | |
| | |
|
| |
John Cena's girl Admin
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 03, 2008 2:46 pm | |
| Ma on je svuda lep,frajer itd...Meni je posle Cene najlepsi.... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Čet Sep 04, 2008 12:03 am | |
| Perfektan heel,sve mi je omiljeniji,RKO je odlican finisher!!!!!!!!Randy je povredjen,ne zna se kad se vraca,iako se pojavio u Monday NIght Rawu | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Čet Sep 04, 2008 11:11 pm | |
| Ne gotivim ga....odlicno glumi heela ali me nervira | |
|
| |
Mark Van Nuss Jobber
Broj poruka : 24 Godina : 33 Location : Novi Sad Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 05.09.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Pet Sep 05, 2008 1:17 am | |
| Randy je najveci car. Po mom misljenju covek sa najvise talenta u celom WWE-u. Jedva cekam da se vrati i uzme CM Punku WH Title! RKO je odlichan finisher i posle SCM-a moj omiljeni... | |
|
| |
Dulce Maria_RBD Main Eventar
Broj poruka : 119 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 02.08.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 8:41 pm | |
| Lep je ali ne znam nina kako mozes da ga volis on je kreten! | |
|
| |
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 8:48 pm | |
| Randy Orton:Ma on je strašno pokvaren,samo upada u mečeve,ne mogu da ga podnesem!Kukavica kakve nema!Mrzm ga!!!!! Kreten!!!Kada vidim neki post ovog tipa meni se plače.I to uvek stiže od strane onih koji su saznali za wrestlin u poslednjih 15 meseci.Šta bre oni znaju? Randy Orton je jedan od,ako ne i najtalentovaniji borac sadašnjeg WWE i rostera proteklih 5 godina.Čovek svoj posao vrši tako da bolje ne može.Savršeno je odrađivao svaku ulogu do sada.Ja ga gledam od samog početka njegove karijere u WWE.Od tada mi je on omiljeni wrestler. Proslavio ga je Evolution (Harise nadam se da znaš šta je to).Na Summerslam 2004 je pobedio Chrisa Benoita (R.I.P.) i postao najmlađi Svetski šampion u istoriji WWE/WWF.Nakon okretanja Evolutiona protiv njega,počinje nova etapa njegove profesionalne karijere.Nakon toga osvaja i World Tag Team championship sa mojim drugim omiljenim borcem Edgom,sa kojim osniva tim Rated-RKO.U poslednje vreme smo ga gledali kao WWE šampiona,a ti je postao na No Mercy 2007.Od tada publika je počela da ga mrzi.Tamošnja publika je po meni retardirana,zato što WWE praktično "kontroliše" njihove mozgove kako žele.Nekada se desi da neki heel,ovom prilikom govorim o Randy-ju,samo pobedi nekog zakletog face-a i i super heroja publike,i to je dovoljno da ga izvižde.Ona fora kao:"Kako si mogao da pobediš Face-A??? Buuuuuuuuu".....Bolesno je sve to..... Znači,to što ga da ih nazovem "Foxovci" kritikuju rečima tipa kukavica itd,izgleda smešno....Nemaju veze sa wrestlingom a počinju da lupaju takve stvari...Mnogi od njih ni ne znaju šta znači heel a šta face,a tweener i da ne pominjem. Znači:Randy je legenda i talenat i borac za svaki respekt.........Već sam rekao,gledam njega već 5,6 godina i sve što imam za njega su reči hvale! | |
|
| |
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 8:56 pm | |
| - Alex ::
- Randy Orton:Ma on je strašno pokvaren,samo upada u mečeve,ne mogu da ga podnesem!Kukavica kakve nema!Mrzm ga!!!!! Kreten!!!
Za ovo sto lupas si u pravu.Kako ti znas jel on talentovan jel si ti mozda sa njim dobar?Talentovan pa talentovan ne pozanjes ti njega pa da to mozes da znas to je sve gluma i sta ima veze sto volim teface kako vec.To kao da u pravom zivotu volim vise lose od dobrih ljudi. | |
|
| |
Alex WHC Champion
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:06 pm | |
| - SkyWikluh_Nikic@ ::
- Alex ::
- Randy Orton:Ma on je strašno pokvaren,samo upada u mečeve,ne mogu da ga podnesem!Kukavica kakve nema!Mrzm ga!!!!! Kreten!!!
Za ovo sto lupas si u pravu.Kako ti znas jel on talentovan jel si ti mozda sa njim dobar?Talentovan pa talentovan ne pozanjes ti njega pa da to mozes da znas to je sve gluma i sta ima veze sto volim teface kako vec.To kao da u pravom zivotu volim vise lose od dobrih ljudi. Au koliko ti je trebalo da upropastiš post.Kako možeš reći da nije talentovan.Nego sam sa pravom izvređao tvoju "sortu" pa mi ne umeš odgovoriti normalno. MOŽDA DA POTRAŽIŠ NEKI FORUM O JAGODICI BOBICI NA NETU,TO JE ZA TEBE A NE OVO - SkyWikluh_Nikic@ ::
- i sta ima veze sto volim teface kako vec
Ne umeš ni da napišeš.I nemoj ti meni objašnjavati da li je ovo gluma,ja rvanje pratim 8 godina tako da mi je ovo što ti pišeš jadno | |
|
| |
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:09 pm | |
| E necu sa tobom da se svadjam sto volis tu budalu kao ti znas jel on talentovan ajde cuti molim te ne znam da napisem pa sta nisam opsednuta tim rvanjem gledam samo kad mi je dosadno i kao sto sam vec rekla ja volim dobre ljude.i ne gledam jagodicu bobicu. | |
|
| |
SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:15 pm | |
- SkyWikluh_Nikic@ ::
Za ovo sto lupas si u pravu.Kako ti znas jel on talentovan jel si ti mozda sa njim dobar?Talentovan pa talentovan ne pozanjes ti njega pa da to mozes da znas to je sve gluma i sta ima veze sto volim teface kako vec.To kao da u pravom zivotu volim vise lose od dobrih ljudi. Au koliko ti je trebalo da upropastiš post.Kako možeš reći da nije talentovan.Nego sam sa pravom izvređao tvoju "sortu" pa mi ne umeš odgovoriti normalno. MOŽDA DA POTRAŽIŠ NEKI FORUM O JAGODICI BOBICI NA NETU,TO JE ZA TEBE A NE OVO
- SkyWikluh_Nikic@ ::
- i sta ima veze sto volim teface kako vec
Ne umeš ni da napišeš.I nemoj ti meni objašnjavati da li je ovo gluma,ja rvanje pratim 8 godina tako da mi je ovo što ti pišeš jadno e ovo ti je opomena pred ban... ne moze odma da se svadjas... jbt cim ti neko spomene ortona ti se napalis... nemoj da se svadjas i da vredjas ostale clanove... | |
|
| |
Alex WHC Champion
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:16 pm | |
| - SkyWikluh_Nikic@ ::
- E necu sa tobom da se svadjam sto volis tu budalu kao ti znas jel on talentovan ajde cuti molim te ne znam da napisem pa sta nisam opsednuta tim rvanjem gledam samo kad mi je dosadno i kao sto sam vec rekla ja volim dobre ljude.i ne gledam jagodicu bobicu.
Nisam ja ni planirao da s svađam sa tobom,samo ti kažem da kada sama priznaješ da ne ljubiš baš rvanje,ne soliš pamet onima koji znaju mnoooogo više od tebe;) | |
|
| |
Alex WHC Champion
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:18 pm | |
| - SV.SAVO ::
e ovo ti je opomena pred ban... ne moze odma da se svadjas... jbt cim ti neko spomene ortona ti se napalis... nemoj da se svadjas i da vredjas ostale clanove... Ako to meni,ja nisam uopšte nisam vređao članove samo pišem činjenice | |
|
| |
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:22 pm | |
| znas sta ti alex necu da se svadjam sa tobom ali kazem da ja njega ne volim to sto ga ti volis bas me briga talentovan pa talentovan e za**le me.ja gledam kakv je ko u glumi a ne ko je stavrno talentovan ne svidja mi se kako se bori | |
|
| |
SV.SAVO WHC Champion
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:23 pm | |
- SV.SAVO ::
e ovo ti je opomena pred ban... ne moze odma da se svadjas... jbt cim ti neko spomene ortona ti se napalis... nemoj da se svadjas i da vredjas ostale clanove... Ako to meni,ja nisam uopšte nisam vređao članove samo pišem činjenice da to je bilo tebi... jbt danas si se regovo, i vec si se posvadjo... svaka cast za to sto ti znas dosta o rvanju... al to nije razlog da nekom govoris da je on glup i da treba da ode s ovog foruma... | |
|
| |
Alex WHC Champion
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:30 pm | |
| - SV.SAVO ::
- SV.SAVO ::
e ovo ti je opomena pred ban... ne moze odma da se svadjas... jbt cim ti neko spomene ortona ti se napalis... nemoj da se svadjas i da vredjas ostale clanove... Ako to meni,ja nisam uopšte nisam vređao članove samo pišem činjenice
da to je bilo tebi... jbt danas si se regovo, i vec si se posvadjo... svaka cast za to sto ti znas dosta o rvanju... al to nije razlog da nekom govoris da je on glup i da treba da ode s ovog foruma... Stani malo,stani......Polako da kažem jer možda nešto zavučem pa se ne vidi: 1.Ja sam napisao svoj post o Randy-ju 2.I onda je ona mene napala 3.I ja se nisam svađao,dva puta sam već rekao,samo sam odgovorio na njen post ne u smislu svađe 4.i ja nisam direktno vređao nikoga,nego govorim o postovima i o rvanju,a ovako da sam rekao da li je neko glup,ne sećam se | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:35 pm | |
| Alo dosta vise....!! Nema svadje! | |
|
| |
SV.SAVO WHC Champion
| Naslov: Re: Randy Orton Sre Sep 17, 2008 9:36 pm | |
| eo ovako, OVO JE SALA, NISAM MOGO DA ODOLIM DA NE NAPISEM... ALEX, NEMOJ SE LJUTITI 1.jel cujes da nesto puca...? 2.bas glasno puca... 3.ne cujes...? 4.e puca mi ku*ac... salim se... ok brate, samo nemojte se svadjati... sve su to stvari ukusa, a o ukusima se ne raspravlja... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Randy Orton | |
| |
|
| |
| Randy Orton | |
|