| Friday Night Smackdown | |
|
+3RatedRsuperstar CuttingEdge JEFF HARDY 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Dec 30, 2008 6:43 pm | |
| - Monster ::
- Loša vest za tebe, Armando je otpušten, a Manu koji je više amerikanac nego ludi samoanamc i čisti Umaga bi bilo više smešno nego zanimljivo, kao tag tim Boogeymana i Kizarnyja kao dva ludaka.
Znam da je Armando otpusten,ali bi ga WWE mogao pokusati vratiti,Manu je rodjak Umage,slicno su odeveni,bili bi Heel tag,a ne Face Tag.... | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Dec 30, 2008 7:34 pm | |
| Ne bi bilo smešno publici, nego bi bilo toliko glupo da je to debilno i smešno. Manu, Umaga, Rikishi, to je sve jedna porodica. I ta porodica je dala odlične borce, a najbolji je bio Rikishi bez sumnje. | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Čet Jan 01, 2009 2:50 am | |
| A ljudi jedno pitanje nevezano za ovu temu,posto nisam vec duze vreme pratio???Sta je da Dibiasijem??Njega je Orton sutno u vuglu jos na 800episode ali sta ce biti sa njim i Rhodse-em sad kad je Rhodes clan Legacy-ja??! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Čet Jan 01, 2009 3:52 pm | |
| - RatedRsuperstar ::
- A ljudi jedno pitanje nevezano za ovu temu,posto nisam vec duze vreme pratio???Sta je da Dibiasijem??Njega je Orton sutno u vuglu jos na 800episode ali sta ce biti sa njim i Rhodse-em sad kad je Rhodes clan Legacy-ja??!
Orton je udario Di Biasija za 800th Episode of Raw i od tada se Di Biase ne pojavljuje,razlog je to sto Di Biase snima film 30.10,2008 se ozenio i zeli da malo vise vremena provede sa porodicom,Rhodes,Manu,Orton i Snuka su u Legacyu,s tim da ce Manu ispasti verovatno jer je Orton njima dao meceve i rekao ko izgubi nije vise u Legacyu jedino je Manu izgubio od Matta Hardya.... | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Čet Jan 01, 2009 7:31 pm | |
| Ma taj stable je sranje, main eventer i jobberi, katastrofa, a Ted je odsutan jer se oženio, a filk je isto razlog, samo se nadam da će biti bolji od Marinca. | |
|
| |
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Jan 04, 2009 1:00 am | |
| Pa dobro msm pod ovim uslovima Orton sigurno nece biti champ u skorije vreme!Msm pazi ti stable:Orton(3rd generation superstar,jedan od najboljih),Rhodes(2nd generation superstar ali i ne jedan od boljih) i Snuka(2nd generation superstar,msm nisam ga puno gledao ali nije mi nista posebno) prosto mi ne ide u glavu taj stable!Mada po storyline-u ja shvatam da Orton oce stable koj ce biti bolji od Evolutiona al prosto mi se Orton vise svidja kao samostalan i kad sam pobedjuje a ne ovako sad kad je u stable-u!Videli ste sta je uradio Dibiasiju a imao je gotovo dobijen metch protiv Punka tag!Msm ne ide mi u glavu! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Jan 04, 2009 1:22 am | |
| Odgledao sam Smackdown,svideo mi se,mrzi me da pisem sta je bilo sve,samo da je debitovao Kizarny i pobedio MVP-a....Prvi put mi je drago sto je MVP izgubio od jobbera!!!! | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Jan 04, 2009 8:23 pm | |
| Kizarny je legenda A još što je naš SmackDown opet sranje, main event stoji u mestu, Edge-ov gimmick je otišao unazad i to je veliki propust i novo sranje čitave WWE kompanije. | |
|
| |
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Pon Jan 05, 2009 1:58 am | |
| Nije mi jasno to za Edgov gimik?Pojasni mi malo!Big Show ga je zaebo malo zesce!Hah Big Show bi sam dobio Hardyje Edge mu nije ni potreban,covek se smorio gledajuci i otisao i ostavio ovog jadnika samog!!ponadao sam se da ce neko uleteti ali ne braca moraju da haraju!To me nervira!Sta sa champovi pa uvek da pobedjuju!Msm nije mi se svideo SD uopste! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Pon Jan 05, 2009 1:01 pm | |
| Pa sta si ocekivao da ce Edge pobediti dvojicu,uostalom ne bi bilo realno s obzirom da su Hardysy jedan od najtagova ikad.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Jan 06, 2009 12:11 am | |
| Pa znam ali kazem bilo bi zanimljivije da je "neko" POKUSAO da mu pomogne!Jesu JEDAN od ali ne i NAj tag ikad al to sad nije vazno msm kad tad ce i Jeff morati da izgubi titulu tako da ima vremena za Edga!Ma boli me uvo uostalom ionako sve manje i manje pratim WWE al eto pogledam na wwe.com sta je bilo pa ko budala komentarisem!Mrzi me da cekam 3 sata da se skine video na youtubu!Al dobro msm Big Showu stw nije bilo mesto u tom metchu!Ne moze mec sa njim da bude zanimljiv ako nije u pitanju neko ko je preko 2m visok! | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Jan 06, 2009 4:19 am | |
| - Citat :
- Nije mi jasno to za Edgov gimik?Pojasni mi malo!
Naravno, sećaš se kako je Edge napadao Familiju i kako se ponašao prema Vickie, a sada kada se vratio svi su očekivali njegov face tur, ali ne SD zajebe stvar i opet ga stavi sa onom kravom, to znači da su ga unazadili, tj. gimmick mu je unazađen i gotovo uništen, a lepo je bio građen. - Citat :
- Pa znam ali kazem bilo bi zanimljivije da je "neko" POKUSAO da mu pomogne!
Ja bi voleo da je to bio Christian, ali on se verovatno vraća tek na RR-u. Osim njega niko nije tamo mogao ništa, ko je main eventer, oćeš opet da gledaš Terminatora u borbi za titulu? Barem nešto se dobro desilo, Undertaker se vratio i tačka. - Citat :
- Al dobro msm Big Showu stw nije bilo mesto u tom metchu!Ne moze mec sa njim da bude zanimljiv ako nije u pitanju neko ko je preko 2m visok!
Ako si se šalio onda ok, ali ako nisi, onda mogu reći da si rekao glupost. | |
|
| |
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Jan 06, 2009 3:19 pm | |
| Pa ja sam zapravo mislio da bi bilo lepo da Kizarny uleti!Msm bilo bi ekstra kada bi njih dvojca i Christian koj se vraca osnovali nekakav stable ali ne znam videcemo sta ce biti!Nisam ocekivao dace se familija umesati jel bi stw publika poludela onda!Tek tad bi Edge-ov gimik "unazadili" kako bi se reklo,hehe! Meni Big Showowi metchevi uopste nisu zanimljivi!Ok ovo sa Undertakerom i jeste bilo ali stw kad gledam njega i Greatk Khalija kako se peglaju stw ne vidim sta je tu zanimljivo!Ali kao sto si vec rekao:O ukusima se ne raspravlja | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Jan 06, 2009 6:04 pm | |
| Big Show-ovi mecevi ni meni nisu zanimljivi,a pogotovo onaj feud s Khalijem koji je bio ocajan...na RR kolko sam cuo uletece Christian,sada nije sigurno,al i ja bi voleo da uleti Christian.... | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Jan 06, 2009 7:36 pm | |
| Big Show jeste ne pokretljiv, ali više volim da gledam njegov meč nego Mysteria kako pravi jobbera od mnogo boljih od njega. Da se razumemo, Big Show je odličan wrestler (ne borac) a to podrazumeva više faktora, ne samo borba u ringu, da je borba u ringu najvažnija stanje u rvanju bi bilo sasvim drugačije, pa Cena bi bio jobber jebote. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Jan 06, 2009 8:59 pm | |
| Big Show ne ume da napravi dobar mec od kada se vratio,rani je kada je bio deblji umeo je da napravi bolji mec,ni mic skills mu nije nista posebno,ima cudan i iritirajuci glas,ali nadam se boljem....Mysterio jeste talentovan superstar,zasluzuje mesto mid carder i da je u trci za IC titulu,Cenu vadi mic skills,jer je jedan od najboljih na mikrofonu.... | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sre Jan 07, 2009 1:01 am | |
| Show nemože da napravi nijedan dobar meč jer WWE Bookeri (ne, nisu braća od Booker T-a ) više nemaju muda da naprave neki ludi meč. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sre Jan 07, 2009 1:16 am | |
| Joj ti komentatori s foxa(pretpostavljam da su oni rekli da su to braca od Booker T-a)znaci imaju provale da je to strasno,John Morrison nikada nije bio IC champ(bio je kao Nitro,al oni to ne znaju),Johnny Nitro i John Morrison su braca,Booker T je u ECW,Curt Hawkins i Zack Ryder su mladja braca Edge-a.... | |
|
| |
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sre Jan 07, 2009 1:38 am | |
| | |
|
| |
MaryseSuperFan WHC Champion
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sre Jan 07, 2009 1:50 am | |
| Ja rvanje gledam na fox-u samo zbog komentatora....Sada kada je bio SD Jeff Hardy je uradio swanton a oni kazu twist of fate,i kada su rekli da je Batista bio samo jednom WHC...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sre Jan 07, 2009 1:55 am | |
| Auuu sinee kako su glupiii!Oni misle "familija" pa kao njih dvojca mu braca!Ma jeeesteee da je bar takoo ako cemo da gledamo krvno srodstvo ni Chavo i Edge onda nisu rod!Chavu je valda Ediie bio ujak a Eddie je Vickien bivsi muz pa stw ne vidim zasto su onda Chavo i Edge ikakav "rod"!To za Nitra i Morrisona je smesno a i secam se kad su rekli da je Booker-T u ECW!Pazi jos nam spominju da postoji sajt wwe.com i znaju da mi sve mozemo vise tu da saznamo i jos lupaju gluposti!Neverujem!Jaooj a kad su odvalili da je The Cutting Edge ustvari njegov nov gimik jaooj tu sam se cepao od smehaa!!!Onda kad su rekli da u MITB-u stw postoje paree a nemaju pojma da se to cashuje za mec za titulu znacii prosto neverujem koliko su tupi! | |
|
| |
MaryseSuperFan WHC Champion
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sre Jan 07, 2009 1:58 am | |
| Ma oni nemaju pojma sta se dogadja u wwe,samo samaraju gluposti.... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sre Jan 07, 2009 11:32 am | |
| - RatedRsuperstar ::
- Auuu sinee kako su glupiii!Oni misle "familija" pa kao njih dvojca mu braca!Ma jeeesteee da je bar takoo ako cemo da gledamo krvno srodstvo ni Chavo i Edge onda nisu rod!Chavu je valda Ediie bio ujak a Eddie je Vickien bivsi muz pa stw ne vidim zasto su onda Chavo i Edge ikakav "rod"!To za Nitra i Morrisona je smesno a i secam se kad su rekli da je Booker-T u ECW!Pazi jos nam spominju da postoji sajt wwe.com i znaju da mi sve mozemo vise tu da saznamo i jos lupaju gluposti!Neverujem!Jaooj a kad su odvalili da je The Cutting Edge ustvari njegov nov gimik jaooj tu sam se cepao od smehaa!!!Onda kad su rekli da u MITB-u stw postoje paree a nemaju pojma da se to cashuje za mec za titulu znacii prosto neverujem koliko su tupi!
Eddie je Chvaov ujak i bivsi muz Vickie Guerrero(zapravo muz,a ne kayfabe),da kada su rekli da je Cutting Edge,novo Edgeovo ime,kakvi konji,iskreno ja kazem da oni jesu zabavni i imaju neke odvale,ali oni rade posao koji ne razumeju to je kao kad bi ja vozio avion,a nisam pilot,oni uopste nisu strucni za to,mada kada bi se malo informisali | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sre Jan 07, 2009 3:35 pm | |
| Ajmo da skupimo najveće ispale fox-ovaca, moji favoriti: Povratak Big Showa Booker T u ECW-u John Morrison & Johnny Nitro su braća Edge ima novo ime, Cutting Edge CM Punk je osvojio milion dolara! Bilo je toga još, samo sam retko gledao tamo tako da neznam baš sve ispale. Međutim da se vratimo na temu, može? | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sre Jan 07, 2009 10:33 pm | |
| Sto se tice toga sa Shovom,kada se on zapravo prvi put pojavio u 2008 u Smackdownu(nakon No Way Outa) oni nisu znali ko je,pa mislim da se rekli da je to gorila Vickie Guerrero,a sledece nedelje su rekli da su se samo salili,da su hteli da vide da li mi znamo.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown | |
| |
|
| |
| Friday Night Smackdown | |
|