| Friday Night Smackdown | |
|
+3RatedRsuperstar CuttingEdge JEFF HARDY 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Sub Dec 27, 2008 7:43 pm | |
| Kakva katastrofa show, ma ajde, main event nula! Jedino što valja je Michelle heel turn i Maryse nova šampionka, ništa drugo, katastrofa, nemože biti gore od ovoga. | |
|
| |
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 12:49 am | |
| Meni se dopao i meč Shelton vs Huricane,ali glavna stvar je bila Maryse osvaja titilu | |
|
| |
MaryseSuperFan WHC Champion
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 1:08 am | |
| I sta sam ja rekla za Maryse? | |
|
| |
---Michelle--- Moderator
Broj poruka : 266 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 1 Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 2:11 am | |
| - Monster ::
- Kakva katastrofa show, ma ajde, main event nula! Jedino što valja je Michelle heel turn i Maryse nova šampionka, ništa drugo, katastrofa, nemože biti gore od ovoga.
Meni ni to dvoje ne valja.... grozno | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 4:10 am | |
| Shelton, kako dubok glas jebote To nisam znao, nikad ga nisam čuo kako priča, Gregory će biti US šampion i to jako skoro (Haha, sada je 02:10 sati ) | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 1:27 pm | |
| Pa bila si potpuno upravu za Marys tu nema sta!Ali problem je sto skoro nijedna diva sem viktorie ne zasluzuje tu DC titulu jer NEMAJU BLAGE O RVANJU!!Dive smaraju vise!I ja isto mislim dacemo vrlo skoro videti novog U.S. sampiona,ipak Benjamin drzi titulu jos od BASH-a mada ja bih vise voleo da o5 vidim MVP-a kao U.S. champa da prestane vise da gubi metcheve ali i Hurricane bi isto dobrodosao! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 2:15 pm | |
| - MaryseSuperFan ::
- I sta sam ja rekla za Maryse?
Pa kad si videla spoiler - [b]RatedRsuperstar[/b] ::
- Ali problem je sto skoro nijedna diva sem viktorie ne zasluzuje tu DC titulu
Zasluzuje i Natalya,samo je slabo krosite.... | |
|
| |
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 3:52 pm | |
| Natalya ne zasluzuje titulu uopste,bilo koja druga diva zasluzuje vise od nje....Ona se nije pokazala za ovo vreme..... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 4:38 pm | |
| Nije da se nije pokazala,nego je slabo koriste,a ona bi bila bolja od svih diva iz Smackdowna samo kad bi je malo vise koristili,ako si odgledala bar jedan njen mec shvatila bi da je veci talenat od Maryse.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 4:41 pm | |
| Gledala sam ja njene meceve ali se nije pokazala bas nikako.A to sto je wwe ''slabo koristi'' je njen problem.... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 6:26 pm | |
- Gledala sam ja njene meceve ali se nije pokazala bas nikako.A to sto je wwe ''slabo koristi'' je njen problem....
Pa jeste njen problem,ali da je bolje koristi,bila bi bolji champ i od Maryse i od Michelle,s obzirom da nije lose videti promenu u Divas Smackdown kategoriji,Natalya se pokazala veoma dobro.... A sto se tice Smackdown rating im opadne na Divas matchu jer to uglavnom svi preskoce(Cast ovom mecu za titulu).... | |
|
| |
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 7:06 pm | |
| Kako ti znas kakav ce champ biti Maryse kada je tek osvojila titulu?Ja pre preskacem meceve superstarova nego diva.. | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 7:59 pm | |
| Natalija je trenirana od strane Stu Hart-a, to vam dosta govori da ona pored Maryse najviše zaslužuje Divas titulu. To što je slabo koriste je stvar WWE-a i forsiranja Bela bliznakinja koje veze s' vezom nemaju o rvanju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 8:02 pm | |
- Natalija je trenirana od strane Stu Hart-a, to vam dosta govori da ona pored Maryse najviše zaslužuje Divas titulu. To što je slabo koriste je stvar WWE-a i forsiranja Bela bliznakinja koje veze s' vezom nemaju o rvanju.
U potpunosti se slazem sa tobom... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Ned Dec 28, 2008 11:46 pm | |
- Kako ti znas kakav ce champ biti Maryse kada je tek osvojila titulu?Ja pre preskacem meceve superstarova nego diva..
Priznajem da je bolje resenja da je Maryse champ,nego Michelle koja je bila dugo champ Mislim da si ti jedina kojima su brobe diva bolje od brobe superstarova.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Pon Dec 29, 2008 12:43 am | |
| Nisam sigurno jedina,ali na ovom forumu mozda i jesam.. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Pon Dec 29, 2008 2:37 pm | |
- Nisam sigurno jedina,ali na ovom forumu mozda i jesam..
Verovatno.... p.s.Srecan rodjendan.... | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Pon Dec 29, 2008 4:08 pm | |
| Meni su borbe diva smor zivi!Ne znam nasta su spale covece!Smackdown je spao na najnize grane a ni Raw nije mnogo bolji za sada! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Pon Dec 29, 2008 10:24 pm | |
| - RatedRsuperstar ::
- Meni su borbe diva smor zivi!Ne znam nasta su spale covece!Smackdown je spao na najnize grane a ni Raw nije mnogo bolji za sada!
Smackdown je bolji show,Raw ima bolje superstarove,ECW mlade talente,a sto se tice Diva Raw Dive su bolje.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Pon Dec 29, 2008 11:28 pm | |
| - RapCena ::
- MaryseSuperFan ::
- Nisam sigurno jedina,ali na ovom forumu mozda i jesam..
Verovatno.... p.s.Srecan rodjendan.... Hvala | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Dec 30, 2008 1:05 pm | |
| Na Smackdown house show-u održanog u subotu ili nedelju neznam tačno, Maryse je dobila udarac u koleno i izneta je na nosilima iz arene, povreda je prava. Takođe na SmackDown-u 26.12.2008 (znači aktuelnom smackdown-u) počele su najave za Umagin brz povratak. Na SmackDown-u koji sledi (02.01.2009) debituje Kizarny ili Nick Cvjetković, zapravo Srbin, poželimo mu sreću da nešto uradi u WWE i da ne sramoti državu.
Prva vest jako loša, druga odlična, treća takođe, posle Nikolaja Volkoffa jedan domaći kečer koji neće glumeti rusa a zapravo je Srbin ili Hrvat, ali svejedno, naš je. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Dec 30, 2008 2:09 pm | |
- Na Smackdown house show-u održanog u subotu ili nedelju neznam tačno, Maryse je dobila udarac u koleno i izneta je na nosilima iz arene, povreda je prava.
Takođe na SmackDown-u 26.12.2008 (znači aktuelnom smackdown-u) počele su najave za Umagin brz povratak. Na SmackDown-u koji sledi (02.01.2009) debituje Kizarny ili Nick Cvjetković, zapravo Srbin, poželimo mu sreću da nešto uradi u WWE i da ne sramoti državu.
Prva vest jako loša, druga odlična, treća takođe, posle Nikolaja Volkoffa jedan domaći kečer koji neće glumeti rusa a zapravo je Srbin ili Hrvat, ali svejedno, naš je. Umaga se vraca,a kolko vidim Manu-a ce Orton izbaciti iz Legacya,bilo bi super da vidimo Manua i Umagu kao tag team,jedva cekam da vidim kakav je Kizarny,s obzirmo da se kao mali druzi sa Edgeom i Christianom,nadam se da ce biti dobar kao njih dvojica.... | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Dec 30, 2008 2:11 pm | |
| Kizarny nije ni E od Edgea Umaga i Manu, ne, jednostavno ne, uništilo bi Umagin originalni lik. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Dec 30, 2008 2:30 pm | |
- Kizarny nije ni E od Edgea
Umaga i Manu, ne, jednostavno ne, uništilo bi Umagin originalni lik. Sto se tice Kizzarnya,ima vremena videcemo Umaga i Manu kao tag bi bilo sjajno,dva luda Samoanca koji zele da razvale protivnika,uz to i Armando Estrada kao njihov manager,vratilo bi malo svezine Tag Teamovima,posto u WWE imamo jkedini dobar Tag Miz i Morrison,koji nece dugo trajati,s obzirom da je Morrison supertalentovan,a Mizz se pobljasava u ringu.... | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown Uto Dec 30, 2008 2:58 pm | |
| Loša vest za tebe, Armando je otpušten, a Manu koji je više amerikanac nego ludi samoanamc i čisti Umaga bi bilo više smešno nego zanimljivo, kao tag tim Boogeymana i Kizarnyja kao dva ludaka. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Friday Night Smackdown | |
| |
|
| |
| Friday Night Smackdown | |
|