Dobrodosli na forum kecera!!! .:Forum kecera:. |
|
| Rime | |
|
+5CuttingEdge JEFF HARDY Peroxwhy?gen *BADGIRL* Wikluh Sky 9 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Rime Pet Avg 29, 2008 11:32 am | |
| Secate se ove igre. Ja pocinjem:
Bila je na forumu svadja, nikome nije bila kafa sladja | |
| | | *BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Rime Pet Avg 29, 2008 2:18 pm | |
| Ne zna se ko je veci smor,da li cena_dx ili John Cena-moderator | |
| | | Wikluh Sky WHC Champion
| Naslov: Re: Rime Pet Avg 29, 2008 2:27 pm | |
| Neki trebaju odavde da se pokupe i da ponesu sator, a ne kazem da je to John Cena moderator | |
| | | Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Rime Pet Avg 29, 2008 3:23 pm | |
| Dakle to je cena_dx smor k`o mrtav tvor..... | |
| | | JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Rime Sub Sep 06, 2008 12:02 am | |
| On nema sator,al jeste smor | |
| | | JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Rime Sub Sep 06, 2008 12:14 am | |
| Evo sadasnje pesme: Bila je na forumu svadja, nikome nije bila kafa sladja, Ne zna se ko je veci smor,da li cena_dx ili John Cena-moderator, Neki trebaju odavde da se pokupe i da ponesu sator, a ne kazem da je to John Cena moderator, Dakle to je cena_dx smor k`o mrtav tvor....., On nema sator,al jeste smor HIMNA FORUMA!! | |
| | | Wikluh Sky WHC Champion
| Naslov: Re: Rime Pon Okt 13, 2008 3:19 pm | |
| Ma boli ga karburator, ali gde je Plazic, nicka li lepog, ne vredjam mu ja nick, danas je svasta sik, on je xtra lik | |
| | | CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Rime Pon Okt 13, 2008 3:32 pm | |
| Na ovom forumu cuo sam svasta,nekima je ovde mnogo bujna basta,izgleda kao da im ne cveta basta | |
| | | Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Rime Pon Okt 13, 2008 4:41 pm | |
| Nisam primetio da se ovo sprema,ali ponovo je živnula ova tema Pa da ja moj doprinos dam,da se pokažem šta umem i znam Da se pridružim ovome lomu,dok Miša repuje ja padam u komu Vidi ovog kurči se,mislim na RapCenica,bolje odustani i počni kao balerinica Rime počnem da zidam,a onda odem na pričaonicu i počnem da kidam Izbacim sve iz sebe,zajebancije podelim,a usput i neki ban dodelim u ovome ja sam uvek prvi,jer ja Hip Hop leram u krvi..... To be continued..... | |
| | | CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 8:25 am | |
| Kad vec spomenes da hip hop leras u krvi,znaj da sam za ovu rimu prvi,na free-u te ne prozivam zato nemoj ni ti,bice svi srecni veseli i zadovoljni,zato ne bacaj h8 na nikog ovde,ovo ti nije tema da bacas h8,mozda si f8,eto odsada fo freestylove na druge bude ovde bacao,ima da dobije upozorenje ko da je po mokroj bari bos gacao | |
| | | JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 10:33 am | |
| Hmm...trebalo bi da stavljate po jedan stih,da se dopunjujete ko RapBorbe.... | |
| | | Alex WHC Champion
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 3:41 pm | |
| - JEFF HARDY ::
- Hmm...trebalo bi da stavljate po jedan stih,da se dopunjujete ko RapBorbe....
Hm.ovako je mnogo zanimljivije koga briga onda RapCena jes ti ti meni odgovorio,kako si uopšte progovorio? Od mojih rima sam te ubacio u mišju rupu,idi bolje kuvaj supu Jer ovo više ovako ne ide,ti govoriš s kim ja oću feude? Znači molim te ćuti više,od tvojih sranja ne može da se diše Pa gde si ti sad pošao,marš u štalu odande si i došao free style,bling bling,u glavi će ti zvoniti ding,ding Kada te uvatim,i bacim ti rimu, objasnim neke stvari ko mom rođenom sinu Gubiš se ovde,misao ti je slepa Bolje se skloni,dolaze deca repa! | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 3:55 pm | |
| - Alex ::
- JEFF HARDY ::
- Hmm...trebalo bi da stavljate po jedan stih,da se dopunjujete ko RapBorbe....
Hm.ovako je mnogo zanimljivije koga briga onda
RapCena jes ti ti meni odgovorio,kako si uopšte progovorio? Od mojih rima sam te ubacio u mišju rupu,idi bolje kuvaj supu Jer ovo više ovako ne ide,ti govoriš s kim ja oću feude? Znači molim te ćuti više,od tvojih sranja ne može da se diše Pa gde si ti sad pošao,marš u štalu odande si i došao free style,bling bling,u glavi će ti zvoniti ding,ding Kada te uvatim,i bacim ti rimu, objasnim neke stvari ko mom rođenom sinu Gubiš se ovde,misao ti je slepa Bolje se skloni,dolaze deca repa! Rep dete,daj coece idi jedi pastete Mislis da moje rime mozes da srusis,ako to mislis mozes da ga pusis Zabole me kobaz za sav tvoje bes,imas ruzan fejs Slusas Marcehla i mislis da si manga,a kurac se digne kad prodje baba Vanga Zato brate slusaj rep pravi,ako neces da ti se grlo u spermi davi Jebiga psujem mnogo,idi kuci pa jedi vnugo A da ne spomeuh tvoj nick,ti si obican frik Alex,zvalex vata se na isto,ti polizi jaja i osetices cisto Jebiga mogao sad da repujem i o ulici,ali posle toga bi bio na udici Brate style svoj furaj,pesnicu u usta guraj Mnogo kopiras repere domace,flow napravis pa ti keva sazvace Nemas para za travu,pa zicas se za malu plavu ravu @Alex:E nemoi se uvredis ovo su samo rime | |
| | | JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 3:59 pm | |
| | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 4:00 pm | |
| - JEFF HARDY ::
- hahahah koji ste debili
Ma mi se zezamo,naravno da iz onog nista stvarno nisam mislio... | |
| | | JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 4:02 pm | |
| znam,extra repujete,a ujedno se i prozivate | |
| | | John Cena's girl Admin
Broj poruka : 514 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 29.05.2008
| | | | Alex WHC Champion
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 4:19 pm | |
| - RapCena ::
Ma mi se zezamo,naravno da iz onog nista stvarno nisam mislio... Sve si mislio,ja i ti smo završili Šalim se aj sad da se vratim Ti mi kažeš da kopiram,nemoj da te stopiram Tvoji snovi se ruše,ni bogalji neće da ti puše mada ove rime ti i nisu toliko loše,ali ipak jesu malo kloše Jer tripuješ na neku travu,ne konzumiram ja to Samo kvalitetno,pa te odvalim ko grom plašiš me se ko bauka,za tebe moje reči su nauka Probaj da ih skapiraš,ali mnogo si glup Mozak je bio mnogo skup Ipak je to mnogo Cenici,ipak je on klošar što živi na ulici Ipak mi je žao da ta te o tome prozivam,nisi ti kriv Mislim,ne želim da govorim o životu na ulici koji ti doleće Iste krpe zimi i u proleće Cigana Inc,to je tvoj fax Ček,idem da kupim novi Nike air max Ipak,žao mi je što ti keva ima sidu Pa kako nemala kad u krevet trpa celu koridu živeo si u šupi,ali su ti rekli prnje kupi Na ulicu,mada krpe i nemaš pride,šta da radim kad ti keva nije platila lečenje od side?!? Sada na ulici skupljav rite,misim jer morala da baš toliko bude željna kite? Zove komšije,pa se oni skupe,da joj popune sve rupe A gde ti je sestra?Ček,pa gde je? Nekom tamo ganci čupa perje Svi ti prave smicalice,naj ortaci ti kerovi lutalice Sada na zid pišeš rap finte,jer za svesku nema se kinte Ali ipak da te nevređam,idem da lovu naređam Zamisli da saznaju sve ovo Kraj stiha,ovo je poslednje slovo NARAVNO OVO SU SAMO RIME,NE SE LJUTIŠ | |
| | | John Cena's girl Admin
Broj poruka : 514 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 29.05.2008
| | | | JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 4:23 pm | |
| Ma rekao sam ja odavno Alex je bre munja | |
| | | Alex WHC Champion
| | | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 4:48 pm | |
- RapCena ::
Ma mi se zezamo,naravno da iz onog nista stvarno nisam mislio... Sve si mislio,ja i ti smo završili Šalim se aj sad da se vratim
Ti mi kažeš da kopiram,nemoj da te stopiram Tvoji snovi se ruše,ni bogalji neće da ti puše mada ove rime ti i nisu toliko loše,ali ipak jesu malo kloše Jer tripuješ na neku travu,ne konzumiram ja to Samo kvalitetno,pa te odvalim ko grom plašiš me se ko bauka,za tebe moje reči su nauka Probaj da ih skapiraš,ali mnogo si glup Mozak je bio mnogo skup Ipak je to mnogo Cenici,ipak je on klošar što živi na ulici Ipak mi je žao da ta te o tome prozivam,nisi ti kriv Mislim,ne želim da govorim o životu na ulici koji ti doleće Iste krpe zimi i u proleće Cigana Inc,to je tvoj fax Ček,idem da kupim novi Nike air max Ipak,žao mi je što ti keva ima sidu Pa kako nemala kad u krevet trpa celu koridu živeo si u šupi,ali su ti rekli prnje kupi Na ulicu,mada krpe i nemaš pride,šta da radim kad ti keva nije platila lečenje od side?!? Sada na ulici skupljav rite,misim jer morala da baš toliko bude željna kite? Zove komšije,pa se oni skupe,da joj popune sve rupe A gde ti je sestra?Ček,pa gde je? Nekom tamo ganci čupa perje Svi ti prave smicalice,naj ortaci ti kerovi lutalice Sada na zid pišeš rap finte,jer za svesku nema se kinte Ali ipak da te nevređam,idem da lovu naređam Zamisli da saznaju sve ovo Kraj stiha,ovo je poslednje slovo
NARAVNO OVO SU SAMO RIME,NE SE LJUTIŠ U brate koje rime,kao da sam stao na zapaljene mine Svi znaju moje ime Buxnu sam zapalio,kurvu opalio Cekaj brate ti mene prozivas,a kad me nema moj kurac dozivas Treba ti rep,vidis da si slep Za flow nemas para,ja imam dubok dzep Dok su kurve oko mene,ti ces da se bodes u vene Ali brate ovo je moja skola,Bad Copyz,Deniro,Cvija i Elita, A mene za tebe brate boli kita Mozes da se tripujes,kad uradim jedan korak ti se odma flipujes Ima da zavrsisi u tvorza,jer do sada nisi skapirao sta je konza Mnoge stvari brkas,jos brate ne znas ni da drkas Pricas o air maxu,a nemas para za lebac Ja zivim u najskupljem stanu u getu pa nisam slepac Za razliku od tebe,koji se fura fura na bunt A ne zna da je bunt,obicni sunt Sine mnogo se brukas,od prvog dana ortake drukas Velik si ti pozer,cim slusas Marchela Bitchs in the hood i street Relja Bez foliranja brate,ne vredjam Marchela,svaka mu cast al jedan je Relja Drima ili ti Relja,rola bolje od Marchela Ali ti verovatno ne znas ko je on,zato sto si brate glup ko onj Mnogi ce moje rime da mrze,ali zato je gotivim face brze Volim da nerviram klosare bez kinte Ali zato uvek radim finte Ja sam rekao da ne repujem o ulici Tebi je verovatno sperma u guzici Brate ostavi se repa, tvoj fah je Brena Lepa Uzmi malo bit pa nesto poslusaj,ako mislis da si bolji brate pokusaj Kontrlosim se do granica,ali mi na kurac ide tvoja frizura palmica E brate idi potplati advokate,jer tebe i pederi blate Usao si bre u gej masu,zato jos uvek drkas na Muju i Hasu Nemoj da mesas wrestling i rep,evo ti jedan savet lep Snimio si bit,ocekivo hit,ali to je ispalo gangsta shit Pricas o nekim gangsta sranjima,ja sestru nisam imao,a ti o tome mastas danima Ja brate jesam klinac,ali te vozim ovde kao stimac Ako si brate naucio da smrdis,idi kuci malo da prdis Za dorucak jedes mekinje lepe,pa d tvog smrada svi cgni strepe Tvoj flow ravan je nuli,svoj fah ces pronaci u luli Zato brate poduvaj mi karu,glumis tebra poslednju ljaru Moje rime nisu skupe,ali za razliku od tvojih nisu glupe Alo mudenko mnogo se kurcis,umesto da sedis kuci i Hemiju ucis Skolu zavrsio nisi,zivot ti o koncu visi Ti nisi moj fah,imas iz usta neprijatan dah A ti se zaposli i budi mlinar,brate pusi kurac pa dobi dinar Ovde samo mozes da ga pusis,ali od sperme pocinjes da se gusis Pa tako sve tvoje stihove rusis Alo turcine napusi se kurcine Hejt bacas,po gvnima gacas Zato samo kulijana batice,odo ja da kupim Air Max patike | |
| | | Alex WHC Champion
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 5:16 pm | |
| Vidiš u tome je problem tvoj mozak ti curi kao loj Svaka rima ti ista,ko jebena modna pista Samo sereš iste stvari,pričaš o kari Ali znam zašto o njoj pričaš,jer je želiš Želiš da sa Sejo Kalačem kurac svoj deliš Ma ti si bre pederčina najobičnija Drzak kao nešto,a pička mu je ličnija Samo sereš o buntu,jebem ti mamu Nemaš ni za jebenu salamu Pokušavaš da se reper napraviš,a samo iste stvari vrtiš Malo promeniš redosmed i to je sve To ne prolazi bre kao sestru nemaš? Pa dobro ne mogu je nazvati sestrom Zato što si je ti napravio Koji peh,brate to je greh Kakav si lik,ostavljaš šupu samu A prvo si pojebo svoju mamu Dakle,sa teme da ne skrećem Da je u stari ritam prekrećem ovo sam ti želeo reći,bolje odmah skreći Pokušavaš da se pokažeš kao,rime znaš da nižeš Ali ustvari,kada vidiš samo kradeš!! Sve ti je isto,i nema smisla,ti si ko obična piksla za Elitni odred,ti si nulta tačka nebi te ocenili ni kao sraćka Ti pričaš nekom da je gej? Kada dođe kevi švaler,ti se nabacuješ njemu Kada svrši tražiš mu spermu Kažeš:Mogu liz? Potamaniš spermu ko da je čoko griz Sve stane u jedan griz Jadan si koliko si star Da bi kupio hleb,na kolima kradeš far Kada te uvati rija,tebi se kija Pokužavaš da se nagodiš,možeš kao kurva da ih razgodiš Uđete u kola,pušiš im kurac stenješ kao da si jebeni mudrac Kada ti kažu pušten si,to ti je dar Ti preklinješ:Jel može malo i u čmar?? Pajkan kaže jebem te u cigansku svitu neću da prljam kitu Da nebi više podizao mojn sjaj Ovoj rap borbi je kraj! | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 5:36 pm | |
- Vidiš u tome je problem tvoj
mozak ti curi kao loj Svaka rima ti ista,ko jebena modna pista Samo sereš iste stvari,pričaš o kari Ali znam zašto o njoj pričaš,jer je želiš Želiš da sa Sejo Kalačem kurac svoj deliš Ma ti si bre pederčina najobičnija Drzak kao nešto,a pička mu je ličnija Samo sereš o buntu,jebem ti mamu Nemaš ni za jebenu salamu Pokušavaš da se reper napraviš,a samo iste stvari vrtiš Malo promeniš redosmed i to je sve To ne prolazi bre kao sestru nemaš? Pa dobro ne mogu je nazvati sestrom Zato što si je ti napravio Koji peh,brate to je greh Kakav si lik,ostavljaš šupu samu A prvo si pojebo svoju mamu Dakle,sa teme da ne skrećem Da je u stari ritam prekrećem ovo sam ti želeo reći,bolje odmah skreći Pokušavaš da se pokažeš kao,rime znaš da nižeš Ali ustvari,kada vidiš samo kradeš!! Sve ti je isto,i nema smisla,ti si ko obična piksla za Elitni odred,ti si nulta tačka nebi te ocenili ni kao sraćka Ti pričaš nekom da je gej? Kada dođe kevi švaler,ti se nabacuješ njemu Kada svrši tražiš mu spermu Kažeš:Mogu liz? Potamaniš spermu ko da je čoko griz Sve stane u jedan griz Jadan si koliko si star Da bi kupio hleb,na kolima kradeš far Kada te uvati rija,tebi se kija Pokužavaš da se nagodiš,možeš kao kurva da ih razgodiš Uđete u kola,pušiš im kurac stenješ kao da si jebeni mudrac Kada ti kažu pušten si,to ti je dar Ti preklinješ:Jel može malo i u čmar?? Pajkan kaže jebem te u cigansku svitu neću da prljam kitu Da nebi više podizao mojn sjaj Ovoj rap borbi je kraj! Ja mogu da pricam o cemu hocu,dok ti razmisljas o folkerima nocu Tebi se dive sve zvezde granda,a na nogama tebi je prada Meni na usima emporio,ti bi mene za kurac molio Ali tebra ja gej nisam,ja sam samo dobar insan Znaci ko me prozove vratim to grubo,moj zivot je cudo Necu da se svadjam,nove rep pormasaje tvoja keva radja Idi u geandove zvezde,jer kad te ja opizdim ima da vidis sve zvezde Znaci brate mozes da ga duvas,kad u gacama crva cuvas Joj brate za tebe RapCena nisam ja,ja sam Mr Razvaljivac Propalih repera zato tebi sada pricam ovu stvar,ti samo u bulji zelis kar,doruckujes car na dar A pricas o nekom gangu,znamo svi dobro da furas Mangu Karam drolju,ako mozes ti brate nadji bolju Ali tebe nijedna nece,pa zato uplakan kuci vracas cvece Sakas kurac svako vece,tvoje ribe na kolenima klece Svidjam se tvojoj ribi,nalozena je na mene,brate sta cu,nisam Rene Karao sam ti ribu,pitaj kako je bilo,pitaj kako je kad joj gura sivilo Tvoja sveca trazi moj broj,ja joj kazem kurvo stoj Pitam je oces da se karas,ako kaze ne,mozes da ga sakas Samnom bi svaka da se kara,jer ja za rep brate imam dara oblacim se rep,sada bacam hejt,na repere koji su fejk A ti si brate jedan od najvecih dozera,rekla mi je tvoja riba da si kralj pozera Zivis u kutiji od kartona,pa verovatno ne znas ko je kralj betona Rodjen si u dzamiji tamo i odrasto,jos kao klinac tamo si porasto Mogu da te pljujem ovako do sutra,ali mene ceka tvoja riba i gudra Nisam ja krvi sto imam bolji bit,sto je ova rima hit,sto je tvoja rima shit Ma brate aj mi reci koga ti od repera slusas,od tvojih rima pocinjem da se gnusam Tvoj fah su Seka i Saban,svi znamo da si drugi Saban Rolas iza zgrade i pricas o tome,dok tvoje ortake moji gangsteri lome Svaki ortak bi te za kantu dzema prodao,kao sto bi ja samo vutru rolao Jebacu ti zenu,ne bodem se u venu Pitaj ribu kako je kad je kara moj,kaze da je mnogo veci nego tvoj Imao si u zivotu samo ribe dve,a to su ova sada sto je kresem i pas Cule Alo bre dzangirzavi bezi kuci da te pomracina ne pojede,idi bre nesto uci,moji ortaci ce te tuci Ova tema sluzi da svako stavi po jednu rimu... btw U ovoj temi ako nastavi ovaj battle nema vredjanja keve,nazivati druge cganima,siprtarima i to je to... | |
| | | JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Rime Uto Okt 14, 2008 10:21 pm | |
| Ajde umuknite reperi mladi od vasih rima svi ce mo ostariti, jbt nezna se ko je veci smor dal Alex munja,il RapCena moderator, Vase rime svakog smore,jer u njima nema fore, jedite keks i mleko,jer niko od vas nista nije steko... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rime | |
| |
| | | | Rime | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|