| cena_dx vs badgirl | |
|
+4WukyX *BADGIRL* cena_dx CuttingEdge 8 posters |
Cena_dx vs badgirl | Cena_dx | | 50% | [ 3 ] | badgirl | | 50% | [ 3 ] |
| Ukupno Glasova : 6 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: cena_dx vs badgirl Sre Avg 27, 2008 10:56 pm | |
| E pa ovako,ovo sam otvorio jer se ovde vrsi rasprava,sta clanovi misle ko nema dokaze,ko je hackovo,ko nabedjuje na koga i ostalo! | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Sre Avg 27, 2008 11:00 pm | |
| ja nabeđujem na badgirl a ona je neko vreme nabeđivala na mene, to svi znaju | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Sre Avg 27, 2008 11:01 pm | |
| Ovako ova tema je priglupa,idite u temu hakeri i sve ce vam biti jasno.cena_dx ako si bio ti zasluzujes zatvor a ne banancinu | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Sre Avg 27, 2008 11:02 pm | |
| a ako je neko hakovao, to je bio neki haker, ne ja | |
|
| |
WukyX Jobber
Broj poruka : 22 Godina : 30 Location : Srbija!:D Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.08.2008
| - cena_dx ::
- ja nabeđujem na badgirl a ona je neko vreme nabeđivala na mene, to svi znaju
da,da al ne u istoj kolicini!!!ti bi je sad krnjio na svaki moguci nacin da bi je banovali,al NEWSFLASH decko!!!!ne uspeva ti plan!!! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| nije priglupa,videcemo sta clanovi misle,a badgirl ono u temi hackeri nisi upravu | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Sre Avg 27, 2008 11:03 pm | |
| - *BADGIRL* ::
- Ovako ova tema je priglupa,idite u temu hakeri i sve ce vam biti jasno.cena_dx ako si bio ti zasluzujes zatvor a ne banancinu
koliko puta moram da vam kažem da ja NE ZNAM DA HAKUJEM!?!?!? | |
|
| |
Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Sre Avg 27, 2008 11:05 pm | |
- *BADGIRL* ::
- Ovako ova tema je priglupa,idite u temu hakeri i sve ce vam biti jasno.cena_dx ako si bio ti zasluzujes zatvor a ne banancinu
koliko puta moram da vam kažem da ja NE ZNAM DA HAKUJEM!?!?!? pa i hakovao je neki haker, a ne ti................... to znamo........................... ali nije badgirl.................... | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Sre Avg 27, 2008 11:08 pm | |
koliko puta moram da vam kažem da ja NE ZNAM DA HAKUJEM!?!?!? A JA KAO ZNAM!!!!!!!!!RECITE ZASTO BIH JA TO URADILA?????Za tebe cena_dx da bi mene s***ao,ali zasto ja????????Nemam zasto da budem na nekoga ljubomorna,zasto bih mrzela ovaj forum kad sam toliko rizikovala i trudila se za njega????? | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Sre Avg 27, 2008 11:10 pm | |
| - Peroxwhy?gen ::
- cena_dx ::
koliko puta moram da vam kažem da ja NE ZNAM DA HAKUJEM!?!?!? pa i hakovao je neki haker, a ne ti................... to znamo........................... ali nije badgirl.................... povlačim sve za badgirl, haker je onaj buhaha, taj buhaha je ustvari krejzi sa kečeri foruma, i on je hteo da mi uklonimo ovaj forum, ali mi nismo hteli, pa je uzeo badgirl- inu poziciju, i obrisao sve poruke i teme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Sre Avg 27, 2008 11:13 pm | |
- Peroxwhy?gen ::
koliko puta moram da vam kažem da ja NE ZNAM DA HAKUJEM!?!?!? pa i hakovao je neki haker, a ne ti................... to znamo........................... ali nije badgirl.................... povlačim sve za badgirl, haker je onaj buhaha, taj buhaha je ustvari krejzi sa kečeri foruma, i on je hteo da mi uklonimo ovaj forum, ali mi nismo hteli, pa je uzeo badgirl- inu poziciju, i obrisao sve poruke i teme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buahahha jeste krejzi, ali on nije haker, to je moj profil koji sma otvorio za rezervu................... i dao sam Krejziju da vam objasni nesto, da ne laprdate vise o njemu i fpivladi svakakve gluposti....................... | |
|
| |
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Čet Avg 28, 2008 12:07 am | |
| - Peroxwhy?gen ::
koliko puta moram da vam kažem da ja NE ZNAM DA HAKUJEM!?!?!? pa i hakovao je neki haker, a ne ti................... to znamo........................... ali nije badgirl.................... povlačim sve za badgirl, haker je onaj buhaha, taj buhaha je ustvari krejzi sa kečeri foruma, i on je hteo da mi uklonimo ovaj forum, ali mi nismo hteli, pa je uzeo badgirl- inu poziciju, i obrisao sve poruke i teme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buahahha jeste krejzi, ali on nije haker, to je moj profil koji sma otvorio za rezervu................... i dao sam Krejziju da vam objasni nesto, da ne laprdate vise o njemu i fpivladi svakakve gluposti....................... Nesmes da imas dva profila. | |
|
| |
Peroxwhy?gen Avenger Jobber
Broj poruka : 14 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Čet Avg 28, 2008 12:10 am | |
| - Wikluh Sky ::
koliko puta moram da vam kažem da ja NE ZNAM DA HAKUJEM!?!?!? pa i hakovao je neki haker, a ne ti................... to znamo........................... ali nije badgirl.................... povlačim sve za badgirl, haker je onaj buhaha, taj buhaha je ustvari krejzi sa kečeri foruma, i on je hteo da mi uklonimo ovaj forum, ali mi nismo hteli, pa je uzeo badgirl- inu poziciju, i obrisao sve poruke i teme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buahahha jeste krejzi, ali on nije haker, to je moj profil koji sma otvorio za rezervu................... i dao sam Krejziju da vam objasni nesto, da ne laprdate vise o njemu i fpivladi svakakve gluposti....................... Nesmes da imas dva profila. Ja predlazem da se Peroxwhy?gen banuje zbog 2 profila I nalog buahahaha | |
|
| |
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl Čet Avg 28, 2008 12:13 am | |
| - buhahaha ::
- Wikluh Sky ::
koliko puta moram da vam kažem da ja NE ZNAM DA HAKUJEM!?!?!? pa i hakovao je neki haker, a ne ti................... to znamo........................... ali nije badgirl.................... povlačim sve za badgirl, haker je onaj buhaha, taj buhaha je ustvari krejzi sa kečeri foruma, i on je hteo da mi uklonimo ovaj forum, ali mi nismo hteli, pa je uzeo badgirl- inu poziciju, i obrisao sve poruke i teme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buahahha jeste krejzi, ali on nije haker, to je moj profil koji sma otvorio za rezervu................... i dao sam Krejziju da vam objasni nesto, da ne laprdate vise o njemu i fpivladi svakakve gluposti....................... Nesmes da imas dva profila. Ja predlazem da se Peroxwhy?gen banuje zbog 2 profila I nalog buahahaha izdajice sala pa banujte me ako hocete, drugi profil mi sluzi za svasta, banujte taj profil ak ohocete, ak oKrejzi vise nece da ga koristi.................. | |
|
| |
Skype Jobber
Broj poruka : 6 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 30.08.2008
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: cena_dx vs badgirl | |
| |
|
| |
| cena_dx vs badgirl | |