Dobrodosli na forum kecera!!! .:Forum kecera:. |
|
| ??????? | |
|
+5CuttingEdge John Cena! Peroxwhy?gen cena_dx *BADGIRL* 9 posters | |
Autor | Poruka |
---|
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:24 pm | |
| - RapCena ::
- cena_dx stvarno preterujes,otkud ti znas da je ona hackovala,jesi ti video to,jel si ti video u admin panelu da je ona obrisala poruke,JOhn Cena kopiraj to iz admin panela pa da svi vidimo,prebrzo je okrivljavate,ne mora da znaci da je ona,cena_dx nemoj odma na nju da nabedjujes kad nemas dokaze!
i ceo forum je nju napao, pa bolje ćuti | |
| | | cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:26 pm | |
| - John Cena ::
- Peroxwhy?gen ::
- cena_dx ::
- *BADGIRL* ::
- obećaj ti meni šta hoćeš, ali i ako nađeš njega/ nju, to će verovatno biti namešteno da bi prikrilo tvoju ulogu u tome...
Ti najvise vredjas mene i ubedjujes ih u laz,ZATO STO si izgubio mesto moderatora od mene i sad mogu da mislim da si ti sve ovo smestio i ukrao moju sifru!!!!!!! ehem, ja ne znam da hakujem šifre...
@ plazić: John Cena je to rekao, video je u control panelu da je pisalo da je badgirl uništila ceo forum!!! ali hakeri kada hakuju, oni udju u neciji profil, a to je u ovom slucaju bio njen, mogoa je biti bilo ciji.................................. jel` vi stvarno ne shvatate, ili se pravite ludi???????????? ALI TO I JESTE NAJCUDNIJE...STO BAS NA NJEN??? otkud ja znam zašto bi napali baš njen, a ako neko može da me uveri u suprotno sa ČVRSTIM dokazima, neću više misliti da je badgirl to učinila | |
| | | Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:26 pm | |
| - John Cena ::
- obećaj ti meni šta hoćeš, ali i ako nađeš njega/ nju, to će verovatno biti namešteno da bi prikrilo tvoju ulogu u tome...
Ti najvise vredjas mene i ubedjujes ih u laz,ZATO STO si izgubio mesto moderatora od mene i sad mogu da mislim da si ti sve ovo smestio i ukrao moju sifru!!!!!!! ehem, ja ne znam da hakujem šifre...
@ plazić: John Cena je to rekao, video je u control panelu da je pisalo da je badgirl uništila ceo forum!!! ali hakeri kada hakuju, oni udju u neciji profil, a to je u ovom slucaju bio njen, mogoa je biti bilo ciji.................................. jel` vi stvarno ne shvatate, ili se pravite ludi???????????? ALI TO I JESTE NAJCUDNIJE...STO BAS NA NJEN??? a npr. da je bilo na tovj, sto bas na tvoj................... moglo je na bilo ciji............................. | |
| | | *BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:27 pm | |
- cena_dx stvarno preterujes,otkud ti znas da je ona hackovala,jesi ti video to,jel si ti video u admin panelu da je ona obrisala poruke,JOhn Cena kopiraj to iz admin panela pa da svi vidimo,prebrzo je okrivljavate,ne mora da znaci da je ona,cena_dx nemoj odma na nju da nabedjujes kad nemas dokaze!
hakovao mi je sifru cena_dx i to namerno uradio da bi meni sklonio titulu moderatora,ima dokaza da je to ustvari cena_dx ,sve je bilo super sa njim bio je super prema meni dok ja nisam postala moderator i kad je on izgubio za jedan glas!I ovde odmah BANUJTE JE DOZIVOTNO!!!!!!Ma mrzim sebe sto sam pozvala na forum tako zlu i pohlepnu osobu | |
| | | SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:28 pm | |
| - *BADGIRL* ::
- RapCena ::
hakovao mi je sifru cena_dx i to namerno uradio da bi meni sklonio titulu moderatora,ima dokaza da je to ustvari cena_dx ,sve je bilo super sa njim bio je super prema meni dok ja nisam postala moderator i kad je on izgubio za jedan glas!I ovde odmah BANUJTE JE DOZIVOTNO!!!!!!Ma mrzim sebe sto sam pozvala na forum tako zlu i pohlepnu osobu koji su dokazi da je on? | |
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:28 pm | |
| - cena_dx ::
i ceo forum je nju napao, pa bolje ćuti EVO CISTOG DOKAZA DA ME MRZI I DA LAZE | |
| | | SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:31 pm | |
| - *BADGIRL* ::
i ceo forum je nju napao, pa bolje ćuti EVO CISTOG DOKAZA DA ME MRZI I DA LAZE mislio sam na prave dokaze... | |
| | | CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:31 pm | |
| Sv savo a koji su dokazi da nije on?cena dx ti si ok decko,neam nista protiv tebe,ti si se naljutio kad je badgirl postala moderator,a ako ti tvrdis da ti nisi hackovo verujem ti,uostalom da si ti pobedio,mozda bi usli na tvoj profil i hackovali sve ovo,kako bi se ti osecao u ovom trenutku u kakvom je sad badgirl @badgirl moj ti je predlog da ne obracas paznju na vredjanje bez dokaza,dajte neki dokaz ljudi da je ona kriva,John Cena je video u admin panelu,ON je video,a niko od nas,svi verujete,dajte neki dokaz da nije! | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:33 pm | |
| - SV.SAVO ::
hakovao mi je sifru cena_dx i to namerno uradio da bi meni sklonio titulu moderatora,ima dokaza da je to ustvari cena_dx ,sve je bilo super sa njim bio je super prema meni dok ja nisam postala moderator i kad je on izgubio za jedan glas!I ovde odmah BANUJTE JE DOZIVOTNO!!!!!!Ma mrzim sebe sto sam pozvala na forum tako zlu i pohlepnu osobu koji su dokazi da je on? ne znam mozda i nije on,ko zna mozda sad neko sve ovo posmatra i smeska se,a mi se ovde svadjamo i kidamo zivce(npr.ja MRZIM NEPRAVDU).A NEKOME KO JE TO URADIO NECU DA PRUZAM ZADOVOLJSTVO KAKO USPEVA U UNISTAVANJU MENE,MNOGIH PRIJATELJSTVA NA FORUMU I UNISTAVANJU SAMOG FORUMA!!! | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:33 pm | |
| dokaži da to nisi bila ti, DOKAŽI!!!
rapcena, da sam ja pobedio verovatno ne bi napali, pošto su izgleda hteli da napadnu SAMO badgirl, a ja ne znam da hakujem to sam već rekao... | |
| | | CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:35 pm | |
| Pa niko nema dokaze da je badgirl to uradila,ti samo od nje trazis dokaze i argumente,kao i sv savo dajte i vi koji dokaz,vi ste nju okrivili,vi dajete dokaze da je ona kriva,a ne ona da je cista | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:37 pm | |
- dokaži da to nisi bila ti, DOKAŽI!!!
rapcena, da sam ja pobedio verovatno ne bi napali, pošto su izgleda hteli da napadnu SAMO badgirl, a ja ne znam da hakujem to sam već rekao... pa ne zna ni ona///////////////////////////// ti si ljubomoran sto je ona dobila poziciju moda.......... da si ti dobio, tebe bi napali.................. stvarn ose ponasas kao dete........................ uozbilji se malo, razmisljaj hladne glave............... sada ce valjda da ti vpivlada objasni sta je haker, zvao sam ga............ t isi ok decko, ali si mnogo ljubomoran na njenu pozicju.................. | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:40 pm | |
| - Peroxwhy?gen ::
rapcena, da sam ja pobedio verovatno ne bi napali, pošto su izgleda hteli da napadnu SAMO badgirl, a ja ne znam da hakujem to sam već rekao... pa ne zna ni ona///////////////////////////// ti si ljubomoran sto je ona dobila poziciju moda.......... da si ti dobio, tebe bi napali.................. stvarn ose ponasas kao dete........................ uozbilji se malo, razmisljaj hladne glave............... sada ce valjda da ti vpivlada objasni sta je haker, zvao sam ga............ t isi ok decko, ali si mnogo ljubomoran na njenu pozicju.................Peroxwhy?gen to govorite da bi ste dali motiv da sam ja bio haker, a ja uopste nisam bio ljubomoran na njenu poziciju, pomenuo sam tu njenu pobedu 2- 3 puta i to je bio kraj... | |
| OVAKO: pod 1:Necu vise da se raspravljam da li sam ja to uradila kad nisam pod 2:ne zelim nekome da pruzam uzivanje kako se ja nerviram pod 3:Nisam bila ceo dan kod kuce,bila sam na keju pod 4:cena_dx ti si prvi poceo da okreces sve protiv mene,sumnjam da si to ustvari ti(mrzim sebe sto sam te pozvala na forum) pod 5:treba da budes zahvalan(cena_dx)jer si zahvaljujuci meni odbanovan sa foruma kecera | |
| | | WukyX Jobber
Broj poruka : 22 Godina : 30 Location : Srbija!:D Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.08.2008
rapcena, da sam ja pobedio verovatno ne bi napali, pošto su izgleda hteli da napadnu SAMO badgirl, a ja ne znam da hakujem to sam već rekao... a aj dokazi ti da jeste!!!i ne,"John Cena mi je reko"nije dokaz! aha!!!!a ko su to ONI koji su napali njen acount!?do sad si samo tvrdio da je to bila badgirl,a sad odjednom TVRDIS da je to bio neko drugi!!!kad si se vec odlucio da lazes,prvo popuni pricu,pa je onda pricaj! | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:42 pm | |
| LOL,pa ti si nju okrivljavao kako je ona zvala likove sa PB foruma da glasaju za nju da bi pobedila,ja nisam ni na cijoj strani,ali samo kazem da mnogo napadate badgirl,a da nemate nikakav dokaz,John Cena video wow,nek on nama to kopira pa nek i mi vidimo i verovacemo! | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:43 pm | |
| cena_dx ako budem banovana sa nekog foruma bicu sigurna da si to ti smestio jer me MRZIS!!!!!!!! | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:45 pm | |
rapcena, da sam ja pobedio verovatno ne bi napali, pošto su izgleda hteli da napadnu SAMO badgirl, a ja ne znam da hakujem to sam već rekao... pa ne zna ni ona///////////////////////////// ti si ljubomoran sto je ona dobila poziciju moda.......... da si ti dobio, tebe bi napali.................. stvarn ose ponasas kao dete........................ uozbilji se malo, razmisljaj hladne glave............... sada ce valjda da ti vpivlada objasni sta je haker, zvao sam ga............ t isi ok decko, ali si mnogo ljubomoran na njenu pozicju.................Peroxwhy?gen to govorite da bi ste dali motiv da sam ja bio haker, a ja uopste nisam bio ljubomoran na njenu poziciju, pomenuo sam tu njenu pobedu 2- 3 puta i to je bio kraj... ti haker ne kazem da si haker, jer to nmisi.................... a sada pusti da ti neko objasni sta su hakeri, pa mozda i ukljucis mozak i skapiras da nije ona nista kriva........................ | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:46 pm | |
| cena_dx tebe niko nije okrivio da si ti hacker,nego bez razloga napadas badgirl,da si ti postao mod,tebi bi smestili i ti bi bio na meti svih onih koji krive badgirl! | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:46 pm | |
- LOL,pa ti si nju okrivljavao kako je ona zvala likove sa PB foruma da glasaju za nju da bi pobedila,ja nisam ni na cijoj strani,ali samo kazem da mnogo napadate badgirl,a da nemate nikakav dokaz,John Cena video wow,nek on nama to kopira pa nek i mi vidimo i verovacemo!
po tvojim postovima ti si na strani badgirl, kopira ćeon to, ne brini se, pitaću ga... a šta ja mogu što se pola vas zaljubilo u badgirl??? | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:48 pm | |
| Nisam ja ni na cijoj strani,nego ti si se okomio na nju,aj daj dokaz da ti to nisi uradio,odma ankete ban dozivotno,sve clanove uveravas da je ona sve sjebala,onda kako je ona to namernoo uradila i sve zato jer te je pobedila na tkamicenju za moda,na kojem sam glasao za tebe,a ne za badgirl,a sad nisam ni na cijoj strani,samo realno govorim,jer si je ti napao,a nemas adektvatan dokaz,aj daj dokaz da se neki hacker NIJE ulogovao na njen nick! btw:Ja ni ne znam kako ona izgleda,a kamoli da sam se zaljubio | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:49 pm | |
- LOL,pa ti si nju okrivljavao kako je ona zvala likove sa PB foruma da glasaju za nju da bi pobedila,ja nisam ni na cijoj strani,ali samo kazem da mnogo napadate badgirl,a da nemate nikakav dokaz,John Cena video wow,nek on nama to kopira pa nek i mi vidimo i verovacemo!
po tvojim postovima ti si na strani badgirl, kopira ćeon to, ne brini se, pitaću ga...
a šta ja mogu što se pola vas zaljubilo u badgirl??? OBJASNI MI MOLIM TE ZASTO TI MENE TOLIKO MRZIS OTKAKO SAM POSTALA MODERATOR(I BRAVO USPEO SI DA MI SKINES TU TITULU)??????KAKO SI DVOLICAN!!!!!!!!!!! | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:50 pm | |
po tvojim postovima ti si na strani badgirl, kopira ćeon to, ne brini se, pitaću ga...
a šta ja mogu što se pola vas zaljubilo u badgirl??? hahahhaha, znaci ako ja branim badgirl da sam se zzaljubio u nju Pazi i da kopira to, bilo ko je mogao da udje u bilo koji profil i da hakuje forum............................................................... | |
| | | WukyX Jobber
Broj poruka : 22 Godina : 30 Location : Srbija!:D Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:51 pm | |
a šta ja mogu što se pola vas zaljubilo u badgirl??? hahahahahahahahahahahahaha,e majkte ti,jel imas dokaz i za to!?looooooooooooooooooooool!!!!!! | |
| Naslov: Re: ??????? Sre Avg 27, 2008 10:52 pm | |
- Nisam ja ni na cijoj strani,nego ti si se okomio na nju,aj daj dokaz da ti to nisi uradio,odma ankete ban dozivotno,sve clanove uveravas da je ona sve sjebala,onda kako je ona to namernoo uradila i sve zato jer te je pobedila na tkamicenju za moda,na kojem sam glasao za tebe,a ne za badgirl,a sad nisam ni na cijoj strani,samo realno govorim,jer si je ti napao,a nemas adektvatan dokaz,aj daj dokaz da se neki hacker NIJE ulogovao na njen nick!
btw:Ja ni ne znam kako ona izgleda,a kamoli da sam se zaljubio kažem za ove druge da su se zaljubili... p. s. ajde rapcena, npr. da znaš, jel bi ti hakovao ovaj forum, nakon što si napisao oko 200 poruka, i onda bi ponovo došao da ponovo započneš svoj rad ispočetka????? ako kažeš NE to ti je dokaz da ja nisam to uradio, jer ne bi ni ja to uradio!!!
Poslednji izmenio cena_dx dana Sre Avg 27, 2008 10:53 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ??????? | |
| |
| | | | ??????? | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|