| Jesse & Festus | |
|
+3CuttingEdge JEFF HARDY SV.SAVO 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Jesse & Festus Sre Avg 27, 2008 6:45 pm | |
| mnogo zanimljiv tag tim... odlicni su u ringu, posle zvuka zvona... Festus je zanimljiviji jer je retardiran... meni su oni bas dobri... sta kazete? | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| |
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Jesse & Festus Sre Okt 08, 2008 10:20 pm | |
| Odma bi im promenio gimmnick,pogotovo Festusu,Jesse-a bi stavio u ECW,a Festusu bi promio ime i ostavio na Smackdownu...Sjajni su u ringu,ali ponavljam gimmnick ne valja... | |
|
| |
---Michelle--- Moderator
Broj poruka : 266 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 1 Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Jesse & Festus Čet Nov 27, 2008 4:20 pm | |
| Festus je ''zaljubljen'' u Mariu, boze kada ce je manuti debila, prvo Santino Marella(uzasno mi ide na zivce) pa sad Festus.... | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Jesse & Festus Čet Nov 27, 2008 4:21 pm | |
| ahahahahha sta fali Festusu | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Jesse & Festus Čet Nov 27, 2008 4:22 pm | |
| Maria je kayfabe bila sa Marelom,kao i sto je Festus kayfabe zaljubljen u nju,znaci ne bira Maria s kim ce biti u WWE,nego bookeri.... | |
|
| |
---Michelle--- Moderator
Broj poruka : 266 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 1 Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Jesse & Festus Čet Nov 27, 2008 4:22 pm | |
| | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Jesse & Festus Pet Dec 05, 2008 1:44 am | |
| Ajmo da ih vidimo kao Tag champe... | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Jesse & Festus Pet Dec 05, 2008 4:34 pm | |
| Necemo bogami!Nemaju oni iskustva biti sampioni!Carlito i Primo treba da ostanu jos!Nisu bas dugo bili a gledajuci na to koliko su Mizz i Morrison zadrzali Carlito i Primo bi trebalo da zadrze titulu jos 4 meseca! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Jesse & Festus Pet Dec 05, 2008 10:10 pm | |
| - RatedRsuperstar ::
- Necemo bogami!Nemaju oni iskustva biti sampioni!Carlito i Primo treba da ostanu jos!Nisu bas dugo bili a gledajuci na to koliko su Mizz i Morrison zadrzali Carlito i Primo bi trebalo da zadrze titulu jos 4 meseca!
LOL,a Primo je kao imao iskustvo sampiona,pa Fetus je bolji od obojice zajedno,a i Jesse.Mizz i Morrison su Tag Team 2008 zahvaljujuci Morrisonu,a Primo i Carlito ne zasluzuju da bude championi,znaci samo mi reci u kojim su segmentima Primo i Carlito bolji od Jesse i Festusa.... | |
|
| |
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Jesse & Festus Sub Dec 06, 2008 1:58 am | |
| A po kojim su Jessse i Festus bolji??Festus se samo glupira udara i obara na pod uopste nije neki borac!Jesse jos i ponekad uradi neki dobar potez!To za Prima si upravu ali Carlito je bivsi U.S. i Intercintinentalni champ!Po cemu ne zasluzuju??Pobedisli su Hawkinsa i Rydera na posten nacin,dok ova dvojca ne mogu ni Mizza i Morrisona da srede!Kolko god Festus bio jaci i od Morrisona i Mizza zajedno oni ih nikad nisu pobedili!Jesse i Festus po meni nece biti tag team sampioni sledecih godinu dana!Ja kazem Mizz i Morrison za sampione O5! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Jesse & Festus Sub Dec 06, 2008 2:43 pm | |
- A po kojim su Jessse i Festus bolji??Festus se samo glupira udara i obara na pod uopste nije neki borac!Jesse jos i ponekad uradi neki dobar potez!To za Prima si upravu ali Carlito je bivsi U.S. i Intercintinentalni champ!Po cemu ne zasluzuju??Pobedisli su Hawkinsa i Rydera na posten nacin,dok ova dvojca ne mogu ni Mizza i Morrisona da srede!Kolko god Festus bio jaci i od Morrisona i Mizza zajedno oni ih nikad nisu pobedili!Jesse i Festus po meni nece biti tag team sampioni sledecih godinu dana!Ja kazem Mizz i Morrison za sampione O5!
Morrison i Mizz su bolji i od Prima i Carlita,iako Fetus i Jesse ne pobede Mizza i Morrisona jer bookeri tako kazu, u pravom zivotu Festus bi mogao da pojede i Carlita i Prima i Mizza i Morrisona,evo zasto da ne budu Carlito i Primo,cim su osnovali tag u SD odma titule,uopste nemaju harizmu,Primo je u WWE par meseci a vec je champ,Carlito isto nije nista posebno u ringu,a za mikrofonom je bio dobar dok je bio heel,ali sada kao face i tu je ocajan.....Jesse je decko koji zraci harizmom,koji je highflyer,a Festus je mrcina koja sve razbija,a sta su Carlito i Primo neki highfyleri u pokusaju....Carlito ima iskustva jer je bio US i IC champ za njegovih 4 godina kolko je u WWE,nista drugo sem toga nije uspeo,nijedan dobar feud nije napravio,dok Jesse i Festus su imali solidan feud protiv Mizza i Morrisona..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jesse & Festus Sub Dec 06, 2008 6:44 pm | |
| Da da odlican feud u kom su se svake nedelje samo oni medjusobno tukli!Nema nikakvog storyline-a!Tako da meni to nije uopste feud!Znam ja da bookeri tako kazu ali kazu to sa razlogom!Sigurno im ne odgovaraju oni kao champovi o tome ti pricam!Znam ja da su oni za publiki atraktivni pa mi svi mislimo ocemo njih za champove ali nije tako! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Jesse & Festus Sub Dec 06, 2008 9:14 pm | |
- Da da odlican feud u kom su se svake nedelje samo oni medjusobno tukli!Nema nikakvog storyline-a!Tako da meni to nije uopste feud!Znam ja da bookeri tako kazu ali kazu to sa razlogom!Sigurno im ne odgovaraju oni kao champovi o tome ti pricam!Znam ja da su oni za publiki atraktivni pa mi svi mislimo ocemo njih za champove ali nije tako!
Carlito je wrestler koji je od 2004 u wwe,eventualno dobar feud je imao dok je bio u tagu sa Mastersom protiv Kane i Showa,ostalo su sve sranje,mada ni ovaj nije bio bog zna kakav,Primo borac koji po meni zasluzuje sve samo ne da bude sampion,decko je jos jedan klasik,koji je na mikrofonu -0,nismo ga ni culi jos,mozda i jesmo al se ja ne secem,to znaci da nije bio upecatljiv,a Jesse je decko koji je bolji od Prima i na Mic i u ringu,plus ima harizmu,za razliku od Prima,a Carlito i Festus ne mogu da se porede,Festus ce i pored toga ako ga otpuste iz WWE,napraviti dobru karijeru,Carlito je trebao da predje u TNA 2007 zbog svadje sa HHH,ali je ostao,tako da po meni ocena Carlita i Prima od nula do 5 je 2,a Jesse i Festusa 5,jer to je mesavina harizme,hifghflyinga,snage i dobrih poteza,a face gimmnick Carlitu stoji ocajno.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jesse & Festus Sub Dec 06, 2008 10:55 pm | |
| Pa dobro ja sam se navikao na Carlita kao heela! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Jesse & Festus Ned Dec 07, 2008 12:00 am | |
| Takodje i ja sam,iako ni tad nije bio nesto posebno,jer je 4 godine vec midcrder.eventualno jobber,retko kad je bio u nekom Main Eventu ako je uopste i bio/..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jesse & Festus Ned Dec 07, 2008 1:20 pm | |
| Samo je jednom bio u main eventu rawa to se secam!To je bio Steel Cage Mr.MacMahon & Carlito vs Triple H(ako je to uopste bio main event) gde je McMahon narawno prwi izasao iz kaveza i ostavio jadnog Carlita da trpi posledice ! | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Jesse & Festus Ned Dec 07, 2008 3:21 pm | |
| Ma dajte bre, Jesse nema blage veze sa rvanje, harizma mu je ok, ništa više, ništa manje, kakav highflyer?! Jesse i Highflyer su dva različita pojma, kao Jeff Hardy i Great Khali. Festus je mnogo bolji, a Jesse odavno nebi bio u WWE da nastupa samostalno bez festusa, Festus ima očajan gimmick i to ga udaljava od bolje karijere nego što je do sada. Miz i Morrison su bolji od oba tag tima, Morrison ima sve, Miz je sve bolji i bolji, dok Carlito i Primo nisu ništa drugo nego običan tag team.
Nemojte misliti da pametujem, ali ovo je realno stanje stvari. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Jesse & Festus Ned Dec 07, 2008 4:15 pm | |
| Za Jessa se ne slazem,decko iako nije nesto u ringu,ipak ima jebenu harizmu,mada i u ringu nije los bar ja mislim,treba ga poslati u ECW i dati mu novi gimmnick,a Festus je odlican stvarno borac koji ume dosta toga da uradi odlican je u ringu,hitno mu treba menjati gimmnick...za Carlita i Prima se slazem,mislim da vise Jesse sa svojom harizmom i Festus snagom zasluzuju da bude champsi nego Primo i Carlito.... | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Jesse & Festus Ned Dec 07, 2008 4:46 pm | |
| Jesse nema harizmu, šta vam je, ume samo da predstavi festusa i kraj, glumi neku seljačinu sa glupavim gimmickom, treba ga šutnuti iz WWE a Festusu dati push sa normalnijim gimmickom. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Jesse & Festus Ned Dec 07, 2008 6:45 pm | |
| - Monster ::
- Jesse nema harizmu, šta vam je, ume samo da predstavi festusa i kraj, glumi neku seljačinu sa glupavim gimmickom, treba ga šutnuti iz WWE a Festusu dati push sa normalnijim gimmickom.
Ima bre harizmu covek,sjajnu pozitivnu energiju,treba obojici dati novi gimmnick,ali ne verujem da ce to WWE uraditi,elem sta ti mislis Primo ii Carlito ili Jesse ii Festus? | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Jesse & Festus Ned Dec 07, 2008 8:05 pm | |
| Jesse je dosta lošiji po kvalitetima u ringu a harizma mu nije uopšte nešto, ti kažeš da nabija pozitivnu energiju, to nezahvaljuj njegovoj (ne)harizmi nego tome što su face borci i to što se ponaša kao poskakutali seljak Nadam se da znaš šta mislim. Što se tiče pitanja, Jesse I Festus | |
|
| |
| Naslov: Re: Jesse & Festus Pon Dec 08, 2008 1:13 am | |
| Dobro ali kad vec svi kazete da su oni bolji ja svoje mislenje svejedno ne povlacim ali hocu da kazem da garantujem da onui sledecih godinu dana nece biti tag champovi!Ako pogresim-jbg lose sam procenio ali ovo je moje misljenje! | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Jesse & Festus Pon Dec 08, 2008 2:11 am | |
| Oni u ovom sastavu nikad neće biti tag tim šampioni | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Jesse & Festus Pon Dec 08, 2008 9:06 am | |
| Ma bice,iako imaju seljacki gimmnick,imaju mesavinu pozitivne energije i snage,a Primo i Carlito nemaju nista od ta dva.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jesse & Festus | |
| |
|
| |
| Jesse & Festus | |
|