Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Jesse & Festus

Ići dole 
+3
CuttingEdge
JEFF HARDY
SV.SAVO
7 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
SV.SAVO
WHC Champion
WHC Champion
SV.SAVO

Broj poruka : 523
Godina : 29
Opomene! :
Jesse & Festus Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Jesse & Festus Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 24.08.2008

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 6:45 pm

mnogo zanimljiv tag tim... odlicni su u ringu, posle zvuka zvona... Festus je zanimljiviji jer je retardiran... meni su oni bas dobri... sta kazete?
Jesse & Festus Jesse-festus-image
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 5:24 pm

Oni zasluzuju da budu TTeam sampioni!!Jessie nista nezna ali tu je Festus da sredi stvar :krezavi: pobeda
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 10:20 pm

Odma bi im promenio gimmnick,pogotovo Festusu,Jesse-a bi stavio u ECW,a Festusu bi promio ime i ostavio na Smackdownu...Sjajni su u ringu,ali ponavljam gimmnick ne valja...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
---Michelle---
Moderator
Moderator
---Michelle---

Broj poruka : 266
Opomene! :

Novac : 1
Datum upisa : 13.11.2008

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 4:20 pm

Festus je ''zaljubljen'' u Mariu, boze kada ce je manuti debila, prvo Santino Marella(uzasno mi ide na zivce) pa sad Festus....
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Opomene! :

Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 4:21 pm

ahahahahha sta fali Festusu lol!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 4:22 pm

Maria je kayfabe bila sa Marelom,kao i sto je Festus kayfabe zaljubljen u nju,znaci ne bira Maria s kim ce biti u WWE,nego bookeri....
Nazad na vrh Ići dole
---Michelle---
Moderator
Moderator
---Michelle---

Broj poruka : 266
Opomene! :

Novac : 1
Datum upisa : 13.11.2008

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 4:22 pm

Znam...
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimePet Dec 05, 2008 1:44 am

Ajmo da ih vidimo kao Tag champe...
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Opomene! :

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimePet Dec 05, 2008 4:34 pm

Necemo bogami!Nemaju oni iskustva biti sampioni!Carlito i Primo treba da ostanu jos!Nisu bas dugo bili a gledajuci na to koliko su Mizz i Morrison zadrzali Carlito i Primo bi trebalo da zadrze titulu jos 4 meseca!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimePet Dec 05, 2008 10:10 pm

RatedRsuperstar ::
Necemo bogami!Nemaju oni iskustva biti sampioni!Carlito i Primo treba da ostanu jos!Nisu bas dugo bili a gledajuci na to koliko su Mizz i Morrison zadrzali Carlito i Primo bi trebalo da zadrze titulu jos 4 meseca!

LOL,a Primo je kao imao iskustvo sampiona,pa Fetus je bolji od obojice zajedno,a i Jesse.Mizz i Morrison su Tag Team 2008 zahvaljujuci Morrisonu,a Primo i Carlito ne zasluzuju da bude championi,znaci samo mi reci u kojim su segmentima Primo i Carlito bolji od Jesse i Festusa....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeSub Dec 06, 2008 1:58 am

A po kojim su Jessse i Festus bolji??Festus se samo glupira udara i obara na pod uopste nije neki borac!Jesse jos i ponekad uradi neki dobar potez!To za Prima si upravu ali Carlito je bivsi U.S. i Intercintinentalni champ!Po cemu ne zasluzuju??Pobedisli su Hawkinsa i Rydera na posten nacin,dok ova dvojca ne mogu ni Mizza i Morrisona da srede!Kolko god Festus bio jaci i od Morrisona i Mizza zajedno oni ih nikad nisu pobedili!Jesse i Festus po meni nece biti tag team sampioni sledecih godinu dana!Ja kazem Mizz i Morrison za sampione O5!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeSub Dec 06, 2008 2:43 pm

A po kojim su Jessse i Festus bolji??Festus se samo glupira udara i obara na pod uopste nije neki borac!Jesse jos i ponekad uradi neki dobar potez!To za Prima si upravu ali Carlito je bivsi U.S. i Intercintinentalni champ!Po cemu ne zasluzuju??Pobedisli su Hawkinsa i Rydera na posten nacin,dok ova dvojca ne mogu ni Mizza i Morrisona da srede!Kolko god Festus bio jaci i od Morrisona i Mizza zajedno oni ih nikad nisu pobedili!Jesse i Festus po meni nece biti tag team sampioni sledecih godinu dana!Ja kazem Mizz i Morrison za sampione O5!

Morrison i Mizz su bolji i od Prima i Carlita,iako Fetus i Jesse ne pobede Mizza i Morrisona jer bookeri tako kazu, u pravom zivotu Festus bi mogao da pojede i Carlita i Prima i Mizza i Morrisona,evo zasto da ne budu Carlito i Primo,cim su osnovali tag u SD odma titule,uopste nemaju harizmu,Primo je u WWE par meseci a vec je champ,Carlito isto nije nista posebno u ringu,a za mikrofonom je bio dobar dok je bio heel,ali sada kao face i tu je ocajan.....Jesse je decko koji zraci harizmom,koji je highflyer,a Festus je mrcina koja sve razbija,a sta su Carlito i Primo neki highfyleri u pokusaju....Carlito ima iskustva jer je bio US i IC champ za njegovih 4 godina kolko je u WWE,nista drugo sem toga nije uspeo,nijedan dobar feud nije napravio,dok Jesse i Festus su imali solidan feud protiv Mizza i Morrisona.....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeSub Dec 06, 2008 6:44 pm

Da da odlican feud u kom su se svake nedelje samo oni medjusobno tukli!Nema nikakvog storyline-a!Tako da meni to nije uopste feud!Znam ja da bookeri tako kazu ali kazu to sa razlogom!Sigurno im ne odgovaraju oni kao champovi o tome ti pricam!Znam ja da su oni za publiki atraktivni pa mi svi mislimo ocemo njih za champove ali nije tako!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeSub Dec 06, 2008 9:14 pm

Da da odlican feud u kom su se svake nedelje samo oni medjusobno tukli!Nema nikakvog storyline-a!Tako da meni to nije uopste feud!Znam ja da bookeri tako kazu ali kazu to sa razlogom!Sigurno im ne odgovaraju oni kao champovi o tome ti pricam!Znam ja da su oni za publiki atraktivni pa mi svi mislimo ocemo njih za champove ali nije tako!

Carlito je wrestler koji je od 2004 u wwe,eventualno dobar feud je imao dok je bio u tagu sa Mastersom protiv Kane i Showa,ostalo su sve sranje,mada ni ovaj nije bio bog zna kakav,Primo borac koji po meni zasluzuje sve samo ne da bude sampion,decko je jos jedan klasik,koji je na mikrofonu -0,nismo ga ni culi jos,mozda i jesmo al se ja ne secem,to znaci da nije bio upecatljiv,a Jesse je decko koji je bolji od Prima i na Mic i u ringu,plus ima harizmu,za razliku od Prima,a Carlito i Festus ne mogu da se porede,Festus ce i pored toga ako ga otpuste iz WWE,napraviti dobru karijeru,Carlito je trebao da predje u TNA 2007 zbog svadje sa HHH,ali je ostao,tako da po meni ocena Carlita i Prima od nula do 5 je 2,a Jesse i Festusa 5,jer to je mesavina harizme,hifghflyinga,snage i dobrih poteza,a face gimmnick Carlitu stoji ocajno....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeSub Dec 06, 2008 10:55 pm

Pa dobro ja sam se navikao na Carlita kao heela!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 12:00 am

Takodje i ja sam,iako ni tad nije bio nesto posebno,jer je 4 godine vec midcrder.eventualno jobber,retko kad je bio u nekom Main Eventu ako je uopste i bio/.....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 1:20 pm

Samo je jednom bio u main eventu rawa to se secam!To je bio Steel Cage Mr.MacMahon & Carlito vs Triple H(ako je to uopste bio main event) gde je McMahon narawno prwi izasao iz kaveza i ostavio jadnog Carlita da trpi posledice Smile!
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Broj poruka : 471
Godina : 34
Drzava : Jesse & Festus Bosnia11
Opomene! :

Datum upisa : 26.10.2008

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 3:21 pm

Ma dajte bre, Jesse nema blage veze sa rvanje, harizma mu je ok, ništa više, ništa manje, kakav highflyer?! Jesse i Highflyer su dva različita pojma, kao Jeff Hardy i Great Khali. Festus je mnogo bolji, a Jesse odavno nebi bio u WWE da nastupa samostalno bez festusa, Festus ima očajan gimmick i to ga udaljava od bolje karijere nego što je do sada.
Miz i Morrison su bolji od oba tag tima, Morrison ima sve, Miz je sve bolji i bolji, dok Carlito i Primo nisu ništa drugo nego običan tag team.

Nemojte misliti da pametujem, ali ovo je realno stanje stvari.
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 4:15 pm

Za Jessa se ne slazem,decko iako nije nesto u ringu,ipak ima jebenu harizmu,mada i u ringu nije los bar ja mislim,treba ga poslati u ECW i dati mu novi gimmnick,a Festus je odlican stvarno borac koji ume dosta toga da uradi odlican je u ringu,hitno mu treba menjati gimmnick...za Carlita i Prima se slazem,mislim da vise Jesse sa svojom harizmom i Festus snagom zasluzuju da bude champsi nego Primo i Carlito....
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 4:46 pm

Jesse nema harizmu, šta vam je, ume samo da predstavi festusa i kraj, glumi neku seljačinu sa glupavim gimmickom, treba ga šutnuti iz WWE a Festusu dati push sa normalnijim gimmickom.
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 6:45 pm

Monster ::
Jesse nema harizmu, šta vam je, ume samo da predstavi festusa i kraj, glumi neku seljačinu sa glupavim gimmickom, treba ga šutnuti iz WWE a Festusu dati push sa normalnijim gimmickom.

Ima bre harizmu covek,sjajnu pozitivnu energiju,treba obojici dati novi gimmnick,ali ne verujem da ce to WWE uraditi,elem sta ti mislis Primo ii Carlito ili Jesse ii Festus?
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 8:05 pm

Jesse je dosta lošiji po kvalitetima u ringu a harizma mu nije uopšte nešto, ti kažeš da nabija pozitivnu energiju, to nezahvaljuj njegovoj (ne)harizmi nego tome što su face borci i to što se ponaša kao poskakutali seljak Very Happy Nadam se da znaš šta mislim.

Što se tiče pitanja, Jesse I Festus
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimePon Dec 08, 2008 1:13 am

Dobro ali kad vec svi kazete da su oni bolji ja svoje mislenje svejedno ne povlacim ali hocu da kazem da garantujem da onui sledecih godinu dana nece biti tag champovi!Ako pogresim-jbg lose sam procenio ali ovo je moje misljenje!
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimePon Dec 08, 2008 2:11 am

Oni u ovom sastavu nikad neće biti tag tim šampioni Wink
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitimePon Dec 08, 2008 9:06 am

Ma bice,iako imaju seljacki gimmnick,imaju mesavinu pozitivne energije i snage,a Primo i Carlito nemaju nista od ta dva....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Jesse & Festus Empty
PočaljiNaslov: Re: Jesse & Festus   Jesse & Festus Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Jesse & Festus
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» Festus