Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Extremme Rules

Ići dole 
AutorPoruka
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Godina : 30
Opomene! :
Extremme Rules Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Extremme Rules Right_bar_bleue

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

Extremme Rules Empty
PočaljiNaslov: Re: Extremme Rules   Extremme Rules Icon_minitimeČet Mar 26, 2009 5:28 pm

Postoji vreme...za pravila....postoji vreme.......za cast......postoji vreme.......za predaju......
Veceras.......nije to vreme....

WWE FoS pretstavlja......Extremme Rules...samo na johncenaserbia.heavenforum.org.....04/04/09.....

Extremme Rules Extremmerules

WWE FoS Extremme Rules official song ---> Rev Theory-Hell Yeah

Matchevi najavljeni za sada:

Stretcher Match
Extremme Rules 9566536

Last Man Standing Match
Extremme Rules Cenavstaker

No Holds Barred Match
Extremme Rules 1zxsbh5

World Heavyweight Championship Ladder Match
Extremme Rules Edgevscmpunk

Pogledajte ovu temu posle sledeceg showa jer ce jos jeadn match biti najavljen...
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Extremme Rules Empty
PočaljiNaslov: Re: Extremme Rules   Extremme Rules Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 12:12 pm

DATUM:04/04/09 WWE Extremme Rules

[Extremme Rules official song]

Do you feel that
You better hold on
This ones about to get ugly
Hahahaha

She's a ten hell bent I'm in heaven tonight
Six speed sex scene playin out in my mind
One look I'm hooked for the runnin'
Wrapped up my heart started pumpin'
Are you ready for the best damn ride of your life?

Give me a "HELL" give me a "YEAH"
Stand up right now
Stand up right now

Get ready to go she aint movin' slow
She's takin' control
Pushin' the pedal through the floor
I'm beggin' for more
You better hold on tight

Hey hey hey hey
Hey hey hey hey
Hey hey hey hey
Hey hey hey hey

Got a taste, gotta say I'm a junkie for life
She fused my fire and adrenaline high
My need for speed's got me gunnin'
One touch she screams keep it comin'

Stand up right now
Stand up right now

She's takin' control
I'm beggin' for more
You better hold on tight

Ha Ha Ha Ha Ha
Almost home!

Hey Hey Hey Hey
Hey Hey Hey Hey (come on! )
Hey Hey Hey Hey
Yeahhhhhhh

Give me a "HELL" give me a "YEAH" (hell yeah)
Stand up right now
Stand up right now (right now)
Stand up right now
Stand up right now

She's takin control
I'm beggin' for more
You better hold on tight

(Hey)

Hey Hey Hey Hey
Hey Hey Hey Hey
Hey Hey Hey Hey
Hey Hey Hey Hey

[FireWorks]

Jim Ross:Doobrooo vecee dame i gospodo u prvi ikada PPV pod nazivom.....
The King:EXTREEMMEE RULEEZ!!!
Jim Ross:Ova noc ce da bude opaka...svaki match je po necemu jedinstven i..."opasan"
The King:Svakako...posebno kao Stretcher match koji nas ocekuje sada...brat protiv brata..Jeff Hardy vs Matt Hardy
Jim Ross:A i Last Man Standing Match izmedju John Cena i Undertakera...
The King:Ne zaboravi i No Holds Barred match izmedju Randy Ortona i Triple H-a...
Jim Ross:A na kraju veceri u main eventu...ceka nas jos jedan Ladder match u koji je umesan Edge..
The King:World Heavyweight Champion CM Punk brani titulu u Ladder matchu protiv Edga koji je postavio rekord u toj vrsti matcha..
Jim Ross:CM Punk je ucestvovao u 3 Money in the Bank Ladder matcha,2 osvoio..i nije neznanac za ovakve vrste metcheva ali ipak..
The King:Kada smo prvi put sklopili kombinaciju World Titula+Ladder match...dobije se Edge....
Jim Ross:On je osvoio prvi ikada Money in the Bank Ladder match...a da ne pominjemo koliko puta je samo imao i singles i tag TLC i Ladder mathcava..
The King:U single-u..TLC matchava....pobedio Ric Flaira..izgubio od John Cena..pobedio Undertakera...
Jim Ross:A naravno koliko puta smo samo gledali match izmedju Hardyja i Edga i Christiana tokom 2000 i 2001..
The King:Ali sada to nije takav slucaj...Hardyju vise nisu partneri..i bes koju oni gaje jedan prema drugom ce da eksplodira sada...
Jim Ross:U Stretcher matchu....i taj match je sledeci....

[Jeff Hardy music]

Justin Roberts:Ovaj match je.....STRETCHER MATCH..
Justin Roberts:I moze se osvojiti samo tako sto se protivnik postavi na stretcher...i odveze preko bele linije kod ulaza...
Justin Roberts:Pretstavljajuci prvo...iz Cameron North Caroline...ima 102kg....JEEEEEEEEEFFFF HAAAAAARDYYYYYY
Publika:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Whooaaa Yeaaah!
Whooo!

I can slap a tornado,
I can dry up a sea, yeah.
When I live for the moment,
There ain't no ain't knowin' me.
[rest of Matt Hardys song]

Jim Ross:Sve je spremno...3 stretchera su kod ringa...match moze da pocne...

DING DING DING
[ringbell]

The King:Iii oba Hardyja ulaze u grapple...guraju se po konopcima...Matt uzima prednost...nabija Jeffa na ringpost...
Jim Ross:Zamahuje da ga uradi...ali Jeff se izmakao....zadaje seriju udaraca svom bratu na ringpostu...Matt pokusava da se brani..
The King:Jeff ga uzima..baca ga na suprotan ringpost...Matt se odbija....Jeff se zalece i obara ga clothesline-om u skoku...
Jim Ross:Matt se pridize uz konopce kod stretchera....ali Jeff se zalece na njegaa...ali Matt ga prebacuje iza sebe i Jeff pada pravo na stretcher...au..
The King:To je bolelo....Matt izlazi iz ringa...zadaje seriju udaraca svom bratu koji lezi na stretcheru....i sada vec gura stretcher ka linijii...
Jim Ross:Ali Jeff uzima glavu Matta i udara njom po stretcheru..Matt pusta...Jeff ustaje...i sada razmenjuju udarce kod druga dva stretchera...
The King:Jeff uzima glavu Matta...udara njom po ogradi...sada po drugom stretcheru...uzima ga za ruku...baca ga na stepeniceee....ii..
Jim Ross:Iii Matt svom tezinom udara o stepenice...Jeff uzima manji deo stepenica...baca ih...i uzima veci...meri sbog brata...
The King:Matt se podize...Jeff se zalecee...ali Matt se saginje i udara svog brata u mid-sekciju...au Jeff sada lezi na podu..
Jim Ross:Matt uzima prednost...uzima glavu Jeffa i udara njom po metalnoj ivici ringa...i sada vraca Jeffa u ring...i penje se na ringpost..
The King:Jeff je opruzen u ringu...a Matt Hardy se priprema za moonsault sa ringposta...SKACEEEEE....ALI JEFF SE POMERA...I MATT PADA NA POD..
Jim Ross:Auu kakav je ovo pad bio...obojca leze na podu....
The King:Jim meni je prosto zao sto moramo da gledamo dva brata..kako rade ovo jedan drugom...ali sta je tu je...nema druge..
Jim Ross:Bes i adrenalin ce da im eksplodiraju uskoro....to je sigurno...obojca se dovlace do ringpostova...Jeff do jednog...Matt do suprotnog...
The King:Obojca se pridizu...zalecu se jedan ka drugoom....ALI OBOJCA JEDAN DRUGOM RADE CLOTHESLINE...ponovo su obojca na podu...
Jim Ross:Auu kakav je ovo match...brat udara na brata..
The King:Obojca se ponovo pridizu...ali Matt se pridize prvi...zalece se na Jeffa koji je na ringpostu...i bodysplash...
Jim Ross:Podize ga na ringpost....stavlja mu ruku iza svoje glave...ii SUPERPLAX......
The King:Jeff lezi orpuzen na podu...dok se Matt pridize uz konopce....
Jim Ross:Sada podize Jeffa i izbacuje ga iz ringa...Matt ide odmah za njim...gura ga do stretchera...udara njegovom glavom po stretcheru....
The King:Pokusava da ga stavi na stretcher...ali Jeff se ne da....vraca svom snagom Mattu pesnicama...i Matt se povlaci...
Jim Ross:Jeff ga sutira u stomak...uzima mu glavu i udara njom po ogradi...zadaje mu seriju udaraca...i Matt sada sedi kod ograde...
The King:Jeff se udaljava...zalece see ii radi dropkick Mattu koji sedi kod ograde...uhh oovo je bilo dobro..
Jim Ross:Jeff ima kontrolu...uzima Matta....odvlaci ga do ringa...iii radi suplax pored ringa svom bratu...Matt lezi na podu...
The King:Jeff sada obilazi ring...dolazi do anauns table-a....uzima stolicu...vraca se do svog brata...meri Matta...Matt se pridize uz ogradu..
Jim Ross:Ustao je...JEFF ZAMAHUJE STOLICOM...ALI MATT SE POMERA I JEFF JE UDARIO COVEKA U PUBLICI....AUUU....KAKAV SHOK..
The King:Jeff gleda u coveka koji lezi iza ograde....Matt koristi priliku...uzima glavu Jeff Hardyja..stavlja je izmedju pazuha...iii....
Jim Ross:TWIST OF FATE NA POD...ali obrnuta verzija....au...Matt sada ima prednost...odvlaci brata do drugog stretchera koji je uz ogradu..
The King:Pokusava da ga podigne na njega...uspeva...pocinje da gura stretcher pored ograde...ali Jeff se rukom zadrzava za ogradu...Matt mu udara ruku..
Jim Ross:Ali Jeff se otkotrljao i pada na pod...Matt ga podize...uzima ga za ruku...i baca ga na ogradu...Jeff sada vec umoran...Matt ima prednost..
The King:Matt odlazi po stolicu...uzima je...sada odlazi do Jeffa...ZAMAHUJE..ALI JEFF SE JEDVA IZMAKAO I MATT UDARA U PRAZNO...Matt se okrece ka Jeffu.
Jim Ross:Ali Jeff radi dropkick i Mattu se stolica zabila u lice...Matt na podu...Jeff se podize..
The King:Uzima stolicu...Matt se pridize nekako...ALI JEFF MU RAZBIJA GLAVU STOLICOM...AU MATT SADA LEZI NA PODU..
Jim Ross:Jeff sada uzima treci stretcher...odvlaci ga do okoline ringa...sada se vraca po Matta...odvlaci ga do tog stretchera...
The King:Stavlja Matta na taj stretcher...Matt lezi na stretcheru bespomocno....o ne...one Jeff nemoj...Jeff se penje na ringpost...
Jim Ross:Meri svog brata Matt Hardyja.....SKACEEEE....II SWANTON BOMB PREKO MATT HARDYJA I PROBILI SU STRETCHER...obojca na podu van ringa...
The King:Auuu...pa ni Matt ni Jeff se ne pomeraju sa poda pored ringa...kako li ce tek da postace jedan drugog na jedan od preostala dva strechera...
Jim Ross:Ovo je stw grozno...braca se unistavaju...ne zna se ko je vise bola pretrpeo tokom ovog matcha...dali Jeff Hardy..ili Matt Hardy...
The King:Jeff se sada nekako podize uz ogradu...ustao je...Matt puzi po podu...Jeff se zalece i sutira Matta u stomak...Matt sada ponovo lezi..
Jim Ross:Jeff odvlaci Matta do preostala dva stretchera...zadaje mu seriju udaraca...podize Matta na stretcher...ali ne gura ga..nego se i Jeff penja na taj stretcher..
The King:Jeff stoji na stretcheru....podize Matta....ii TWIST OF FATE PREKO STRETCHERA...STRETCHER SE POLOMIO NA DVA DELA...auuuuuuu....
Jim Ross:Auuu...Jeff ne gubi vreme...uzima poslednji stretcher...stavlja Matta na njega...iii...gura ga do linije....iii DA...USPEVA..
The King:STRETCHER JE PRESAO LINIJU...

DING DING DING
[ringbell]

Justin Roberts:Pobednik ovog matcha......JEEEEEEEEFFFFF HAAAAAARDYYYYYYYY......

Don't you see the writing on the wall
(Don't you see the writing on the wall)
You're in way over your head
You're gonna drown in the things that you said

Time has come and gone for words
A thousands threats I've heard before
But words are cheap, but lies are big to take

Time has come and gone for words
A thousands threats I've heard before
And all your words are too big to take

It's a paradox, A mystery, A riddle
A door in your face and only i have the key
Do understand, you'll be caught in the middle
Caught in a web by being spun by me

Don't you see the writing on the wall
(Don't you see the writing on the wall)
Just a victim of your own conceit
The architect of your own defeat

Jim Ross:Ovaj match je zavrsen...a Jeff je pobedio svog brata...ali...cekaj...Matt ustaje...
The King:Jeff ide ka njemu...Matt je kleknuo na kolena...Matt place........auu...moli Jeffa za oprostaj..
Jim Ross:Matt moli Jeffa da mu oprosti...au...dali ce Jeff da prihvati ovoo....
The King:Jeff podize Matta....iiii DAAAAAA...GRLIII SVOG BRATA...to je bratska ljubav...ipak je moralo da se lepo zavrsi..
Jim Ross:Hah..do pre par minuta su ubijali boga jedan u drugom..a sada su ponoovo "Hardy Boyz"....svaka cast..
The King:Mi se vracamo za par minuta...budite sa nama...
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Extremme Rules Empty
PočaljiNaslov: Re: Extremme Rules   Extremme Rules Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 12:12 pm

Stand up right now
Stand up right now

She's takin' control
I'm beggin' for more
You better hold on tight

Hey hey hey hey
Hey hey hey hey
Hey hey hey hey

Jim Ross:Evo nas natrag...sledi nam Last man standing match

[John Cena music]

Justin Roberts:Sledeci match...je LAST MAAN STAANDIING MATCH...i moze se pobediti samo kada...
Justin Roberts:Jedan od participanta ne bude bio u mogucnosti da ustane za vreme 10 counta...
Justin Roberts:Pretstavljajuci prvo..iz Westnewberry Machatussets-a...ima 110kg...JOOOOOOOHNN CEEEEENAAAAAA
Publika:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Jim Ross:Cena u ringu...ceka Undertakera....

DIIINGGG
DIIINGGG
[rest of Undertakers music]

Justin Roberts:Ii njegov protivnik...iz Doline Smrti...ima 135kg.....THEEEE UNDEEEEEEEEEERRTAKEEEEERR

The King:I legendarni Undertaker ulazi u ring..
Jim Ross:Ovo ce da bude zestoko...match moze da pocne

DING DING DING
[ringbell]

The King:ii match pocinje...Undertaker odmah priprema ruke...ide ka Ceni...Cena se povlaci oko ringa...meri Undertakera..
Jim Ross:Ulazu u grapple...John Cena nabija Undertakera na ringpost...pusta ga...i zadaje udarac Undertakeru...zazalice zbog ovvoga..
The King:Zalece se ali Taker ga hvata za vrat...baca ga na ringpost..i zapocinje seriju udaraca...radi mu headbuttove...uzima ga za ruku...
Jim Ross:Baca ga na suprotne konopce...Cena se odbija...Undertaker se zalece i clothesline...
The King:Undertaker podize Cenu...izvrce mu ruku...podize je uvis i naglo spusta da nanese bol Ceni...o5 je izvrce...ide ka ringpostu...
Jim Ross:Penje se na toprope..ali Cena kontrira i zaljuljava konopce...Undertaker izgubio ravnotezu i sada lezi iza konopaca...
The King:Taker se pridize...Cena se odbija o suprotne konopce...zalece ka Takeru...ali Taker ga hvata za vrat..prelazi preko konopaca...
Jim Ross:Stavlja Ceninu ruku iza glave...PODIZE GAA...ALI CENA KONTRIRA U DDT...
The King:Mike Chioda ce poceti da broji..
Mike Chioda:.................1.......................................2...
Jim Ross:Undertaker ustaje...Cena se zalece i obara ga ramenom u skoku...sada clothesline..jos jedan...Undertaker zamahuje desnom rukom..ali...
The King:Cena izbegava...okrenut je Ceni ledjima sada...Cena ga podize u vazduh..ALI TAKER DA PRETEZE I PADA PREKO CENE...
Jim Ross:135kg je palo preko Cenenih drugi....Cena sada jauce na podu...Taker ima prednost..
Mike Chioda:................1........................................2.........................................3.........
The King:Cena se pridize...Taker ga uzima za glavu..i prebacuje preko konopaca...Cena sada ovde ispred anauns table-a...
Jim Ross:Taker se zalece...ii PRESKACE KONOPCE I PADA PREKO JOHN CENEE....
The King:Kakav let coveka koji ima 135kg...odlicno...odlicno...obojca sada leze ispred anauns table-a...
Mike Chioda:.................1.....................................2..................................3..........................................4.....
Jim Ross:Undertaker se prvi podigaoo...Cena se jos uvek muci da ustane...
Mike Chioda:..................5.....................................6..................................7..........................................8...
The King:Cena se podiga...Taker mu zadaje Headbuttove...baca ga preko ECW anauns table-a...
Jim Ross:Obojca su na anauns table-u sada....Taker hvata Cenu za vrat...iiii.....ali Cena kontrira...sutira Takera u stomak...podize ga na ramena...
The King:ii powerslam preko ECW Anauns table-a....Taker je svojom tezinom probio anauns table...Cena sada ima prednost...
Mike Chioda:................1.....................................2..................................3.....................................4....
Jim Ross:Cena se vraca u ring....ceka da se Taker vrati...ako uspe...
Mike Chioda:.........................5.....................................6....................................7....
The King:Taker se podize..ali Cena je na ringpostu....meri Takera....SKACEEEEEE....
Jim Ross:ALI TAKER GA HVATA U VAZDUHU I KONTRIRA U POWERBOMB...Cena lezi ispred anauns table-a sada...
The King:Undertaker ide do stepenica.....uzima onaj veci deo stepenica...Cena lezi...Taker ceka da ustane...
Mike Chioda:.....................1..................................2....................................3...................................4................
Jim Ross:Cena jos uvek lezi...ne pomera se...
Mike Chioda:....................5....................................6....................................7.......................................8.............
The King:Cena se pridize uz ring....i ustao je....Taker se zalece sa stepenicamaa....alii....
Jim Ross:Cena je cucnuo i udara Takera i MID SEKCIJU..Taker ispusta stepenice i pada na zemlju...jauce od bola..
The King:Cena uzima taj veci deo stepenica...meri Takera...iii RAZBIJA MU GLAVU STEPENICAMA...Undertaker sada ispred ringa lezi..
Jim Ross:John Cena se dovlaci u ring sada...pridize se uz ringpost...Taker lezi bespomocno ispred ringa...
Mike Chioda:..................1..................................2.................................3.................................4.........
The King:Ja mislim da je ovo to Jim...Undertaker se ne pomera...
Mike Chioda:...................5.................................6..................................7.................................8...........
Jim Ross:ALI UNDERTAKER SE BUDI IZ MRTVIH....ustaje i vraca se u punoj snazi u ring...Cena jedva stoji na nogama..
The King:Taker se oseca kao da je match tek poceo...jos bolje...ima momentum...obara Cenu desnom rukom...podize ga na ramenaa...
Jim Ross:II radi Bodyslam na pod....odbija se o konopce...iii legdrop na Cenu...podize ga...izvrce mu ruku...ide na ringpost..
The King:Penje se na toprope...iii OLD SCHOOL NA VRAT JOHN CENEE...ovo bi moglo da uspe J.R.......
Mike Chioda:................1.............................2............................3..............................4.....
Jim Ross:Cena se dovlaci do konopaca...trazi spas...
Mike Chioda:.................5.............................6..................................7.............
The King:I penje se uz konopce....Taker se zalece na njega...ali Cena ga prebacuje iza sebe preko konopaca...Taker stoji iza konopaca...Cena se okrece..
Jim Ross:Ali Taker ga hvata za vrat....ulazi u ring...iii......CHOKESLAM.......Cena ponovo na podu...ovog puta se nece izvuci...bar mislim...
Mike Chioda:...................1...........................2.........................3............................4........
The King:Ovo bi moglo da uspe Jim....Cena se jedva pomera...Undertaker zadovoljan sobom...
Mike Chioda:..................5...........................6..........................7...........................8........
Jim Ross:Ali CENA IPAK USTAJE...AUU KAKAV MATCH...TAKER NEVERUJE...PRELAZI PALCEM PREKO VRATAAA....MERI CENU...CENA SE OKRECEEE..
The King:Taker ga podize na rame za Tombstone...ALI CENA PADA IZA...II KONTRIRA..I PODIZE TAKERA NA RAMENA ZA THE FU.....iiiii......
Jim Ross:DAAAA...THE FUUU...ovo bi trebalo da uspe King...ako ovo ne uspe...nece nista...
Mike Chioda:.......................1............................2..........................3................................4...
The King:Taker pokusava da se ponovo probudi iz mrtvih...ali ne uspeva...previse je umoran...
Mike Chioda:.......................5............................6...........................7..................................8...
Jim Ross:ALI DA...SADA USPEVA...JEDVA USTAJE...CENA SE ZALECE I OBARA GA CLOTHESLINE-om...!
The King:Cena izlazi iz ringa...prolazi pored anauns table-a...uzima stolicu...vraca se u ring...
Jim Ross:Meri Takera...Taker se okrece....I CENA MU RAZBIJA GLAVU STOLICOM...UNDERTAKER NA PODU...
Mike Chioda:.......................1.............................2.............................3.................................4.....
The King:Mozda ce ovo da uspe...mozda Taker ipak ne moze da pobedi Cenu...moda je Cena ipak izdrzljiviji...
Jim Ross:Nije bogami...Undertaker ponovo ustaje...Cena se o5 zalece na njega...ali Taker ga sutira u stomak...stavlja ga izmedju nogu...oo.oou..!
The King:Svi znamo sta sledi...podize ga iznad glaveee....ali Cena pada iza...i baca se na Takerovu levu nogu i obara ga na pod....
Jim Ross:Cena se penje na ringpost....meri Undertakera za onaj njegov legdrop ili sta li je vec...SKACEEE...
The King:ALI TAKER GA PONOVO HVATA U VAZDUHU..PODIZE GA JOS VISE IZNAD GLAVEE...ii LAST RIDE....ovo bi moralo da uspe...
Jim Ross:Neverovatno King....ako Cena sada ustane...svaka mu cast...
Mike Chioda:......................1...............................2...........................3.............................4....
The King:Cena bespomocno lezi na podu...trazi spas u konopcima..
Jim Ross:Pridize se uz konopcee....i ustaje na sudijino odbrojavanje sedmice...Taker uzima stolicu...ii RAZBIJA GLAVU CENI..
The King:Prelazi palcem preko vrata....ne pusta Cenu da lezi..podize ga...sada na rame...iii TOMBSTONE...OVO JE GOTOVO...
Jim Ross:Posle ovoga Cena nema nikakve sanse...
Mike Chioda:......................1............................2.......................3.........................4.......
The King:Cena se dobro borio..ali ja mislim da je ovo kraj...
Mike Chioda:......................5.............................6........................7.........................8........
Jim Ross:I ja mislim King...Cena se ne pomera...
Mike Chioda:.......................9.............................10....
The King:Gotovo je...

DING DING DING
[ringbell]

DIIINGGG
DIIINGGG
[rest of Undertakers music]

Justin Roberts:Pobednik ovog matcha....THEEEEE UNDEEEEEEERTAAAKEEEEEER....

Jim Ross:Fantastican Last Man standing match King...ali ovo nije sve za veceras...
The King:Naravno da nije...ocekuje nas sjajan No Holds Barred match...budite sa nama..
Jim Ross:Vracamo se za 5 minuta...!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Extremme Rules Empty

Jim Ross:Evo nas natrag dame i gospodo...pred nama je No Holds Barred match...

DING DING DING
[ringbell]

Justin Roberts:Sledeci match...je NOO HOOLDS BARRED MATCH.....
Justin Roberts:Nema count outa...i nema diskvalifikacije...moze se pobediti..pinfallom i subbmissionom...

I hear voices in my head
The council me
They understand
They tell me things that I will do
They show me things I'll do to you
They talk to me, they talk to me

You got your rules and your religion
All designed to keep you safe
But when rules start getting broken
You start questioning your faith
I have a voice that is my savior
Hates to love and loves to hate
I have the voice that has the knowledge
And the power to rule your fate

I hear voices crying
I see heroes dying
I taste the blood that's drying
I feel the tension rising

[Chorus]

All the lawyers are defenseless
All the doctors are disease
And the preachers all are sinners
And the police just take the grease
All you judges you are guilty
All the bosses I will fire
All you bankers will have losses
And politicians are all liars

I see darkness falling
I hear voices calling...

Jim Ross:Iii Randy Orton ulazi sam u ring...bez pratnje..garantujem da ce ovo biti zestok match...
The King:Videli ste sta je Randy Orton sposoban da uradi sinoc...nema price sta bi tek mogao da uradi u..
Jim Ross:No Holds Barred matchu...a Orton nije neznanac za ovakve vrste matcheva..!

It's time to play the game
Time to play the game!
Ha, ha, ha, ha, ha
Ha, ha, ha

It's all about the game, and how you play it
All about control, and if you can take it
All about your debt, and if you can pay it
It's all about pain, and who's gonna make it...

I am the game, you don't wanna play me
I am control, no way you can change me
I am have heavy debts, no way you can pay me
I am the pain, and I know you can't take me

Look over your shoulder, ready to run
Like a good little bitch, from a smoking gun
I am the game, and I make the rules
So move on out, and you can die like a fool
Try and figure out what the move’s gonna be
Come on over sucker, why don't you ask me?
Don't you forget there's a price you can pay
'Cuz I am the game and I want to play

It's time to play the game...
Ha, ha, ha, ha
Time to play the game!

It's all about control, and if you can take it
It's all about your debt, and if you can pay it
It's all about the pain, and who's gonna make it...

I am control, there's no way you can change me
I am your debts, and know you can't pay me
I am your pain, and I know you can't take me

Play the game, you're gonna be the same
You're gonna change your name, you're gonna die in flames
Ha, ha, ha, ha, ha
Time to play the game!

The King:Aaa sada...The Game...The Cerebral Assassin...TRIPLE HH...ulazi u ring..
Jim Ross:Zeljan je da okusi krv Randy Ortona...a veceras...ce biti krvi itekako...

Justin Roberts:Pretstavljajuci prvo...iz St.Louis Missiuri...ima 112kg.....RAAAANDYYYYY OOORTOOON...
Publika:EEEEUUUUEUEUUUUEUEEEEUUUUUUUEUEUUEEEEUUUU
Justin Roberts:I njegov protivnik...iz Greenwich, Connecticut..ima 115kg...TRRIIIIPLEEEEE HHH....

DING DING DING
[ringbell]

Jim Ross:Iii match je poceo....gledaju jedan drugog...Triple H nesto govori..prvo pokazuje na sebe..
The King:Onda na Randy Ortona..pa onda na ring...hah...mozda hoce da kaze kako ce ga ostaviti da lezi u svojoj krvi u ovom ringu..
Jim Ross:Nebi me cudilo da to govori...Randy se samo smeje i klima glavom.....obilaze jedan oko drugog...
The King:Pripremaju ruke za grapple..ali Randy se zalece i sutira ga u stomak...uzima ga za glavu..ii...
Jim Ross:Izbacuje Triple H-a iz ringa kroz konopce....Triple H ide oko ringa..Randy ga prati...stize ga...udara ga po ledjima..
The King:Sada ga baca na ogradu...zadaje mu cist udarce....pridize ga...udara mu glavu o ogradu..uh kakav bol u Triple H-ovom licu..
Jim Ross:Randy mu sada stavlja ruke iza glave....gura ga po stomaku i nabija na ivicu ringa....
The King:Randy kontrolise match za sada..uzima Triple H-a za ruku...povlaci ga na stepenice...ali..
Jim Ross:ALI TRIPLE H KONTRIRA I BACA NJEGA NA stepenice...Auu Randy je udario ramenom o stepenice..
The King:Randy se bezi oko ringa...Triple H juri za njim...zalece se...i udara snazno Ortona po ledjima..Orton na podu..
Jim Ross:Triple H sada zadaje ciste udarce Randy Ortonu....nabija ga na ogradu...ponovo mu zadaje udarce u glavu...
The King:Sada ga vraca u ring...ostavlja mu glavi da viri iza konopaca...iii SAKOM GA UDARA PO VRATU...
Jim Ross:Randy se drzi rukama preko vrata...ali nema snage da se povuce...glava mu jos uvek viri iza konopaca..
The King:Triple H ide do anauns table-a....UZIMA STOLICU....ide ka Randy Ortonu....iiiiii....
Jim Ross:UDARA STOLICOM PO LICU RANDY ORTONA...auu Randy se od bola kotrlja po ringu sada....
The King:Triple H se vraca u ring...ide na pin....
Charles Robinson:............1..........................2........Randy izbija...
Jim Ross:Charles Robinson je licno bio izabran da sudi ovaj match od strane Vince McMahona...nesto se tu desavalo..
The King:Sigurno se nesto desavalo..ali videcemo dal je to u korist Randy Ortona...ili Triple H-a..??
Jim Ross:Triple H pridize Randy Ortona...zadaje mu niz headbuttova...Randy kleci...drzi se za Triple H-a da ne padne na pod..
The King:Triple H ima odlicnu kontrolu nad matchom za sada...Baca Randyja na ringpost...
Jim Ross:Zalece se ali Randy mu uzvraca nogama u glavu...Orton jedva hoda..ali Triple H se zalece i radi mu clothesline...
The King:Triple H ponovo pokusava pin...
Charles Robinson:................1..............Randy izbija....
Jim Ross:Triple H mu sada izvrce ruku....uhhh....izvrce mu ruku...savija je...Randy se ne predaje...ali..sada je prinudjen da kleci..
The King:Triple H vrsi snazan pritisak na levu ruku Randy Ortona ali pusta ga sada....
Jim Ross:Randy se pridize...Triple H se zalece na konopce...odbija..i nogama u vazduhu obara Ortona na pod....
The King:Triple H kontrolise match....pozdravlja publiku sada....
Publika:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jim Ross:Sada sutira Randyja koji lezi na podu...okrece Ortona na stomak sada...ii..kneedrop u potiljak glave...
The King:Triple H ponovo pokusava pin...
Charles Robinson:................1................2..Orton izbija odmah....
Jim Ross:Triple H ga podize....ponovo ga baca na ringpost...Randy se obija o ringpost..Triple H se zalece ali...
The King:Randy Orton ga saplice i Triple H udara licem o donji deo ringposta....
Jim Ross:Obojca se pridizu...Randy Orton zadaje udarce u glavu Triple H-u...ponovo pokusava ali Triple H mu zadrzava ruku..
The King:Ii ponovo clothesline Triple H-a.....Triple H se penje na ringpost....meri Randy Ortona...ne vidjamo cesto Triple H-a na ringpostu..
Jim Ross:Randy se pridize....Triple H skacee...alI RANDY MU RADI DROPKICK...obojca na podu sada....
The King:Randy se dovlaci do Triple H-a...koji lezi na ledijma...stavlja mu ruku preko grudi za pin...
Charles Robinson:.............1......................2...Triple H izbija...
Jim Ross:Obojca se polako pridizu.......ali Randy Orton ga sutira u levu nogu i Triple H pada na pod....
The King:Auu pogledajte lice Randy Ortonu u lice...crveni se...nema krvi ali je crven...
Jim Ross:Sada sutira Triple H-a po svim delovima tela....po nozi...sad u glavu...iii sada sledii...
The King:Kneedrop u lice....Randy pokusava pin...
Charles Robinson:...........1........................2....................Triple H izbija...
Jim Ross:Randy Orton uzima glavu Triple H-u...pokusava da ga prebaci preko konopaca...uspeva...ali Triple H je ostao da visi na konopcima..
The King:Randy se odbija o suprotne konopce...zalece ka Triple H-u...i udara ga ramenom u ledja..ii Triple H pada pravo preko anauns table-a...
Jim Ross:Randy Orton sad izlazi...zalece se na Triple H-a...udara ga sutira...sve radi samo da drzi Triple H-a...na podu...
The King:Sada Randy...sklanja...podlogu..ili stali je vec...sada je taj deo ispred anauns table-a...cist beton....
Jim Ross:Randy uzima glavu Triple H-u...pokusace RKO preko betona..SKACE..ALI TRIPLE H GA GURA I RANDY PADA LEDJIMA NA BETON..!!!
The King:Auuu.....Triple H ne gubi vreme...stavlja ga izmedju nogu....ali Randy se izvrce...iii...
Jim Ross;Odmah pokusava ponovo RKO ali Triple H ga gura na metalnu ivicu od ringa...
The King:Kakav match king....Triple H sada uzima onu stolicu....Randy lezi na podu...Triple H podize stolicu uvis...
Jim Ross:Sprema se da razbije Ortonu glavu...ALI RANDY GA SUTIRA U MID-SEKCIJU...auu Triple H na podu jauce....
The King:Randy Orton se pridize...vadi ispod ringa nesto....sto...da to je sto..izvadio je sto...i sada vadi i drveni stap...
Jim Ross:Meri drvenim stapom Triple H-a....Triple H se pridize na kolena...gleda pravo u oci Randy Ortona..zna sta ga ceka..ii..
The King:RANDY GA UDARA DRVENIM STAPOM PREKO LICA....
Jim Ross:Randy Orton zadovoljan sobom....pozdrvavlja publiku....hvali se...
Publika:UUUUUUUUUUUEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUEEEEEEEEEEEE
The King:Sada ponovo vadi nesto iz ringa....jos jedan sto...da....
Jim Ross:Postavlja ga pored Triple H-a.....a drugi sto ubacuje u ring....
The King:Postavlja i taj...ali ovaj je u ringu..Triple H se sada polako dovlaci u ring...
Jim Ross:Randy Orton ga udara...sada ga silom prebacuje na sto...Triple H se opire ali Randy Orton trenutno jaci...
The King:Randy Orton se penje na ringpost...meri Triple H-a....SKACEE II FROGSPLASH PREKO TRIPLE H-A..STO SE PREPOLOVIO NA POLA...
Jim Ross:Randy se jedva otkotrljava do Triple H-a...za pin....
Charles Robinson:..................1..............................2................Triple H izbija...
The King:Randy Orton u neverici...sad izlazi iz ringa...uzima stepenice...veci deo stepenica...ubacuje u ring...
Jim Ross:I ponovo pretura nesto ispod ringa....ii....AUUUUU....LANCE.....RANDY ORTON VADI LANCE...i njih ubacuje u ring..
The King:Vraca se...uzima stepenice....meri Triple H-a.....ii UDARA GA PRAVO PO GLAVI SA STEPENICAMA......baca ih na pod sad...
Jim Ross:Randy Orton ponovo pokusava pin...
Charles Robinson:................1..........................2....ALI PREBLIZU KONOPCIMA...
The King:Triple H se izvukao...nasao je spas u konopcima...Randy Orton frustriran...
Jim Ross:Sada uzima lance...meri Triple H-a...kao da ce da ga bicuje lancima...zamahuje ali...
The King:TRIPLE H HVATA DRUGI KRAJ LANCA....Randy Orton vuce jedan...Triple H drugi...auu..ko ce koga nadjacati...
Jim Ross:I TRIPLE H POVLACI LANCE I RADI CLOTHESLINE RANDY ORTONU...
The King:Sada podize Randy Ortona...stavlja ga na stepenice....ii...auu..priprema se za pedigree preko stepenica..
Jim Ross:Stavlja ga izmedju nogu...ali Randy se izvrce...ii RADI RKO TRIPLE H-U PREKO STEPENICA...
The King:Ovo bi trebalo da uspe....moralo bi....
Jim Ross:Randy Orton pokusava pin..
Charles Robinson:...........1........................2.................
The King:Molim....sta se desava.....CHARLES ROBINSON NE ODBROJAVA 3....TRIPLE H izbija...
Jim Ross:Randy Orton besan...gleda u Robinsona...Charles Robinson nesto objasnjava....ALI RANDY MU RADI RKO...
The King:AUU SADA NEMA SUDIJE....auu...znaci ipak je McMahon ucenio Charles Robinsona...auu....nismo ovo ocekivali...
Jim Ross:Randy Orton ovde ispada najvise ostecen...Randy se vraca sada Triple H-u...KOJI MU UPRAVO RADI SPINEBUSTER...
The King:Ali nema sudije...nema officiala.....Obojca od bola,umora i frustracije leze na podu...
Jim Ross:Obojca se polako pridizu...Triple H prvi zadaje udarac....razmenjuju seriju udaraca...
The King:Triple H uzima prednost....baca Randyja na konopce...koji kontrira i baca Triple H-a na konopce...
Jim Ross:Triple H se odbija...zalece ka Ortonu...i zabija mu lice u koleno..Triple H sutira Ortona u stomak...
The King:Stavlja ga izmedju nogu...ali Randy se izvrce...Triple H zamahuje rukom..Orton izbegava ii...BACKBREAKER...
Jim Ross:Randy Orton se sada penje na ringpost...to je onaj blizi onom stolu..Triple H se pridize....ZALECE SE KA ORTONU ii..
The King:RANDY JE MNOGO ZAKASNIO..TRIPLE H SE ZALETEO..GURA RANDUJA SA RINGPOSTA..II PADA PRAVO PREKO STOLA...
Jim Ross:Auuu Randy je van ringa...polomio je sto i lezi verovatno bez svesti na podu...
The King:Triple H sada se baca na pod...potrebno mu je vreme da se oporavi....
Jim Ross:Jos uvek nema sudije....Randy polako pocinje da se pomera...puzi do ringa...
The King:Triple H ga ceka...Randy ulazi u ring...Zalece se na Triple H-a...ali Triple H ga sutira u stomak..
Jim Ross:Stavlja ga izmedju nogu...ii PEDIGREE....PEDIGREE...PEDIGREE...
The King:Triple H prekriva Randy Ortona....ii evo Mike Chiode...evo Mike Chiode...
Jim Ross:Mike Chioda ulece...broji pin..
Mike Chioda:......................1..................................2................RANDY ORTON IZBIJA....
The King:NEEEEEVEROOVATNOO....Kako je Randy Orton uspeo da izbije...Triple H ne moze da veruje...
Jim Ross:Auu....auu Triple H uzima lance...Randy lezi preko stomaka..Triple H se saginje....I LACNIMA OBUHAVA VRAT RANDY ORTONA...
The King:DAVI RANDY ORTONA LANCIMA...RANDY ORTON OVO NE MOZE DA IZDRZI..ii TAPUJE....TAPUJE...
Jim Ross:Gotovo je...

DING DING DING
[ringbell]

Justin Roberts:Pobednik ovog matcha......TRIIIIIPLEEEEEEEEE HHH...

All about control, and if you can take it
All about your debt, and if you can pay it
It's all about pain, and who's gonna make it...

I am control, no way you can change me
I am have heavy debts, no way you can pay me
I am the pain, and I know you can't take me

Look over your shoulder, ready to run
Like a good little bitch, from a smoking gun
I am the game, and I make the rules
So move on out, and you can die like a fool
Try and figure out what the move’s gonna be
Come on over sucker, why don't you ask me?
Don't you forget there's a price you can pay
'Cuz I am the game and I want to play

Ha, ha, ha, ha
Time to play the game!

It's all about control, and if you can take it
It's all about your debt, and if you can pay it
It's all about the pain, and who's gonna make it...

I am control, there's no way you can change me
I am your debts, and know you can't pay me
I am your pain, and I know you can't take me

Play the game, you're gonna be the same
You're gonna change your name, you're gonna die in flames
Ha, ha, ha, ha, ha
Time to play the game!

The King:Kakav match Jime...ali Triple H bolji od Randy Ortona...
Jim Ross:Fantastican match....dame i gospodo mi se vracamo malo kasnije i ocekuje nas...
The King:World Heavyweight Championship Ladder Match...CM Punk....vs....Edge...
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Extremme Rules Empty
PočaljiNaslov: Re: Extremme Rules   Extremme Rules Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 12:13 pm

[Extremme Rules official song]

Do you feel that
You better hold on
This ones about to get ugly
Hahahaha

She's a ten hell bent I'm in heaven tonight
Six speed sex scene playin out in my mind
One look I'm hooked for the runnin'
Wrapped up my heart started pumpin'

Stand up right now
Stand up right now

Jim Ross:Evo nas natrag...ii ocekuje nas Main Event..
The King:World Heavyweight titula ce se po prvi put odluciti u Ladder matchu...
Jim Ross:Prosle godine se odlucila u TLC matchu...sada ce u Ladder matchu..
The King:A ono sto ovaj match cini zanimljivim...jeste to sto su obojca...EXPERTI u ovoj vrsti matcha..

DING DING DING
[ringbell]

Justin Roberts:Sledeci match...je Ladder match..i on je za WORLD HEAVYWEIGHT TITULUUU

You Think You Know Me
On this day I see clearly everything has come to life
A bitter place and a broken dream
And we'll leave it all behind

On this day it's so real to me
Everything has come to life
Another chance to chase a dream
Another chance to feel
Chance to feel alive

I've been defeated and brought down
Dropped to my knees when hope ran out
The time has come to change my ways

And we'll leave it all, leave it all behind

I'll never long for what might have been
Regret won't waste my life again
I won't look back
I'll fight to remain

Justin Roberts:Pretstavljajuci prvo...izazivaca..iz Toronta Ontaria Canade...ima 112kg....
Justin Roberts:THEE RATED R SUPEERSTAAR....EEEEDDGEEEE
Publika:UUUEUEEEEUEUEUEUEUEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUU

Jim Ross:Edge...jjeee master Ladder matchevima...i ono sto moramo da kazemo...
The King:Je to da je Edge...bolji u Ladder matchevima cak i od CM Punka...ima mnogo vise iskustva..
Jim Ross:Ii zato moramo da priznamo...da je Edge taj ko je favorit u ovom matchu...

Yeah ( screaming)

Yeah

All I ever wanted was destined to be fulfilled
It is in my hands
I must not fail
and I must not fail

Even through the darkest days
This fire burns always
This fire burns always

This is the broken ground
Misery begins to rise
Turn away from yesterday
Tomorrow is in my hands
Oh!

Justin Roberts:Iii iz Chicaga Illinoisa...ima 102kg....on je trenutni WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION..
Justin Roberts:CCMM PUUUUNK...
Publika:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

The King:Punk nije neznanac za Ladder matcheve...osvoio je 2 MITB Ladder matcha...
Jim Ross:I to iskustvo ce sigurno iskoristiti veceras..

DING DING DING
[ringbell]

The King:Iii match pocinje...4 laddera su oko ringa...sve je spremno...a Punk i Edge odmah ulaze u grapple..
Jim Ross:Edge uzima prednost...nabija Punka na ringpost..sada ga pusta..zamahuje rukom da ga udari...
The King:Ali Punk se pomera..nabija Edga na ringpost...ii zadaje mu seriju udaraca...sada ga baca na suprotan..
Jim Ross:Edge se odbija...a Punk se zalecee..i obara ga ramenom...Punk se odbija o konopce..preskace Edga..
The King:Obija se o suprotne..zalece se ka Edgu...ali Edge sada obara njega ramenom...i sutira ga dok je na podu..
Jim Ross:Edge ga podize...baca ga na ringpost..zalece se ka njemu..alI Punk ga obija nogama...Edge osamucen u ringu..
The King:Punk se zalece na njega u sutira ga direktno u glavu..Edge pada na pod i otkotrljava se van ringa...
Jim Ross:Edge se pridize uz ogradu..a Punk izlazi za njim...Punk se zalecee i napada Edga sa ledja...
The King:Zadaje mu seriju udaraca na ogradi...sada ga uzima za ruku...ii baca ga preko stepenica....Edge se otkotrljava...do..
Jim Ross:Do merdevina...pridize se uz njih...sklapa ih uzimaa...ali Punk se zalece na njegaa....ali kasnooo...
The King:Edge ga udara merdevinama u glavu..Punk je na podu...Edge ulazi u ring sa merdevinama i postavlja ih tacno ispod..
Jim Ross:Tacno ispod titule...Punk se pridize uz ring...polako ulazi..Edge se penje na merdevine....ali Punk ustaje..zalece se..
The King:Gura merdevine..ii merdevina padaju na ringpost..a Edge se docekao na noge u ringu..zalece se ka Punku..
Jim Ross:Ali Punk mu zadaje nogu u glavu...Edge na podu...Punk ponovo ima prednost...Punk odvlaci Edga do merdevina..
The King:Stavlja Edgovu desnu nogu izmedju nogara merdevina...iiii SVOM SNAGOM SKACE PO MERDEVINAMAAA....auuu...
Jim Ross:Edge-ova noga je u zamci sada...Punk izlazi iz ringa...ide po..po stolicu....vraca se u ring...meri te merdevineee..ii...
The King:I UDARA STOLICOM PO MERDEVINAMA DA STO VISE OSTETI EDGE-OVU NOGU....auuu ovo boliii...
Jim Ross:Punk ima veliku prednost sada....izlazi iz ringa..ide po merdevine ispred anauns table-a....sklapa ih i unosi u ring...
The King:Ne postavlja ih u sredinu...nego ide do suprotnog ringposta..dalje od nas...i postavlja merdevine na ringpost....
Jim Ross:Sada podize Edga...uzima ga za ruku...pokusava da ga baci na te merdevine da udari glavom o njiiih....aliii....
The King:Edge kontrira i baca Punka na njih...Punk je udario glavom o merdevine i sada je na podu...ii...Edge mu radi kneedrop..
Jim Ross:Kneedrop pravo u lice...Edge sada uzima one druge merdevine koje su mu ostetile nogu...postavlja ih na ringpost...
The King:Ringpost suprotan onom na kom su ove merdevine koje je postavio Punk....ali sada meri CM Punka..meri ga za spear..
Jim Ross:Punk se pridigao uz konopce...okrece se ka Edgu...Edge se zaleeceee...ali Punk se pomera..i Edge zamalo nije udario o merdevine..
The King:Edge se zaustavio na vreme..okrece se Punku...KOJI GA PODIZE NA RAMENA ZA GTS....hoce li uspetii......aliii neee...
Jim Ross:Edge pada iza...ii Edge-O Matic....Edge se odvlaci iz ringa...uzima merdevine blize ulazu...i njih ubacuje u ring sada..
The King:Punk se pridize jedva uz konopce...a Edge postavlja merdevine u sredinu..penje se na njih...ali Punk se penje odma za njim...
Jim Ross:Obojca idu ka vrhu merdevina..sve su blizi tituli.....obojca su sada blizu vrha...razmenjuju udarcee.....Punk uzima prednost..
The King:III BACA EDGA SA MERDEVINA...ALI EDGE PADA PRAVO NA MERDEVINE KOJE SU NA RINGPOSTU...ODBIJA SE O NJIIIHH..
Jim Ross:ODBIO SE O NJIH I SADA GURA MERDEVINE NA KOJIMA JE PUNK...I PUNK PADA PRAVO PREKO DRUGIH MERDEVINA...
The King:I ON SE ODBIO O NJIH...ide ka Edgu..Edge zamahuje desnom rukom..ali Punk izbegava..podize ga na ramenaaa..iiiii....
Jim Ross:II DAA DA DA...GTS..GO TO SLEEP.....uspeo je...obojca na podu leze sada...kakav match...
The King:Merdevine su svuda po ringu..ostale su jos samo jedne kod ograde...Punk se odvlaci do konopaca...Edge lezi na podu...
Jim Ross:Punk se podize...ide po onu stolicu u uglu...meri Edga...zamahujee...ali Edge se saginje i udara ga u mid-sekciju...No DQ....
The King:Punk jauce od bola...Edge koristi to..stavlja ga pod pazuho...iii Impaler DDT...ponovo obojca na podu..ali Edge se prvi podize..
Jim Ross:Edge izlazi iz ringa...uzima one poslednje merdevine..ali ne unosi ih..dolazi do anauns table-a..auu...sta Edge sada ima na umu...
The King:Postavlja ih..jedan kraj lezi na nasem anauns table-u...a drugi na ivici ringa..auu..sta Edge sada planira....vraca se u ring...
Jim Ross:Ali Punk se vec podiga...podize Edga na rame...i radi mu slam preko merdevina jednih...auu...ovo je definitivno bolelo..
The King:Punk ne gubi vreme..pomera merdevine sa ringposta...penje se na ringpost...meri Edga koji lezi na merdevinama..
Jim Ross:Edge se ne pomera...PUNK SKACEEEEE...ALI EDGE SE OTKOTRLJAO NA VREME..PUNK JE PAO PREKO MERDEVINA....auu...
The King:Ova dvojca se unishtavaju...ovo je odlican ladder match...Edge se podize...postavlja merdevine ispod titule..i polako se penje..
Jim Ross:Ali Punk se podize nekako..ide sa Edge-om...gura merdevine...Edge se ponovo docekao na noge...sada se zalece.....iiiiiiiii....
The King:SPEAR...SPEAR EDGA...ovog puta uspeva....Punk na podu...Edge sada uzima onu stolicu...meri CM Punka koji je na podu..
Jim Ross:Zamahuje uvis...ali Punk ga sutira u mid-sekciju...au Edge sada jauce od bola na podu..a Punk se pridize uz konopce...
The King:Punk kopira Edga..stavlja Edge-ovu glavu pod pazuho...ii odlican DDT...Edge na podu a Punk sada ima prednost...penje see...
Jim Ross:Punk mozda sada uspe...Edge lezi a Punk se penje na merdevine...ALI ALI..HAWKINS I RYDER ULECU U RING....NAPDAJU PUNKA..
The King:CURT HAWKINS I ZACK RYDER SU ULETELI...Punk pada sa merdevina i pokusava da se brani....auu...sad bismo vec trebali da slavimo...
Jim Ross:Zack Ryder izlazi iz ringa..vadi nesto ispod ringa...auu....vadi sto....sto vadi..unosi ga u ring...Hawkins udara Punka..a Zack postavlja sto..
The King:Postavlja ga blizu ringposta...i zajedno postavljaju Punka na njega...Hawkins ga drzi a Ryder se penje na ringpost...meri CM Punka...
Jim Ross:ALi World Champ se brani..sutira nogom u glavu Hawkinsa i odbija ga od sebe....ZACK RYDER SKACEEE...ALI PUNK SE POMERA NA VREMEE...
The King:ZACK JE UNISTIO STO...i otkotrljava se van ringa...Punk podize Hawkinsa na ramenaa...iii GTS...GO TO SLEEP...i on sada lezi kod konopaca...
Jim Ross:Punku je sada ostao jos samo.....EDGE KOJI POKUSAVA SPEAR...ALI PUNK IZBEGAVA...i EDGE RADI SPEAR HAWKINSU koji se tek pridigao sa konopaca...
The King:Punk podize Edga na ramee.....III RADI MU SLAM OVOG PUTA PREKO STOLICE...EDGE NA PODU....Punk ima prednost...penje se na merdevinee....sve je blizi vrhu...
Jim Ross:King..ako Punk sacuva titulu...ne samo da je zasluzio..zasluzio je to na najbolji nacin....
The King:Mozda si upravu..mozda je Randy Orton upavu..mozda Edge stvarno ima psiholoshki problem sa CM Punkom...Punk je pri vrhu..
Jim Ross:ALi Edge je ustao...odbija se o konopce....zalece na merdevine...GURA IHH...iii AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
The King:MERDEVINE PADAJU PREKO KONOPACA...A CM PUNK PADA PREKO ONIH MERDEVINA KOJE LEZE NA IVICI RINGA I ANAUNS TABLE-A....
Jim Ross:KAKAV PAD KING.....ovo je bilo zestoko...Edge ne gubi vreme...vraca merdevine na sredinu...penje se...sve je blizi..
The King:Jim..titula je na manje od metar iznad njega....uspeo je...Edge je gore...Edge je World Champion..

DING DING DING
[ringbell]

Justin Roberts:Pobednik ovog matcha....NOVI WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION..THE RATED R SUUPEEERSTAAAR....EEEEDGEEEE

And we'll leave it all behind

On this day it's so real to me
Everything has come to life
Another chance to chase a dream
Another chance to feel
Chance to feel alive

I've been defeated and brought down
Dropped to my knees when hope ran out
The time has come to change my ways

And we'll leave it all, leave it all behind

I'll never long for what might have been
Regret won't waste my life again
I won't look back
I'll fight to remain

The King:Edge je po deveti put World Champion Jim...i ponovo je dokazao svoju dominantnost u Ladder matchevima...
Jim Ross:Svakako da jeste King...iako je dobio pomoc od Hawkinsa i Rydera....Edge je dokazao da je bolji...ali...
The King:Kako ce Hawkins i Ryder da odreaguju sutra..kada je Edge uradio spear Curt Hawkinsu....laku noc i dovidjenja...
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Extremme Rules Empty
PočaljiNaslov: Re: Extremme Rules   Extremme Rules Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 12:19 pm

Rezultati

Jeff Hardy def. United States Champion Matt Hardy(stretcher match)
Extremme Rules Jeffwins

Undertaker def. John Cena(last man standing match)
Extremme Rules Takerwins

Triple H def. Randy Orton(no holds barred match)
Extremme Rules Triplehwins

Edge def. CM Punk(ladder match,new champion)
Extremme Rules Edgewins
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Extremme Rules Empty
PočaljiNaslov: Re: Extremme Rules   Extremme Rules Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Extremme Rules
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: WWE GAME - FoS :: FoS - PPV-
Skoči na: