Jim Ross:Evo nas natrag dame i gospodo...pred nama je No Holds Barred match...
DING DING DING
[ringbell]
Justin Roberts:Sledeci match...je NOO HOOLDS BARRED MATCH.....
Justin Roberts:Nema count outa...i nema diskvalifikacije...moze se pobediti..pinfallom i subbmissionom...
I hear voices in my head
The council me
They understand
They tell me things that I will do
They show me things I'll do to you
They talk to me, they talk to me
You got your rules and your religion
All designed to keep you safe
But when rules start getting broken
You start questioning your faith
I have a voice that is my savior
Hates to love and loves to hate
I have the voice that has the knowledge
And the power to rule your fate
I hear voices crying
I see heroes dying
I taste the blood that's drying
I feel the tension rising
[Chorus]
All the lawyers are defenseless
All the doctors are disease
And the preachers all are sinners
And the police just take the grease
All you judges you are guilty
All the bosses I will fire
All you bankers will have losses
And politicians are all liars
I see darkness falling
I hear voices calling...
Jim Ross:Iii Randy Orton ulazi sam u ring...bez pratnje..garantujem da ce ovo biti zestok match...
The King:Videli ste sta je Randy Orton sposoban da uradi sinoc...nema price sta bi tek mogao da uradi u..
Jim Ross:No Holds Barred matchu...a Orton nije neznanac za ovakve vrste matcheva..!
It's time to play the game
Time to play the game!
Ha, ha, ha, ha, ha
Ha, ha, ha
It's all about the game, and how you play it
All about control, and if you can take it
All about your debt, and if you can pay it
It's all about pain, and who's gonna make it...
I am the game, you don't wanna play me
I am control, no way you can change me
I am have heavy debts, no way you can pay me
I am the pain, and I know you can't take me
Look over your shoulder, ready to run
Like a good little bitch, from a smoking gun
I am the game, and I make the rules
So move on out, and you can die like a fool
Try and figure out what the move’s gonna be
Come on over sucker, why don't you ask me?
Don't you forget there's a price you can pay
'Cuz I am the game and I want to play
It's time to play the game...
Ha, ha, ha, ha
Time to play the game!
It's all about control, and if you can take it
It's all about your debt, and if you can pay it
It's all about the pain, and who's gonna make it...
I am control, there's no way you can change me
I am your debts, and know you can't pay me
I am your pain, and I know you can't take me
Play the game, you're gonna be the same
You're gonna change your name, you're gonna die in flames
Ha, ha, ha, ha, ha
Time to play the game!
The King:Aaa sada...The Game...The Cerebral Assassin...TRIPLE HH...ulazi u ring..
Jim Ross:Zeljan je da okusi krv Randy Ortona...a veceras...ce biti krvi itekako...
Justin Roberts:Pretstavljajuci prvo...iz St.Louis Missiuri...ima 112kg.....RAAAANDYYYYY OOORTOOON...
Publika:EEEEUUUUEUEUUUUEUEEEEUUUUUUUEUEUUEEEEUUUU
Justin Roberts:I njegov protivnik...iz Greenwich, Connecticut..ima 115kg...TRRIIIIPLEEEEE HHH....
DING DING DING
[ringbell]
Jim Ross:Iii match je poceo....gledaju jedan drugog...Triple H nesto govori..prvo pokazuje na sebe..
The King:Onda na Randy Ortona..pa onda na ring...hah...mozda hoce da kaze kako ce ga ostaviti da lezi u svojoj krvi u ovom ringu..
Jim Ross:Nebi me cudilo da to govori...Randy se samo smeje i klima glavom.....obilaze jedan oko drugog...
The King:Pripremaju ruke za grapple..ali Randy se zalece i sutira ga u stomak...uzima ga za glavu..ii...
Jim Ross:Izbacuje Triple H-a iz ringa kroz konopce....Triple H ide oko ringa..Randy ga prati...stize ga...udara ga po ledjima..
The King:Sada ga baca na ogradu...zadaje mu cist udarce....pridize ga...udara mu glavu o ogradu..uh kakav bol u Triple H-ovom licu..
Jim Ross:Randy mu sada stavlja ruke iza glave....gura ga po stomaku i nabija na ivicu ringa....
The King:Randy kontrolise match za sada..uzima Triple H-a za ruku...povlaci ga na stepenice...ali..
Jim Ross:ALI TRIPLE H KONTRIRA I BACA NJEGA NA stepenice...Auu Randy je udario ramenom o stepenice..
The King:Randy se bezi oko ringa...Triple H juri za njim...zalece se...i udara snazno Ortona po ledjima..Orton na podu..
Jim Ross:Triple H sada zadaje ciste udarce Randy Ortonu....nabija ga na ogradu...ponovo mu zadaje udarce u glavu...
The King:Sada ga vraca u ring...ostavlja mu glavi da viri iza konopaca...iii SAKOM GA UDARA PO VRATU...
Jim Ross:Randy se drzi rukama preko vrata...ali nema snage da se povuce...glava mu jos uvek viri iza konopaca..
The King:Triple H ide do anauns table-a....UZIMA STOLICU....ide ka Randy Ortonu....iiiiii....
Jim Ross:UDARA STOLICOM PO LICU RANDY ORTONA...auu Randy se od bola kotrlja po ringu sada....
The King:Triple H se vraca u ring...ide na pin....
Charles Robinson:............1..........................2........Randy izbija...
Jim Ross:Charles Robinson je licno bio izabran da sudi ovaj match od strane Vince McMahona...nesto se tu desavalo..
The King:Sigurno se nesto desavalo..ali videcemo dal je to u korist Randy Ortona...ili Triple H-a..??
Jim Ross:Triple H pridize Randy Ortona...zadaje mu niz headbuttova...Randy kleci...drzi se za Triple H-a da ne padne na pod..
The King:Triple H ima odlicnu kontrolu nad matchom za sada...Baca Randyja na ringpost...
Jim Ross:Zalece se ali Randy mu uzvraca nogama u glavu...Orton jedva hoda..ali Triple H se zalece i radi mu clothesline...
The King:Triple H ponovo pokusava pin...
Charles Robinson:................1..............Randy izbija....
Jim Ross:Triple H mu sada izvrce ruku....uhhh....izvrce mu ruku...savija je...Randy se ne predaje...ali..sada je prinudjen da kleci..
The King:Triple H vrsi snazan pritisak na levu ruku Randy Ortona ali pusta ga sada....
Jim Ross:Randy se pridize...Triple H se zalece na konopce...odbija..i nogama u vazduhu obara Ortona na pod....
The King:Triple H kontrolise match....pozdravlja publiku sada....
Publika:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jim Ross:Sada sutira Randyja koji lezi na podu...okrece Ortona na stomak sada...ii..kneedrop u potiljak glave...
The King:Triple H ponovo pokusava pin...
Charles Robinson:................1................2..Orton izbija odmah....
Jim Ross:Triple H ga podize....ponovo ga baca na ringpost...Randy se obija o ringpost..Triple H se zalece ali...
The King:Randy Orton ga saplice i Triple H udara licem o donji deo ringposta....
Jim Ross:Obojca se pridizu...Randy Orton zadaje udarce u glavu Triple H-u...ponovo pokusava ali Triple H mu zadrzava ruku..
The King:Ii ponovo clothesline Triple H-a.....Triple H se penje na ringpost....meri Randy Ortona...ne vidjamo cesto Triple H-a na ringpostu..
Jim Ross:Randy se pridize....Triple H skacee...alI RANDY MU RADI DROPKICK...obojca na podu sada....
The King:Randy se dovlaci do Triple H-a...koji lezi na ledijma...stavlja mu ruku preko grudi za pin...
Charles Robinson:.............1......................2...Triple H izbija...
Jim Ross:Obojca se polako pridizu.......ali Randy Orton ga sutira u levu nogu i Triple H pada na pod....
The King:Auu pogledajte lice Randy Ortonu u lice...crveni se...nema krvi ali je crven...
Jim Ross:Sada sutira Triple H-a po svim delovima tela....po nozi...sad u glavu...iii sada sledii...
The King:Kneedrop u lice....Randy pokusava pin...
Charles Robinson:...........1........................2....................Triple H izbija...
Jim Ross:Randy Orton uzima glavu Triple H-u...pokusava da ga prebaci preko konopaca...uspeva...ali Triple H je ostao da visi na konopcima..
The King:Randy se odbija o suprotne konopce...zalece ka Triple H-u...i udara ga ramenom u ledja..ii Triple H pada pravo preko anauns table-a...
Jim Ross:Randy Orton sad izlazi...zalece se na Triple H-a...udara ga sutira...sve radi samo da drzi Triple H-a...na podu...
The King:Sada Randy...sklanja...podlogu..ili stali je vec...sada je taj deo ispred anauns table-a...cist beton....
Jim Ross:Randy uzima glavu Triple H-u...pokusace RKO preko betona..SKACE..ALI TRIPLE H GA GURA I RANDY PADA LEDJIMA NA BETON..!!!
The King:Auuu.....Triple H ne gubi vreme...stavlja ga izmedju nogu....ali Randy se izvrce...iii...
Jim Ross;Odmah pokusava ponovo RKO ali Triple H ga gura na metalnu ivicu od ringa...
The King:Kakav match king....Triple H sada uzima onu stolicu....Randy lezi na podu...Triple H podize stolicu uvis...
Jim Ross:Sprema se da razbije Ortonu glavu...ALI RANDY GA SUTIRA U MID-SEKCIJU...auu Triple H na podu jauce....
The King:Randy Orton se pridize...vadi ispod ringa nesto....sto...da to je sto..izvadio je sto...i sada vadi i drveni stap...
Jim Ross:Meri drvenim stapom Triple H-a....Triple H se pridize na kolena...gleda pravo u oci Randy Ortona..zna sta ga ceka..ii..
The King:RANDY GA UDARA DRVENIM STAPOM PREKO LICA....
Jim Ross:Randy Orton zadovoljan sobom....pozdrvavlja publiku....hvali se...
Publika:UUUUUUUUUUUEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUEEEEEEEEEEEE
The King:Sada ponovo vadi nesto iz ringa....jos jedan sto...da....
Jim Ross:Postavlja ga pored Triple H-a.....a drugi sto ubacuje u ring....
The King:Postavlja i taj...ali ovaj je u ringu..Triple H se sada polako dovlaci u ring...
Jim Ross:Randy Orton ga udara...sada ga silom prebacuje na sto...Triple H se opire ali Randy Orton trenutno jaci...
The King:Randy Orton se penje na ringpost...meri Triple H-a....SKACEE II FROGSPLASH PREKO TRIPLE H-A..STO SE PREPOLOVIO NA POLA...
Jim Ross:Randy se jedva otkotrljava do Triple H-a...za pin....
Charles Robinson:..................1..............................2................Triple H izbija...
The King:Randy Orton u neverici...sad izlazi iz ringa...uzima stepenice...veci deo stepenica...ubacuje u ring...
Jim Ross:I ponovo pretura nesto ispod ringa....ii....AUUUUU....LANCE.....RANDY ORTON VADI LANCE...i njih ubacuje u ring..
The King:Vraca se...uzima stepenice....meri Triple H-a.....ii UDARA GA PRAVO PO GLAVI SA STEPENICAMA......baca ih na pod sad...
Jim Ross:Randy Orton ponovo pokusava pin...
Charles Robinson:................1..........................2....ALI PREBLIZU KONOPCIMA...
The King:Triple H se izvukao...nasao je spas u konopcima...Randy Orton frustriran...
Jim Ross:Sada uzima lance...meri Triple H-a...kao da ce da ga bicuje lancima...zamahuje ali...
The King:TRIPLE H HVATA DRUGI KRAJ LANCA....Randy Orton vuce jedan...Triple H drugi...auu..ko ce koga nadjacati...
Jim Ross:I TRIPLE H POVLACI LANCE I RADI CLOTHESLINE RANDY ORTONU...
The King:Sada podize Randy Ortona...stavlja ga na stepenice....ii...auu..priprema se za pedigree preko stepenica..
Jim Ross:Stavlja ga izmedju nogu...ali Randy se izvrce...ii RADI RKO TRIPLE H-U PREKO STEPENICA...
The King:Ovo bi trebalo da uspe....moralo bi....
Jim Ross:Randy Orton pokusava pin..
Charles Robinson:...........1........................2.................
The King:Molim....sta se desava.....CHARLES ROBINSON NE ODBROJAVA 3....TRIPLE H izbija...
Jim Ross:Randy Orton besan...gleda u Robinsona...Charles Robinson nesto objasnjava....ALI RANDY MU RADI RKO...
The King:AUU SADA NEMA SUDIJE....auu...znaci ipak je McMahon ucenio Charles Robinsona...auu....nismo ovo ocekivali...
Jim Ross:Randy Orton ovde ispada najvise ostecen...Randy se vraca sada Triple H-u...KOJI MU UPRAVO RADI SPINEBUSTER...
The King:Ali nema sudije...nema officiala.....Obojca od bola,umora i frustracije leze na podu...
Jim Ross:Obojca se polako pridizu...Triple H prvi zadaje udarac....razmenjuju seriju udaraca...
The King:Triple H uzima prednost....baca Randyja na konopce...koji kontrira i baca Triple H-a na konopce...
Jim Ross:Triple H se odbija...zalece ka Ortonu...i zabija mu lice u koleno..Triple H sutira Ortona u stomak...
The King:Stavlja ga izmedju nogu...ali Randy se izvrce...Triple H zamahuje rukom..Orton izbegava ii...BACKBREAKER...
Jim Ross:Randy Orton se sada penje na ringpost...to je onaj blizi onom stolu..Triple H se pridize....ZALECE SE KA ORTONU ii..
The King:RANDY JE MNOGO ZAKASNIO..TRIPLE H SE ZALETEO..GURA RANDUJA SA RINGPOSTA..II PADA PRAVO PREKO STOLA...
Jim Ross:Auuu Randy je van ringa...polomio je sto i lezi verovatno bez svesti na podu...
The King:Triple H sada se baca na pod...potrebno mu je vreme da se oporavi....
Jim Ross:Jos uvek nema sudije....Randy polako pocinje da se pomera...puzi do ringa...
The King:Triple H ga ceka...Randy ulazi u ring...Zalece se na Triple H-a...ali Triple H ga sutira u stomak..
Jim Ross:Stavlja ga izmedju nogu...ii PEDIGREE....PEDIGREE...PEDIGREE...
The King:Triple H prekriva Randy Ortona....ii evo Mike Chiode...evo Mike Chiode...
Jim Ross:Mike Chioda ulece...broji pin..
Mike Chioda:......................1..................................2................RANDY ORTON IZBIJA....
The King:NEEEEEVEROOVATNOO....Kako je Randy Orton uspeo da izbije...Triple H ne moze da veruje...
Jim Ross:Auu....auu Triple H uzima lance...Randy lezi preko stomaka..Triple H se saginje....I LACNIMA OBUHAVA VRAT RANDY ORTONA...
The King:DAVI RANDY ORTONA LANCIMA...RANDY ORTON OVO NE MOZE DA IZDRZI..ii TAPUJE....TAPUJE...
Jim Ross:Gotovo je...
DING DING DING
[ringbell]
Justin Roberts:Pobednik ovog matcha......TRIIIIIPLEEEEEEEEE HHH...
All about control, and if you can take it
All about your debt, and if you can pay it
It's all about pain, and who's gonna make it...
I am control, no way you can change me
I am have heavy debts, no way you can pay me
I am the pain, and I know you can't take me
Look over your shoulder, ready to run
Like a good little bitch, from a smoking gun
I am the game, and I make the rules
So move on out, and you can die like a fool
Try and figure out what the move’s gonna be
Come on over sucker, why don't you ask me?
Don't you forget there's a price you can pay
'Cuz I am the game and I want to play
Ha, ha, ha, ha
Time to play the game!
It's all about control, and if you can take it
It's all about your debt, and if you can pay it
It's all about the pain, and who's gonna make it...
I am control, there's no way you can change me
I am your debts, and know you can't pay me
I am your pain, and I know you can't take me
Play the game, you're gonna be the same
You're gonna change your name, you're gonna die in flames
Ha, ha, ha, ha, ha
Time to play the game!
The King:Kakav match Jime...ali Triple H bolji od Randy Ortona...
Jim Ross:Fantastican match....dame i gospodo mi se vracamo malo kasnije i ocekuje nas...
The King:World Heavyweight Championship Ladder Match...CM Punk....vs....Edge...