Eepa ne znam dal znate za ovaj mali program...mozda znate mozda i ne..al eto za one koji ne znaju a oce lakse da skidaju sa
www.rapidshare.com i
www.megaupload.com evo sad cu da objasnim...
Skinite program sa ovog linka:
http://www.oneclickhoster.com/download-cryptload.phpKada ga instalirate...sve sto treba da podesite je u options pa packages i stavite umesto free...premium accaunt stiklirano..onda kopirate link sa rapidshare-a ili megaupload-a....i automatski ce program da izbaci link collector prozorcic...tu treba samo da kliknete add...sacekate par sekundi...i onda izbaci prozorcic gde podesite u koj folder ce da vam skine .rar file...naravno tu su i druge opcije...ja samo podesim da mi umesto free stoji premium accaunt stiklirano...mozete neograniceno mnogo da skidate...vama ce verovatno brze ici nego meni..ja neam mnogo kvaltitetan net...meni nekad ide ispod 20kb/s a nekad i preko 50kb/s..ali kazem...zavisi od vaseg neta....i naravno ne mozete odjednom da skidate vise...ali mozete vise linkova da ubacite pa da pocne da skida sledeci cim se zavrsi prvi...ne kazem da je lak za koriscenje ali i nije tesko...msm jes malo komplikovano kada morate da ubacujete ona 4 slova ako je u pitanju megaupload pa download pocne da se prekida a onda odjednom vidite da se skinuo....sve u svemu ja sam se snasao i skinuo ceo WWE One Night Stand 2008 video....sad uzivam
:D:D...ako ima pitanja...pitajte....
:D:D