Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Rasprava boraca

Ići dole 
+3
RatedRsuperstar
CuttingEdge
JEFF HARDY
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4
AutorPoruka
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Godina : 30
Opomene! :
Rasprava boraca - Page 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Rasprava boraca - Page 4 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

Rasprava boraca - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeČet Mar 05, 2009 10:08 pm

Slucajnost......nista vise......tek ce mo se mi jos videti.....ne zelim da te podsecam na nasu proslost...posebno ne sada jer imam druge brige....naprimer na zamaskiranu kukavicu koja me uvek napada sa ledja!ali to nije Jeff Hardy....to je neko drugi...ali saznacu ko...
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :
Rasprava boraca - Page 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Rasprava boraca - Page 4 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeČet Mar 05, 2009 10:10 pm

Undertakeru vidim da sada napdas sa ledja,ti veliki Deadmane,ali mi nisi dorastao
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :

Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 5:09 pm

Video si ortone sta se desilo na backlashu!Video si da me je publika dovela do pobede...hvala im svima...
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 5:22 pm

Curt Hawkins:World Heawyweight Champ zeli nesto da poruci svima
Zack Ryder:Vas World Heawyweight Champion
Edge:Kao sto vidite ja sam pokazao i dokazao da sam bolji od Takera....Prethodnih dana se postavljalo pitanje da li cu ja odbraniti svoju titulu i kao sto vidite....ODBRANIO SAM JE.....Ovo je dokaz da mi nijedan superstar nije dorastao,tako da cu na Judgement Dayu opet odbraniti titulu i pokazati svima Rated R moc,jer ja sam Ultimate Opportunist....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 6:56 pm

Triple H....na Judgement Dayu samo dve reci cu da ti kazem....iste te reci sam ti rekao pre par meseci kada sam ti razbio glavu ....GAME OVER!!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 11:47 am

Randy Orton....ovo je opasan posao.....na Judgmenet Dayu....pripremi se da se povredis...
P.S.Randy Orton(ja) i Triple H(neutralac) su u feudu i posto sam ja u feudu sa njim ja cu ovde u raspravama pisati umesto njega sve dok su u feudu njih dvojca....
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 2:35 pm

Ne verujem,ono djubre,ona mala kukavica CM Punk je uzela nesto sto je moje,e pa imam samo nesto da mu porucim:Na Judgement dayu osetices sav moj gnev,sav moj bes i obecavam ti to nece biti dobro za tebe....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 12:29 am

Triple H.... Judgement Day se iz dana u dan sve vise priblizava...uzivaj dok mozes...jer neces imati vremena da uzivas na Judgement Dayu kada te sravnim sa patosom!!!!
Nazad na vrh Ići dole
---Michelle---
Moderator
Moderator
---Michelle---

Broj poruka : 266
Opomene! :

Zahvaljen : 0
Novac : 1
Datum upisa : 13.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 1:26 am

Dokazo sam se jos jednom!! sad sam World heavyweight champion!!!!! Edge tvoje je vrijeme proslo!!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 9:21 am

Slusaj me ti propalice,to je moja World titula i ja cu uraditi sve da je povratim....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeUto Mar 17, 2009 2:53 pm

Ted Dibiasi:Triple H...ti si izgubio match od mene....sta mislis kakve sanse imas onda protiv Randy Ortona...vodje Legacyja...
Randy Orton:Tirple H...ti si gotov...zasluzujes sve batine koje cu da ti dam na Judgement Dayu...

Triple H:Randy Ortone.....ovo je opasan biznis...samo najjaci i najbolji prezivljavaju....a ti neces preziveti!!!!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeSub Mar 21, 2009 12:20 pm

Randy Orton:Dokazao sam da sam bolji od Triple H-a...poceo si da krvaris...a nisam ti cak nista ni uradio tokom matcha da bi poceo da krvaris...ti si slab....i dokazacu koliko god puta jos bude trebalo...da sam bolji...!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 6:58 pm

Sada cu da se obratim jos dve osobe...REY MYSTERIO...sta ti mislis da si?ko si ti pa da meni najavljujes moje borbe...NE ZABADAJ NOS TAMO GDE MU NIJE MESTO...JEL BI MOGAO DA GA STREFI MOJ PUNT!Vickie Guerrero...ako imas nesto protiv mene...i ako ti se ne svidjaju moje akcije...slobodno mi to reci u lice...ja sam razumna osoba...ali bez ikakvog razloga si me stavila u No Holds Barred match sa Triple H-om...i zazalices za tooo!!!!!!!@@@@@@:@
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 8:54 pm

Vickie Guerrero:Slusaj me Ortone ja sam Generalni Menadzer i ja namestam matcheve kako zelim ti se ne pitas o tome,da li razumes?
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 9:20 pm

Oho ne...ti i tvoj pateticni muz Edge to zajedno smisljate kako vama ide u korist...da se ja pitam OBOJE bi ste dobili nogu iz WWE-a...nisi vredna da budem u tvom brendu...!!!A Triple H...dokazao sam milion puta da sam bolji od njega...i nisi mi dala nikakvu kaznu...zapravo...to je NAGRADA za mene...jedva cekam da ga unistim na Extremme Rules-u...jer..jer ce One Night Stand..biti Triple H-ov Last Stand!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 11:03 pm

(CuttingEdge kad budes citao ovo...pravi se kao da Vickie Guerrero nista nije videla od ove poruke)...

Edge...slusaj...ja i ti se dobro znamo...bili smo protivnici...bili smo partneri...bili smo sampioni zajedno...ali stvar je u tome sto tvoja zena izgleda ne shvata najbolje sta sam ja...okani je se...nije ti potrebna...ako ostavis Vickie...napravicemo je da bude besna...toliko besna da ce da poludi...a kada poludi...to ti zajedno sa Legacyjem nastupas na scenu...da zbacimo Vickie i dovedemo nekog vrednog ko ce da vodi show...sta kazes Edge???

P.S.Po storyline-u koj sam osmislio Edge i Vickie kad tad moraju da se rastanu...na tebi je da odlucis u sledecem postu koji ces da napises...ako prihvatis ponudu Randy Ortona do Extremme Rules-a izdaces Vickie...a...ako odbijes...ljubavna afera ce se nakratko produziti...!Very Happy:D:D
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 11:22 pm

Edge:Slusaj Randy Vickie je moja zena,ali....Mislim da ona misli da sam los,da ne zasluzujem da budem champ,s toga moj odgovor je....Da
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 11:28 pm

Tako treba...ti Hawkins i Ryder kad se udruzite samnom Rhodes-om i Dibisaijem bili bismo nepobedivi...!!!!!!Ni Triple H ni CM Punk nam nebi mogli nista...!!
Nazad na vrh Ići dole
Joxy
WHC Champion
WHC Champion
Joxy

Broj poruka : 222
Opomene! :
Rasprava boraca - Page 4 Left_bar_bleue2 / 1002 / 100Rasprava boraca - Page 4 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 3
Novac : 88
Datum upisa : 19.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 7:47 am

Ali ja bi vas mogo prebiti!REST IN PEAAACEEEE!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://mmorpg.webmmorpg.com
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 11:43 am

Undertakeru ti me nisi mogao zaustaviti na Royal Rumble-u...zasto mislis da si sada tek tako bolji od Ubice Legendi...ali ne brini...ti imas svoje brige...necu da ulazim u rat sa tobom sada...moras da brines za svoj last man standing match protiv John Cene...posle toga cu se postarati i za tebe kada zavrsim sa Triple H-om...!
Nazad na vrh Ići dole
Joxy
WHC Champion
WHC Champion
Joxy

Opomene! :
Rasprava boraca - Page 4 Left_bar_bleue2 / 1002 / 100Rasprava boraca - Page 4 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimePon Mar 30, 2009 12:06 am

Njega cu sa lakocom pobediti,ti nisi sam osvojio RR,da niste bili trojica,nikada ga ne biste osvojili,mogao bih sam protiv celog Legacyja,ali su bili sve neprijatelji oko mene!I zato,ocu ponovo HANDICAP VS The Legacy.
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimePon Mar 30, 2009 12:33 am

Mihajlo Firevski says:Pa mnogo toga i ja hocu pa ne mogu da dobijem jbg...i Randy bi i Randy bi...al neda Vickie Guerrero jbg...buahahahahahahahhahahahahahaahahha...

Nemam nameru da nastavljam da se raspravljam sa nekim ko ne moze ni da me prebaci preko najviseg konopca...loll....tako da Takeru...neces NIKADA uci samnom u ring vise...!
Nazad na vrh Ići dole
Joxy
WHC Champion
WHC Champion
Joxy

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitimePet Apr 03, 2009 6:41 am

Ali cu uci da te izbacim iz njega i povedem te u DOLINU SMRTI SA MNOM!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Rasprava boraca   Rasprava boraca - Page 4 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Rasprava boraca
Nazad na vrh 
Strana 4 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Inicijali boraca