DATUM:13/03/09 Friday Night SmackDown!
[Smackdown! song]
(Ovo je izuzetak...nece biti stalno...ispunjavam Mishinu zelju
:D
sve greske sto se tice uopsteo o WWEu sam namerno narpavio zbog komentatora)
Miljan:DOOOOoooOOOBROOO VEECEEEE I DOBROO DOSLI U JOS JEDNU NOOC AMERICKOG RVANJAA...Ja sam Miljan Milicevic
Ivan:A moje ime je Ivan Tesanovic.....mi smo u Borbama do koskee....
Miljan:Kakav Match nas ocekuje veceras....handicap....Novi Svetski sampion Smackdowna u teskoj kategoriji CM Punk...ide 1 na 2 protiv..
Ivan:Edgovih mladjih bati...Curt Hawkinsa i Zack Rydera nama poznatiji kao Major Brothers...
Miljan:A pre toga...tacnije sada....ceka nas onaj..kako se zove onaj match Ivane...Fantasticna cetvorka za U.S. titulu..
Ivan:Fatalna Miljane...fatalna....da....4 men elimination match...John Cena vs Rey Mysterio vs Jeff Hardy vs Matt Hardy...
Miljan:II taj match je sledecii....
DING DING DING
[ringbell]
Justin Roberts:Sledeci je Fatal 4 Way elimination match...za WWE UNITED STATES TITULU...
[John Cena music]
Justin Roberts:Pretstavljajuci prvo participante......JOOOOOOOHNN CEEEEEENAAAAAA...
Ivan:JEEDAAAN JEDINIII...NEEEPOBEDIIIVIIII.....JOOOOOOOOOOOOOHNNNNNN
Miljan:CEEEEEEEEEENAAAAAAAAAAA......prosle nedelje mu je malo falilo da ponovo bude sampion..ali ali..
Ivan:Nijee...zbog Edga i njegove brace naravno....dal su mu oni braca..mozda nisu..
Miljan:Ma jesu...
:D:D.....
Booyaka, booyaka - 619.
Booyaka, booyaka - that's my pueblo!
Booyaka, booyaka - 619 (Hey!)
Booyaka, booyaka - that's my pueblo.
Booyaka, booyaka - Rey Mysterio
Booyaka, booyaka - that's my pueblo.
Booyaka, booyaka - What you gonna do when we come for you?
Ya llego el Rey Mysterio.
El vato cabron de San Diego.
Flash up on the scene like a brown crusader.
Blowing up screens like space invaders.
Too much damage for one to manage.
Going 51 50 'speaky Spanglish.'
Haste a un lado estoy pesado.
Vivo la vida peleando pecado.
Alto porque me duele la alma.
Y deje mi cartera en Tijuana.
El soldado enmascarado ten cuidado.
Paisa paisa estas pasado.
Justin Roberts:Iz San Diega Californie.....REEEEEEYYYY MYYYYYYSTEEEEEERIOOOOOOO
Ivan:III EVO NAM GA MALI MEXICANAAAC........619.....REEEEEEEEEYYYY
Miljan:MIIIISTIIIIIRIIIOOOOOOO
[Jeff Hardy music]
Justin Roberts:Iz Cameron North Caroline.......JEEEEEEEEEEEEFFF HAAAAAAARDYYYYYYY
Miljan:Aaaa sadaaa......leteciii JEEEEEEEEEEEEEFFFFFF HAAAAAAARDYYYYYYYYY
Ivan:Covek koji vise leti nego sto hoda....salimo se mi naravno....high flying Jeff Hardy...
Oh yeah!!!
Whooooooooo!!
I can slap a tornado.
I can dry up a sea, yeah.
When I live for the moment,
There ain't no one greater than me.
You'll never find your pleasure if you worry about your pain.
And your precious little details are stretching out my brain.
Well, you spin around and bite your nails, now let me tell you, son.
That you can't trust anybody if you can't trust number one.
Well, the man tells me my future is not so far away.
To get ready for tomorrow, I got to waste my whole today .
Well my inner life knows better, well its what I want to hear.
Just like a diamond bullet, well it's crystal, crystal clear.
Oh yeah!!!!
I can slap a tornado.
I can dry up a sea .
Now don't you sell me no future, yeah .
Don't you sell me your love.
I ain't punchin your number.
You couldn't pay me enough!
Justin Roberts:Iz Cameron North Caroline....MAAAAAATTTT HHAAAAARDYYYYYYYY
Publika:UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu
Ivan:IIii ovo je izdajniiik......onaj koga svi mrzimo posle onoga sto je uradio svom bratu...
Miljan:Zelece Jeff sada osvetu bogami...itekako....mada i Rey i Matt nisu u bas najboljim odnosima...
Ivan:Nisu...posle njihovog razgovora prosle nedelje....
DING DING DING
[ringbell]
Ivan:IIi match je poceo....Jeff odmah nalece na Matta...zadaje mu seriju udaraca na ringpostu..a Rey ulazi u grapple sa Cenom...
Miljan:Jeff sabija Matta u cosak...sada se odbija rukama u ringpost ii ZABIJA NOGE PRAVO U MATTOVU GLAVU....auuhh..uzima ga sada i izbacuje brata iz ringa...
Ivan:Aa ovde na drugom kraju ringa...Rey i Cena opipavaju snage.......Cena baca Reya na konopce....odbija se Rey..zalece ka Ceni..
Miljan:Izbegava Ceninu ruku ALI PRIMA CLOTHESLINE OD JEFF HARDYJA....sada Cena zadaje seriju udaraca Jeff Hardyju...baca ga na ringpost...Jeff se odbija..
Ivan:Cena se zalece na konopce i radi Jeffu facebuster.......ovaj match ce se nastaviti a mi se vracamo posle reklama....
Miljan:Evo nas natrag dame i gospodo...Matt Hardy sada drzi John Cenu na ringpostu....iii
Ivan:SUPERPLAX SA RINGPOSTA....Cena u opasnosti...Matt ide na pin...
Sudija:...........1.......................2...Cena izbija...
Miljan:Odlican potez Matt Hardyja...Rey Mysterio se zalece na Jeff Hardyja...i RADI MU HURRANACARA OKO GLAVE...Jeff je na konopcima...odlicna prilika...
Ivan:Rey se zalece na konopce...ide na konopce na kojima je Jeff..ALI CENA GA HVATA ZA NOGU I SAPLICE MYSTERIA...
Miljan:Matt Hardy uzima Rey Mysteria...koristi priliku...iii DDT...Mysterio na podu...Jeff se sada zalece na Matta i obara ga u skoku...okrece se ka Ceni...
Ivan:ALI CENA GA PODIZE ZA THE FUU...ALI HARDY KONTRIRA...pada iza...sutira Cenu u stomak....stavlja mu galvu ispod pazuha...
Miljam:OKRECE SE ALI CENA KONTRIRA U ODLICAN NECKBREAKER....Rey sutra Matta sada u noge...zalece se na Cenu i jos jedan HURRANACARA...CEna sada na konopcima...
Ivan:Rey se zalecee....iiiiiiiii.........................DAAAA 619...619....Cena osamuceno stoji u ringu...I MATT MU RADI TWIST OF FATE....Cena na podu...u centru ringa...
Miljan:ALII JEFF SE POPEO NA RINGPOST....Meri Cenu.....III SWANTOON BOOMB......Jeff je unistio sebe da bi unistio i John Cenu...Matt hvata pin na Cenu...
Sudija:...........1..........................2.....................3....
Ivan:John Cena izbacen...........
Miljan:Cena je izbacen a svedeni smo na 3 superstara....Jeff Hardy i Matt Hardy malo saradjuju i napdadaju Mysteria...
Ivan:Matt ga drzi...Jeff mu zadaje udarce...... Matt je pribio Mysteria uz ringpost....Jeff se zalece...odbija se rukama o ringpost...noge u vazduhu cekaju da se zabiju Reyu u lice..ALI
Miljan:Matt Hardy mu povlaci noge i Jeff je udario galvom o ringpost...sada lezi preko Rey Mysteria....I Rey je pribijen uz ringpost...a Jeff Hardy tacno ispred njega...
Ivan:Matt Hardy se zalecee...iiii uklizava Jeff Hardyja u glavu...a time pritiska i Rey Mysteriaa....Matt kontrolise match...
Miljan:Matt se op zalece...ali Jeff mu se baca pod noge...saplice Matta...Matt pada na Mysteria KOJI MU JE POSTAVIO NOGE TACNO IZNAD GALVE...AUU KAKAV UDARAC U GALVU...ovo bolii..
Ivan:Rey sada ustaje...legkickove zadaje Jeffu....Ali Jeff mu sada hvata nogu...ali Mysterio mu radu wheelkick...Mysterio se podize...ZALECE SE NA RINGPOST...
Miljan:ODBIJA SEE......I Pada pravo preko Matt Hardyja.....Mysterio hvata pin...
Sudija:...............1................................2....NE NE MATT IZBIJA...
Ivan:Jeff sada napada Mysteria...udara ga...i izbacuje iz ringa......
Miljan:Jeff sutira Matta u stomak...POKUSAVA TWIST OF FATE..ALI...
Ivan:MATT SE IZOKRENUO I RADI JEFFU TWIST OF FATE...Matt hvata pin...
Sudija:.........1.......................2........................3.......
Miljan:Jeff Hardy izbacen...ostali su Rey Mysterio i Matt Hardy...imaju sta da rese sada od prosle nedelje...
Ivan:Ulaze u grapple...ali Mysterio se saginje i sapleo je Matt Hardyja na pod....Mysterio ga hvata za subbmission....vrsi pritisak na glavu...
Miljan:Uhh kakav pritisak Mysteria...Matt vec pocinje da se onesvescuje....auuu....sudija mu uzima ruku...podize...baca.....nisat prvi put..
Ivan:O5 mu uzima ruku...podize uvis i o5 baca i nista.....uzima treci put...baca je..ALI MATT PODIZE RUKU....II SAD PODIZE MYSTERIA NA RAMENA...II SLAM NA POD...
Miljan:Izvukao se Matt Hardy...ide na pin...
Sudija:..........1...........................2.....Rey izbija...
Ivan:Matt sada kaznjava Mysteria...sutira ga...radi elbowe...sada headbutt....ii kneedrop Matt Hardyja...
Miljan:Pridize Mysteria....zadaje mu cist udarac u glavu.....Mysterio osamucen...Matt ga baca na konopce...Rey se odbija...izbegava Matta...ide na suprotne konopce...
Ivan:Odbija se..zalece ka Mattu ALI MATT MU RADI DROPKICK...Mysterio na podu...
Miljan:Matt Hardy ga meri za Twist of Fate..sutira ga...ali Mysterio se izvlaci skace na Matta i baca ga na konopce sa Hurranacarom...jos jednom..
Ivan:Mysterio se zalece na konopce....ka Matt Hardyjy ali Matt se izvlaci iz ringa na vreme...osamuceno stoji pored konopaca....ALI...
Miljan:MYSTERIO PRESKACE KONOPCE I PADA PREKO MATT HARDYJA.....auu kakav potezz....
Ivan:Odlican match......sudija odbrojava obojci...
Sudija:...........1.........................2.......................3...........................4......
Miljan:Rey doskace u ring....Matt ga prati......Rey se zalece da ga ukliza ali Matt se izmakao..ii zadaje big boot Mysteriu..Matt je u ringu sada...
Sudija:....................1.......................2......................3......
Ivan:Rey se vraca u ring....Matt se zalece na njega..ALI MYSTERIO GA SAPLICE O5...na konopce...ide na 619...ii...
Miljan:DAAAAAAAA....DAAAAA 619....Rey sada skace na konopce....III PRAVO NA MATT HARDYJA ALI OVAJ GA O5 SUTIRA U STOMAK..okrece ga i zadaje NeckBreaker....
Ivan:Sada prilika za Matt Hardyja....ide na pin...........
Sudija:........1....................2......Rey izbija...
Ivan:Zar je moguce...Rey se ne predajee...
Miljan:Matt pridize Mysteria...ali Rey se brani...sutira Matt Hardyja...legkickovi....sada se zalece ali Matt ga obara clothesline-om...Matt se umorio..i on je na podu...
Ivan:Obojca se jedva pridizu.....Ustaju nekako...
Miljan:Razmenjuju udarce....snazne udarce......
Ivan:O5 Ulaze u grapple...Matt o5 baca Reya na ringpost...udara ga.....sada ide na suprotan...zalece se ali MYSTERIO RADI KOLUT UNAZAD I NOGAMA JE RAZBIO GLAVU MATT HARDYJU...
Miljan:Mysterio na ringpostu....Meri Matt Hardyja koji se drzi za lice........SKACEE ALI MATT HARDY SE IZMAKAO......MATT SE PENJE NA RINGPOST...SKACE UNAZAD III...
Ivan:MOONSAULT...MOONSAULT...ide na pin...
Sudija:...............1..........................2............ALI REY STAVLJA NOGU NA KONOPCEE
Ivan:Auuu....Matt ne gubi vreme...Meri Rey Mysteria...izmorenog i povredjenog Rey Mysteria...
Miljan:Rey se pridize...Matt ga sutira i TWIST OF FATE...TWIST OF FATE....pin
Sudija:...............1...........................2...........................3...
DING DING DING
[ringbell]
Justin Roberts:Pobednik...ii novi WWE UNITED STATES CHAMPIOON...MAAAAAAATTT HARDYYYYYYY
Oh yeah!!!
Whooooooooo!!
I can slap a tornado.
I can dry up a sea, yeah.
You'll never find your pleasure if you worry about your pain.
And your precious little details are stretching out my brain.
Well, you spin around and bite your nails, now let me tell you, son.
That you can't trust anybody if you can't trust number one.
Well, the man tells me my future is not so far away.
To get ready for tomorrow, I got to waste my whole today .
Well my inner life knows better, well its what I want to hear.
Just like a diamond bullet, well it's crystal, crystal clear.
Oh yeah!!!!
I can slap a tornado.
I can dry up a sea .
Now don't you sell me no future, yeah .
Don't you sell me your love.
I ain't punchin your number.
You couldn't pay me enough!
[rest of Matt Hardys song]
Ivan:NOOOVIIIIII SAD CHAAAAMPPPIOOON........
Ivan i Miljan:MAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTT HAAAAAAARDYYYYYYYYY
Miljan:Auuu kroz sta je Matt Hardy prosao da bi uzeo ovu titulu...pogledajte ga....cuci kod ringposta i grli tituli...
Ivan:Matt se promenio...sada mu je najvaznije da drzi titulu oko struka...on sada drzi jednu od najcenjenijih titula u Americi....WWE United States titulu...
Miljan:Mi se vracamo kasnije....Edge ce nam nesto poruciti u ringu....imace i specijalnog gosta....dal da vam kazemo koga...jeli Ivane...da im kazemo???
Ivan:Pa ne znam....dali da vam kazemo da ce Edgov specijalni gost biti Triple H...aa.....necemo ipak...pusticemo vas da sami saznate..
Ivan:UUPSS
Miljan:Pa Ivane bree.....odao si im tajnu...ccc....dobro mi se vidimo za koji minut...