| Wrestlemania 25 | |
|
+3JEFF HARDY RatedRsuperstar CuttingEdge 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Ned Mar 22, 2009 10:35 pm | |
| Da ali ne zove se ECW Extremme Rules nego samo Extremme Rules match...znaci No DQ match,Extremme Rules match,i No Holds Barred match je isti qrac tacnije reci...gledao sam No Holds Barred Orton vs Shane...Extremme Rules Jeff Hardy vs Undertaker i No DQ Edge vs Jeff Hardy...ne vidim razliku....Ja bi voleo Beth Phoeniks da pobedi...ili ako se pojavi Lita...ona... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 12:27 am | |
| Trish ili Lita bi trebalo da pobede,niko drugi,mozda eventualno Beth ali ne verujem,ako pobedi neka "divica" najebacu im se svima keve | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 12:30 am | |
| Sad sam tek video da nigde nema Jericha u cardu za WM Pa jesu li oni normalni,najbolji superstar 2008 nije na najvecem spektaklu godine,pa jebem im sve znaci,bitno da su stavili 25 man divas battle royal,a umesto toga su trebali ili ubaciti Jericha ili staviti ECW Extreme Rules za ECW titulu Swagger vs Bourne vs Christian vs Finlay | |
|
| |
MaryseSuperFan WHC Champion
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 12:32 am | |
| Ja ne bi volela da one pobede.... ...Mislim da ce Chris imati match protiv onog glumca,iz filma Rvac..... | |
|
| |
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 12:45 am | |
| Bice bice valjda...msm da ce imati match protiv Rourke-a...Marys ti bi volela da 25 divas battle royal osvoi neka "divica" koja nema pojma sa rvanjem...ne gleda se lepota da bi bio wrestling diva...gleda se sposobnost u ringu...neka najspodobnija pobedi...ja kazem Beth...! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 1:01 am | |
| Ma Beth isto ne treba,za nju jos ima vremena,bio bi spektakl da to uradi Trish ili Lita,ali pod uslovom da se vrate rvanju,jer koja je svrha da one budu Miss WM,a da se pojave 2 put godisnje.... | |
|
| |
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 1:17 am | |
| Mislim da će biti meč Austin-Jericho.....Proteklih nedelja Jericho je prozivao i tukao sve legende koje ove godine ulaze u hall of fame (koji su bili predstavljeni u emisijama)....Sve osim Austina... PS.Austin je bio prvi na plakatu za WM 25,a onda je na njegovo mesto došao Cena... | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 1:18 am | |
| Eee to ima smisla....vrlo moguce.... | |
|
| |
Broj poruka : 204 Godina : 30 Location : Miami Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 46 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 1:28 am | |
| - CuttingEdge ::
- Ma Beth isto ne treba,za nju jos ima vremena,bio bi spektakl da to uradi Trish ili Lita,ali pod uslovom da se vrate rvanju,jer koja je svrha da one budu Miss WM,a da se pojave 2 put godisnje....
Slazem se u potpunosti...Bolje je da pobedi neka diva koja je u rvanju sada i koja to zasluzuje...Ja mislim da ce Trish biti Miss Wm.....Ako se pojavi..... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 1:46 am | |
| Alexe to bi se moglo ockeivati,ali zasto????Austin je imao oprostajni match i zasto to sad kvariti?Mada iskreno ne vidim bolji izbor za Jericha,mozda vidimo i Jericho vs Hogan,mada nznm videcemo.... | |
|
| |
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 1:48 am | |
| Pa vidiš,WM je jedan dan nakon što se Austin upišw u hall of fame...A pitaš zašto?Zato što bi to bio odličan WM meč,dostojan 25-e godišnjice....A takođe,razuman potez je i jer će WWE dobiti mnogo MONEY MONEY | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 3:05 pm | |
| Da,ali Austin je vec imao oprostajni match,ja bi licno najvise voleo da vidim Jericho vs Hogan,ako bi bilo moguce | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 3:47 pm | |
| Ja bi samo voleo da se Jericho pojavi...zasluzio je....! | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Pon Mar 23, 2009 11:36 pm | |
| Koji ce biti najduzi 1vs1 match sta mislite?Ja msm da ce HBK vs Undertaker...??? | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Uto Mar 24, 2009 12:17 am | |
| I ja mislim da ce to biti.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Sre Mar 25, 2009 12:39 am | |
| Smorio sam se pa ae rekoh da ispisem nesto: Moja predvidjanja za Wrestlemaniju
Intercontinental Champion JBl vs Rey Mysterio: -Nisam za ovo siguran...ovo je JBLova poslednja WrestleManija koliko sam cuo...tako da ne vidim razlog zasto bi sacuvao titulu..a Mysterio nije ni ucestvovao na prosle 2 WM...to ima smisla...i uklapa se...mada mozda bas zato sto mu je poslednja oni stave da sacuva a da izgubi par nedelja kasnije...ne znam.....ali moj odgovor...Rey Mysterio...
Unifed Tag Team Championship: -Oba tag teama su odlicna...ali Mizz i Morrison su bolji...two time Slammy Award winners...tako da...Mizz i Morrison uzimaju sve
Money in the Bank Ladder match -Kane i Mark Henry otpadaju to sigurno,Finlay i Kingston takodje...Imao sam trojcu na umu...ali kad bolje razmislim...MVP je sad U.S. champ...naravno to ne znaci da zbog toga nece uzeti briefcase ali on ce da bude sledecih par meseci U.S....ima vremena za njega...Christian je tek dosao i realno gledajuci nije zasluzio da dobije toliki push odmah...dok Shelton Benjamin jos uvek ima problema sa micom...ali zasto bi inace stavili da sad izgubi U.S. titulu???moj odgovor....Shelton Benjamin....eventualno Christian
Matt Hardy vs Jeff Hardy(Extremme Rules match) -Ovo ce biti odlican match...zeljno iscekivan...ali jasno je da ce Jeff da pobedi...jer je i po storyline-u logicno...a publika ne sme da bude izneverena Hardyjima na Granddest Stage od them All...WRESTLEMANIA....tako da....moj odgovor...JEFF HARDY
25man Diva Battle Royal -Apsolutno ako se Lita pojavi uzima pobedi zagarantovano...Trish takodje ima dobre sanse...ali ako se Lita pojavi...ona postaje Miss...poduslovom da se vrati rvanju naravno..!
Edge(C) vs John Cena vs Big Show -Jasno je da Edge nece sacuvati titulu a da Big Show nema sanse da bude World Champ tako da...Cena ovde pobedjuje 99%...ali feud se nastavlja do BackLasha...Edge ce traziti revans...mnogo su zakomplikovali ubacujuci i Cenu...bolje da Big Showa nisu ni ubacivali u pricu sa Vickie i Edgom i da je bilo najavljeno samo Edge vs John Cena 1vs1...nebi bilo nista posebno ali bolje to nego ovo...ali eto....John Cena!
Chris Jericho vs The Legends-"Rowddy" Roddy Piper,Jimmy "Snuperfly" Snuka,Ricky "The Dragon" Steamboat -Ne vidim razlog zasto bi Jericho ovde pobedio a Legende izgubile...Legende pobedjuju...a Jericho nastavlja feud sa Rourke-om...
Triple H(c) vs Randy Orton -Za ovo niko ne moze da bude 100% siguran...match ce biti odlican garantujem ali ipak...znajuci Paul Levesque-a...nebi me cudilo da Triple H pobedi ali po storyline-u Orton treba da pobedi i da do BackLasha Legacy nastavi feud sa McMahonima(sa Triple H-om)...tako da moj odgovor...Randy Orton
Shawn Michaels vs Undertaker -Ubedljivo najbolji match koji ce biti na WM25....bice pravi klasican 1vs1...raduje me ovaj match...bice ne izvesno do samog kraja...MOZDA...ALI JAKO MALE SANSE su da HBK pobedi...Mr.Wrestlemania vs The Streak(16-0)...ako Michaels ne pobedi...niko nece pobediti Takera na WM...jedini ko bi stvarno i zasluzio da pobedi Takera ja Shawn Michaels...ali WWE ovo gradi godinama...i msm da ce izazivac o5 da popusi...moj odgovor...UNDERTAKER...
?????????? | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Sre Mar 25, 2009 4:21 pm | |
| Ovaj match Jericho vs Legends je go k**ac,bolje da su stavili Jericho vs Stone Cold ili Hogan,a ne brate ovo Snuka koji se jedva pomera,Dragon takodje,a Piper sad nije ni upola dobar kao ranije.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Sre Mar 25, 2009 4:27 pm | |
| Pa naravno da nije...al ne moze WM25 da prodje bez Jericha...match nece biti nista posebno...ali nastavice feud sa Rourke-om i Flairom posle...! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Sre Mar 25, 2009 4:42 pm | |
| Ovde ce se zavrsiti feud videces | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Sre Mar 25, 2009 9:19 pm | |
| Znam al gde ce da strpaju Jericha onda...nije vise u Main Eventu...ekstra mu je ovo sto ponizava legende...mogao bi i on da dobije naziv "Legend Killer" loll...salim se...mozda kad bi poceo da proziva Hogana...ili fazon The Rocka mozda... :D:D bilo bi ekstra.... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Sre Mar 25, 2009 11:47 pm | |
| Rock je picka najobicnija,njega je wrestling napravio,a on se odrekao svog imena Rock i ne zeli se pojavljivati na Rawu i na WM,tolko o zahvalnosti.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Čet Mar 26, 2009 12:22 am | |
| Nisam to znao...al svejedno...Jericho ce da nastavlja da ponizava legende! :D:D | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Uto Mar 31, 2009 10:37 pm | |
| LJUDI NE MODU DA VERUJEM DA JE WRESTLEMANIA VEC STIGLAAA....JOS SAMO 5 DANAAAA....AA JEDVA CEKAM DA VIDIM REZULTATE...JOS AKO MI CALE PUSTI DA SKINEM SA NJEGOVOG KOMPA...UUH JEDVA CEKAM.... my winners:Rey Mysterio,MizzMorrison,Shelton Benjamin,Jeff Hardy,Lita,John Cena,The Legends,Randy Orton :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Uto Mar 31, 2009 11:06 pm | |
| Ja sam tek danas primetila da je WM za 5 dana...Lol | |
|
| |
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 Uto Mar 31, 2009 11:31 pm | |
| Vreme brzo leti jbt..... :D:D.......bas bih voleo da konacno vidim Edga kako jednom odbranjuje titulu uspesno...jbt kad smo zadnju put videli Edga kako uspesno odbranjuje titulu...puf..tamo na Night of Champions 2008 kada je pobedio Batistu(o5 na kvarno).....odtada nijednom...al jbg po storyline-u superman ce pobediti...neverujem da ce Big Show... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Wrestlemania 25 | |
| |
|
| |
| Wrestlemania 25 | |
|