Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Najveca legenda ikada

Ići dole 
+2
CuttingEdge
Monster
6 posters

Najveća legenda?
Ric Flair
Najveca legenda ikada Vote_lcap10%Najveca legenda ikada Vote_rcap
 10% [ 1 ]
The Rock
Najveca legenda ikada Vote_lcap30%Najveca legenda ikada Vote_rcap
 30% [ 3 ]
Steve Austin
Najveca legenda ikada Vote_lcap0%Najveca legenda ikada Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Mr.McMahon
Najveca legenda ikada Vote_lcap20%Najveca legenda ikada Vote_rcap
 20% [ 2 ]
Mick Foley
 0% [ 0 ]
Undertaker
Najveca legenda ikada Vote_lcap20%Najveca legenda ikada Vote_rcap
 20% [ 2 ]
Rowdy Roddy Piper
 0% [ 0 ]
Sting
 10% [ 1 ]
Hulk Hogan
 10% [ 1 ]
Ukupno Glasova : 10

AutorPoruka
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Broj poruka : 471
Godina : 34
Drzava : Najveca legenda ikada Bosnia11
Opomene! :
Najveca legenda ikada Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Najveca legenda ikada Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 26.10.2008

Najveca legenda ikada Empty
PočaljiNaslov: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimeUto Dec 30, 2008 2:13 pm

Glasajte za omiljenu svoju legendu i objasnite zašto glasate za njega...

Biće boraca i iz WWF/E i iz WCW.
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :
Najveca legenda ikada Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Najveca legenda ikada Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimeUto Dec 30, 2008 2:17 pm

Jednostavno rečeno, Sting, najbolji ikada, ne borac, najbolji borac ikada je Bret Hart, ali sve u svemu Sting, ludak sa belom maskom i crnom palicom. Zašto? Pa u vreme WCW on i Hulk Hogan su uglavnom činili main event, Sting je bio najcenjeniji ikada i potez da neode u WWF/E je bio toliko dobar, jer bi ga WWE uništio, jer je McMahon uništio extreme u rvanju
Sting je najveći ikada, ne samo za mene nego za 80% ljudi koji prate rvanje od doba WCW-a. Ja WCW sam gledao manje od dve godine, ali gledao sam i starije snimke, pogotovo meč Sting vs. Hogan na nekom PPV-u 1997, to je bio najbolji meč u WCW-u ikada. Smile
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimeUto Dec 30, 2008 2:40 pm

To sam i ja hteo da postavim,ali si me preduhitrio,ne zahvalno je reci da je samo jedna legenda najbolja,svaka od ovih legendi ima nesto jedinstveno...
Ric Flair-Veoma duga karijera,postao je idol mladima,mnogi su se zbog njega poceli baviti wrestlingom
The Rock-Super Holivudska Zvezda,nekada jedan od najboljih wrestlera,svakako ce ostati najbol.ji na mikrofonu jer je to i zasluzio
Steve Austin-Ovo je carina,drzao je showove u svojim rukama,stvarno je odlican po svemu,uvek se postavljajo pitanje ko je bolji Rock ili Austin,ali ja bi rekao na to Austin
Mr McMahon-Covek je najvise doprineo wrestlingu,vlasnik WWE-a,kao sto mnogi kazu da nema njega ne bi mi gledali ovakav WWE,s toga jedan Respect za njega(Moram da spomenem komentar cene_dx da McMahon nije pravi vlasnik WWE-a,o boze....)
Mick Foley-Covek koji je sa svakim gimmnickom nesto uspeo da uradi,Hardcore wrestling legenda,najveci Hardcore Wrestler ikada,WWE ga je slabo koristio i s pravom je napustio WWE....
Undertaker-Mozemo reci i najveca legenda na rosteru,borac koji je perfektan u svakom pogledu,koji je jedan od najboljih po svemu,ima cuveni WM skor i mislim da do kraja njegove karijere niko nece uspeti da obori taj skor
Rowdy Roddy Piper-Mislim da je nepravedno na ovom spisku,s obzirom da si zaboravio Breta Harta da stavis na listu....
Sting-WCW legenda,samo reci hvale imam o ovom superstaru
Hulk Hogan-Mnogi ljudi su samo zbog njega poceli da prate Wrestling,mnogima je bio uzor,mislim da je popularizovao wrestling na najvecoj grani
Moj glas ide:Mr McMahonu
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimeUto Dec 30, 2008 3:04 pm

Citat :
Hulk Hogan-Mnogi ljudi su samo zbog njega poceli da prate Wrestling,mnogima je bio uzor,mislim da je popularizovao wrestling na najvecoj grani

Slažem se, ali ga nevolim zbog toga što je bio osrednjih vrednosti u ringu i nije mogao napraviti dobar meč bez nekog sjajnog feuda, ali on i Sting u ringu u isto vreme je bila odlična kombinacija, pogotovo doba NWO, Sting se spušta u arenu ulazi u ring, skida majcu i beli znak NWO (Hoganov NWO), oni se grle, međutim Sting ga nokautira i pokazuje svoju pravu Crvenu NWO majcu, teško objasniti, ali najbolji deo vezan za ovu dvojicu a da nije meč...
Nazad na vrh Ići dole
nixy1402
No.1 contender
No.1 contender
nixy1402

Broj poruka : 165
Opomene! :

Datum upisa : 03.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimePon Feb 09, 2009 9:09 pm

The Rock
Zašto???
Po meni je imao naj.karijeru i extra poteze!!!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimePon Feb 09, 2009 10:22 pm

Ja sam glasao za McMahona,ali sam veliki fan Steve Austina
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
nixy1402
No.1 contender
No.1 contender
nixy1402

Broj poruka : 165
Opomene! :

Datum upisa : 03.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimePon Feb 09, 2009 10:27 pm

Što za Mcmahona?
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Opomene! :

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimePon Feb 09, 2009 10:32 pm

Zato sto je covek stvarno najvise doprineo za WWE....vec je rekao CuttingEdge ali moram da ponovim:Da nema njega,WWE nebi bio kakav jeste!ja sam glasao za Undertakera ali se slazem za apsolutno sve receno za McMahona!
Nazad na vrh Ići dole
Xtreme girl
Jobber
Jobber
Xtreme girl

Broj poruka : 18
Opomene! :

Datum upisa : 17.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimeUto Feb 17, 2009 2:46 am

Ric Flair,covek je legenda....
Nazad na vrh Ići dole
---Michelle---
Moderator
Moderator
---Michelle---

Broj poruka : 266
Opomene! :

Novac : 1
Datum upisa : 13.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitimeUto Mar 03, 2009 11:10 pm

Hulk Hogan, mnogo je mladih pocelo da se bavi wrestlingom samo zbog njega....a i ljudi koji nemaju pojma u wwe-u znaju za njega...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Najveca legenda ikada   Najveca legenda ikada Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Najveca legenda ikada
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: WWE :: WWE Legends-