| Najveca legenda ikada | |
|
|
Najveća legenda? | Ric Flair | | 10% | [ 1 ] | The Rock | | 30% | [ 3 ] | Steve Austin | | 0% | [ 0 ] | Mr.McMahon | | 20% | [ 2 ] | Mick Foley | | 0% | [ 0 ] | Undertaker | | 20% | [ 2 ] | Rowdy Roddy Piper | | 0% | [ 0 ] | Sting | | 10% | [ 1 ] | Hulk Hogan | | 10% | [ 1 ] |
| Ukupno Glasova : 10 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Najveca legenda ikada Uto Dec 30, 2008 2:13 pm | |
| Glasajte za omiljenu svoju legendu i objasnite zašto glasate za njega...
Biće boraca i iz WWF/E i iz WCW. | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada Uto Dec 30, 2008 2:17 pm | |
| Jednostavno rečeno, Sting, najbolji ikada, ne borac, najbolji borac ikada je Bret Hart, ali sve u svemu Sting, ludak sa belom maskom i crnom palicom. Zašto? Pa u vreme WCW on i Hulk Hogan su uglavnom činili main event, Sting je bio najcenjeniji ikada i potez da neode u WWF/E je bio toliko dobar, jer bi ga WWE uništio, jer je McMahon uništio extreme u rvanju Sting je najveći ikada, ne samo za mene nego za 80% ljudi koji prate rvanje od doba WCW-a. Ja WCW sam gledao manje od dve godine, ali gledao sam i starije snimke, pogotovo meč Sting vs. Hogan na nekom PPV-u 1997, to je bio najbolji meč u WCW-u ikada. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada Uto Dec 30, 2008 2:40 pm | |
| To sam i ja hteo da postavim,ali si me preduhitrio,ne zahvalno je reci da je samo jedna legenda najbolja,svaka od ovih legendi ima nesto jedinstveno... Ric Flair-Veoma duga karijera,postao je idol mladima,mnogi su se zbog njega poceli baviti wrestlingom The Rock-Super Holivudska Zvezda,nekada jedan od najboljih wrestlera,svakako ce ostati najbol.ji na mikrofonu jer je to i zasluzio Steve Austin-Ovo je carina,drzao je showove u svojim rukama,stvarno je odlican po svemu,uvek se postavljajo pitanje ko je bolji Rock ili Austin,ali ja bi rekao na to Austin Mr McMahon-Covek je najvise doprineo wrestlingu,vlasnik WWE-a,kao sto mnogi kazu da nema njega ne bi mi gledali ovakav WWE,s toga jedan Respect za njega(Moram da spomenem komentar cene_dx da McMahon nije pravi vlasnik WWE-a,o boze....) Mick Foley-Covek koji je sa svakim gimmnickom nesto uspeo da uradi,Hardcore wrestling legenda,najveci Hardcore Wrestler ikada,WWE ga je slabo koristio i s pravom je napustio WWE.... Undertaker-Mozemo reci i najveca legenda na rosteru,borac koji je perfektan u svakom pogledu,koji je jedan od najboljih po svemu,ima cuveni WM skor i mislim da do kraja njegove karijere niko nece uspeti da obori taj skor Rowdy Roddy Piper-Mislim da je nepravedno na ovom spisku,s obzirom da si zaboravio Breta Harta da stavis na listu.... Sting-WCW legenda,samo reci hvale imam o ovom superstaru Hulk Hogan-Mnogi ljudi su samo zbog njega poceli da prate Wrestling,mnogima je bio uzor,mislim da je popularizovao wrestling na najvecoj grani Moj glas ide:Mr McMahonu | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada Uto Dec 30, 2008 3:04 pm | |
| - Citat :
- Hulk Hogan-Mnogi ljudi su samo zbog njega poceli da prate Wrestling,mnogima je bio uzor,mislim da je popularizovao wrestling na najvecoj grani
Slažem se, ali ga nevolim zbog toga što je bio osrednjih vrednosti u ringu i nije mogao napraviti dobar meč bez nekog sjajnog feuda, ali on i Sting u ringu u isto vreme je bila odlična kombinacija, pogotovo doba NWO, Sting se spušta u arenu ulazi u ring, skida majcu i beli znak NWO (Hoganov NWO), oni se grle, međutim Sting ga nokautira i pokazuje svoju pravu Crvenu NWO majcu, teško objasniti, ali najbolji deo vezan za ovu dvojicu a da nije meč... | |
|
| |
nixy1402 No.1 contender
Broj poruka : 165 Location : Beograd-Mirijevo Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 03.02.2009
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada Pon Feb 09, 2009 9:09 pm | |
| The Rock Zašto??? Po meni je imao naj.karijeru i extra poteze!!! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada Pon Feb 09, 2009 10:22 pm | |
| Ja sam glasao za McMahona,ali sam veliki fan Steve Austina | |
|
| |
nixy1402 No.1 contender
Broj poruka : 165 Location : Beograd-Mirijevo Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 03.02.2009
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada Pon Feb 09, 2009 10:27 pm | |
| | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada Pon Feb 09, 2009 10:32 pm | |
| Zato sto je covek stvarno najvise doprineo za WWE....vec je rekao CuttingEdge ali moram da ponovim:Da nema njega,WWE nebi bio kakav jeste!ja sam glasao za Undertakera ali se slazem za apsolutno sve receno za McMahona! | |
|
| |
Xtreme girl Jobber
Broj poruka : 18 Godina : 30 Location : In the ring.. Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 17.02.2009
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada Uto Feb 17, 2009 2:46 am | |
| Ric Flair,covek je legenda.... | |
|
| |
---Michelle--- Moderator
Broj poruka : 266 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 1 Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada Uto Mar 03, 2009 11:10 pm | |
| Hulk Hogan, mnogo je mladih pocelo da se bavi wrestlingom samo zbog njega....a i ljudi koji nemaju pojma u wwe-u znaju za njega... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najveca legenda ikada | |
| |
|
| |
| Najveca legenda ikada | |
|