| WWE Tribute to the Troops | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: WWE Tribute to the Troops Ned Dec 21, 2008 5:23 pm | |
| Ovo je wwe show koji se odigrava svake godine u Iraku za Americke vojnicke trupe,tamo se wrestleri upoznaju sa vojnicima,provode vreme sa njima,pricaju i na kraju izvode Wrestling Show i ove godine se to desilo: Na pocetku bio je 6 man Tag Match Jeff Hardy and R-Truth and Cm Punk def Mizz and Morrison and JBL Mec je bio dobar,dosta dobrih poteza smo videli,mec se zavrsio tako sto je Jeff pinovao JBL nakon Swantona Cryme Tyme presents Santa Claus JTG and Shad Gaspard bili su deda mrazovi i predsvili su njihove pomocnice Maria,Kelly Kelly,Mickie James,Eve Torres i Alicia Fox koji su podelili poklone i poljubce navijacima Onda je usledeo Main Event John Cena and Batista and Rey Mysterio def Big Show and Chris Jericho and Rany Orton Sjajan mec,po meni stvarno zasluzuje da bude Main Event,nakon Double 619 Reya nad Jerichom i Ortonom,Ceninog FU nad Ortonom i Batistine Bombe nad Jerichom u isto vreme su pinovali protivnike.... Sjajan Tribute to the Troops predlazem svakom da ga pogleda Ocena od 1 do 10:9 | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: WWE Tribute to the Troops Ned Dec 21, 2008 10:02 pm | |
| Pretpostavljam da je bio ekstra show cim se svi slazu!Mada mi nije jasno zasto je Big Show uradio Chokeslam Jerichu!Namerno pretpostavljam!A i narawno na tom showu uvek Cena izlazi kao pobednik! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: WWE Tribute to the Troops Ned Dec 21, 2008 11:05 pm | |
| Cinjenica je da ugalvnom Face-ovi pobedjuju da bi vojnici bili zadovoljni.... | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: WWE Tribute to the Troops Pon Dec 22, 2008 12:23 am | |
| Pa da znam!Shvatio sam do sada !Msm to me mnogo nervira jer superstarova kao sto su Orton,Jericho uvek ispastaju!Mizz i Morrison mnogo vise vrede od Cryme Tyme!Mnogo su bolji tag team champovi!Ovi nikad nisu imali titule a Morrison vrlo dobro zna kako je biti tag team champ!Msm ne mora da znaci da su svi vojnici toliko glupi kao klinci da se loze na Cenu i Batistu i Mysteria!Mogli su pre da stave Kane-a umesto Big Showa u tim Ortona i Jericha!Mnogo bi vise imao smisla metch a ovako:Batista u feudu sa Ortonom,Jericho sa Cenom i sad odjednom Rey i Big Show!Zato kazem bolje da je Kane bio a ne Show! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: WWE Tribute to the Troops Pon Dec 22, 2008 1:01 am | |
| - RatedRsuperstar ::
- Pa da znam!Shvatio sam do sada !Msm to me mnogo nervira jer superstarova kao sto su Orton,Jericho uvek ispastaju!Mizz i Morrison mnogo vise vrede od Cryme Tyme!Mnogo su bolji tag team champovi!Ovi nikad nisu imali titule a Morrison vrlo dobro zna kako je biti tag team champ!Msm ne mora da znaci da su svi vojnici toliko glupi kao klinci da se loze na Cenu i Batistu i Mysteria!Mogli su pre da stave Kane-a umesto Big Showa u tim Ortona i Jericha!Mnogo bi vise imao smisla metch a ovako:Batista u feudu sa Ortonom,Jericho sa Cenom i sad odjednom Rey i Big Show!Zato kazem bolje da je Kane bio a ne Show!
Mizz i Morrison jesu boli od CT,ali CT su veci Entertaineri,a to ljudi vole,Vojnici nisu glupi klinci,to su ljudi koji po nekoliko meseci ne vide svoju porodicu i najmanja sitnica ih obraduje,zato se ovo i organizuje,nemamo mi isti mozak kao Amerikanci oni mozda vole Cenu,Batistu i misterya,Ovo sto si na kraju rekao nema smisla to ne odredjuje WWE ko ce doci,nego se dogovore sa Superstarovima koji zele da idu i Irak,mozda je Kane imao vaznija posla,a Big Show je mogao..... | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: WWE Tribute to the Troops Pon Dec 22, 2008 1:22 am | |
| Odgledao sam show i tek sada vidim komentare. Show kao show je bio jako loš, mečevi su bili loše organizovani, ali Rapista ( ) je napisao zašto, neko može da dođe, neko ne, nije njima život tih 15 minuta što su na sceni, ne mislite valjda da oni između dva show-a sede u backstage-u i čekaju da se pojave, nemislite valjda da se Orton i Cena mrze u stvarnom životu... Šala naravno, sve po svemu, amerikance mi baš nevolimo, i ona Bušova sranja nisam ni slušao, ali to je bilo spektakularno, svaka diva i svaki borac koji je bio nije bio predstavljen kao Face/Heel, svi su bili isti, sjajno, Show ide ka ringu nasmejanog lica, to odavno nismo videli (tačnije od kada je postao heel). Ovo se dešava jednom godišnje i specijalan je show, show nemože biti kvalitetan zbog dve borbe, sva ta organizacija je kvalitetna jer (govorim kao amerikanac) ti vojnici zaslužuju da im se neko ovako oduži. Mada je meni čudno, oni se ponašaju kao deca, vole supermene a mrze loše momke, kao u Srbiju da su došli | |
|
| |
Joxy WHC Champion
Broj poruka : 222 Godina : 29 Location : Niš,Srbija Opomene! : Zahvaljen : 3 Novac : 88 Datum upisa : 19.02.2009
| Naslov: Re: WWE Tribute to the Troops Pet Feb 20, 2009 12:42 am | |
| | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: WWE Tribute to the Troops Pet Feb 20, 2009 12:44 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: WWE Tribute to the Troops | |
| |
|
| |
| WWE Tribute to the Troops | |
|