e ljudi imam nesto da vam saopstim
idem sa foruma zauvek
verovatno je vama nekima drago sto zauvek idem.....verovatno je svima drago od onih koji me poznaju od ranije...
RAZLOG ZASTO IDEM: pa ovako....ne gledam kecere uopste ovde, niti sam gledao kad sam se registrovao na forum, pre 4 meseca...samo sam znao neke detalje sa kecera pa sam tako nekako pratio, valjda ste videli da sam bio vise aktivniji u forumu
OSTALO i sl. jer o kecerima nisam imao pojma....
RAZLOG NO. 2: sve vise i vise govorite o kecerima nemam sta da pisem...ona stvar gde sam najcesce pisao na ovom forumu, pa niko nije aktivan tamo vise i sta cu.... a i nije ista atmosfera na forumu kao i pre, svi su se promenili....
RAZLOG NO. 3: pa smorio me malo forum...mislim nemam vise prijatelja ovde.....i nisam u toku skroz sa obzirom da nisam posetio forum oko 2-3 meseca......
CLANOVI:e ljudi, zelim da pozdravim neke ovde dobre ljude, po mojem misljenju...
Nina( John Cena's Girl) pozzz i stvarno si extra!
Misa( Jeff Hardy) dobar si ti brate iako smo imali svojih nesuglasica, pozzzz i tebi
RapCena( ne znam kako se zoves izvini) samo nastavi sa dobrim poslom na forumu, tako treba, vidimo se nekad....
SV.SAVO brate, ne znam gde si ti, nema te dugo na forumu, ali dobar si lik i pozdravljam te.....
scofield(filip) aj vidimo se nekad i cestitam ti na poziciji moda
....
Peroxwhy?gen( valjda se tako pise) ne znam ni gde si ni ti covece, ali postujem te kao coveka i divim se tvom muzickom ukusu...pozzzz i tebi..... i za kraj, iako vise ne dolazis na forum, iako si napravila tamo neka sr*nja, iako se nismo druzili puno ni slagali mnogo vremena, ipak si mi bila prvi prijatelj ovde, pozzzzz
*BADGIRL* ........
SVI NOVI CLANOVI: samo da znate, odlican je ovo forum, sa njim sam od pocetka, ostanite i vi sa njim do kraja, a ovi gosti sto ovo gledaju, preporucujem vam da se registrujete na forum stvarno je odlican!
ZA KRAJ: samo da znate posecivacu forum sa vremena na vreme, ne verujem da cu pisati postove, samo cu doci da vidim svoje staro drustvo, ali ipak idem zauvek i verovatno necu pisati ni jedan post nikada vise..........
POZDRAVLJAM TE PUNO FORUME!!!!!! POZZZZZZZZZZZZZZZ ZAUVEK!!!!!!!!!!!!!!!!