Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Opsta diskusija o WWE

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :
Opsta diskusija o WWE Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Opsta diskusija o WWE Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

Opsta diskusija o WWE Empty
PočaljiNaslov: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeSre Nov 26, 2008 9:51 pm

Sve ne vezano za neke teme,rasprave mozete obaviti ovde,naravno svaki post neka bude u vezi WWE,inace ce biti obrisan Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Opomene! :
Opsta diskusija o WWE Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Opsta diskusija o WWE Right_bar_bleue

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeSre Nov 26, 2008 11:30 pm

Pa ae da zapocnemo neku temu onda!Npr. ee da Kennedy se vratio zar ne??U rawu ove nedelje nesto je poceo da kenja za McMahona i Obamu!Ste videli kakve su im usi kad se povecaju?/A oonaj klinac mali sto ga intervjuisu jaoj ja pukood smeha..
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeSre Nov 26, 2008 11:43 pm

Da Kennedy je izgleda opet u Rawu,najavljivao je svoj film,nazalost Kennedy je face,kao i sto je bio pre nego sto je otisao,mnogo mu vise stoji kad je heel....btw Jedva cekam povratak Umage....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeSre Nov 26, 2008 11:56 pm

Kennedy je postao face tek kad je imaom onaj feud sa Regalom valda al ja ga vise volim kao face-a!Dobar je Kennedy!ipak je bivsi U.S. champ
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 12:03 am

Meni bolji kao Heel
Boogeyman se vratio!
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Broj poruka : 378
Opomene! :

Zahvaljen : 0
Novac : 15
Datum upisa : 17.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 12:09 am

Boogeyman-shit
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 1:11 am

Meni je on super,ovako u ringu je nula,ali mi je dobro kad plasi ostale Superstarove
Sta vi mislite ko je bolji Jeff ili Matt Hardy?
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :

Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 11:39 am

Sta mislis?Ko je meni bolji? :krezavi:
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 4:01 pm

Za tebe znam
Laughing
Jedva cekam RR 2009,zanima me ko ce osvojiti...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 4:03 pm

da,to je jedan od najzanimljivijih PPV-a....gledao sam 3 puta prosli RR....najjaci deo je kada se vraca CENA....WHO IS NUMBER 30????
Nazad na vrh Ići dole
Monster
Moderator
Moderator
Monster

Broj poruka : 471
Godina : 34
Drzava : Opsta diskusija o WWE Bosnia11
Opomene! :

Novac : 0
Datum upisa : 26.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 4:34 pm

Katastrofa, osvojio je RR totalno nezasluženo, kao i ovu titulu.

Inače Boogeymann je najbizarniji, posle njega ide Goldust, ali Goldust barem nejede crve.
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 4:56 pm

Slazem se,ali jbg RR 2007 mi je bio bolji nego RR 2008,mislim na Rumble match,a i PPV 2007 RR je bio bolji,Goldust je car,a Boogeyman je dobar entertainer,ali voleo bi da udje u feud sa nekim npr da udje sa nekim novijim borcem iz Talent Exchangea Theodora Longa,npr da udje u feud sa Gavinom Spearsom ili DJ Gabrielom..
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeČet Nov 27, 2008 11:23 pm

Ja sam RR08 i RR07 match odgledao najmanje 10x!Toliko su dobri da svakog meseca mi dodje da ga jos jednom odgledam!Oo u Novembru jos nisam nijednom odgledao!Jedva cekam RR09 samo sto sada necu moci da ga skinem al cu odgledati na YouTubu!RR07 kako je ekstra deo kad Edge pokusa da uradi Spear Ortonu a oaj ga saceka sa stolicom i onda nastane pometnjaaaa!A onda BackLash07 ne mogu da verujem kako je Cena retanovo!Edge je prakticki izasao iz BackLasha kao 3x WWE champ al nije!HBK dao Ceni Superkick u glavu i oaj pao preko Ortona i sudija 1,2,3 CENA RETAINS!!!Al nije mi jasno samo zasto je Randy Orton dobio WWE titulu u oktobru kada nije nikog pobedio za tu titulu!Mr.MacMahon mu je dao titulu a na No Mercyju je odma izgubio protiv HHH-a koji je postao 11x champ i onda MrMcMahon kaze HHH-u da je obecao publici Last Man Standing match i najavi iste veceri rematch WWE Championship Last man Standing Match Randy Orton vs Triple H gde je Orton pobedio HHH-a i ostao champ!nije mi bas najjasnije
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimePet Nov 28, 2008 12:26 am

Backlash 2007 je bio odlican mec za titulu,Cena je tad bio na kurcu publike i onda je jos odbranio u Fatal Fouru,Triple H je pobedio Ortona za titulu,ali odma je bio rematch isto vece,kada je Randy pobedio....
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimePet Nov 28, 2008 11:51 am

RapCena ::
Backlash 2007 je bio odlican mec za titulu,Cena je tad bio na kurcu publike i onda je jos odbranio u Fatal Fouru,Triple H je pobedio Ortona za titulu,ali odma je bio rematch isto vece,kada je Randy pobedio....

da tu sam se ja razocarao....isto vece mec za titulu stvarno jadno
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimePet Nov 28, 2008 11:22 pm

Bolje da je Orton ostao champ da nije uopste ni bilo Metcha za titulu Randy Orton vs Triple H nego da su samo stavili Last Man Standing match gde Orton brani titulu...
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeSub Nov 29, 2008 12:03 am

Sting ::
Katastrofa, osvojio je RR totalno nezasluženo, kao i ovu titulu.

Inače Boogeymann je najbizarniji, posle njega ide Goldust, ali Goldust barem nejede crve.

Goldusta i Boogeyman-a nikako ne možemo stavljati u isti ili čak sličan koš...

A na No Mercy je bilo 3 championship meča,a ne dva..
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeSub Nov 29, 2008 12:08 am

Goldusta i Boogeymana ne mozemo po ostalim sposobnostima,ali po izgledu mozemo,jer su obojica jezivi....
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeSub Nov 29, 2008 12:17 am

Goldusta i Boogeymana ne mozemo po ostalim sposobnostima,ali po izgledu mozemo,jer su obojica jezivi....

To da,ali Goldust je legenda Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeSub Nov 29, 2008 12:22 am

Alex ::

To da,ali Goldust je legenda Very Happy

Pa da to i kazem,po izgledu su jezivi tu su slicni,ali po ostalome ni blizu,jer Boogeyman nece biti legenda....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitimeSub Nov 29, 2008 12:49 am

Onaj njegov stav "I'm the Boogeyman and i am coming o get you" malo smara vise!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Opsta diskusija o WWE   Opsta diskusija o WWE Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Opsta diskusija o WWE
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Opsta diskusija o OT

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu