| Bad Copy | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Bad Copy Sre Avg 27, 2008 4:56 pm | |
| Sta mislite o ovoj grupi
P.S. Mrzi me sve opet da pisem, Mrzim Bad Girl | |
|
| |
SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Sre Avg 27, 2008 4:58 pm | |
| ja grupu obozavam... zao mi je sto su se raspali...
Poslednji izmenio SV.SAVO dana Čet Avg 28, 2008 6:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Sre Avg 27, 2008 4:59 pm | |
| Od Bad Copy perioda sam se odviknuo, a grupa je extra!!
A badgirl PREZIREM!!! | |
|
| |
scofield Moderator
Broj poruka : 257 Godina : 30 Location : Fox River*(Beograd) Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Sre Avg 27, 2008 5:10 pm | |
| | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Čet Avg 28, 2008 6:05 pm | |
| ovo editujte 'mrzim badgirl' | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Čet Avg 28, 2008 6:08 pm | |
| - cena_dx ::
- Od Bad Copy perioda sam se odviknuo, a grupa je extra!!
A badgirl PREZIREM!!! Ja i posle ovog cuda koji se desio na forumu,tebe PREZIREM i MRZIM!!!!!!!!!! | |
|
| |
SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Čet Avg 28, 2008 6:12 pm | |
| - *BADGIRL* ::
- cena_dx ::
A badgirl PREZIREM!!! Ja i posle ovog cuda koji se desio na forumu,tebe PREZIREM i MRZIM!!!!!!!!!! daj, nemojte se svadjati o5... nisam ni na cijoj strani, nego mi je glupo da se svadjate... jeste cena_dx malo burno reagovo al jbg... | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
| Naslov: Re: Bad Copy Čet Avg 28, 2008 6:24 pm | |
| - SV.SAVO ::
- *BADGIRL* ::
A badgirl PREZIREM!!! Ja i posle ovog cuda koji se desio na forumu,tebe PREZIREM i MRZIM!!!!!!!!!! daj, nemojte se svadjati o5... nisam ni na cijoj strani, nego mi je glupo da se svadjate... jeste cena_dx malo burno reagovo al jbg... sa njim se necu svadjati sigurno,samo da kazem da ga ne gotivim vise,i neka pazi sta pise,,,,, (-_-) | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Pet Avg 29, 2008 3:34 am | |
| - *BADGIRL* ::
- SV.SAVO ::
A badgirl PREZIREM!!! Ja i posle ovog cuda koji se desio na forumu,tebe PREZIREM i MRZIM!!!!!!!!!! daj, nemojte se svadjati o5... nisam ni na cijoj strani, nego mi je glupo da se svadjate... jeste cena_dx malo burno reagovo al jbg... sa njim se necu svadjati sigurno,samo da kazem da ga ne gotivim vise,i neka pazi sta pise,,,,, (-_-) A ako ne budem pazio šta pišem ti ćeš doći sa svojim Jeff Hardy- jem i istući ćeš me??? hahahahaha!!!! ja ako pišem da tebe banuju i ako pišem da si ti to uradila i da te mrzim, pošto verovatno jesi, neće me banovati, jer nema razloga za ban, a ako ovo ne skontaš veoma si glupa. | |
|
| |
SV.SAVO WHC Champion
| Naslov: Re: Bad Copy Pet Avg 29, 2008 3:43 am | |
| daj, nemojte se svadjati o5... nisam ni na cijoj strani, nego mi je glupo da se svadjate... jeste cena_dx malo burno reagovo al jbg...
o5 ovo ponavljam... | |
|
| |
cena_dx No.1 contender
| Naslov: Re: Bad Copy Pet Avg 29, 2008 4:01 am | |
| - SV.SAVO ::
- daj, nemojte se svadjati o5... nisam ni na cijoj strani, nego mi je glupo da se svadjate... jeste cena_dx malo burno reagovo al jbg...
o5 ovo ponavljam... pa ja sam odmah pomislio da je to bila badgirl kad je to john cena rekao, a sky wikluh je tražio ban za nju, a ja još uvek mislim da je to ona.... | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
| Naslov: Re: Bad Copy Pet Avg 29, 2008 1:52 pm | |
- daj, nemojte se svadjati o5... nisam ni na cijoj strani, nego mi je glupo da se svadjate... jeste cena_dx malo burno reagovo al jbg...
o5 ovo ponavljam... pa ja sam odmah pomislio da je to bila badgirl kad je to john cena rekao, a sky wikluh je tražio ban za nju, a ja još uvek mislim da je to ona.... Ti si retardiran,to je bio haker,misli ti i da sam ja pala sa marsa upravo ili da sam morbid(ahahahaha tvoja duhovita rec),ZABOLE ME,necu sa tobom da se raspravljam i svadjam,,,,,niti da budem neprijatelj sa tobom,,,, | |
|
| |
*BADGIRL* WHC Champion
| Naslov: Re: Bad Copy Pet Avg 29, 2008 2:03 pm | |
A badgirl PREZIREM!!! Ja i posle ovog cuda koji se desio na forumu,tebe PREZIREM i MRZIM!!!!!!!!!! daj, nemojte se svadjati o5... nisam ni na cijoj strani, nego mi je glupo da se svadjate... jeste cena_dx malo burno reagovo al jbg... sa njim se necu svadjati sigurno,samo da kazem da ga ne gotivim vise,i neka pazi sta pise,,,,, (-_-) A ako ne budem pazio šta pišem ti ćeš doći sa svojim Jeff Hardy- jem i istući ćeš me??? hahahahaha!!!! ja ako pišem da tebe banuju i ako pišem da si ti to uradila i da te mrzim, pošto verovatno jesi, neće me banovati, jer nema razloga za ban, a ako ovo ne skontaš veoma si glupa. Pitaj fpivladu sta se desilo ako sam ja glupa(vidi ko mi kaze CENA_DX ccccccccccc!!!!!).Mogu ja i bez Jeffa da te istucem(buhahahaha),,,,ali mozda dovedem Jeffa da ja ne prljam ruke,hehehehe!!!!I da dodam zasto me i sad nerviras,ovako ja sam bila super frendica na forumu dok nije postojalo ono glasanje za moderatora,a kad sam ja pobedila i kad se onaj nesporazum desio,ti si bio najgora dvolicna budala.I da dodam treba ovom forumu obezbedjenje i vece znanje o forumima da se ne bi desavali ovi nesporazumi,jer hakeri na forumima su stalni i to je uobicajno.Zasto se takvi nesporazumi ne desavaju kod vecih(gde su mnogo nauceniji ljudi)foruma,ZATO STO LJUDI IMAJU ZNANJE O FORUMIMA I IMAJU OBEZBEDJENJE!!!!!!!! | |
|
| |
Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Pet Avg 29, 2008 3:14 pm | |
o5 ovo ponavljam... pa ja sam odmah pomislio da je to bila badgirl kad je to john cena rekao, a sky wikluh je tražio ban za nju, a ja još uvek mislim da je to ona.... E ti si majke mi glupo dete, oces sada da ja npr. hakujem tvoj profil i da me ne smaras vise??? | |
|
| |
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Pet Avg 29, 2008 3:17 pm | |
| Ova tema se ne zove Svadjaonica, vec Bad Copy.
Molim Moderatore da izbrisu ove poruke koje nisu vezane za Bad Copy | |
|
| |
Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Bad Copy Pet Avg 29, 2008 3:27 pm | |
| TEMA: OK SU, mada ne slusam rep................... ali se pitam odakle Ajzaku sva ta inspiracija....................... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bad Copy | |
| |
|
| |
| Bad Copy | |
|