Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
Naslov: Re: ...Grand... Sub Sep 06, 2008 11:39 pm
*BADGIRL* ::
JEFF HARDY ::
Evo moje najbolje(i naravno najlepse,najzogdnije )Zvezde Granda
RADMILA MANOJLOVIC
Oj rado oj radmila sta si samnom ucinila
Naravno bio sam na ovom koncertu
JAO TO ONA SELJANKA BEZ GLASA I SA ONIM DIVNIM NOSOM?HAHAHAHA SELJANCURA UMISLILA DA JE FACA A DO PRE GODINU DANA ORALA NJIVE,E ZAR ONA NIJE SA ONIM PE***OM STENKOVICEM(VALJDA SE TAKO PREZIVA)?ZNAS KAD BI JA OTISLA NA NJEN "KONCERT",JEDINO DA MI NEKO PLATI 1.000.000$ I PONESEM MP4,E JEDINO TAD,A TI JOS I PLATIO KARTU ZA "KONCERT" STVARNO SMESNO,ALI STA ME BRIGA TO JE TVOJ UKUS ZA "MUZIKU"
Ovako: 1.STankovic jeste pe**r, 2.To nije bio samo njen,vec koncert od svih zvezda granda 3.Jeste to je upravo moj ukus i drugi ne mogu da ga promene
1.normalno da je stenkovic poeder,videla ga ja uzivo ima maskaru i ljubicastu senku i ogromnu periku 2.ma znam,moja drugarica me terala da gledam 3.to si u pravu,kao sto ni mene niko ne bi ubedio sa cinjenicom da se jeff drogira(drogirao),jednostavno ne mogu da se pomirim sa tim
NE DROGIRA SE JEFF!!!TO su izmisljotine...!!!Jedino sto me nervira kd njega je to sto lakira nokte
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
Naslov: Re: ...Grand... Ned Sep 07, 2008 4:16 am
Evo moje najbolje(i naravno najlepse,najzogdnije )Zvezde Granda
RADMILA MANOJLOVIC
Oj rado oj radmila sta si samnom ucinila
Naravno bio sam na ovom koncertu
JAO TO ONA SELJANKA BEZ GLASA I SA ONIM DIVNIM NOSOM?HAHAHAHA SELJANCURA UMISLILA DA JE FACA A DO PRE GODINU DANA ORALA NJIVE,E ZAR ONA NIJE SA ONIM PE***OM STENKOVICEM(VALJDA SE TAKO PREZIVA)?ZNAS KAD BI JA OTISLA NA NJEN "KONCERT",JEDINO DA MI NEKO PLATI 1.000.000$ I PONESEM MP4,E JEDINO TAD,A TI JOS I PLATIO KARTU ZA "KONCERT" STVARNO SMESNO,ALI STA ME BRIGA TO JE TVOJ UKUS ZA "MUZIKU"
Ovako: 1.STankovic jeste pe**r, 2.To nije bio samo njen,vec koncert od svih zvezda granda 3.Jeste to je upravo moj ukus i drugi ne mogu da ga promene
1.normalno da je stenkovic poeder,videla ga ja uzivo ima maskaru i ljubicastu senku i ogromnu periku 2.ma znam,moja drugarica me terala da gledam 3.to si u pravu,kao sto ni mene niko ne bi ubedio sa cinjenicom da se jeff drogira(drogirao),jednostavno ne mogu da se pomirim sa tim
NE DROGIRA SE JEFF!!!TO su izmisljotine...!!!Jedino sto me nervira kd njega je to sto lakira nokte
On se ne drogira, on SE DROGIRAO!!! A ja mislim da je Jeff možda emo ali više mislim da je on neki metalac, pa možda zbog toga lakira nokte!!! A šta ste vi mislili, zašto je Jeff Hardy otišao na suspenziju??? Pa rekao je da je bio na suspenziji zbog ,, privatnih problema,, a to su verovatno problemi sa drogom!!!!!!!
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
Naslov: Re: ...Grand... Pet Sep 26, 2008 12:30 pm
Evo niko ne progovara o Grandu zato cu naravno ja
Pocele su nove zvezde granda!!!Posto nisam odgledao drugarica mi rekla da ima neka ko Rada Navijam za nju...
John Cena's girl Admin
Broj poruka : 514 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 29.05.2008
Naslov: Re: ...Grand... Pet Sep 26, 2008 2:52 pm
Ta Rada ima brata koji zivi u Mitrovici,onog Nenada Manojlovica i bila je par puta...John Cena se slikao sa njom...
JEFF HARDY Admin
Naslov: Re: ...Grand... Pet Sep 26, 2008 8:53 pm
John Cena's girl ::
Ta Rada ima brata koji zivi u Mitrovici,onog Nenada Manojlovica i bila je par puta...John Cena se slikao sa njom...
Ja nisam ocu ja u Mitrovicu
JEFF HARDY Admin
Naslov: Re: ...Grand... Čet Okt 02, 2008 2:16 pm
Kada je bila ova licitacija za Radu ja sam poslao ponudu ali nije bila jedinstvena
Dulce Maria_RBD Main Eventar
Broj poruka : 119 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 02.08.2008
Naslov: Re: ...Grand... Čet Okt 09, 2008 6:10 pm
Nina jel istina da ste se ti i Danilo napalili na onu pesmu Bubice ide Vrati mi se moja bubo moja bubice zbog tebe me zovu dugo kraljem ulice vrati mi se moja bubo za tobom sam lud bez tebe ja ovaj zivot zivim uzalud?
John Cena's girl Admin
Naslov: Re: ...Grand... Čet Okt 09, 2008 6:12 pm
Dulce Maria_RBD ::
Nina jel istina da ste se ti i Danilo napalili na onu pesmu Bubice ide Vrati mi se moja bubo moja bubice zbog tebe me zovu dugo kraljem ulice vrati mi se moja bubo za tobom sam lud bez tebe ja ovaj zivot zivim uzalud?
Istina!Ma to se ja i on nesto zezali i on to pevao i ja kao...I sada njemu tako zvoni za mene a meni za njega...
Dulce Maria_RBD Main Eventar
Broj poruka : 119 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 02.08.2008
Naslov: Re: ...Grand... Čet Okt 09, 2008 6:14 pm
Istina!Ma to se ja i on nesto zezali i on to pevao i ja kao...I sada njemu tako zvoni za mene a meni za njega...
Rekao nam Piske kao ovi dvoje slusaju neku bubicu i nesto ne vazi se.Ja se smejala.
John Cena's girl Admin
Naslov: Re: ...Grand... Čet Okt 09, 2008 6:17 pm
Rekao nam Piske kao ovi dvoje slusaju neku bubicu i nesto ne vazi se.Ja se smejala.
Ma on to imao na telefonu,a bilo nam dosadno,a Piske i ovi brate smorili i mi slusali tu bubicu...
---Michelle--- Moderator
Broj poruka : 266 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 1 Datum upisa : 13.11.2008
Naslov: Re: ...Grand... Čet Dec 11, 2008 12:13 am
hahaha svi ovi vasi komentari su smesni...znaci ispali ste kao deca od 3 godine kojima roditelji govore:"Narodnjaci su seljacka muzika" msm iskreno me ne zanima dal slusate ili ne ali ako ce mo na taj nacin ok...dakle narodnjaci su seljaci,a sta su reperi??????????Ne volim rep i mislim da su svi reperi narkomancine teske....jedino mi je dobra grupa Bad Copy medjutim i oni su skloni drogi....dakle ja obozavam grand a naj pevacica naravno SEKA ALKESIC!
Nemoj ti vrijedjati druge vrste muzike ako neces da drugi vrijedjaju muziku koju ti slusas
JEFF HARDY Admin
Naslov: Re: ...Grand... Čet Dec 11, 2008 9:50 pm
ja kao vrijedjam?Nista nisam rekao
---Michelle--- Moderator
Naslov: Re: ...Grand... Pet Dec 12, 2008 1:37 am
pa rekao si da su reperi narkomancine teske!?
JEFF HARDY Admin
Naslov: Re: ...Grand... Pet Dec 12, 2008 5:10 pm
cek a nisu kao?
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
Naslov: Re: ...Grand... Pet Dec 12, 2008 5:45 pm
cek a nisu kao?
Pa nisu... Trava nije isto sto i kokain Travu upraznjavaju reperi a Kokain grandovci....
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
Naslov: Re: ...Grand... Sub Dec 27, 2008 1:33 pm
RapCena ::
cek a nisu kao?
Pa nisu... Trava nije isto sto i kokain Travu upraznjavaju reperi a Kokain grandovci....
JEFF HARDY Admin
Naslov: Re: ...Grand... Sub Dec 27, 2008 3:20 pm
cek a nisu kao?
jaoo ne gubite se...najvise mrzim kada neko nema odgovor pa izmislja sto nema veze s vezom..a ti sky nemoj da spamujes
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
Naslov: Re: ...Grand... Sub Dec 27, 2008 10:33 pm
cek a nisu kao?
jaoo ne gubite se...najvise mrzim kada neko nema odgovor pa izmislja sto nema veze s vezom..a ti sky nemoj da spamujes
HAHAHA,imao sam odgovor,nisam nista izmisljao sto nema veze s vezom,ziva istina,pa grandovci su gori od punkera,repera,metalaca i svih ostalih zajedno....Iskreno neam nista portiv te muzike....
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
Naslov: Re: ...Grand... Ned Dec 28, 2008 12:54 am
Pravi teški narkosi su Grandovci,i to svi znaju.Ja iako mi je rep bukvalno život,priznajem da ima dosta repera koji se drogiraju (više stranih nego domaćih naravno),ali vidi : Svakakve zvezde se drogiraju (Glumci,pevači raznih vrsta zike),prvenstveno mislim na strane,pa pogledaj zvezde redovnu najebu zbog predoziranja Ali to o Grandu svi znaju,pa nebi toliko to bilo pričano da nije istina.
---Michelle--- Moderator
Naslov: Re: ...Grand... Ned Dec 28, 2008 2:05 am
cek a nisu kao?
Ne gube se uposte... govore istinu ajde mi dokazin da Grandovci nisu narkosi...bas sam gledala kod kume neki video na kojem Aca Lukas daje intervju razvaljen od svakakvih droga...uglavnom po meni su Grandovci seljacine a 'pjevacice' su dobile svoje 'hitove' zbog silikona.......BEZ UVREDE!!!
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
Naslov: Re: ...Grand... Ned Dec 28, 2008 2:11 am
Ma i sa uvredom,kažete nemam ništa protiv te muzike,ma imam mnogo toga protiv te muzike
---Michelle--- Moderator
Naslov: Re: ...Grand... Ned Dec 28, 2008 2:14 am
i ja isto
JEFF HARDY Admin
Naslov: Re: ...Grand... Ned Dec 28, 2008 1:46 pm
---Michelle--- ::
cek a nisu kao?
Ne gube se uposte... govore istinu ajde mi dokazin da Grandovci nisu narkosi...bas sam gledala kod kume neki video na kojem Aca Lukas daje intervju razvaljen od svakakvih droga...uglavnom po meni su Grandovci seljacine a 'pjevacice' su dobile svoje 'hitove' zbog silikona.......BEZ UVREDE!!!
al si uhvatila pevaca...Lukas jeste narkoman to priznajem Ako nadjes nekog drugog skidam kapu
Lady_Hardy Mid-carder
Broj poruka : 93 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 25.02.2009
Naslov: Re: ...Grand... Sub Feb 28, 2009 4:23 pm
E Jeffe nemoj da se ljutis,ali su meni svi ti grandovci zesci papani bez glasa.Jednostavno to je emisija lakog sadrzaja koja moze svakog da privuce,pogotovu klince.