Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

...Grand...

Ići dole 
+8
CuttingEdge
JEFF HARDY
WAR
John Cena's girl
*BADGIRL*
SV.SAVO
cena_dx
Wikluh Sky
12 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :
...Grand... - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100...Grand... - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

...Grand... - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 06, 2008 11:39 pm

*BADGIRL* ::
JEFF HARDY ::
Evo moje najbolje(i naravno najlepse,najzogdnije Very Happy Very Happy )Zvezde Granda

RADMILA MANOJLOVIC

Oj rado oj radmila sta si samnom ucinila lol! lol! lol!

Naravno bio sam na ovom koncertu Very Happy

JAO TO ONA SELJANKA BEZ GLASA I SA ONIM DIVNIM NOSOM?HAHAHAHA SELJANCURA UMISLILA DA JE FACA A DO PRE GODINU DANA ORALA NJIVE,E ZAR ONA NIJE SA ONIM PE***OM STENKOVICEM(VALJDA SE TAKO PREZIVA)?ZNAS KAD BI JA OTISLA NA NJEN "KONCERT",JEDINO DA MI NEKO PLATI 1.000.000$ I PONESEM MP4,E JEDINO TAD,A TI JOS I PLATIO KARTU ZA "KONCERT" STVARNO SMESNO,ALI STA ME BRIGA TO JE TVOJ UKUS ZA "MUZIKU"
Ovako:
1.STankovic jeste pe**r,
2.To nije bio samo njen,vec koncert od svih zvezda granda
3.Jeste to je upravo moj ukus i drugi ne mogu da ga promene

1.normalno da je stenkovic poeder,videla ga ja uzivo ima maskaru i ljubicastu senku geek i ogromnu periku
2.ma znam,moja drugarica me terala da gledam
3.to si u pravu,kao sto ni mene niko ne bi ubedio sa cinjenicom da se jeff drogira(drogirao),jednostavno ne mogu da se pomirim sa tim

NE DROGIRA SE JEFF!!!TO su izmisljotine...!!!Jedino sto me nervira kd njega je to sto lakira nokte lol!
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Broj poruka : 169
Godina : 28
Opomene! :
...Grand... - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100...Grand... - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 18.08.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeNed Sep 07, 2008 4:16 am

Evo moje najbolje(i naravno najlepse,najzogdnije Very Happy Very Happy )Zvezde Granda

RADMILA MANOJLOVIC

Oj rado oj radmila sta si samnom ucinila lol! lol! lol!

Naravno bio sam na ovom koncertu Very Happy

JAO TO ONA SELJANKA BEZ GLASA I SA ONIM DIVNIM NOSOM?HAHAHAHA SELJANCURA UMISLILA DA JE FACA A DO PRE GODINU DANA ORALA NJIVE,E ZAR ONA NIJE SA ONIM PE***OM STENKOVICEM(VALJDA SE TAKO PREZIVA)?ZNAS KAD BI JA OTISLA NA NJEN "KONCERT",JEDINO DA MI NEKO PLATI 1.000.000$ I PONESEM MP4,E JEDINO TAD,A TI JOS I PLATIO KARTU ZA "KONCERT" STVARNO SMESNO,ALI STA ME BRIGA TO JE TVOJ UKUS ZA "MUZIKU"
Ovako:
1.STankovic jeste pe**r,
2.To nije bio samo njen,vec koncert od svih zvezda granda
3.Jeste to je upravo moj ukus i drugi ne mogu da ga promene

1.normalno da je stenkovic poeder,videla ga ja uzivo ima maskaru i ljubicastu senku geek i ogromnu periku
2.ma znam,moja drugarica me terala da gledam
3.to si u pravu,kao sto ni mene niko ne bi ubedio sa cinjenicom da se jeff drogira(drogirao),jednostavno ne mogu da se pomirim sa tim

NE DROGIRA SE JEFF!!!TO su izmisljotine...!!!Jedino sto me nervira kd njega je to sto lakira nokte lol!

On se ne drogira, on SE DROGIRAO!!! A ja mislim da je Jeff možda emo ali više mislim da je on neki metalac, pa možda zbog toga lakira nokte!!! A šta ste vi mislili, zašto je Jeff Hardy otišao na suspenziju??? Pa rekao je da je bio na suspenziji zbog ,, privatnih problema,, a to su verovatno problemi sa drogom!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 12:30 pm

Evo niko ne progovara o Grandu zato cu naravno ja :krezavi:

Pocele su nove zvezde granda!!!Posto nisam odgledao drugarica mi rekla da ima neka ko Rada :krezavi: :krezavi: pobeda pobeda Navijam za nju... pobeda
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Broj poruka : 514
Opomene! :

Datum upisa : 29.05.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 2:52 pm

Ta Rada ima brata koji zivi u Mitrovici,onog Nenada Manojlovica i bila je par puta...John Cena se slikao sa njom... :jump: :jump:
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 8:53 pm

John Cena's girl ::
Ta Rada ima brata koji zivi u Mitrovici,onog Nenada Manojlovica i bila je par puta...John Cena se slikao sa njom... :jump: :jump:

Ja nisam Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad ocu ja u Mitrovicu Sad
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 02, 2008 2:16 pm

Kada je bila ova licitacija za Radu ja sam poslao ponudu ali nije bila jedinstvena Sad

Nazad na vrh Ići dole
Dulce Maria_RBD
Main Eventar
Main Eventar
Dulce Maria_RBD

Broj poruka : 119
Opomene! :

Datum upisa : 02.08.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 6:10 pm

Nina jel istina da ste se ti i Danilo napalili na onu pesmu Bubice ide Vrati mi se moja bubo moja bubice zbog tebe me zovu dugo kraljem ulice vrati mi se moja bubo za tobom sam lud bez tebe ja ovaj zivot zivim uzalud? lol!
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 6:12 pm

Dulce Maria_RBD ::
Nina jel istina da ste se ti i Danilo napalili na onu pesmu Bubice ide Vrati mi se moja bubo moja bubice zbog tebe me zovu dugo kraljem ulice vrati mi se moja bubo za tobom sam lud bez tebe ja ovaj zivot zivim uzalud? lol!
Istina!Ma to se ja i on nesto zezali i on to pevao i ja kao...I sada njemu tako zvoni za mene a meni za njega... :jump: :jump:
Nazad na vrh Ići dole
Dulce Maria_RBD
Main Eventar
Main Eventar
Dulce Maria_RBD

Broj poruka : 119
Opomene! :

Datum upisa : 02.08.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 6:14 pm

Istina!Ma to se ja i on nesto zezali i on to pevao i ja kao...I sada njemu tako zvoni za mene a meni za njega... :jump: :jump:
Rekao nam Piske kao ovi dvoje slusaju neku bubicu i nesto ne vazi se.Ja se smejala. lol!
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 6:17 pm

Rekao nam Piske kao ovi dvoje slusaju neku bubicu i nesto ne vazi se.Ja se smejala. lol!
Ma on to imao na telefonu,a bilo nam dosadno,a Piske i ovi brate smorili i mi slusali tu bubicu... :jump: :jump: pobeda pobeda tri prsta tri prsta :krezavi: :krezavi:
Nazad na vrh Ići dole
---Michelle---
Moderator
Moderator
---Michelle---

Broj poruka : 266
Opomene! :

Novac : 1
Datum upisa : 13.11.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeČet Dec 11, 2008 12:13 am

hahaha svi ovi vasi komentari su smesni...znaci ispali ste kao deca od 3 godine kojima roditelji govore:"Narodnjaci su seljacka muzika" msm iskreno me ne zanima dal slusate ili ne ali ako ce mo na taj nacin ok...dakle narodnjaci su seljaci,a sta su reperi??????????Ne volim rep i mislim da su svi reperi narkomancine teske....jedino mi je dobra grupa Bad Copy medjutim i oni su skloni drogi....dakle ja obozavam grand a naj pevacica naravno SEKA ALKESIC!
...Grand... - Page 2 Seka_a10

Nemoj ti vrijedjati druge vrste muzike ako neces da drugi vrijedjaju muziku koju ti slusas
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeČet Dec 11, 2008 9:50 pm

ja kao vrijedjam?Nista nisam rekao :krezavi:
Nazad na vrh Ići dole
---Michelle---
Moderator
Moderator
---Michelle---

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimePet Dec 12, 2008 1:37 am

pa rekao si da su reperi narkomancine teske!? Suspect
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimePet Dec 12, 2008 5:10 pm

cek a nisu kao?
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimePet Dec 12, 2008 5:45 pm

cek a nisu kao?

Pa nisu...
Trava nije isto sto i kokain
Travu upraznjavaju reperi a Kokain grandovci....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
Wikluh Sky
WHC Champion
WHC Champion
Wikluh Sky

Broj poruka : 377
Opomene! :

Novac : 141
Datum upisa : 29.07.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeSub Dec 27, 2008 1:33 pm

RapCena ::
cek a nisu kao?

Pa nisu...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeSub Dec 27, 2008 3:20 pm

cek a nisu kao?

Pa nisu...

jaoo ne gubite se...najvise mrzim kada neko nema odgovor pa izmislja sto nema veze s vezom..a ti sky nemoj da spamujes
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeSub Dec 27, 2008 10:33 pm

cek a nisu kao?

Pa nisu...

jaoo ne gubite se...najvise mrzim kada neko nema odgovor pa izmislja sto nema veze s vezom..a ti sky nemoj da spamujes

HAHAHA,imao sam odgovor,nisam nista izmisljao sto nema veze s vezom,ziva istina,pa grandovci su gori od punkera,repera,metalaca i svih ostalih zajedno....Iskreno neam nista portiv te muzike....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Broj poruka : 378
Opomene! :

Novac : 15
Datum upisa : 17.09.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 28, 2008 12:54 am

Pravi teški narkosi su Grandovci,i to svi znaju.Ja iako mi je rep bukvalno život,priznajem da ima dosta repera koji se drogiraju (više stranih nego domaćih naravno),ali vidi : Svakakve zvezde se drogiraju (Glumci,pevači raznih vrsta zike),prvenstveno mislim na strane,pa pogledaj zvezde redovnu najebu zbog predoziranja
Ali to o Grandu svi znaju,pa nebi toliko to bilo pričano da nije istina.
Nazad na vrh Ići dole
---Michelle---
Moderator
Moderator
---Michelle---

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 28, 2008 2:05 am

cek a nisu kao?

Pa nisu...

Ne gube se uposte... govore istinu ajde mi dokazin da Grandovci nisu narkosi...bas sam gledala kod kume neki video na kojem Aca Lukas daje intervju razvaljen od svakakvih droga...uglavnom po meni su Grandovci seljacine a 'pjevacice' su dobile svoje 'hitove' zbog silikona.......BEZ UVREDE!!!
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Broj poruka : 378
Opomene! :

Novac : 15
Datum upisa : 17.09.2008

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 28, 2008 2:11 am

Ma i sa uvredom,kažete nemam ništa protiv te muzike,ma imam mnogo toga protiv te muzike Smile Smile
Nazad na vrh Ići dole
---Michelle---
Moderator
Moderator
---Michelle---

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 28, 2008 2:14 am

i ja isto Surprised
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 28, 2008 1:46 pm

---Michelle--- ::
cek a nisu kao?

Pa nisu...

Ne gube se uposte... govore istinu ajde mi dokazin da Grandovci nisu narkosi...bas sam gledala kod kume neki video na kojem Aca Lukas daje intervju razvaljen od svakakvih droga...uglavnom po meni su Grandovci seljacine a 'pjevacice' su dobile svoje 'hitove' zbog silikona.......BEZ UVREDE!!!

al si uhvatila pevaca...Lukas jeste narkoman to priznajem lol! Ako nadjes nekog drugog skidam kapu
Nazad na vrh Ići dole
Lady_Hardy
Mid-carder
Mid-carder
Lady_Hardy

Broj poruka : 93
Opomene! :

Datum upisa : 25.02.2009

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitimeSub Feb 28, 2009 4:23 pm

E Jeffe nemoj da se ljutis,ali su meni svi ti grandovci zesci papani bez glasa.Jednostavno to je emisija lakog sadrzaja koja moze svakog da privuce,pogotovu klince.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ...Grand...   ...Grand... - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

...Grand...
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: Downloads :: Muzika-
Skoči na: