Ewo ja sam nova na 4umu,ali malo da vas iskritikujem...Nadam se da se nećete ljutiti...
Forum je stvarno dobar sa dosta kategorija,ali mislim da je jako loše organizovan i mnogo šaren.Ne organizovanost:
Imate posebnu kategoriju za Cenu a sve ostalo ste strpali u jednu kategoriju,i wwe,ecw,diive,sve,sve,a Cena ima posebnu kategoriju...Nije to zbog Cene verujte,rekla bi i da ste napravili tako kategoriju o Marii koju ja jako volim.I ako je ovo forum wwe,onda vam ne treba mnogo suvišnih tema,kojih ima više nego wwe tema...
Imate brdo kategorija a u samo jednu ste strpali i ecw,i raw i smackdown i sv,sve!Nemojte da se naljutite,ali stvarno je glupo.Ok je da vi imate i sport i download i reallyti show i sve ostalo,ali napravite onda jednu kategoriju koja će se zvati npr svašta i tu onda napravite igrice,chat,download...itd,ali opet ne previše.
Takođe 4um vam je jako šaren,i to mislim da treba takođe popraviti.Tamo gde vam je forum,profile,search,members,faq itd,čak i tu su vam slike wwe superstarova i diva,stavite da to bude nešto diskretnije malo.i kada uđem npr u temu predstavljanje novih članova,čak i tamo su vam ikonice za new no new lock itd.urađene kao slike i animacije.i ova slika iza foruma,mislim da to treba biti takođe neššto diskretno a ne kada dođem na 4um da mi ispadnu oči od tolikog šarenila.
Ostale slike su ok,a mislim kada bi poslušali ova moja dva saveta da bi 4um bio još mnogo,mnogo bolji,a stvarno je jako dobar.
Nadam se da niste ovo primili kao davam solim pamet...