Dobrodosli na forum kecera!!! .:Forum kecera:. |
|
| Survivor Series 2008 | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Ned Nov 23, 2008 7:25 pm | |
| - JEFF HARDY ::
- Ma gde tacno...ae bre ovaj WWE nekad ume da sjebe stvar...
WWE.com je oficijalni sajt wwe,ne bi lagali,elem nije sigurno ni dal ce Hardy veceras ucestvovati,ali sigurno nece uzeti titulu... | |
| | | RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Ned Nov 23, 2008 7:51 pm | |
| - RapCena ::
- RatedR superstar ::
- Ako je ne izgubi sutra uvece zadrzace je i do Rumble-a!Jos jednom ponavljam moju teoriju!Jeff Hardy da pobedi na Survivor Seriesu i da zadrzi titulu do Wretslemanie25 gde ce da izgubi od Takera!Svi fanovi bi tako bili zadovoljni!Taker bi onda narawno bio sampion do Backlasha tjst odbranice je na Backlashu ali u SD-u sledece nedelje ce verovatno izgubiti od Mr.Money in the Bank-a koji ulaze briefcase posle nekog zestokog metcha tipa Taker vs Triple H ili od samog Edga!
Zar ne mislis da opet pravis scenario koji je vec bio ove godine????To s tim da Taker odma gubi titulu nakon WM,ove godine je bila titula Vacant,ali opet bi se ponovilo Taker gubi titulu odma nakon WM malo glupo zar ne?evo sta bi ja voleo da bude od SS pa sve do WM Jeff Hardy novi champ na SS,na Armagedonu je vec gubi od HHH,koji na RR odbranjuje titulu od Kozlova,a Rumble uzima Jeff koji trazi svoju sansu na WM protiv WHC,ali Elimination Chamber koji zahvata i champione HHH gubi titulu od Edge-a koji uspeva da opet postane TOP heel,Jeff izaziva Edge-a za titulu na WM,a pritom nastaje i feud oko toga ko je bolji HHH ili Taker,HHH izaziva Takera na WM i obecava da ce prekinuti njegov niz,HHH odjednom postaje strasan heel kao onaj iz 2003 sto je bio,pljuje po Takeru,WM25 Jeff Hardy gubi od Edge-a i sa razocarenjem napusta arenu,ali vec na sledecm PPV dobija sansu da se bori opet,Undertaker i HHH maint event veceri sjajna borba,triple H krece da pinuje Takera ali ovaj uspeva da se odbrani,onda Taker radi Tombstone i ne uspeva da pinuje Huntera,opet Tombstone i pin Undertakera,ulazi Kane s maskom stari dobri Kane ulazi da cestita Undertakeru na pobedi,u MITB John Morrison pobedjuje...eto to bi ja voleo da bude,al znam da ovo s Kane-om sigurno nece biti,ali tim bi fanovi biliz adovoljni Kane s maskom,Taker nastavlja niz,Jeff je bio champ,Edge je champ,HHH opet heel.... Pa narawno da ponawljam!Tako je bilo zadnje dve godine!2007 Undertaker je 5 dana posle Backlasha izgubio titulu koju je osvoio na WM 23 od Edga koji je bio Mr.Money in the Bank onda 2008 posle Backlasha Vickie mu oduzima titulu zbog ilegalnog chokeholda sto znaci da Undertaker titulu koju osvoi na WM izgubi posle Bakclasha,POSLE backlasha sto znaci da bude uglavnom oko mesec dana sampion | |
| | | CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Ned Nov 23, 2008 8:59 pm | |
| - RatedR superstar ::
- RapCena ::
- RatedR superstar ::
- Ako je ne izgubi sutra uvece zadrzace je i do Rumble-a!Jos jednom ponavljam moju teoriju!Jeff Hardy da pobedi na Survivor Seriesu i da zadrzi titulu do Wretslemanie25 gde ce da izgubi od Takera!Svi fanovi bi tako bili zadovoljni!Taker bi onda narawno bio sampion do Backlasha tjst odbranice je na Backlashu ali u SD-u sledece nedelje ce verovatno izgubiti od Mr.Money in the Bank-a koji ulaze briefcase posle nekog zestokog metcha tipa Taker vs Triple H ili od samog Edga!
Zar ne mislis da opet pravis scenario koji je vec bio ove godine????To s tim da Taker odma gubi titulu nakon WM,ove godine je bila titula Vacant,ali opet bi se ponovilo Taker gubi titulu odma nakon WM malo glupo zar ne?evo sta bi ja voleo da bude od SS pa sve do WM Jeff Hardy novi champ na SS,na Armagedonu je vec gubi od HHH,koji na RR odbranjuje titulu od Kozlova,a Rumble uzima Jeff koji trazi svoju sansu na WM protiv WHC,ali Elimination Chamber koji zahvata i champione HHH gubi titulu od Edge-a koji uspeva da opet postane TOP heel,Jeff izaziva Edge-a za titulu na WM,a pritom nastaje i feud oko toga ko je bolji HHH ili Taker,HHH izaziva Takera na WM i obecava da ce prekinuti njegov niz,HHH odjednom postaje strasan heel kao onaj iz 2003 sto je bio,pljuje po Takeru,WM25 Jeff Hardy gubi od Edge-a i sa razocarenjem napusta arenu,ali vec na sledecm PPV dobija sansu da se bori opet,Undertaker i HHH maint event veceri sjajna borba,triple H krece da pinuje Takera ali ovaj uspeva da se odbrani,onda Taker radi Tombstone i ne uspeva da pinuje Huntera,opet Tombstone i pin Undertakera,ulazi Kane s maskom stari dobri Kane ulazi da cestita Undertakeru na pobedi,u MITB John Morrison pobedjuje...eto to bi ja voleo da bude,al znam da ovo s Kane-om sigurno nece biti,ali tim bi fanovi biliz adovoljni Kane s maskom,Taker nastavlja niz,Jeff je bio champ,Edge je champ,HHH opet heel....
Pa narawno da ponawljam!Tako je bilo zadnje dve godine!2007 Undertaker je 5 dana posle Backlasha izgubio titulu koju je osvoio na WM 23 od Edga koji je bio Mr.Money in the Bank onda 2008 posle Backlasha Vickie mu oduzima titulu zbog ilegalnog chokeholda sto znaci da Undertaker titulu koju osvoi na WM izgubi posle Bakclasha,POSLE backlasha sto znaci da bude uglavnom oko mesec dana sampion Al cemu onda znacaj tog meca na WM za titulu,Takerovi fanovi bi popizdeli kad bi se i ove godine to desilo,ne verujem da bi iko bi zadovoljan... | |
| | | Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Ned Nov 23, 2008 10:20 pm | |
| Za Jeffa je običan story, koliko sam provalio iz jednog texta, Edge se tu meša, a Jeff i on idu u feud, tako sam provalio iz teksta, da li je on tačan, da li sam loše pročitao, niko nezna, a neznam ni gde sam to pročitao, brisao sam hystori iz mozzile | |
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Ned Nov 23, 2008 10:52 pm | |
| Jaoj reci mi gde si to procitao pllzzzz!A sto se tebe tice RapCena reci cu ti ovo:WWE ne zanima dal ce takerovi fanovi da popizde takaw je storyline i tako ce biti!Ako se nisu bunili zadnje 2 god vala nece ni 2009-te! | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Ned Nov 23, 2008 11:13 pm | |
- Jaoj reci mi gde si to procitao pllzzzz!A sto se tebe tice RapCena reci cu ti ovo:WWE ne zanima dal ce takerovi fanovi da popizde takaw je storyline i tako ce biti!Ako se nisu bunili zadnje 2 god vala nece ni 2009-te!
Veruj mi jesu se pobunili,elem ne bi voleo da Taker odma ispusi posle WM,monstere tooooooooooooo znaci Jeff i Edge ulaze u feud,to je ono sto sam zeleo... | |
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 12:34 am | |
| Po meni totalno ne potreban feud!Edge ima "pas" ne razresenih stvari sa La Familijom i Undertakerom!Bilo bi totalno glupo da se to zanemari i odma ode na feud sa Hardyjem!Mozda tek kad se osveti Takeru pa onda sa Jeffom u feud | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 1:00 am | |
- Po meni totalno ne potreban feud!Edge ima "pas" ne razresenih stvari sa La Familijom i Undertakerom!Bilo bi totalno glupo da se to zanemari i odma ode na feud sa Hardyjem!Mozda tek kad se osveti Takeru pa onda sa Jeffom u feud
Skroz sam zaboravio na to,pa da bilo bi dobro da napadne Hardya na SS,da onda Hardya ne bude par nedelja,dok ovaj ne zavrsi osvetu Familiji | |
| | | Mr.Kennedy Mid-carder
Broj poruka : 83 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 28.07.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 2:45 pm | |
| Posle meca Supermen vs.Jericho ja bojkotujem Raw[ionako ga nisam gledao ] | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 3:45 pm | |
| Dobar ppv,Edge se vratio kao sto sam i pretpostavio Cena opet champ,evo kompletnih rezultata Dark The Brian Kendrick defeated Kung Fu Naki Singles match 1 Team Michaels (Shawn Michaels, Rey Mysterio, Cryme Tyme (JTG and Shad), and The Great Khali) defeated Team JBL (John "Bradshaw" Layfield, Kane, John Morrison and The Miz, Montel Vontavious Porter)[6] Five-on-five Survivor Series Elimination Match 2 Team Raw (Beth Phoenix, Mickie James, Kelly Kelly, Candice Michelle, and Jillian Hall) defeated Team SmackDown (Michelle McCool, Victoria, Maria, Maryse, and Natalya)[7] Five-on-five Divas Survivor Series Elimination Match 3 The Undertaker defeated Big Show[8] Casket match 4 Team Orton (Randy Orton, Shelton Benjamin, William Regal, Cody Rhodes and Mark Henry) defeated Team Batista (Batista, CM Punk, Kofi Kingston, Matt Hardy and R-Truth) [9] Five-on-five Survivor Series Elimination Match 5 Edge defeated Triple H (c) and Vladimir Kozlov [10] Triple Threat match for the WWE Championship 6 John Cena defeated Chris Jericho (c) [11] Singles match for the World Heavyweight Championship (c) - refers to the champion(s) heading into the match
Survivor Series Elimination Matches
1. Elimination Wrestler Team Eliminated by Elimination move Time 1 JTG Team Shawn Michaels MVP Drive-by Kick 1:39 2 MVP Team JBL The Great Khali Brain Chop 1:54 3 Kane Team JBL Rey Mysterio Aided Splash with The Great Khali 3:25 4 Shad Team Shawn Michaels The Miz Reality Check 6:29 5 The Miz Team JBL Rey Mysterio 619 11:43 6 JBL Team JBL - Countout 17:51 7 John Morrison Team JBL Shawn Michaels Sweet Chin Music 18:10 Survivors: Shawn Michaels, Rey Mysterio and The Great Khali (Team Shawn Michaels)
2. Elimination Wrestler Team Eliminated by Elimination Move Time 1 Victoria Team Smackdown Kelly Kelly Cradle 1:49 2 Kelly Kelly Team Raw Maryse Backbreaker 2:08 3 Michelle McCool Team Smackdown Mickie James Jumping DDT 3:52 4 Mickie James Team Raw Maryse Cradle 4:19 5 Natalya Team Smackdown Candice Michelle Spear 5:33 6 Jillian Hall Team Raw Maria Roll Up 6:31 7 Maria Team Smackdown Candice Michelle Northern Lights Suplex 6:42 8 Candice Michelle Team Raw Maryse Inverted Figure Four Leglock 7:16 9 Maryse Team Smackdown Beth Phoenix Glam Slam 8:26 Survivors: Beth Phoenix (Team Raw)
3. Elimination Wrestler Team Eliminated by Elimination Move Time 1 William Regal Team Randy Orton CM Punk Go 2 Sleep 0:11 2 R-Truth Team Batista Shelton Benjamin Pay Dirt 7:38 3 Kofi Kingston Team Batista Randy Orton Elevated Spike DDT 10:44 4 CM Punk Team Batista Cody Rhodes DDT 13:09 5 Matt Hardy Team Batista Mark Henry Worlds Strongest Slam 14:21 6 Mark Henry Team Randy Orton Batista Spear 14:31 7 Shelton Benjamin Team Randy Orton Batista Batista Bomb 15:05 8 Batista Team Batista Randy Orton RKO 16:12 Survivors: Randy Orton and Cody Rhodes (Team Randy Orton) | |
| | | JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 4:00 pm | |
| cek,cek EDGE je sampion???????? | |
| | | JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 4:12 pm | |
| | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 4:45 pm | |
| Zanimljiv Edge-ov novi look,mada mu je stari bolje stajao,ovako izgleda starije... | |
| | | Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 8:49 pm | |
| Šta dobar PPV??? Jedino ovde valja meč HHH vs. Kozlov i to je na kraju sranje jer Edge je opet heel i opet sa onom kravom, neće dokazati šta vredi a šta ne. JOHN CENA ŠAMPION! Bookeri mrš i tri lepe pi*ke materine!!! Kakvi ste vi idioti!!! BOJKOT RAWa, NEGLEDAM RAW DOK SE CENA OPET NEPOVREDI!!! KATASTROFA!!! CEO PPV JE ISPAO LOŠ ZBOG POVRATKA SUPERMENA!!! NAJGORI PPV U POSLEDNJIH 10 GODINA!!! I TO SAMO ZBOG SUPERMANA; KOJI JE KAO POVREĐEN; A OVDE SKAČE KAO MUTAV!!! JEBEM VAS U GLAVU BOOKERI! Ostalo nije bilo toliko loše, ali SUPERMAN je uništio PPV, sada opet gledamo show za decu, barem vi gledate, ja negledam RAW više!!! | |
| | | JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 9:14 pm | |
| Ma uzece neko i njemu tu jebenu titulu...sta se tolko nerviras | |
| | | JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 9:22 pm | |
| za kraj Survivor Series-a 2008 - Kod:
-
http://www.megaupload.com/?d=VEXKJXLJ http://www.megaupload.com/?d=H4HWXRI8 http://www.megaupload.com/?d=D8PK0P4Y http://www.megaupload.com/?d=KG7D7HGK http://www.megaupload.com/?d=M8MDIY3Y http://www.megaupload.com/?d=WUJ52V0O http://www.megaupload.com/?d=CNCY4JWZ http://www.megaupload.com/?d=7Y3YHYJD http://www.megaupload.com/?d=JBHDEIDX http://www.megaupload.com/?d=CUSGF1GH http://www.megaupload.com/?d=WRZS6135 http://www.megaupload.com/?d=G3N6NQ5P http://www.megaupload.com/?d=AU442XYV http://www.megaupload.com/?d=320IG0E7 | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 10:04 pm | |
| Zasto odma tema na lock,pola nas nije ni stiglo da prokomentarise Monstere Moras razumeti bookere,Cenu vole klinci kapiras,oni njega moraju da stave kao masinu koja sve razbija,oni zaradjuju na njemu,kojeg god klinca pitas koji it je omiljeni kecer oni kazu Batista Zivotinja,John Cena i Mali Meksikanac Rey Mysterio,ja ih pitam a sto a oni Pa Batista sve razibija istukao je onog lika bio,a sto Cena joooj kako je on jak,jesi gledao kad ga je Oton zezao a on ga prebio posle,a sto Rey?Pa on je mali meksikanac zna sve poteze,jos moze da istuce Big Daddy V....eto vidis i sam sta ja slusam od klinaca iz kraja,Batista,Cena i Mysterio su njima nepobedivi idoli,wwe najvise zaradjuje po tome sto klinci kupuju majce Cene,Batiste,Reya,a ni oni sami ne znaju zasto,oni misli kako je Batista razarajuca zivotinja,kojem ni divljak Umaga ne moze nista,e za to je vec FOX kriv...nego da se vratim na temu Edge opet s Vickie,sto da ne?Opet vidimo kako je iskoristava sve dok ne izgubi titulu...Zanimljivo....Potencijalni feud sa Hardyem,Takerom opet ili HHH,mozda cak i sa Kozlovom...Jericho je u top formi,top heel(vise mi se svidjao kao face) moze lako da iznervira publiku,ali i ja sam pomalo ljut na bookere iako gotivim Cenu,ipak opet Cena postaje Superman i bice champ godinu dana i onda ce se opet povrediti barem ja tako mislim,a ako na Armagedonu bude Bastista vs Jericho vs Cena stvarno cu se razocarrati,kolko ljudi jos sa Raw rostera mogu tu ubaciti..neeeee oni ubace Batistu,zasto ne Kane?zasto ne Orton?oni moraju ubaciti Batistu,bilo bi bolje i da je 1vs1 Cena vs Jericho,ne razumem zasto Batista ne moze imati normalan feud a da nije za titulu,jedini slucaj koji pamtim je vs Michaels,koji mi se i nije toliko svideo,Batista po 5000 put u title matchu,bio je do sada u 23000 puta u No1 Contender matchu,zasto npr ne stave Fatal Four Cena vs Jericho vs Kane vs Orton,neka i Cena odbrani tad titulu al cemo imati kvalitetniji mec nego da gledam batistu sa onim spearom(koji on ne zna ni da uradi)ubija Kane-a i pinuje ili Jericho ili Cenu.......temu cu otkljucati jer nije proslo ni dan ti zaklucavas moramo malo da prokomentarisemo.... | |
| | | ---Michelle--- Moderator
Broj poruka : 266 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 1 Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 10:43 pm | |
| Za dive sam ocekivala da ce team Raw pobijediti... | |
| | | Monster Moderator
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 10:49 pm | |
| Nemoj se uvrediti RapCena, ali ima previše gluposti u jednom postu, prvo Kane je postao jobber isto kao MVP, njega nema u title mečevima jako dugo, Edge treba da bude face, smorilo da je da mu Vickie daje titule, a kada to rade, neiskorišćavaju njegov talenat, obično su dobri kečeri face, a loši heel, Cena superman je najgora verzija cene, i kako sam našao Jericho osvaja titulu na armagedonu?! Čemu to?! Edge ide u feud sa Hardyjem, jer ga je on kao napao! Takav je story! Onda se tu meša HHH i zajebe ceo potencijalno dobar feud. To što oni zarađuju na Ceni, Batisti i Mysteriu se pokazuje kroz niz godina gde gledanost se smanjuje svake godine za desetak posto, i zbog koga, zbog heroja Cena, super Batista i letećeg Reya. | |
| | | Mr.Kennedy Mid-carder
Broj poruka : 83 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 28.07.2008
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 10:57 pm | |
| Zbog Cena vs.Jericho meca ocena 2- za PPV,znaci drzi ga 2 minuta wals of jerico i jos mu stavlja nogu na vrat a Cena mrtav ladan FU......i cant believe.......ostali mecevi su bili OK a posebno mi se ne dopada ujedinjenje La Familie btw.Monster u kojem podforumu i temi je post u tvom potpisu | |
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 11:08 pm | |
| Sta lupas!To je bio najbolji dogadjaj na celom PPV po meni!Pokvarena La Familija o5 zajedno-nista bolje!Bolje to nego da gledam Supermena kako drzi tu titulu sledecih god dana!Main Event Rawa ne gledam vise! | |
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 11:10 pm | |
| Eee daj neke linkove sa RapidShare-a za SS plz na megauplodu je izbrisano | |
| | | Monster Moderator
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Pon Nov 24, 2008 11:34 pm | |
| - Kod:
-
http://www.megaupload.com/?d=M8RCLUOK http://www.megaupload.com/?d=IZX7B4SP Nevaljaju ni ovi, u zadnji tren sam ih skinuo, dobro je. | |
| | | CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Uto Nov 25, 2008 12:54 am | |
| - Monster ::
- Nemoj se uvrediti RapCena, ali ima previše gluposti u jednom postu, prvo Kane je postao jobber isto kao MVP, njega nema u title mečevima jako dugo, Edge treba da bude face, smorilo da je da mu Vickie daje titule, a kada to rade, neiskorišćavaju njegov talenat, obično su dobri kečeri face, a loši heel, Cena superman je najgora verzija cene, i kako sam našao Jericho osvaja titulu na armagedonu?! Čemu to?! Edge ide u feud sa Hardyjem, jer ga je on kao napao! Takav je story! Onda se tu meša HHH i zajebe ceo potencijalno dobar feud. To što oni zarađuju na Ceni, Batisti i Mysteriu se pokazuje kroz niz godina gde gledanost se smanjuje svake godine za desetak posto, i zbog koga, zbog heroja Cena, super Batista i letećeg Reya.
Kane jeste postao jobber,kao i MVP koji je spasao 2007 godine sa feudom protiv Hardya,bio je US champ veoma dugo,sjajn heel,potencijalni wwe champ,ali oni od njega naprave jobber,Kane jobber???Covek koj je u wrestlingu dosta dugo imao je i padova,ali ovakvih ne,Kane ima 2,13 ima 150 kila i njega da pobedi neko duplo manji od njega,zasto Kane-u opet ne dati sansu da bude heel koji je zeljan titule,za Edge-a se pomalo i slazem,ne koriste talenat njegov,ali ipak i koriste,on je pruzao na PPV-ovima najbolje meceve,Hell in a Cell kada ga je Taker poslao u "pakao" je bio sjajan,narvno svi ocekuju povratak Edge-a,kad ono on ulazi sa Vickie koja mu je oprostila prevaru sa Aliciom Fox i oni nastavljaju vezu,ali kod Edge-a bar ja najvise volim to sto ume da iznervira publiku,sto ima tu harizmu,moze da bude i dobar fece i heel...Cena kao Superman to se slazem,ali to je zarada,wwe njega drzi kao Supermena zbog zarade,pa najvise dece voli njega,Batistu i Mysteria i naravno nagovarace svoje roditelje sve dok im ne kupe majcu batiste,cene,Mysteria,gledanost se ne smanjuje toliko,ali oni ostaju tu,slazem se ni ja ih ne podnosim,Cena mi je dobar,ali Batistu i Mysteria ne podnosim,ali to je to,wwe mora da razmislja i na zaradu iako oni imaju para tako da mogu da kupe celu Srbiju i jos im ostane para za Crnu Goru....Edge vs Hardy bio bi dobar feud veruj mi,Jeff je imao sansu da uzme titulu,ali onda se pojavio Edge-a koji ga je sprecio u tome,tu Jeff ima problema sa La Familiom,HHH je na Jeffovoj strani i pomaze mu do jednog trenutka dok ga ne izda,HHH se pridruzuje La Familiji to je feud sad protiv Hardya vidimo mec Hardy and Undertaker vs Edge and HHH,bio bis igurno sjajn mec,HHH bi postao sjajan heel,a Jeff bi ostao miljenik publike...Jerichu titula na Amragedonu WTF?Sto su je onda uopste dali Ceni sad,titula je prvo bila kod Jericha,pa Batiste,pa Jericha,pa Cene i sad opet kod Jericha malo je mnogo zasto ne dati titulu Heartbreakidu Shawn odavno nije bio u mecu za titulu,pred kraj karijere je,zasluzuje svakako tu titulu.... | |
| | | Monster Moderator
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 Uto Nov 25, 2008 1:00 am | |
| Molim te skrati da te svi lepo razumemo. Hardy jedino ako se bude menjalo postaće heel, sada je twener. Edge odavno nije na svoje umeće osvojio titulu i zato svi njega žele kao facea. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Survivor Series 2008 | |
| |
| | | | Survivor Series 2008 | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|