Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!

Ići dole 
+2
**KaTe_AuStIn**
JEFF HARDY
6 posters
AutorPoruka
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :
Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Empty
PočaljiNaslov: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimeSre Okt 22, 2008 9:07 pm

Specijalni gosti operacije trijumf onve nedelje nekadasnji clanovi grupe BAD COPY!Doduse ostace samo 7 dana...da li vam se svidja ova odluka emotiona???
Nazad na vrh Ići dole
**KaTe_AuStIn**
*Specijalni gost
*Specijalni gost
**KaTe_AuStIn**

Broj poruka : 36
Godina : 30
Opomene! :
Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 17.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 3:21 pm

da....dobro je sto su ih "ubacili"
Nazad na vrh Ići dole
http://charmed4ever.forumotion.net
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 9:25 pm

Klasican potez,to se radi kad showu padne gledanost,onda ubace dvojicu ljudi koih svi obozavaju i tako se to radi,sigurno ce im uspeti jer su Ajzak i Wikluh stvarno carevi,ali ako su ih ubacili nek ih ubace do kraja showa kao neke profesore ili studente....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimePet Okt 24, 2008 9:59 am

To je i bilo!Jeste gledali cas Skyja i Ajsa???Znaci u dnevnoj emisiji od sat vremena pola sata ss prikazivali njihov cas kolko je bio extra!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimePet Okt 24, 2008 10:18 am

E to sam gledao,naleteo sam na o kad je pocinjalo i reko aj da ostavim kad vidim Ajzak i Wikluh drze cas,ovo je bilo stvarno odlicno...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimePet Okt 24, 2008 10:41 am

Ma kraljevski je bilo...najjaci je bio kraj...izbacivanje sa casa :krezavi:
Nazad na vrh Ići dole
Wikluh Sky
WHC Champion
WHC Champion
Wikluh Sky

Broj poruka : 377
Opomene! :

Novac : 141
Datum upisa : 29.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimePet Okt 31, 2008 8:46 pm

Ljudi moram da vam se pohvalim. Isao ja jednog lepog, divnog, suncanog dana do Kobazz-a. Usao ja unutra i gledam neke daske, kad........... Ulazi Ajs Nigrutin u prodavnicu i trazi patike devojci 39. Ja mu prilazim, onako reperski, znate, i kazem DESI BRATE. Onda smo se rukovali i malo popricali.

Wikluh koji je prvi put video Ajsa
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Broj poruka : 514
Opomene! :

Datum upisa : 29.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimePet Okt 31, 2008 9:14 pm

Wikluh Sky ::
Ljudi moram da vam se pohvalim. Isao ja jednog lepog, divnog, suncanog dana do Kobazz-a. Usao ja unutra i gledam neke daske, kad........... Ulazi Ajs Nigrutin u prodavnicu i trazi patike devojci 39. Ja mu prilazim, onako reperski, znate, i kazem DESI BRATE. Onda smo se rukovali i malo popricali.

Wikluh koji je prvi put video Ajsa
Shocked Shocked Nije u redu,ti si video i Wikluha i Ajsa,a ja ne... Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Wikluh Sky
WHC Champion
WHC Champion
Wikluh Sky

Broj poruka : 377
Opomene! :

Novac : 141
Datum upisa : 29.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimeSub Nov 01, 2008 2:05 pm

Yeah, samo se sa Wikluhom nisam rukovao.
delije!! delije!! pobeda pobeda
Nazad na vrh Ići dole
$zmaj$
Main Eventar
Main Eventar
$zmaj$

Broj poruka : 130
Opomene! :

Datum upisa : 22.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 6:16 pm

Ma trebali su jos da ostanu
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!   Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sky WIkluh i Ajs Nigrutin u OT!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Sky WIkluh ortaci ne znaju album download

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: Rijaliti Show :: Operacija Trijumf-
Skoči na: