Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
Naslov: Muzika Sre Avg 27, 2008 4:49 pm
Sta slusate od muzike?
Koje su vam omiljene pesme?
Koji vam je najbolji spot?
Koji su vam najgori i najbolji album?
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
Naslov: Re: Muzika Sre Avg 27, 2008 4:51 pm
Od muzike slusam rep.
Omiljene pesme su mi skoro sve od nasih repera.
Najbolji spot mi je od Ajs Nigrutina _ Papucar C
Najbolji: Najgori do sada (Bad Copy) Najgori: Svi albumi od narodnjaka
SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
Naslov: Re: Muzika Sre Avg 27, 2008 4:59 pm
Sta slusate od muzike? Domaci Hip-Hop
Koje su vam omiljene pesme? Dada-Kao po kazni V.I.P.-Atlantida
Koji vam je najbolji spot? ne znam
Koji su vam najgori i najbolji album? ne znam
Poslednji izmenio SV.SAVO dana Sre Sep 24, 2008 3:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
*BADGIRL* WHC Champion
Broj poruka : 312 Location : New York Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 96 Datum upisa : 09.07.2008
Naslov: Re: Muzika Čet Avg 28, 2008 6:35 pm
Od muzike slusam pop,pop-rock,rap,rock.... The best pesme: Rihanna-Good girl gone bad,RBD(tj.Dulce Maria)-Fuego,RBD-Rebelde,Rihanna-Shut up and drive,Rihanna-Umbrella The best spot: Rihanna-Shut up and drive,Rihanna-Disturbia(BUHAHAHAHAHA),Rihanna-Umbrella Najbolji i najgori album: Najbolji-Rihanna:Good girl gone bad i RBD-Rebelde(njihov prvi album)
cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
Naslov: Re: Muzika Čet Sep 18, 2008 1:30 am
Sta slusate od muzike? Sve od popa pa do heavy metala, osim narodnjaka i tih stvari
Koje su vam omiljene pesme? Sve od System Of A Down- a i Nirvane
Koji vam je najbolji spot? System Of A Down- Sugar i Nirvana- Smells Like Teen Spirit
Koji su vam najgori i najbolji album?
najbolji: 1. Nirvana- Nevermind 2. System Of A Down- Toxicity
najgori: nema najgoreg
a kad smo već kod muzike, posetite moj forum, i ako možete registrujte se ovde: ..muzika serbia
svi će te biti počasni gosti, jeste da forum ima malo članova, ali ja oću da bude više, a i planiram jednu zanimljivu igru kad bude imalo više članova...
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
Naslov: Re: Muzika Čet Okt 02, 2008 2:37 pm
Slusam grand
najjpesma: Boban Rajovic - Kosaci
najjspot:boban rajovic - usne boje vina
najjalbum:Boban Rajovic - kosaci
najgori album:RBD,one Pusiket dols i takva s*anja :pobeda
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
Naslov: Re: Muzika Čet Okt 02, 2008 3:27 pm
Sta slusate od muzike? Slusam rep
Koje su vam omiljene pesme? e ovako:Deniro-Interventna(Ft Relja),Deniro-Mama,Elitni Odredi-Kulijana,Moja jedina,Sve sto znam,Folk Zvezda,Cvija-Ljubomora Truje,Ajs Nigrutin-Papucar,Zuluf,Wikluh-Tako Radimo,Pobednik,Posle Kise,Ortaci ne znaju,One lazu vas......
Koji vam je najbolji spot? Bad Copy-Zoorka
Koji su vam najgori i najbolji album? Najbolji Sky Wikluh-Ortaci ne znaju,Bad Copy-Njagori do sada,a najgori su svi narodnjacki albumi,Tokio Hotel,RBD,US5.....
John Cena's girl Admin
Broj poruka : 514 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 29.05.2008
Naslov: Re: Muzika Pet Okt 03, 2008 6:17 pm
Sta slusate od muzike? Rap,hip-hop i malo strani pop... Omiljene pesme? Sky Wikluh-Znam ja ko si ti,,Tako Radimo,Pobednik,Ortaci ne znaju,Sky Wikluh feat Marchelo-Otkucaji,Tupac-Why,The end of the world,Bad copy-Idemo odma,bad copy zoor... Najbolji spot? Bad copy-Idemo odma... Najbolji i najgori album? Sky Wikluh-Ortaci ne znaju i ima ih dosta...
Lady_Hardy Mid-carder
Broj poruka : 93 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 25.02.2009
Naslov: Re: Muzika Sub Feb 28, 2009 5:06 pm
Sta slusate od muzike? r'n'b,rap,,hip-hop,pop.... Koje su vam omiljene pesme? Avril Lavinge-Skater boy,Lady GaGa-Just Dance,Guru Josh project-Infinity 2008,Pink-So what,Katy Perry-Hot'N'Cold,T.I-Live your life,Pussycat Dolls-Bottle Pop, Koji vam je najbolji spot? Pussycat Dolls-When I grow up Koji su vam najgori albumi? sve od Tokio Hotela,RBD-a,Jonas Brothersa i tako tih prolaznih gluposti Koji su vam najbolji albumi? Ne znam