Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

good girl gone totaly bad

Ići dole 
+5
Alex
CuttingEdge
JEFF HARDY
John Cena's girl
*BADGIRL*
9 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Broj poruka : 312
Drzava : good girl gone totaly bad Serbia10
Opomene! :
good girl gone totaly bad Left_bar_bleue0 / 1000 / 100good girl gone totaly bad Right_bar_bleue

Zahvaljen : 1
Novac : 96
Datum upisa : 09.07.2008

good girl gone totaly bad Empty
PočaljiNaslov: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 1:52 am

Caos svima,ja sam Tamara,nick mi je kao sto znate istinit,a dali su mi ga moji frendovi,volim Jeffa Hardyja,RBD,Dulce Mariu,Ashley Massaro,Rihannu,Lil Waynea...itd
Sorry sto nisam bila malo duze na forumu nisam ni imala vremena da disem,jbg posao je posao,i naravno moralo je svasta da se izdesava na forumu,da mi neko ulazi u profil i smara,i tako forum se dosta promenio sad cu da ga razgledam
Pozz svima pobeda
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Broj poruka : 514
Opomene! :
good girl gone totaly bad Left_bar_bleue0 / 1000 / 100good girl gone totaly bad Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 29.05.2008

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 1:56 am

Tamarice,welcome back... Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Godina : 29
Opomene! :

Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 1:57 am

John Cena's girl ::
Nazad na vrh Ići dole
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 2:04 am

John Cena's girl ::

thanks
ninice zaboravila si da stavis one lude smajlice :jump: ,a ja te copiram ovo je moj omiljeni smajlic pobeda
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 2:06 am

nije!Mojne meni da krades omiljeni smajlic! pobeda
Nazad na vrh Ići dole
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 2:11 am

JEFF HARDY ::
nije!Mojne meni da krades omiljeni smajlic! pobeda

ja sam ga donela na forum loooooool,tako da je to moja bebica lol! pobeda
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 2:13 am

nisi ga ti donela!Ja sam ga licno ubacio...tj nasao sam ga na bench forumu Razz:P:P

i ja ga upotrebljavam svaki dan tako da pobeda pobeda pobeda
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Broj poruka : 514
Opomene! :

Datum upisa : 29.05.2008

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 2:13 am

Ma... :jump: :jump: :jump: :jump:
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 2:17 am

nisi ga ti donela!Ja sam ga licno ubacio...tj nasao sam ga na bench forumu Razz:P:P

i ja ga upotrebljavam svaki dan tako da pobeda pobeda pobeda

tako da ce *BADGIRL* upotrebljavati taj svoj smajl uvek i kad hoce!!!!!!!!!!!!! pobeda
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 9:44 am

welcome back
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeČet Okt 02, 2008 9:58 pm

Kolko vidim ona je bila dosla samo na 1 dan :krezavi:
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Broj poruka : 378
Opomene! :

Novac : 15
Datum upisa : 17.09.2008

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeČet Okt 02, 2008 10:28 pm

Kolko vidim ona je bila dosla samo na 1 dan :krezavi:
Po meni tako je najbolje
Nazad na vrh Ići dole
Dulce Maria_RBD
Main Eventar
Main Eventar
Dulce Maria_RBD

Broj poruka : 119
Opomene! :

Datum upisa : 02.08.2008

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeSub Okt 04, 2008 11:22 pm

Zakon je,voli dulce Mariu kao i ja.Dodji na forum.Very Happy:D
Nazad na vrh Ići dole
*~Maria Kanellis~*
Jobber
Jobber
*~Maria Kanellis~*

Broj poruka : 20
Opomene! :

Novac : 6
Datum upisa : 31.10.2008

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimePet Okt 31, 2008 7:30 pm

Zar nije to ona hakerka?
Nazad na vrh Ići dole
http://wwedivas.pforum.biz
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimePet Okt 31, 2008 8:34 pm

jeste.. upravo ona Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimePet Okt 31, 2008 8:50 pm

Cek ja nista ne kapiram,otkud je badgirl hackerka???Jeff aj objasni mi sve preko PM,plz
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 2:39 pm

*~Maria Kanellis~* ::
Zar nije to ona hakerka?

nisam hackerka,CINDY J je ta hackerka a ne ja,vise se necu braniti na ovu temu recu cu vam samo ja nemam nikakve veze sa tom likusom i ne znam da hackujem forume!!!
A na tvoj glupavi forum necu dolaziti ni kao gost!!! hhh
Mogla si bar da mi se zahvalis sto sam te obavestila da banujes Cindy,umesto da me banujes,ali meni je svejedno,ionako mi ne pada na pamet da idem na tako jadne forume hhh
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 3:14 pm

Tamara na njenom forumu su dokazi......evo za 10min cu ih prekopirati u ovu temu Wink
Nazad na vrh Ići dole
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 3:20 pm

Ajde postavi ih,bas me zanima kako sam ja postala Cindy
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 3:31 pm

OVO LICI NA TEBE:

Cindy J
Gost

Naslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Sub Sep 20, 2008 3:36 pm Odgovoriti sa citatom
A tebi badgirl evo sta mogu da porucim:

KUCKETINO NEOTESANA!!!!!RUGOBO!!!!!!!!!!KREJZIJEVA ROBINJO.NOSI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

da da ti si:

KREJZIJEVA ROBINJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BADGIRL IS A B.I.A.T.C.H
Nazad na vrh Ići dole

Tvoj account je ukiut i banovan bas kao od CINDY:

Cindy J
Gost

PočaljiNaslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Sre Sep 17, 2008 7:58 pm Odgovoriti sa citatom
Zbog cega je moj account ukinut? Mad

OVO JE TAKODJE TVOJ POST:

Cindy J
Gost

PočaljiNaslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Sre Sep 17, 2008 8:03 pm Odgovoriti sa citatom
Aha sada znam.To ti je ona badgirl rekla.HaHa.Prvo i prvo ja nisam dete to nek ti bude jasno.Starija sam od tebe 6 godina.Drugo ti si klinka i nemas veze.Pa sta ako se bavim onim poslovima pa sta.....mislim ako oces da ti kazem ja sam kurva i ne stidim se toga a trece nisam imala nikakvu nameru da ti naudim..Ali vidim da sma dosla na pogresan forum tj.na forum malih balavica koje nmaju veze sa zivotom..HAHAHAHAHHA

TI VOLIS DA DODAS KOJU REC NA ENGLESKOM:

Cindy J
Gost

PočaljiNaslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Sre Sep 17, 2008 8:06 pm Odgovoriti sa citatom
Bas sam uvredjena ali na kraju krajeva zabole me....

Bye losserko.

CINDY NE MOZE DA SE REGUJE JER JOJ JE BANOVANA EADRESA...POGODI KOME JE JOS BANOVANA???

Admin
Admin

Seks:Ženski
Godina : 14
Pridružio : 14 Jul 2008
Posao/hobi : wwe

PočaljiNaslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Pet Avg 29, 2008 9:48 pm Odgovoriti sa citatom
Znam da je to ona, ali ne znam sto joj je mail banovan
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 3:33 pm

Ako oces navescu ti jos dokaza Wink
Nazad na vrh Ići dole
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 4:06 pm

OVO LICI NA TEBE:

Cindy J
Gost

Naslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Sub Sep 20, 2008 3:36 pm Odgovoriti sa citatom
A tebi badgirl evo sta mogu da porucim:

KUCKETINO NEOTESANA!!!!!RUGOBO!!!!!!!!!!KREJZIJEVA ROBINJO.NOSI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

da da ti si:

KREJZIJEVA ROBINJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BADGIRL IS A B.I.A.T.C.H
Nazad na vrh Ići dole

Tvoj account je ukiut i banovan bas kao od CINDY:

Cindy J
Gost

PočaljiNaslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Sre Sep 17, 2008 7:58 pm Odgovoriti sa citatom
Zbog cega je moj account ukinut? Mad

OVO JE TAKODJE TVOJ POST:

Cindy J
Gost

PočaljiNaslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Sre Sep 17, 2008 8:03 pm Odgovoriti sa citatom
Aha sada znam.To ti je ona badgirl rekla.HaHa.Prvo i prvo ja nisam dete to nek ti bude jasno.Starija sam od tebe 6 godina.Drugo ti si klinka i nemas veze.Pa sta ako se bavim onim poslovima pa sta.....mislim ako oces da ti kazem ja sam kurva i ne stidim se toga a trece nisam imala nikakvu nameru da ti naudim..Ali vidim da sma dosla na pogresan forum tj.na forum malih balavica koje nmaju veze sa zivotom..HAHAHAHAHHA

TI VOLIS DA DODAS KOJU REC NA ENGLESKOM:

Cindy J
Gost

PočaljiNaslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Sre Sep 17, 2008 8:06 pm Odgovoriti sa citatom
Bas sam uvredjena ali na kraju krajeva zabole me....

Bye losserko.

CINDY NE MOZE DA SE REGUJE JER JOJ JE BANOVANA EADRESA...POGODI KOME JE JOS BANOVANA???

Admin
Admin

Seks:Ženski
Godina : 14
Pridružio : 14 Jul 2008
Posao/hobi : wwe

PočaljiNaslov: Re: GOSTI,neka kažu svoje... Pet Avg 29, 2008 9:48 pm Odgovoriti sa citatom
Znam da je to ona, ali ne znam sto joj je mail banovan

MOOOOOOOOOOLIM????I TO SU TI DOKAZI?????????????JA TO NISAM NA PISALA,,,,,,,NA TAJ FORUM NISAM NI SVRACALA SKORO,SRAM VAS BILO DA ME OSUDJUJETE ZBOG NJENIH SRANJA,MNOGO STE GLUPI,A JA SAM JOS VECA GLUPACA(NAJVECA NA SVETU) KOJA JOJ JE ODGOVORILA NA PP KAD JE NAGOVARALA DA NAPUSTIMO FORUM KECERA Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 4:11 pm

hahaha oces jos????Neke vase IP adrese se poklapaju...kao i datumi kada ste bili na forumima....e-mail adresa na kojoj si banovana pripada i CINDY...takodje na svim forumima na kojima si ti regovana tu je i CINDY.....a da nije to puka slucajnst sto je forum hakovan istog trenutka kada si ti postala admin???????ako su sve ovo slucajnosti onda ti se duboko izvinjavam u ime svih nas sto smo posumnjali hahahaha :krezavi:
Nazad na vrh Ići dole
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Opomene! :

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 4:35 pm

hahaha oces jos????Neke vase IP adrese se poklapaju...kao i datumi kada ste bili na forumima....e-mail adresa na kojoj si banovana pripada i CINDY...takodje na svim forumima na kojima si ti regovana tu je i CINDY.....a da nije to puka slucajnst sto je forum hakovan istog trenutka kada si ti postala admin???????ako su sve ovo slucajnosti onda ti se duboko izvinjavam u ime svih nas sto smo posumnjali hahahaha :krezavi:

da li si siguran da mi se izvinjavas???kao sto si rekao
Na svim forumima???Varas se,ne znas na kojim sam ja sve forumima
Nazad na vrh Ići dole
Alex
WHC Champion
WHC Champion
Alex

Broj poruka : 378
Opomene! :

Novac : 15
Datum upisa : 17.09.2008

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 4:44 pm

Jadno mi je da ovo gledam. tri prsta
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: good girl gone totaly bad   good girl gone totaly bad Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

good girl gone totaly bad
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» John Cena's girl

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: Dobrodošli na forum kecera :: Predstavljanje clanova-
Skoči na: