Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
Naslov: HIP-HOP (domaci) Sre Sep 24, 2008 7:51 pm
svima onima koji misle da je domaci HIP-HOP sranje, porucujem da odslusaju ovu pesmu od pocetka do kraja:
e sad mi recite zasto je ova vrsta muzike sranje...
eo vam i text, ako ne razumete:
Ref. 2x Rodjen sam u vreme malo para puno stida kada Srbija je bila atlantida bre srce mi se kida na sve priznajem al nikada ne izdajem zarad malo ljubavi Jer moji drugovi su propali svi su se drogirali svi su dopa probali ne bi se ni majci danas dopali Jer ostali smo sami ti i ja pa sta nam Bog da jer samo Bog zna samo Bog zna sta brate radio sam U kraju sedim mrtav pijan blejao sam mali klinac mali imam divan primer jednog mladog delije Dva, tri puta iza celije majka pita "'de li je" u ova cetiri zida nisam naviko da gubim Reper i dizelas brate pravi srbin naviko da ljubim volim da karam pare da stvaram malo da varam Srbija je socijala brani svoju gushu (3x) Ref. Ovde tesko ziveti ja brate priznajem i jeste stotine hiljade maraka kod dafine ili jezde Moji drugovi izvuku se iz kraja zaglave u CZ do jaja svi izgledaju ko Bata Trlaja i svi ste vi banana Jer je drzava banana ko je stigo do dinara taj je bogat sve zbog kriminala ko je mogo da nas pusti Da nam bude zivot taj pa sta se cudis Srbija je socijala ja se derem iz sveg glasa Bole me paja ko je patriota bre to me ne zanima sanjam milione maraka i treba nam para Ref. 2x Hoces li me shvatiti politika je sranje Srbija je sranje daj nam pare odma Pa ces videti moj obraz i ajde sto ste mene upropastili al zasto ste sve moje drugove nama zivot ovde ostaje i idalje nesto da se ceka Moja dusa opet treba nesto ispocetka ja nemam vremena ne treba mi vise istina Kosovo i Pristina isti kurac Vijetnam ljudi vole da ginu ja to znam Lakse brate dajte nam sidu dam, dam, dam nek ekipa peva sada ako moze sta rodjeni u vreme malo para slusaj Boze Srbija je socijala brani svoju gushu (4x) Ref. 3x (more) (less)
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
Vidi ko je rekao da je domaći hip hop sranje??????????? V.I.P. su odlična grupa,prvo ću pomenuti njih jer si ih ti pomenuo Marčelo: Po meni najbolji reper Srbije i okoline Itd,ima još dosta kvalitetnih izvođača I da kažem da tekstovi mnoogih stranih,da ne kažem američkih repera nemaju veze sa vezom...Naši su mnogo bolji što se tiče rima,i uopšeto smisla repa....Naravno ne svi ali meni tekstovi 50 centa,Lil Vejna,Flo-Ride nemaju NIKAKVOG SMISLA Ali moram da kažem da ima nekih pozera na našoj sceni od kojih mi je muka....Kao na primer Juice.....Meni je on Bruka i sramota!!!
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
Naslov: Re: HIP-HOP (domaci) Čet Sep 25, 2008 9:55 am
Ja obozavam domaci Rep Ajzea Bad Copyz Elitni Odredi Gospoda V.I.P. a ALEXE textovi Lil Wayne i 50 Centa pricaju o necemu drugom,drugacije su to pesme,tako da ne mozes to porediti sa Srpskim repom i tim pesmama
Poslednji put izmenio CuttingEdge dana Pet Apr 17, 2009 4:03 pm, izmenio ukupno 2 puta
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
a ALEXE textovi Lil Wayne pricaju o necemu drugom,drugacije su to pesme,tako da ne mozes to porediti sa Srpskim repom i tim pesmama
Za taj "južnjački rap" uopšte nije bitan tekst samo ritam i to je sranje
Pa gledaj,mnogima je bitniji bit,nego sam text,dok nekima uopste nije bitan bit nego samo text,meni je recimo mnogo bitniji text od bita....
Pa i jeste bitnji......Mada mora i beat biti dobar,ali ne treba da beat zaseni tekst
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
Naslov: Re: HIP-HOP (domaci) Pet Sep 26, 2008 8:10 pm
Ja nevolim domaci rap, to bih rekao da zivim negde gde se prica Engleski>
Svi su mi Xtra
Vazan je i tekst i muzika
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
Naslov: Re: HIP-HOP (domaci) Pet Okt 03, 2008 3:06 pm
Od domaceg Hip - hopa volim samo BAD COPYz 43,23...najjaci su,steta sto su se raspali
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
Naslov: Re: HIP-HOP (domaci) Pet Okt 03, 2008 3:13 pm
Da objasnim ako ne zna sta znaci 43,23?Pa ovako 23 to je adresa Sky Wikluha 23A,Banovo Brdo,a 43 je grupa Ajs Nigrutina,tacnije 43 zla...
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
Naslov: Re: HIP-HOP (domaci) Pet Okt 03, 2008 3:29 pm
hah mislim da ti je podatak netacan...znas li gde zivi AJZAK??U Kotezu?A koji autobusi idu za kotez???43 i 23...proveri u WIKIPEDIJi
CuttingEdge Admin
Naslov: Re: HIP-HOP (domaci) Pet Okt 03, 2008 3:50 pm
Verovatno si cuo pesmu Ortaci ne znaju od SKY-a,Wikluh Sky ime,zajebane rime,23a,banovo brdo,moj kraj sine....a svi znaju da Ajs i Timjah ja mislim da je TImjah u 43 zla,a wikipedia uglavnom nije tacna,zato sto to ljud prave podatke,tako da cisto sumnjam da si upravu,ali ok...
CuttingEdge Admin
Naslov: Re: HIP-HOP (domaci) Pet Okt 03, 2008 3:52 pm
Sorry na double post,ali albume domace koje preporucujem su: Wikluh-Ortaci ne znaju VIP-Ekipa Stigla Bad Copy-Njagori do sada Bassivity ulice vol1 te albume morate imati!
Lady_Hardy Mid-carder
Broj poruka : 93 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 25.02.2009
Naslov: Re: HIP-HOP (domaci) Sub Feb 28, 2009 5:14 pm
Slusam Bad Copy,Wikluha,Ajzaka,Marcela,Elitne Odrede...
CuttingEdge Admin
Naslov: Re: HIP-HOP (domaci) Pon Mar 09, 2009 3:58 pm
Najbolji album po meni koji je ikad izasao je Ajzea-Ko da duvali smo lepak