| Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? | |
|
+4Alex Dulce Maria_RBD John Cena's girl JEFF HARDY 8 posters |
Da li bi voleli da ima ECW na nasem kanalu?? | da,naravno | | 70% | [ 7 ] | ne,nikako | | 0% | [ 0 ] | svejedno | | 30% | [ 3 ] |
| Ukupno Glasova : 10 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Sre Sep 17, 2008 5:32 pm | |
| Ovako ovo je tema u kojoj ce te se odluciti da li bi ste voleli da ECW ima na nekoj nasioj televiziji....iako je po mnogima ECW najbolji brend WWE kod nas nije tolko popularan zato sto se ne prikazuje na TV-u... | |
|
| |
John Cena's girl Admin
Broj poruka : 514 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Sre Sep 17, 2008 8:04 pm | |
| Svejedno...Uglavnom ne gledam na Foxu...Zbog termina,emisija koje skrate... | |
|
| |
Dulce Maria_RBD Main Eventar
Broj poruka : 119 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 02.08.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Sre Sep 17, 2008 9:01 pm | |
| Da zato sto ja ne gledam puno te kecere i kad gledam gledam samo na foxu. | |
|
| |
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Sre Sep 17, 2008 9:08 pm | |
| - SkyWikluh_Nikic@ ::
- Da zato sto ja ne gledam puno te kecere i kad gledam gledam samo na foxu.
To se znalo,mada je fora da onda nekome soliš pamet,a? A što se tiče ECW sve jedno mi je | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 12:16 pm | |
| Po kvalitetu ECW je najbolji brend trenutno u WWE. I pored svega naravno da bi ga voleo gledati ali ne na foxu, da mi unište emisiju to nemože Najbolje je staviti termin u dva ujutro, bez komentatora da puštaju emisije kakve su dobili, znači sa komentarima Matt Strikera i Tood Grishama. | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 1:58 pm | |
| To je sranje!Miljan i Ivan rulez | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 2:44 pm | |
| - Monster ::
- Po kvalitetu ECW je najbolji brend trenutno u WWE. I pored svega naravno da bi ga voleo gledati ali ne na foxu, da mi unište emisiju to nemože
Najbolje je staviti termin u dva ujutro, bez komentatora da puštaju emisije kakve su dobili, znači sa komentarima Matt Strikera i Tood Grishama. ECW i Smackdown trenutno dele presto,razliku u tome je sto u ECW u sat vremena stave odlicne borbe,a zadnji Smackdown je bio najbolji koji sam pogledao odavno,Matt Striker i Todd Grisham mozda po meni sad i najbolja kombinacija komentatora,ne bi voleo da pustaju na Foxu,tanije svejedno mi je,nisu ni komentatori tolko krivi,ali kad u Srbiji ima vise dece od 10 godina koja gledaju rvanje da bi se tukli i da bi znali da urade Labudov let(SWANTON bOMB)Chokeslam i jos neke poteze,nego da razumeju svrhu wrestlinga i da shvate da je to sve kao serija i da tako i tretiraju taj show....A sto se tice ECW voleo bi da ubace to na FOX,ali mi se ne svidja sto je termin rvanja u 02:00,razumem zasto su to stavili,ali nekako mi je glupo,mada dobro njihov izbot,elem to je zbog dece od 10 godina,naveo sam sve to u malo raznijem izlaganju u ovom postu! | |
|
| |
Monster Moderator
Broj poruka : 471 Godina : 34 Drzava : Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 3:06 pm | |
| SmackDown u ovaj petak je bio čisto sranje, samo je Hardy vs. Undertaker valjalo nešto, ostalo je bilo smeće koje je uobičajeno u WWE u prethodno vreme | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 3:19 pm | |
- SmackDown u ovaj petak je bio čisto sranje, samo je Hardy vs. Undertaker valjalo nešto, ostalo je bilo smeće koje je uobičajeno u WWE u prethodno vreme
Meni se bas svideo Hardy vs Underrtaker najbolji mec koji sam video u skorije vreme u Smackdownu,Hardy Matt vs Shleton isto dobro,Carlito vs Kendrick dobar mec,sve u svemu svideo mi se smack | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 3:22 pm | |
| Hardy vs. Shelton ništa posebno Carlito vs. Kendrick nemogu da gledam ovog idiota Kendricka, toliko me nervira da njegove mečeve i preskočim, kada vidim kako ulazi u ring kao retard samo pređem na sledeći snimak Nisi spomenuo dno dna celog WWE Kung Fu Naki vs. MVP, katastrofa | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 3:24 pm | |
- Hardy vs. Shelton ništa posebno
Carlito vs. Kendrick nemogu da gledam ovog idiota Kendricka, toliko me nervira da njegove mečeve i preskočim, kada vidim kako ulazi u ring kao retard samo pređem na sledeći snimak Nisi spomenuo dno dna celog WWE Kung Fu Naki vs. MVP, katastrofa Dokle vise je*u MVP-a,taj covek nije pobedio ima par meseci,pobedjuje ga Funaki,koji je do pre par meseci kad je MVP bio champ,bio jebeni jobber koji nije mogao pobediti,meni se svidja Kendrick taj njegov stav,vise volim heelove,zbog tog podcenjivackog stava,meni je Hardy vs Shleton bio dobar mec... | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 3:25 pm | |
| MVP mora da pobedi, a ovo je katastrofa, ajde Funaki, nego KUNG FU NAKI, sramota WWE Dobro, tebi se takav Kendrick sviđa, ja ga ne podnosim Hardy vs. Shelton je možda i bio dobar meč, ali šampion protiv šampiona, morali su nešto bolje da urade. | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 3:29 pm | |
- MVP mora da pobedi, a ovo je katastrofa, ajde Funaki, nego KUNG FU NAKI, sramota WWE
Dobro, tebi se takav Kendrick sviđa, ja ga ne podnosim Hardy vs. Shelton je možda i bio dobar meč, ali šampion protiv šampiona, morali su nešto bolje da urade. Ma MVP-a ubijaju stvarno,znaci to je covek koji po meni ima sve,sve da bude sampion,preveliku harizmu,sjajnu mrzovolju kod publike,sjajan heel,pa onaj feud izmedju njega i Matta Hardya 2007 je spasao godinu,a sad gubi od Funakija,koji se pojavi 2 put godisnje u showu Kendrick je malo dosadan sa onim plesom i gay ponasanjem,ali ipak mi ga je gotivno gledati Hardy vs Shleton cim sam video mec znao sam da ce Hardy pobediti,mada me je mec odusevio... | |
|
| |
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 3:30 pm | |
| Ljudi tema je "Da li bi voleli da se ECW prikazuje kod nas" | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Ned Nov 16, 2008 3:31 pm | |
| - Citat :
- Ljudi tema je "Da li bi voleli da se ECW prikazuje kod nas" Wink
znamo | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| |
| |
$zmaj$ Main Eventar
Broj poruka : 130 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Sub Nov 22, 2008 5:52 pm | |
| da,naravno. BILO BI ESTRA | |
|
| |
Monster Moderator
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Sub Nov 22, 2008 7:08 pm | |
| gledajte preko interneta, ionako fox komentatori nemaju blage veze o rvanju i uništa vam volju u gledanje. | |
|
| |
RatedRsuperstar FoS komentator
Broj poruka : 1104 Godina : 30 Location : St.Lois Missiouri Opomene! : Zahvaljen : 7 Novac : 585 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Uto Nov 25, 2008 12:33 am | |
| Kako da gleam preko neta??Preko youtuba mogu samo Raw,Smackdown i ECW i to ako ubodem search kako treba pa nadjem celu epizodu u delovima,a PPVove nema sanse da nadjem a da se skidaju kao na youtubu brzo! | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? Uto Nov 25, 2008 12:41 am | |
| - RatedR superstar ::
- Kako da gleam preko neta??Preko youtuba mogu samo Raw,Smackdown i ECW i to ako ubodem search kako treba pa nadjem celu epizodu u delovima,a PPVove nema sanse da nadjem a da se skidaju kao na youtubu brzo!
Imas na WWE.COM quick cut,to ti je show u kratkim delovima imas i na galaxy wrestling sve showow... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? | |
| |
|
| |
| Da li bi ste voleli da ECW ima na nasem kanalu??? | |
|