Dobrodosli na forum kecera!!! .:Forum kecera:. |
|
| Evolution | |
|
+3John Cena's girl cena_dx JEFF HARDY 7 posters | Autor | Poruka |
---|
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Evolution Ned Sep 07, 2008 11:43 am | |
| Sta mislite o nekadasnjem Evolutionu,tj udruzenim Ric Flair-u,Batista-i,Triple h-u,Rendy Orton-u??Bili su bas mocni ali su se raspali......steta | |
| | | cena_dx No.1 contender
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Evolution Ned Sep 07, 2008 2:48 pm | |
| - JEFF HARDY ::
- Sta mislite o nekadasnjem Evolutionu,tj udruzenim Ric Flair-u,Batista-i,Triple h-u,Rendy Orton-u??Bili su bas mocni ali su se raspali......steta
Bio je to super stable... kao i što si rekao šteta što su se raspali... Je' l to bio period kada Randy Orton NIJE bio Heel??? Ja mislim da jeste! Evo snimka kad se Evolution okrenuo protiv Randy Orton- a: https://www.youtube.com/watch?v=RiH9o-VvJf0&feature=related | |
| | | John Cena's girl Admin
Broj poruka : 514 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Evolution Ned Sep 07, 2008 3:10 pm | |
| Jedan od najboljih stable-a,bas mi je zao sto su se raspali... @cena_dx Da,Randy je bio face... | |
Broj poruka : 169 Godina : 28 Location : Baš te briga Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Evolution Ned Sep 07, 2008 3:42 pm | |
| - John Cena's girl ::
- Jedan od najboljih stable-a,bas mi je zao sto su se raspali...
@cena_dx Da,Randy je bio face... Pa, da, rekao sam da nije bio heel, ali sam zaboravio kako se to zove( to face)!!! | |
| | | Mark Van Nuss Jobber
Broj poruka : 24 Godina : 33 Location : Novi Sad Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 05.09.2008
| Naslov: Re: Evolution Pon Sep 08, 2008 5:09 am | |
| Randy je bio heel dok u Evolution-u. Kad su ga izbacili onda je bio face. BTW izgleda da ce Randy osnovati novi Evoulution na RAWu sa Ted Dibiaseem i Cody Rhodesom. Veceras na Unforgivenu im je dodat Manu, nonvi superstar ciji je otac clan Wild Samoans tag tima. Cody Rhodes - Dusty Rhodes, Ted Dibiase Jr. - Ted Dibiase Sr., Manu - Afa, Randy Orton - "Cowboy" Bob Orton... primecuje li neko da svako ima caleta koji ima proslost u sportu? | |
| Naslov: Re: Evolution Pon Sep 08, 2008 3:24 pm | |
| - Mark Van Nuss ::
- Randy je bio heel dok u Evolution-u. Kad su ga izbacili onda je bio face. BTW izgleda da ce Randy osnovati novi Evoulution na RAWu sa Ted Dibiaseem i Cody Rhodesom. Veceras na Unforgivenu im je dodat Manu, nonvi superstar ciji je otac clan Wild Samoans tag tima. Cody Rhodes - Dusty Rhodes, Ted Dibiase Jr. - Ted Dibiase Sr., Manu - Afa, Randy Orton - "Cowboy" Bob Orton... primecuje li neko da svako ima caleta koji ima proslost u sportu?
Pa vidi stvarno svako ima svog ćaleta koji je bio uspešan u rvanju!!! Nisam znao da tako puno rvača ima, znao sam za njih četvoricu, za ostale ne! Pa izgleda da čim dođeš u WWE ako je neko iz tvoje porodice već bio poznati rvač( njegov/ njen ćale što uvek bude) , onda verovatno ti je odma zagarantovan uspeh u WWE, pa pogledajte John- a Cenu, i njegov ćale je bio u rvanju, pa Randy Orton, a sad se zajedno i DiBiase i Rhodes uzdižu u visine... | |
Broj poruka : 24 Godina : 33 Location : Novi Sad Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 05.09.2008
| Naslov: Re: Evolution Pon Sep 08, 2008 7:56 pm | |
| - cena_dx ::
- Mark Van Nuss ::
- Randy je bio heel dok u Evolution-u. Kad su ga izbacili onda je bio face. BTW izgleda da ce Randy osnovati novi Evoulution na RAWu sa Ted Dibiaseem i Cody Rhodesom. Veceras na Unforgivenu im je dodat Manu, nonvi superstar ciji je otac clan Wild Samoans tag tima. Cody Rhodes - Dusty Rhodes, Ted Dibiase Jr. - Ted Dibiase Sr., Manu - Afa, Randy Orton - "Cowboy" Bob Orton... primecuje li neko da svako ima caleta koji ima proslost u sportu?
Pa vidi stvarno svako ima svog ćaleta koji je bio uspešan u rvanju!!! Nisam znao da tako puno rvača ima, znao sam za njih četvoricu, za ostale ne! Pa izgleda da čim dođeš u WWE ako je neko iz tvoje porodice već bio poznati rvač( njegov/ njen ćale što uvek bude) , onda verovatno ti je odma zagarantovan uspeh u WWE, pa pogledajte John- a Cenu, i njegov ćale je bio u rvanju, pa Randy Orton, a sad se zajedno i DiBiase i Rhodes uzdižu u visine... LOL! Pa cenin cale nije bio rvac! On je bio FAN rvanja. Mada dobro kazes za "ako imas caleta imas i uspeh" The Rock je mozda najveci primer. | |
| Naslov: Re: Evolution Pon Sep 08, 2008 9:44 pm | |
- cena_dx ::
Pa vidi stvarno svako ima svog ćaleta koji je bio uspešan u rvanju!!! Nisam znao da tako puno rvača ima, znao sam za njih četvoricu, za ostale ne! Pa izgleda da čim dođeš u WWE ako je neko iz tvoje porodice već bio poznati rvač( njegov/ njen ćale što uvek bude) , onda verovatno ti je odma zagarantovan uspeh u WWE, pa pogledajte John- a Cenu, i njegov ćale je bio u rvanju, pa Randy Orton, a sad se zajedno i DiBiase i Rhodes uzdižu u visine... LOL! Pa cenin cale nije bio rvac! On je bio FAN rvanja. Mada dobro kazes za "ako imas caleta imas i uspeh" The Rock je mozda najveci primer. Pa nisam ja kriv što su oni retardi sa Fox- a govorili da je Cena- in ćale bio rvač, nemaju oni pojma!!!! | |
| Naslov: Re: Evolution Pon Sep 08, 2008 11:41 pm | |
Pa vidi stvarno svako ima svog ćaleta koji je bio uspešan u rvanju!!! Nisam znao da tako puno rvača ima, znao sam za njih četvoricu, za ostale ne! Pa izgleda da čim dođeš u WWE ako je neko iz tvoje porodice već bio poznati rvač( njegov/ njen ćale što uvek bude) , onda verovatno ti je odma zagarantovan uspeh u WWE, pa pogledajte John- a Cenu, i njegov ćale je bio u rvanju, pa Randy Orton, a sad se zajedno i DiBiase i Rhodes uzdižu u visine... LOL! Pa cenin cale nije bio rvac! On je bio FAN rvanja. Mada dobro kazes za "ako imas caleta imas i uspeh" The Rock je mozda najveci primer. Pa nisam ja kriv što su oni retardi sa Fox- a govorili da je Cena- in ćale bio rvač, nemaju oni pojma!!!! LOLZ!!! Ovo stoji kao savet: Ne gledajte rvanje na FOXu! | |
| Naslov: Re: Evolution Pon Sep 08, 2008 11:49 pm | |
Pa vidi stvarno svako ima svog ćaleta koji je bio uspešan u rvanju!!! Nisam znao da tako puno rvača ima, znao sam za njih četvoricu, za ostale ne! Pa izgleda da čim dođeš u WWE ako je neko iz tvoje porodice već bio poznati rvač( njegov/ njen ćale što uvek bude) , onda verovatno ti je odma zagarantovan uspeh u WWE, pa pogledajte John- a Cenu, i njegov ćale je bio u rvanju, pa Randy Orton, a sad se zajedno i DiBiase i Rhodes uzdižu u visine... LOL! Pa cenin cale nije bio rvac! On je bio FAN rvanja. Mada dobro kazes za "ako imas caleta imas i uspeh" The Rock je mozda najveci primer. Pa nisam ja kriv što su oni retardi sa Fox- a govorili da je Cena- in ćale bio rvač, nemaju oni pojma!!!! LOLZ!!! Ovo stoji kao savet: Ne gledajte rvanje na FOXu! Ma ja ni ne gledam više rvanje na FOX- u!!! A jel ima negde drugde da se gleda, ali na našoj kablovskoj??? | |
| | | SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: Evolution Uto Sep 09, 2008 12:26 am | |
| | |
| | | CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Evolution Sre Okt 08, 2008 10:16 pm | |
| Evolution is a mistery full of changes no one see....Sjajan stable,najvise mi se svidjao The Game iz tog stablea | |
| | | John Cena's girl Admin
Broj poruka : 514 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 29.05.2008
| | | | Joxy WHC Champion
Broj poruka : 222 Godina : 29 Location : Niš,Srbija Opomene! : Zahvaljen : 3 Novac : 88 Datum upisa : 19.02.2009
| Naslov: Re: Evolution Pet Feb 20, 2009 1:52 am | |
Pa vidi stvarno svako ima svog ćaleta koji je bio uspešan u rvanju!!! Nisam znao da tako puno rvača ima, znao sam za njih četvoricu, za ostale ne! Pa izgleda da čim dođeš u WWE ako je neko iz tvoje porodice već bio poznati rvač( njegov/ njen ćale što uvek bude) , onda verovatno ti je odma zagarantovan uspeh u WWE, pa pogledajte John- a Cenu, i njegov ćale je bio u rvanju, pa Randy Orton, a sad se zajedno i DiBiase i Rhodes uzdižu u visine... LOL! Pa cenin cale nije bio rvac! On je bio FAN rvanja. Mada dobro kazes za "ako imas caleta imas i uspeh" The Rock je mozda najveci primer. Pa nisam ja kriv što su oni retardi sa Fox- a govorili da je Cena- in ćale bio rvač, nemaju oni pojma!!!! LOLZ!!! Ovo stoji kao savet: Ne gledajte rvanje na FOXu! Ma ja ni ne gledam više rvanje na FOX- u!!! A jel ima negde drugde da se gleda, ali na našoj kablovskoj??? Ja poneki put odgledam,btw,Mislim da evolutiona nema više | |
| | | CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Evolution Pet Feb 20, 2009 12:21 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Evolution | |
| |
| | | | Evolution | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |