Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Shelton Benjamin

Ići dole 
+6
JEFF HARDY
Wikluh Sky
*BADGIRL*
SV.SAVO
cena_dx
scofield
10 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
scofield
Moderator
Moderator
scofield

Broj poruka : 257
Godina : 30
Opomene! :
Shelton Benjamin Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Shelton Benjamin Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 0
Datum upisa : 19.08.2008

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:18 pm

Nije los lik,mene malo nervira,ali moze da prodje!
Shelton Benjamin Sheltonbenjamin
Nazad na vrh Ići dole
http://www.prisonbreak-serbia.getforum.org/
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Broj poruka : 169
Godina : 28
Opomene! :

Datum upisa : 18.08.2008

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:35 pm

ok je, ali je previše samouveren
Nazad na vrh Ići dole
scofield
Moderator
Moderator
scofield

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:46 pm

to jeste!!!
ali cesto gubi!
lol
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:48 pm

scofield ::
to jeste!!!
ali cesto gubi!
lol

da, lol
Nazad na vrh Ići dole
scofield
Moderator
Moderator
scofield

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:51 pm

on me cak malo i nervira!
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:58 pm

scofield ::
on me cak malo i nervira!

pa i mene...
Nazad na vrh Ići dole
SV.SAVO
WHC Champion
WHC Champion
SV.SAVO

Broj poruka : 523
Godina : 29
Opomene! :

Datum upisa : 24.08.2008

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeČet Avg 28, 2008 4:41 am

ok je borac malo iritantan ali ok... trenutno us champ... sta mislite, ko ce mu uzeti titulu?
Nazad na vrh Ići dole
*BADGIRL*
WHC Champion
WHC Champion
*BADGIRL*

Broj poruka : 312
Drzava : Shelton Benjamin Serbia10
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 96
Datum upisa : 09.07.2008

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeČet Avg 28, 2008 11:14 pm

okay borac,nervira me sa tom retardiranom plavom kosom
@SV.SAVO:JEFF HARDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
cena_dx
No.1 contender
No.1 contender
cena_dx

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimePet Avg 29, 2008 3:39 am

*BADGIRL* ::
okay borac,nervira me sa tom retardiranom plavom kosom
@SV.SAVO:JEFF HARDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeff hardy je pobeđivao u dosta mečeva, pa će kao john cena sad više gubiti, što znači da on SIGURNO neće osvojiti titulu, a ja mislim da će titulu osvojiti Randy Orton, pošto je trenutno povređen, a izgubio je i WWE titlu, pa će mu dati ovu titulu kad se vrati sa te njegove ,, povrede,, daće mu je kao ,, comeback gift,,
Nazad na vrh Ići dole
Wikluh Sky
WHC Champion
WHC Champion
Wikluh Sky

Broj poruka : 377
Opomene! :

Novac : 141
Datum upisa : 29.07.2008

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimePet Avg 29, 2008 12:01 pm

I mene nervira sa svojom plavom kosom.
Nazad na vrh Ići dole
http://johncenaserbia.heavenforum.com
SV.SAVO
WHC Champion
WHC Champion
SV.SAVO

Broj poruka : 523
Opomene! :

Datum upisa : 24.08.2008

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeSub Avg 30, 2008 8:19 pm

Wikluh Sky ::
I mene nervira sa svojom plavom kosom.

bas ruzno izgleda...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Broj poruka : 1446
Opomene! :

Novac : 14
Datum upisa : 06.08.2008

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeUto Sep 16, 2008 11:08 pm

On ne zasluzuje ni US titulu,a imao je priliku da se bori i za WWE stvarno smesno
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Broj poruka : 514
Opomene! :

Datum upisa : 29.05.2008

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeUto Sep 16, 2008 11:11 pm

Koliko su ga pre gurali nazad,sada ga toliko guraju napred...Pre sam mislila da mu treba push,ali bas ovoliki...Nije los kao borac...Ali,nije mi za US champa...
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeUto Sep 16, 2008 11:17 pm

Nije ni Cena,Cena je za nesto vise... lol!
Vidi i meni je on dobar borac i ima dobre poteze,ali ne znam,na primer...Vise mi je Jeff Hardy za US champa...Ali,stvar ukusa...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeUto Sep 16, 2008 11:19 pm

alo koleginice JEFF je za WWE champa :krezavi: :krezavi: sta mi spustate Jeffa na nivo Sheltona :jump:
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Opomene! :

Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 10:19 pm

JEFF HARDY ::
On ne zasluzuje ni US titulu,a imao je priliku da se bori i za WWE stvarno smesno

Covek zasluzuje Us titulu,vise nego Jeff Hardy WWE titulu,elem on je veoma atraktivan borac,sjajan heel...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 2:37 pm

RapCena ::

Covek zasluzuje Us titulu,vise nego Jeff Hardy WWE titulu,elem on je veoma atraktivan borac,sjajan heel...
Po cemu on to vise zasluzuje us titulu od Jeff-a?Do skoro je bio najobicniji jobber,a sada odjednom samo sto ne puca i na WHC...Brate,Jeff je toliko godina u WWE-u...Ali stvar ukusa...
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 6:48 pm

John Cena's girl ::

Po cemu on to vise zasluzuje us titulu od Jeff-a?Do skoro je bio najobicniji jobber,a sada odjednom samo sto ne puca i na WHC...Brate,Jeff je toliko godina u WWE-u...Ali stvar ukusa...

Nije bio jobber,on je do skoro bio Tag champion,IC champion,jedno vreme najveci talenat ECW federacije,a Jeff ako si gledala Armagedon 2007,Rumble 2008 sve ti je bilo jasno u vezi Jeffa,ne pokretan u mecu,droga,alkohol,znaci Shleton je veliki talenat.Kakve veze ima sto je Jeff tolko godina u WWE??On kad dobije sansu sve sjebe,WWE ga je dva put otpustao zbog droge,ne kazem ja da je on los,on je perfektan.,ali ima problem sa drogom,sto je mnogo ozbiljno,meni je on sigurno u TOP5 wrestlera,ali govorim samo realno...
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 6:53 pm

Nije bio jobber,on je do skoro bio Tag champion,IC champion,jedno vreme najveci talenat ECW federacije,a Jeff ako si gledala Armagedon 2007,Rumble 2008 sve ti je bilo jasno u vezi Jeffa,ne pokretan u mecu,droga,alkohol,znaci Shleton je veliki talenat.Kakve veze ima sto je Jeff tolko godina u WWE??On kad dobije sansu sve sjebe,WWE ga je dva put otpustao zbog droge,ne kazem ja da je on los,on je perfektan.,ali ima problem sa drogom,sto je mnogo ozbiljno,meni je on sigurno u TOP5 wrestlera,ali govorim samo realno...
Brate,ali gledaj...Mislim do pre jedno godinu dana...Shelton je skoro svaki mec gubio...A ipak,jeste da Jeff ima problema i sve,ali ako su isti borci,mislim po talentu i to,ipak treba gledati ko je duze u federaciji,a ne samo davati bezvezne pusheve...
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 6:56 pm

[quote="John Cena's girl"]

Nije bio jobber,on je do skoro bio Tag champion,IC champion,jedno vreme najveci talenat ECW federacije,a Jeff ako si gledala Armagedon 2007,Rumble 2008 sve ti je bilo jasno u vezi Jeffa,ne pokretan u mecu,droga,alkohol,znaci Shleton je veliki talenat.Kakve veze ima sto je Jeff tolko godina u WWE??On kad dobije sansu sve sjebe,WWE ga je dva put otpustao zbog droge,ne kazem ja da je on los,on je perfektan.,ali ima problem sa drogom,sto je mnogo ozbiljno,meni je on sigurno u TOP5 wrestlera,ali govorim samo realno...[/quote
Brate,ali gledaj...Mislim do pre jedno godinu dana...Shelton je skoro svaki mec gubio...A ipak,jeste da Jeff ima problema i sve,ali ako su isti borci,mislim po talentu i to,ipak treba gledati ko je duze u federaciji,a ne samo davati bezvezne pusheve...

Ali WWE zna da Jeff svaki vszinij mec zasere,da se drogira,WWE mu je vise puta daao push,ali on to nije vratio dobrim mecevima,a sto je Shleton gubio to je stvar bookera,a ne moze se porediti Mid card i Maint Event titula,ja samo govorim cinjenice...
Nazad na vrh Ići dole
John Cena's girl
Admin
Admin
John Cena's girl

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 7:01 pm

[quote="RapCena"]

Nije bio jobber,on je do skoro bio Tag champion,IC champion,jedno vreme najveci talenat ECW federacije,a Jeff ako si gledala Armagedon 2007,Rumble 2008 sve ti je bilo jasno u vezi Jeffa,ne pokretan u mecu,droga,alkohol,znaci Shleton je veliki talenat.Kakve veze ima sto je Jeff tolko godina u WWE??On kad dobije sansu sve sjebe,WWE ga je dva put otpustao zbog droge,ne kazem ja da je on los,on je perfektan.,ali ima problem sa drogom,sto je mnogo ozbiljno,meni je on sigurno u TOP5 wrestlera,ali govorim samo realno...[/quote

Ali WWE zna da Jeff svaki vszinij mec zasere,da se drogira,WWE mu je vise puta daao push,ali on to nije vratio dobrim mecevima,a sto je Shleton gubio to je stvar bookera,a ne moze se porediti Mid card i Maint Event titula,ja samo govorim cinjenice...
Sve je to istina...Ali Jeff je mnogo popularniji...A cilj WWE-a je da zarade...Tako da...

EDIT BY JEFF:al si nepismena koleginice ....3 slova si izostavila lol! salim se... tri prsta
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimePet Okt 10, 2008 10:48 am

KOji bre Selton koji bakraci....ma lik je bre ocajan i to sto Nina kaze je istina...gubio je ko lud...a i kad pobedi to se desi na neki userski nacin....
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimePet Okt 10, 2008 11:46 am

KOji bre Selton koji bakraci....ma lik je bre ocajan i to sto Nina kaze je istina...gubio je ko lud...a i kad pobedi to se desi na neki userski nacin....

Izvini ti sad,ali ne lupaj molim te,po tvom komentaru ne znas da procenis njegov talenat,lik je perfektan u ringu i za mikrofonom,gubio je ko lud zato sto su to bookeri hteli,e upravo na taj nacin heelovi pobedjuju,ti uopste ne svhatas svrhu wrestlinga,zapamti ovo:Nije sve u borbama,nesto je i u zabavi!E po tvom komentaru da on pobedi na neki userski nacin,samo dokazuje da je perfektan heel,a ti izgleda ne razumes ulogu heela...
Nazad na vrh Ići dole
JEFF HARDY
Admin
Admin
JEFF HARDY

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimePet Okt 10, 2008 12:02 pm

RapCena je ne gledam WWE da bi video heelove kako pobedjuju na jadan nacin...nekada WWE mora da bude realan...a ne Shelton dobija batine i odjednom pin od pozadi kao vec 3...nerazumem heelove???EDGE,ORTON i Y2J su pravi heelovi..selton?mvp??oni ne mogu da im prismrde...a i uostalom svrha WWE je da se zabavis??zar ne?A tebi je kao zanimljivo gusenje polugama i pobede MVP-ja ja razumem to sto ti kazes kao heel je pa tako pobedjuje da bi iznervirao publiku ali to smara...
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitimePet Okt 10, 2008 12:45 pm

RapCena je ne gledam WWE da bi video heelove kako pobedjuju na jadan nacin...nekada WWE mora da bude realan...a ne Shelton dobija batine i odjednom pin od pozadi kao vec 3...nerazumem heelove???EDGE,ORTON i Y2J su pravi heelovi..selton?mvp??oni ne mogu da im prismrde...a i uostalom svrha WWE je da se zabavis??zar ne?A tebi je kao zanimljivo gusenje polugama i pobede MVP-ja ja razumem to sto ti kazes kao heel je pa tako pobedjuje da bi iznervirao publiku ali to smara...

Ti jebote navalio sa Edgom,Ortonom i Y2J,Mvp u feudu protvi Matta Hardya je bio savrsen,pa kako je Edge pobedjivao na jadan nacin kao i vecina heelova,kakve MVP ima poluge????MVP je tahincal fighter,a ne submission,MVP je u feudu protiv Hardya bio na vrhuncu,kao i Edge u svakom feudu,po meni pravi primer heelova Edge,MVP,Randy Orton,Chirs Jericho je 2 put bolji kao face,ti si sad s njima navalio samo jer su oni najveci trenutno heelovi,e da samo mi objasni kakve MVP izvodi poluge obicne kao i svkai borac,CM Punk je submission,a ne MVP...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Shelton Benjamin Empty
PočaljiNaslov: Re: Shelton Benjamin   Shelton Benjamin Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Shelton Benjamin
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: WWE :: SmackDown-
Skoči na: