Dobrodosli na forum kecera!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum kecera!!!

.:Forum kecera:.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Triple H

Ići dole 
+7
RatedRsuperstar
CuttingEdge
JEFF HARDY
*BADGIRL*
Wikluh Sky
SV.SAVO
scofield
11 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
*~Maria Kanellis~*
Jobber
Jobber
*~Maria Kanellis~*

Broj poruka : 20
Godina : 29
Opomene! :
Triple H - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Triple H - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 6
Datum upisa : 31.10.2008

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 1:48 am

Hmm...Nije da ga neš' jako volim ali ga baš ovako poštujem.Super je kao čovek.E sada ćete vi da se smejete i da gažete, šta bre ova lupeta...ali baš je stvarno meni on ok, i imam utisak da je baš onako...
Čula sam da je on jako poguran u WWEu i ono Familija McMahon i to...Pa el istina?
P.S.Iskreno ne pratim baš sve borce...
Nazad na vrh Ići dole
http://wwedivas.pforum.biz
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Broj poruka : 1760
Godina : 30
Opomene! :

Zahvaljen : 1
Novac : 344
Datum upisa : 22.08.2008

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 9:20 am

On je glavni booker u wwe i on odlucuje za neke stvari koje ce se desiti na PPV-ovima,Weekly Showu i tako,on je na toj poziciji jer je muz od Stephanie,naravno McMahon nema nista protiv njega to je samo feud,on je progurao dosta mladih superstarova i pomogao im da postanu to sto jesu,al nije proguran zato jer on ima kvalitet i u ringu i za micom....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mrsbre.com
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Broj poruka : 1104
Opomene! :

Zahvaljen : 7
Novac : 585
Datum upisa : 21.11.2008

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimeČet Mar 12, 2009 10:56 pm

CuttingEdge ::
On je glavni booker u wwe i on odlucuje za neke stvari koje ce se desiti na PPV-ovima,Weekly Showu i tako,on je na toj poziciji jer je muz od Stephanie,naravno McMahon nema nista protiv njega to je samo feud,on je progurao dosta mladih superstarova i pomogao im da postanu to sto jesu,al nije proguran zato jer on ima kvalitet i u ringu i za micom....

Upravo to....glavni booker....to me nervira kod njega....jako....on sebi namesta da bude po pola godine champ....smara decko....dok Edge nije bio tu i dok je on bio WWE champ samo feud Taker Show je bio kvalitetan....u SDu...
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimePet Mar 13, 2009 12:07 am

To jeste,ali moze mu se jednostavno,ali ne mozemo ni da kazemo da je los i za micom i u ringu kad nije,jednostavno on je stvarno King Of Kings,covek je tolike talente progurao da stvarno zasluzuje ogroman respect
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimePet Mar 13, 2009 12:13 am

Naravno...sad koga je progurao sve ja stvarno ne znam...ne znam dal je on stvarno progurao Randy Ortona ili je to bio storyline al ipak zasluzuje respect...ali ne zelim da pobedi na WrestleManiji....ne sad jbt...kad nam treba nov WWE Champ....Randy SPASI NAAS BUHAHAHAHHAD:D:D
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimePet Mar 13, 2009 12:19 am

Pa on je to zasluzan,on je imao feude gde je Randy otisao na vrh,on je "izbacio" Randya iz Evolutiona i napravio pravog wrestlera od njega
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimePet Mar 13, 2009 12:58 am

Pa da....gledao sam to skoro...jbt kako se samo Triple H nervirao kad mu je pljunuo u lice...znaci nikad nisam video Triple Hu tu facu jbt...koliko je samo bio iznerviran i besan i ljut...a Randy je odmah na Unforgivenu izgubio titulu...na kvaro...uleteli i Batista i Flair i Coahman...i jos ga Triple H zavalio u jaja...!Publika to sada sve zaboravlja...da je Randy taj koji je najvise nadrljao tada....trebali bi Ortona da podrzavaju sada ne Triple H-a....da se meni u stvarnom zivotu desilo da me trojca naj ortaka tako izbace iz drustva i jos me ponize...pa jebo bi im keve dok ne crknu!
Nazad na vrh Ići dole
CuttingEdge
Admin
Admin
CuttingEdge

Opomene! :

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimePet Mar 13, 2009 1:39 am

Joj bre mihajlo,to je bio storline da ga izbace iz Evolutiona,kao sto su se sad Matt i Jeff posvadjali po storyu,tako je i ono bilo po storyu,pa u WWE ti je sve Just bussines....
Nazad na vrh Ići dole
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimePet Mar 13, 2009 4:02 pm

Znam...nego kazem da se meni to STVARNO DOGODILO!!!!u postu sam lepo rekao "da mi se to desilo u stvarnom zivotu".....To ja kazem sta bih radio da se meni to STVARNO DESI!!!Znam da su izbacili Ortona kad je postao najmladji Champ....naravno da je to storyline...ne moze rvanje da bude namestaljka...a da se storyline stvarno desava.....
Nazad na vrh Ići dole
dj g
Jobber
Jobber
dj g

Broj poruka : 5
Godina : 28
Drzava : Triple H - Page 2 Serbia10
Opomene! :
Triple H - Page 2 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Triple H - Page 2 Right_bar_bleue

Zahvaljen : 0
Novac : 25
Datum upisa : 24.07.2009

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimeSub Jul 25, 2009 3:59 am

au triple h .. THE GAME .. the cerebral assassin .. cuven je po svojim borbama .. mnogim .. a u pocetku je imao ime Hunter Helms Helmsley odakle mu i Triple H.. od 97 do 07 je bio clan DX-a sa Shawn Michaelsom..al posle pedigree-a 07 nad Shawnom raspali su se.. msm triple h je ne ponovljiv.. IT'S TIME TO PLAY THE GAME hhh dxdx
Nazad na vrh Ići dole
http://nemanjamadjar@gmail.com
RatedRsuperstar
FoS komentator
FoS komentator
RatedRsuperstar

Opomene! :

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitimeSub Avg 29, 2009 5:48 pm

Neponovljiv je superstar koji radi sve uz pomoc svoje zene Stephanie i jer je zet McMahonu...TO JE JEDINO NEPONOVLJIVO KAD SE PRICA O TRIPLE H-u!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Triple H - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Triple H   Triple H - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Triple H
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Hoce li Triple H biti u stanju da ode na Judgement Day?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobrodosli na forum kecera!!! :: WWE :: Raw-
Skoči na: