| Batista | |
|
+11Monster $zmaj$ Alex CuttingEdge John Cena's girl Mr.McMahon JEFF HARDY Peroxwhy?gen Wikluh Sky JBL SV.SAVO 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
SV.SAVO WHC Champion
Broj poruka : 523 Godina : 29 Location : Sid Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Batista Sre Avg 27, 2008 4:12 pm | |
| Zivotinja na slobodi... odlican borac, koji samo ide na titulu, i on je dosao u raw na draftu 2008... lik mnogo gotivan... pisite o njemu... | |
|
| |
JBL Jobber
Broj poruka : 6 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Batista Čet Avg 28, 2008 2:11 am | |
| - SV.SAVO ::
- Zivotinja na slobodi... odlican borac, koji samo ide na titulu, i on je dosao u raw na draftu 2008...
lik mnogo gotivan... pisite o njemu... Mozda tebi... Covek je stoka, nikakav tehnicki.... Ne treba mu vise nikada dati titulu... | |
|
| |
Wikluh Sky WHC Champion
Broj poruka : 377 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 141 Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Batista Pet Avg 29, 2008 11:43 am | |
| Kluka se steroidima ko budala, jos malo pa cemo da mu idemo na sahranu. Nece moci jos dugo da vezba. | |
|
| |
Peroxwhy?gen No.1 contender
Broj poruka : 155 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Batista Pet Avg 29, 2008 3:28 pm | |
| ima unucice................... | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Batista Sre Sep 10, 2008 11:58 pm | |
| | |
|
| |
Mr.McMahon Jobber
Broj poruka : 13 Godina : 30 Location : Minhen,Njemacka Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Batista Čet Sep 11, 2008 12:38 am | |
| Nemoj te mi Batistu dirati moj najdrazi wrestler nije bas nesto brz u ringu i vara te se sto govorite da se pumpa steroidima mozda jest prije koristio ali nekoristi sada, pa kada pogledate Cenu mislice te da se krka steroidima... | |
|
| |
John Cena's girl Admin
Broj poruka : 514 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Batista Pet Sep 12, 2008 3:50 pm | |
| Druga stvar sto ga vi ne volite...Bas je odlican borac... - Mr.McMahon ::
- pa kada pogledate Cenu mislice te da se krka steroidima...
Ko to misli??? | |
|
| |
Mr.McMahon Jobber
Broj poruka : 13 Godina : 30 Location : Minhen,Njemacka Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 0 Datum upisa : 07.09.2008
| |
| |
John Cena's girl Admin
| Naslov: Re: Batista Pet Sep 12, 2008 3:55 pm | |
| - Mr.McMahon ::
- tnx na podrsci
Ma nema na cemu... - John Cena's girl ::
- Mr.McMahon ::
- pa kada pogledate Cenu mislice te da se krka steroidima...
Ko to misli??? - Mr.McMahon ::
- ja mislim
Blago tebi... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Batista Sre Okt 08, 2008 11:01 pm | |
| Ne gotivim ga uopste,lik nema clean poraz ako se ne varam od WM23,pa mnogo ga wwe forsira,ne treba mu dati titulu... | |
|
| |
John Cena's girl Admin
| |
| |
JEFF HARDY Admin
Broj poruka : 1446 Godina : 29 Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 14 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 10:43 am | |
| - RapCena ::
- Ne gotivim ga uopste,lik nema clean poraz ako se ne varam od WM23,pa mnogo ga wwe forsira,ne treba mu dati titulu...
Je*ote RapCena bez uvrede ali imas neke debilne komentare za neke borce...ne govorim ti ovo da bi te prozivao ni slucajno nego...ti za MVP-ja , Shelton Benjamina kazes da zasluzuju titule,a Batista ne zasluzuje Plus za Reya kazes da je debil....Da je rvanje stvarno ne da bi Batista unistio ostale nego nko nebi mogao da mu prismrdi...vidi kolki je...provedio bi svakog protiv koga bi se borio....i Batista ne da zasluzuje titulu nego realno zasluzuje najmanje 2... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
Broj poruka : 1760 Godina : 30 Location : Nemam lokaciju Opomene! : Zahvaljen : 1 Novac : 344 Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 11:44 am | |
| - JEFF HARDY ::
- RapCena ::
- Ne gotivim ga uopste,lik nema clean poraz ako se ne varam od WM23,pa mnogo ga wwe forsira,ne treba mu dati titulu...
Je*ote RapCena bez uvrede ali imas neke debilne komentare za neke borce...ne govorim ti ovo da bi te prozivao ni slucajno nego...ti za MVP-ja , Shelton Benjamina kazes da zasluzuju titule,a Batista ne zasluzuje Plus za Reya kazes da je debil....Da je rvanje stvarno ne da bi Batista unistio ostale nego nko nebi mogao da mu prismrdi...vidi kolki je...provedio bi svakog protiv koga bi se borio....i Batista ne da zasluzuje titulu nego realno zasluzuje najmanje 2... Ja samo govorim komentare,koje bi rekao svaki bar upola poznavalac wrestlinga,a bez uvrede ti sigurno ne mozes da me ucis o wrestlingu,kao prvo1.Batista je bio u 10000 no1 contender matcheva,kad dobije priliku za titulu izgubi mec i na tome se zavrsi,WWE ga ne forisira.2.Svako ko zna 1/0438090 u vezi wrestlinga zna da se Rey proslavio zahvaljujuci Eddiu.3.MVP najbolji heel u Smackdownu je bio i odlicno je zamenjivao Edge-a dok je bio odsutan WWE ga sad slabo forsira4.Ako znas da procenis talenat procenio bi talenat Shletona Benjamina,decko ima perfektnu harizmu....Eto veliki fanovi Malog Meksikanca sto bi rekli s fova i zivotinje Batiste,tvoj komentar me podseca na fox;Kakav je to zivotinje,treba mu ati sve titule!!to je komentar doticnih komentatora,elem sposobnosti wrestlera se ne gledaju samo u ringu,vec i na mickrofonu i na zabavi World Wrestling ENTERTAINMENT,Batista je po meni jako los kao sampion,uvek je neka faca,uvek sve prebije,a recimo MVP,proziva sve zive,onda na naj kukavickiji nacin pobedi i odbrani titulu sto publici ide na nerve,ovo ce ti verovatno reci svako ko zna o wresltingu vise od tebe,takodje i ja to mogu cuti od onih koji znaju vise od mene u wrestlingu....btw:Za reya nisam rekao da je debil,vec da se cesto povredjuje,da mu feudovi nisu ni najmanje interesantni... | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 11:59 am | |
| pa Batista izgubi zbog namestenih meceva...kao sto san vec rekao da je prava tuca Batista bi ih sve ugazio...koji bre MVP...ako se secas meca protiv CM PUNK-a pre jedno mesec dana...smorio sam se ziv,mec je trajao 15 min...od toga 1 udarac i sve poluge....i na kraju je MVP pobedio tako sto je sudija video CM-a sa koferom u ruci...btw za razliku od toga kakvi su Reyevi mecevi???Ogroomna razlika,ogromna...a i kazes da bora c mora da bude dobar na mikrofonu???MVP???On ako uzme mikrofon na 5min ubi me odma...on samo prica kada izgubi titulu i to smara sa time kako ce je ubrzo vratiti... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 12:41 pm | |
| - JEFF HARDY ::
- pa Batista izgubi zbog namestenih meceva...kao sto san vec rekao da je prava tuca Batista bi ih sve ugazio...koji bre MVP...ako se secas meca protiv CM PUNK-a pre jedno mesec dana...smorio sam se ziv,mec je trajao 15 min...od toga 1 udarac i sve poluge....i na kraju je MVP pobedio tako sto je sudija video CM-a sa koferom u ruci...btw za razliku od toga kakvi su Reyevi mecevi???Ogroomna razlika,ogromna...a i kazes da bora c mora da bude dobar na mikrofonu???MVP???On ako uzme mikrofon na 5min ubi me odma...on samo prica kada izgubi titulu i to smara sa time kako ce je ubrzo vratiti...
Kao prvo JEL TI UOPSTE ZNAS STA JE MIC SKILLS??To je kad je dobar neko na mikrofonu,a eto ti primer MVP je savrsen,nije bitn dal se ti smoris,neko mic skills,Aj ti mi reci Batista vs Umaga WM24 kakav je to bio mec,Batista vs JBL no mercy,sranje nad sranjima,Reyevi mecevi jesu bolji od Batistinih,ali ipak Mysterio se povredi svake godine po 2 put,u Rawu smo ga jedva videli da se cestito bori,vise ne izvodi highfly poteze kao pre...btw Micc skils-Kad je neki superstar dobar na mikrofonu,kao sto su:MVP,Chris Jericho,Edge.... | |
|
| |
John Cena's girl Admin
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 2:31 pm | |
| Ne znam,opet kazem...Bas me briga da li ce neko misliti da ne poznajem/poznajem rvanje meni je Batista odlican borac...I 1000.puta mi je zanimljiviji od MVP-a,znaci smor zesci,kako mislis nije bitno ako te smori?Ne kontam stvarno...Pa da su svi u WWE-u takvi,onda wrestling ne bi ni bio ovakav kakav jeste... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 5:49 pm | |
| - John Cena's girl ::
- Ne znam,opet kazem...Bas me briga da li ce neko misliti da ne poznajem/poznajem rvanje meni je Batista odlican borac...I 1000.puta mi je zanimljiviji od MVP-a,znaci smor zesci,kako mislis nije bitno ako te smori?Ne kontam stvarno...Pa da su svi u WWE-u takvi,onda wrestling ne bi ni bio ovakav kakav jeste...
MVP je odlican na miccu,vama je smor jer je heel i jer tako foxovci pricaju...eto tolko od mene | |
|
| |
John Cena's girl Admin
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 6:21 pm | |
- John Cena's girl ::
- Ne znam,opet kazem...Bas me briga da li ce neko misliti da ne poznajem/poznajem rvanje meni je Batista odlican borac...I 1000.puta mi je zanimljiviji od MVP-a,znaci smor zesci,kako mislis nije bitno ako te smori?Ne kontam stvarno...Pa da su svi u WWE-u takvi,onda wrestling ne bi ni bio ovakav kakav jeste...
MVP je odlican na miccu,vama je smor jer je heel i jer tako foxovci pricaju...eto tolko od mene Kao prvo ne gledam na FOX-u,kao drugo sta ima veze sto je heel?Kakve to veze ima sa tim da li smara ili ne?Pa heelovi bi i trebali da su zanimljiviji... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 8:26 pm | |
| - John Cena's girl ::
MVP je odlican na miccu,vama je smor jer je heel i jer tako foxovci pricaju...eto tolko od mene Kao prvo ne gledam na FOX-u,kao drugo sta ima veze sto je heel?Kakve to veze ima sa tim da li smara ili ne?Pa heelovi bi i trebali da su zanimljiviji... Mene ne smara MVP,meni je bas coo,l to sto sve vredja i rpoziva,onda kad krene da dobije batine zbrise,e to je heel,necu vise da raspravljam o ovoj temi,meni je MVP bolji od Batiste,na mic skillsu i tu je kraj... | |
|
| |
Alex WHC Champion
Broj poruka : 378 Opomene! : Zahvaljen : 0 Novac : 15 Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 8:42 pm | |
MVP je odlican na miccu,vama je smor jer je heel i jer tako foxovci pricaju...eto tolko od mene Kao prvo ne gledam na FOX-u,kao drugo sta ima veze sto je heel?Kakve to veze ima sa tim da li smara ili ne?Pa heelovi bi i trebali da su zanimljiviji... Mene ne smara MVP,meni je bas coo,l to sto sve vredja i rpoziva,onda kad krene da dobije batine zbrise,e to je heel,necu vise da raspravljam o ovoj temi,meni je MVP bolji od Batiste,na mic skillsu i tu je kraj... MVP je tehnički mnogo bolji borac,mnogo bolji glumac pride,i ima veći arsenal poteza | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Batista Pet Okt 10, 2008 9:30 pm | |
| - Alex ::
MVP je odlican na miccu,vama je smor jer je heel i jer tako foxovci pricaju...eto tolko od mene Kao prvo ne gledam na FOX-u,kao drugo sta ima veze sto je heel?Kakve to veze ima sa tim da li smara ili ne?Pa heelovi bi i trebali da su zanimljiviji... Mene ne smara MVP,meni je bas coo,l to sto sve vredja i rpoziva,onda kad krene da dobije batine zbrise,e to je heel,necu vise da raspravljam o ovoj temi,meni je MVP bolji od Batiste,na mic skillsu i tu je kraj... MVP je tehnički mnogo bolji borac,mnogo bolji glumac pride,i ima veći arsenal poteza KOnacno da se neko slaze samnom... | |
|
| |
JEFF HARDY Admin
| |
| |
CuttingEdge Admin
| |
| |
JEFF HARDY Admin
| Naslov: Re: Batista Sub Nov 01, 2008 12:27 pm | |
| Sada kada se Cena vrati ima i on da se uplete oko feuda za titulu.... | |
|
| |
CuttingEdge Admin
| Naslov: Re: Batista Sub Nov 01, 2008 1:44 pm | |
| Moguce,ali i Orton se vraca uskoro u Raw... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Batista | |
| |
|
| |
| Batista | |
|